Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

fmgenc çokkk beğendi

Eki Görüntüle 942184
..............................

bizler zaten yediğimiz herşeyin oğalını bulup yiyoruz bulamadığımız şeyleri tüketmiyoruz.. karatay hocamızın dediği gibi eğer gerçekten burayı ve de en önemlisi canan hocanın kitaplarını okumuş olsaydın bunları bilirdin... hem spor yapan hem dğal yiyecekleri bulup tüketen bir beslenmeden nasıl olurda sağlıksız beslenme olarak bahsedersin şaşırdım doğrusu

Peki canım bende pko olup da karatay beslenmesi ile 4. ayda gebe kalmama tesadüf diyemezsin değil mi? Peki sen metabolizmayı sozde hızlandırdın pko geçti mi? Biz sütümüzü kendimiz alıyoruz, yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz,marketten birşey almıyoruz. Semt pazarlarından köylü pazarından yiyoruz. Market tavuğu bile yemiyoruz. Yan gelip de yatmıyoruz.

tabi onaylamazsınız, O nun sayesinde sizlere rağbet azaldı da ondan...

merak etme arkadşım o bu saatten sonra zor.. çünkü ben sağlıklı besleniyorum..

tereyagı peyniri evde yapıyoruz tam bilmeden karalaman dogru değil birazda hareket edince kilolara elveda diyoruz 6 öğünlü diyetlere elveda dedik saglıklı besleniyoruz

:118:

bende de aynıları oldu hatta 7 aydır yaptığım için sende olanlardan fazla gelişmeler oldu ...
dizlerimdeki sorunlardan dolayı namazı oturarak kılardım 5 aydır normal şeklinde kılıyorum, saçlarım çabuk uzamaya ve çoğalmaya başladı, tırnaklarım güçlendi çabuk kırılmıyor artık, ilk 4 ayda iğne ile zor yükselen B12 ve demir seviyelerim yükseldi, insülin im 5 e düştü, 6 aydır cilt ürünü kullanmıyorum 3 gün önce göz kalemi almaya girdiğim yerdeki bayan cildiniz çok güzel dedi...haşimatodan kaynaklanan 2 tane nodülüm yok oldu, eskiden 10-15 dkk yürüyemezken şimdi saatlerce yürüyorum aklıma gelenler bunlar........

maşallah ablacım.. bu arada benim sağ dizimdede sorun vardı dr hem biraz kilo ver hemde duzlerini güçlendir demişti .. çok şükür enimde dizim ağrımaz oldu sen diyince aklıma geldi...unutmuşum bile ağrısını
jillian yapmama rağmen( onda dizler bükülüp yapılan baya hareket var) ağrım olmuyoor

evet metabolizmayı hızlandırdım faydası olmadı diyemem daha sonra kendim dikkat ederek 16 kilo verdim düzenli beslenerek ve spor yaparak. sizin için tabiki tesadüf değildir. ne mutlu size o zaman..Allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
ben daha fazla bu konunun uzamasını istemiyorum görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.iyi akşamlar..

PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:30
Yarım portakal
Badem
Beyaz peynir
10 Yeşil Zeytin
Havuç, dereotu, maydonoz zeytinyağı
Siyah çay

18:30
Çorba (bulgur, havuç, galiba mercimek, taze fasülyeli karışık bir çorba, güzeldi)
Ciğer
Havuç, kırmızı pancar salatası

Maden suyu, karbonatlı su, su :)

Kaçamak yok bugün

Kaçamak yok bugün

Evet yok. Görende hergün kaçamak yapıyorum zanneder. Patates kızartması vardı, yemedim. İyice uyuz oldum valla, çorbanın içindekiler pirinçmi diye soruyorum, delirteceğim insanları.

Ayva almam için çok oyalanmam lazım, bir an önce eve gitmek istedim. Unutmuşum zaten, kabak çekirdeği almam lazım, güzel oluyordu.

Cekirdek deyince aklima geldi Bende cuma gunu pazardan cig kabak ve aycekirdegi almistim cumartesi..pazar kahvaltida yedim yerken aklima ekin geldi cekirdek citleyince kiziyordum cig ye diye oda cig tadi olmuyor abla diyordu gercekten hic tadi olmuyor citlemeside zor oluyor

Ayçekirdeğini bulamadım ama kabak çekirdeğini sevdim, daha öncede tuzsuz alıp yerdim. Eskiden herşeyi tuzlu yemeyi çok severdim, 1 yıldır azalttım. Yemeğin tadına bakmadan tuz atardım.

İyi geceler herkese, biraz önce yürürken denedim yine giremedim kk'ya.. şimdi nihayet açıldı sayfa...1 saat yürüdüm dusumu aldim geldim..gunduzde bakim yaptım kendime ohh missss..peeling maske
Azicikta kendime bakayim di mi? Günlerdir eve bakmaktan kendimi unuttum
Geleyim yediklerime. .midem iyilesti ya istahimin akşam masallahi vardi

Sabah kkk meyvesiz ve eksikti yine

Oglen sütlü kahve salatalik ve havuc

Aksam yaprak sarma 1 tabak, yogurt,kocaman bi borcam yesil salata, 2 köfte, findik fistik badem karışımı atistirdim..oh masallah gunlerdir boyle yemiyordum patlayacak gibi oldum..üzerine yürüdüm öyle rahatladim..

Su azdi 2 litreyi bulmamistir bile
Iyi geceler hepinize...

Günaydın...

Dün ;

Sabah..tam kkk

Öğlen..mercimek çorbası+patates salatası (cıss ama yemek yoktu ( az yedim..sonra da portakal ve fıstık yedim..

Arada süt üzerine sütün tadı değişsin diye tarçını çok az serptim,kabak çekirdeği

Akşam..kıymalı ve mantarlı tarhana çorbası+ızgara köfte+salata+ayran ve turp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…