bundan sonra sana kızmayacağım çünki seni prensciğime havale ediyorum
hamilenin hakkından hamile gelebilir, hemde tecrübeli karataycı bir hamile
Afiyet olsun, valla benim de var kaçamaklarım hiç yazamadım bile korkumdan. Cumartesi günü ıspanaklı kıymalı börek yaptım canımız çekti. Azıcık ayranla yedim kalanını komşulara dağıttım ki yok olsun gözümün önünden. Dün sabah nasıl midem bulanıyordu, ekmek kızarttım tam buğday ekşi maya ekmeği üzerine tereyağ sürdüm yedim.
mydeniz,gül abla
çok sağolun bunlara baktırcam bi de tiroid tabi Allah ın emri..
kolesterole gerek yok de mi gül abla
canan karatay kolesterolden korkmayn diyor..
Arada ufak kaçamaklar oluyor benim de ama genel olarak dikkat ediyorum menü seçimimde. Ama ara öğünlerim arttı. Mecburen ara öğün yiyorum.İlk başta 2 öğüne devam ederim öğlen sadece 1 kase yoğurt yanına meyve yerim demiştim baktım olmadı öğlenleri de yemek yemeye başladım. Sonra mide bulantıları artınca bastırmak için ara öğün de yapmaya başladım. Max. 12 kiloyla tamamlayabilecek miyim acaba ben gebeliği:)) Ben önce bebeğin sağlığını sonrada kendimi düşünerek yemiyorum bir çok şeyi..bebekte karataycı olucak inşallah...10 yaşında olan oğlum bile ben ne yersem onu yiyor..beslenme tarzımız değişmeyecek i..arada tabikide olabiliyor nefis sonuçta..
Sanada afiyet olsun canım..dilim dilim yemedik ,artık ölçüyü biliyoruz..Baklavalar,kızartmalar v.s. yemiyoruz sonuçta ,artık o kadar olsun..o ekmekden bende yemek istiyorum aslında,geçen kediye de demiştim ,canım istiyor benimde..ekşi köy ekmeği olmalı ama ..
Kiz biseyler denerken bende topige takilayim :):):)
Bu hafta fazla cikarsan kizarim ,,,,bir hafta eksi bir hafta arti cikip dengeliyorsun, bu hafta eski cikman lazim
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum. Ben kendi doğumgünümde pastayı yemeden duramamıştım.
Kedicik yaaaa tamam yapıyosun kaçamak da niye gözümüze sokuyorsun. Hem yazıyorsun hem de üstünden bidaha geçiyorsun, şimdi gecenin 12 sinde biri okusa bunu sonra canı tarçınlı zencefilli kurabiye çekse sonra d bir de hamile olsa ne olacak.
Neyse şaka yaptım valla çekmedi canım. Zten canım tatlı çekmiyor ekşi ve tuzlu çekiyor
merhaba canım
hoşbulduk
AMİN...sağlık olsun da gerisi olduğu kadar...akşamları dizlerimden yapabildiğimi yaparım İzmir'deki kızkardeşim çocuğuyla gelecek yabancı değil nasıl olsa
prenses lenasıl geçti günlerin bıraktınmı
herkese mutlu umutlu haftalar
çok şükür eski düzenime geri dönebildim..dün daha iyi dinlendim ve şimdi bağırsak sorunu dışında gayet iyi midem..
uzun zamandır meyve yemiyorum kayısıda dahil.doğru mu bilmiyorum ama kilo vermemde etkisi olduğu kesin..sabah yine meyvesiz yaptım kahvaltımı ama iştahım hiç yok ve çok ciddi bi ödem var ellerim kapanmıyor desem yeridir.. çok yorulunca uykusuz kalınca da olurdu bende ödem..canan ablacım senin söylediğin kürü deneyeceğim.. lahana maydanoz ikilisini.umarım işe yarar da bir şey sormak istiyorum,bu karışım ishal yapar mı???:26: şayet yaparsa bir kaç gün sonra deneyeceğim...
