Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim allah dayanma gucu versin sana ...cok uzuldum caresizlik ve elinden bisey gelmemesi kadar kotu bisey yok ben rahmetli annemde 9 sene yasadim onlari.. senin o anki durumunu anlayabiliyorum ...elimizden. bisey gelsede sana yardimci olabilsek ama olmuyor sadece uzaktan destek verebiliyoruz...insallah iyi haberler gelir tez vakitte ...bize yaz hemen birlikte sevinelim...kendini kasma bize yaz rahatla

Canan ablacım çok üzüldüm prensesinin kötü bi gün geçirmesine...inşallah toparlanmıştır da birazdan seni güzel haberlerle ararlar.. ne olur üzülme nasılsa iyi olacak prensesimiz..

Canlarimmmmmm,canlarimm ya rabbim iyi ki varsiniz ne buyuk sevap isliyorsunuz bilemezsiniz.Tamamen o gun sabah kalkisina bagli yapacak birsey olmuyor maalesef.Inanin yazmiyacaktim,dondum saga dondum sola yok nefes alamiyorum.Sevincler paylastikca cogalir,dertler paylastikca azalir diye dusu
ndum,engin kalplerinize sigindim.Eger siz olmasaydiniz donuste ilk markete girip almadigim cukulata,pasta,kurabiye ve dondurma cesidi kalmami amas ti ama bugun dogru eve geldim.Artik gercek dostlarim sizlersiniz cok sukur,zararli islenmis urunler degil.Sizleri coook seviyorum.

canım ablam bizde seni çok seviyoruz.. içini ferah tut inşallah güzel haberler gelicek..

karatay ve bizler seni hem islenmis urunlerden uzaklastiriyoruz hem dertlerine derman olmaya calisiyoruz..yalnizlik allaha mahsusmus biz seni yalniz birakmayiz,

bugün ayran detoksu yaptım ve de 19.45te bitirdim... ama kendi düzenim değldi ya bugün sürekli acıktım gibi oldum iş yerinde.. bakalım banada fayda edecek mi ama akşam turp çok güzel görünüyordu bi kaç dilim yedim dayanamadım yarın normal düzenime dönücem böyle şeyler yapamıyomuşşum onu anlamış oldum

Her şerde bir hayir vardir derler...benim hasta olmam kotuydu ama sonu iyi oldu...yarin 15 gunlugune izmir deki kizkardesim cocuklariyla gelecek isleri bitirememistim ev silip,supurme, banyo,tuvalet kalmisti, gecede rahatsizlaninca yapamamistim ...sabah da 3 saat uykuyla halsiz halsiz ise giidnce .nasil yetistirecegim diye dusunuyordum eve bir geldimki ev temizlenmis...kizim notlar verildi yoklama yapmiyorlar diye okula gitmemis, kucuk kizkardesimde evdeymis bana is kalmasin diye ikisi birlikte yapmislar dunyalar benim oldu :) yarin ogleden sonra izin alip gelirim yemekleri yaparim onlarda 5 ten sonra gelirler....15 gun mutluyuz 3 kizkardes birarada birde kizim gelse super olacak

Bende yapinca doymuyorum devamli insulin calisiyor ya aclik hissi bitmiyor ...yarin sonuc ne olacak bakalim

ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini

Son düzenleme:
ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini

insallah olmaz hayirlisi ile gider gelirsin...kizkardes gibisi varmi onun yerini kimse tutamaz ....manevi destegi yeter ....kimselere anlatamadigini ona anlatirsin o sana anlatir...

insallah olmaz hayirlisi ile gider gelirsin...kizkardes gibisi varmi onun yerini kimse tutamaz ....manevi destegi yeter ....kimselere anlatamadigini ona anlatirsin o sana anlatir...

evet ablacım kız kardeş başka.. bi de bizim aramızda 1.5 yaş var hiç ayrılmadık .. üniv. bile beraber okduk yurtta aynı odayı paylaştık, 4 kardeşiz biz 1tanesi erkek.. diğer kız kardeşim en küçüğümüz lise 3te. bazen diyorum ki iyi ki annem doğurmuş onları Allah hiç irimize eksikliklerini yaşatmasın.. senin de şimdiden gözün aydın olsun ablacım

spor tamamdır arkadaşlar.. hepinize iyi geceler... canan ablam yarına güzel haberlerle dönersin inşallah..

SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 10:36
Yarım portakal
Badem, ceviz
Beyaz peynir
5 Yeşil Zeytin (az ama bu kadar vardı, 10-20 tane yiyince hemen bitiyor :))
Havuç, turp, az zeytinyağı
Siyah çay

18:00 sıralarında
Çorba (bulgur, havuç, galiba mercimek, taze fasülyeli karışık)
2 tane köfte, kızartılmıştı ve içinde ekmek vardı, onun için fazla yemedim.
Havuç, kırmızı pancar, marul salatası

Maden suyu, karbonatlı su
SU
Spor

Son düzenleme:

Canlarimm,insaallah saglik,mutluluk ve de hayirlisiyla kardeslerinize ve tum sevdiklerinize kavusmaniz dilegiyle,gosterdiginiz duyarlilik,verdiginiz destekler icin binlerce tesekkur eder hayirli geceler dilerim.

Ablam ya kiyamam neden yazmayacaktin ki biz burada senden haber bekliyoruz sen yazmasanda biz sorardik emin ol..
gerçekten burada yakin bi arkadasimiza acilmaktan daha kolay aciliyoruz birbirimize ve paylastikca sıkıntımız hafifliyor sevincimiz çoğalıyor. .
İnşallah seninde sıkıntın tez zamanda hafifleyecek..bazen insan çaresiz kalip sadece Allah'a birakiyor sıkıntısını çözümü ondan bekliyor..allahim inşallah boş cevirmesin acilan ellerini. .sevgiyle kal...mutlaka haberdar et bizi abla. .iyi geceler

Ohh mis çok sevindim senin adina abla..ne güzel olmustur hazır temiz eve gelmek..
Allah mutlulugunuzu daim etsin..benimde kardesim geliyor izmirden ne tesadüf çoluk cocuk hareketli bir o kadarda güzel bi 15 gün olacak inşallah. .ikimizinde gözü aydin abla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…