hepinize güzel günler.. koccaman
Çok geçmiş olsun. Grip salgını yoğun. Herkes hasta. Bol C vitamini lazım
nice güzel sağlıklı yaşlara
ben o aksiyonları iyi bilirim..bakıcı kızıma ve arkadaşımın çocuğuna bakıyordu arkadaşım bakıcının yan komşusuydu hiç özenmezdi hergün pijamayla bırakırdı kızını, bende ne giydirdiysem o renk çorap toka baştan sona uyumlu olurdu hergün değişik giydirirdim, diğer kız kıskanç iyice kıskançlıklar artmış benimkinin üstündekileri çıkarmış kendisi giymiş kendisininkileride ona giydirmiş benimkide sessiz bişey dememiş bakıcı kızmış ama baş edememiş kızla...olay hergün tekrarlayınca annesine demiş kadın rahat aman nolacakki giyiversin çocuk hevesleniyor demiş...bana söyledi sen kız diye bende uygun bi dille kız anlattım onun kokusu sana geçer seninki ona geçer iki koku karışır pis kokarsınız falan dedim ama laftan anlamıyor benimki vermek istemeyince tırmalıyor....bakıcı başedemeyince benimki giidnce kıyafetlerini çıkarıp eşofman giydiriyormuş ben geleceğime yakın kıyafetlerini giydiriyormuş
yarına randevu aldım kan tahlili yaptırcm..kg ile alakalı..
tabi dr a da sorucam .
bende hamilelikten kalma tiroid sorunu vardı.6 aya kadar propcil kullandım bakalım..
çok detaylı tahlil yaptırıcam hangi testler var bilen var mı
bu tahlili ara ara tekrarlıcm
Arada ufak kaçamaklar oluyor benim de ama genel olarak dikkat ediyorum menü seçimimde. Ama ara öğünlerim arttı. Mecburen ara öğün yiyorum.İlk başta 2 öğüne devam ederim öğlen sadece 1 kase yoğurt yanına meyve yerim demiştim baktım olmadı öğlenleri de yemek yemeye başladım. Sonra mide bulantıları artınca bastırmak için ara öğün de yapmaya başladım. Max. 12 kiloyla tamamlayabilecek miyim acaba ben gebeliği
Arada ufak kaçamaklar oluyor benim de ama genel olarak dikkat ediyorum menü seçimimde. Ama ara öğünlerim arttı. Mecburen ara öğün yiyorum.İlk başta 2 öğüne devam ederim öğlen sadece 1 kase yoğurt yanına meyve yerim demiştim baktım olmadı öğlenleri de yemek yemeye başladım. Sonra mide bulantıları artınca bastırmak için ara öğün de yapmaya başladım. Max. 12 kiloyla tamamlayabilecek miyim acaba ben gebeliği
kedi hiç aklıma gelmedi, o hem spor hem kaçamak yaptığı ve hedef kg nun altında olduğu için ...
yeni arkadaşlardan hafta sonu kaçamak yaptık diyenler vardı
biri bana mı seslendiyapmasam iyiydi ama oldu bi kere. inşallah bi daa olmaz çok pişmanım
merhaba canım epeydir yoktun geçn hafta bir görür gibi oldum
ikinizede geçmiş olsun canım
Gül abla unuttu galiba, dur ben seni cezalandırayım.
Buldun mu karbonat'ı. Sirkeli su içeceğim diyordun, başladın mı içmeye. Bunlar hep vücuttaki fazla asidi atıyor.
Ne kadar yüzsüz insanlar var. Çocuk hevesleniyorsa annesi olarak sen düzgün giydir, başka çocuklara özenmesin. Maceralarının devamını bekliyoruz.
. Canım ayva çekti bak şimdi, .
Kendinize bir iyilik yapın Sirke İçin...
Sirkeyi sadece salatanızı soslamak için kullanıyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir.
. Sirke soğuk algınlığından, iştahsızlığa, böbrek taşından, kansızlığa bir çok soruna iyi geliyor.
. Sinek ısırıklarına sürdüğünüzde kaşınmasını azaltır ve şişmeyi engeller.
. Saçlarınıza sürdüğünüzde parlaklık ve canlılık verir.
. Kil ve magnezyum minerallerinin zengin şekilde bulunduğu elma sirkesi sizi bir çok hastalıktan korur.
. Kan şekeri ve kansızlık problemi çekenler için son derece faydalıdır.
. Diyabete ve aşırı terleme sorununa çözüm niteliği taşır.
. Herhangi bir nesneden leke çıkarıcı özelliği vardır. Özellikle çay kahve fincanlarınızda oluşan lekeleri çıkarmada çok etkilidir.
. Mutfağınızda kullandığınız kesme tahtasını temizlemede çok etkilidir.
. Özellikle kış aylarında vücudun doğal antibiyotiğidir.
. Soğuk algınlığı türü hastalıkları yaşamanızı önler.
. Öksürük ve boğaz ağrısına Anadolu'da ve birçok ülkede kullanılır denenmiştir.
. Gazlı içecekler yerine sirke içebilersiniz...
. HER SIRKE IÇILMEZ...... DIKKAT EDELIM...
Ekin06 bunu beğendi
Dibinde tortu olması gerekiyormuş zaten. İnşallah iyi gelir.Hiçte sevmem sirkeyiyemek ayirmam ama ne sevmezsin deseler ilk dediğim sirkedir..Böyle faydalarini yazinca sen iceyim bari..
Aktardan almistim uzerinde hakiki ev yapimi elma sirkesi yaziyor.icinde parcalari tortusu var hatta..1 hafta icip bırakmistim..kansizligimada iyi gelir inşallah
karbonat Ankara'daki depolarda yok...izmir'deki kardeşim çarşamba buraya gelecek onların oradada satılmıyormuş eczacı dolaplarda yerini zor bulmuş bi yerlerde vardı nerde acaba diye .. 4 tane istedim gelrken getirecek....
kadın cimriydi kıyafete para vermezdi,, bizden çok para girerdi evlerine köyden herşeyleri gelirdi,biriktirip biriktiirp ev alıyorlardı...bende üste başa çula çabuta para harcamayı hergün değişik değişik giymeyi seviyorum..sabahın köründe kalkardım 2 kızı baştan aşağı uyumlu giydirir saçlarına şekiller verir, oğlanı hazırlar, kendim tepeden tırnağa uyumlu takmış takıştırmış jkoştur koştur 8.30 da işe giderdim...
canın ayva çektiyse eve giderken kesin alırsın
Bende yemek yedim ama herzaman ki gibiydi..doymadım tabi,portakal ve yer fıstığı yedim..karar verdim,ne kadar zor gelsede evden getireceğim..başka yolu kalmadı..sabah da hangi birini hazırlıcam..neyseki iznime 2 ay kaldı :)))
Gül ablacım yarım saatte ben yürüdüm geldim..baya spor yapmışsın,yarasın inşallah..
biri bana mı seslendiyapmasam iyiydi ama oldu bi kere. inşallah bi daa olmaz çok pişmanım
Bende yemek yedim ama herzaman ki gibiydi..doymadım tabi,portakal ve yer fıstığı yedim..karar verdim,ne kadar zor gelsede evden getireceğim..başka yolu kalmadı..sabah da hangi birini hazırlıcam..neyseki iznime 2 ay kaldı :)))
Gül ablacım yarım saatte ben yürüdüm geldim..baya spor yapmışsın,yarasın inşallah..
Hiçte sevmem sirkeyiyemek ayirmam ama ne sevmezsin deseler ilk dediğim sirkedir..Böyle faydalarini yazinca sen iceyim bari..
Aktardan almistim uzerinde hakiki ev yapimi elma sirkesi yaziyor.icinde parcalari tortusu var hatta..1 hafta icip bırakmistim..kansizligimada iyi gelir inşallah
bende aynı şeyi yazmışımAkşamdan hazırlasan kaba koyup dolapta bekletsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?