Canim Gulcugum,cok gesmis olsun canim,acil sifalar diliyorum.
sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,dün bende sindirim sisteminden rahatsızlandım mide bulantısı var ama çıkmıyor kovayı aldım yanıma su içmek istiyorum mide dolu içemiyorum gece 2 ye kadar zorlandım balık yemiştim zehirlemişte olabilirim diye düşündüm kardeşim hadi hastaneye gidelim dedi biraz daha bekledim geçmedi gittik serum taktılar sbah 4.30 ta eve geldik 5 te yattım uyku yok uyuyana kadar 6 oldu 9 da uykusuz uykuszu işe geldim.....
Ablamm geçmiş olsunn..inşallah bugün iyi olmuştur miden..
Canim mydenizzzcigim benim,her zaman dualarinizi ve guzel dileklerinizi yanima alarak gidiyorum,evvel allah benim en buyuk destegim sizlersiniz artik cok sukur.Ama bugun bir anne evladini bu kadar mi kotu gorur,dayan yuregim dayan.Nasil krize girmis tam bir saat nefes alamadim,yatistiramadik.Ziyaret saatim bitti,rabbime ve calisanlara emanet ediip ciktim.Ne zamandir bu derece vahim gormemiistim.Simdi haber bekliyorum yarabbim.Bu ne buyuk imtihandir boyle.Sizde olmasaydiniz ben ne yapardim bilmiyorum, sagolun.
Canim mydenizzzcigim benim,her zaman dualarinizi ve guzel dileklerinizi yanima alarak gidiyorum,evvel allah benim en buyuk destegim sizlersiniz artik cok sukur.Ama bugun bir anne evladini bu kadar mi kotu gorur,dayan yuregim dayan.Nasil krize girmis tam bir saat nefes alamadim,yatistiramadik.Ziyaret saatim bitti,rabbime ve calisanlara emanet ediip ciktim.Ne zamandir bu derece vahim gormemiistim.Simdi haber bekliyorum yarabbim.Bu ne buyuk imtihandir boyle.Sizde olmasaydiniz ben ne yapardim bilmiyorum,cok sagolun.
sindirim sistemimden rahatsizim kuruyemisi kesmistim,
Ablamm geçmiş olsunn..inşallah bugün iyi olmuştur miden..
Tesekkur ederim canim....kahvaltiyi hafif yaptim aksama kadar rahattim,,,yemegi bir saat once yedim insallah gece yine baslamaz
Tesekkur ederim canim....kahvaltiyi hafif yaptim aksama kadar rahattim,,,yemegi bir saat once yedim insallah gece yine baslamaz
başlamaz inşallah ablacım...
Canlarimmmmmm,canlarimm ya rabbim iyi ki varsiniz ne buyuk sevap isliyorsunuz bilemezsiniz.Tamamen o gun sabah kalkisina bagli yapacak birsey olmuyor maalesef.Inanin yazmiyacaktim,dondum saga dondum sola yok nefes alamiyorum.Sevincler paylastikca cogalir,dertler paylastikca azalir diye dusu
ndum,engin kalplerinize sigindim.Eger siz olmasaydiniz donuste ilk markete girip almadigim cukulata,pasta,kurabiye ve dondurma cesidi kalmami amas ti ama bugun dogru eve geldim.Artik gercek dostlarim sizlersiniz cok sukur,zararli islenmis urunler degil.Sizleri coook seviyorum.
Canlarimmmmmm,canlarimm ya rabbim iyi ki varsiniz ne buyuk sevap isliyorsunuz bilemezsiniz.Tamamen o gun sabah kalkisina bagli yapacak birsey olmuyor maalesef.Inanin yazmiyacaktim,dondum saga dondum sola yok nefes alamiyorum.Sevincler paylastikca cogalir,dertler paylastikca azalir diye dusu
ndum,engin kalplerinize sigindim.Eger siz olmasaydiniz donuste ilk markete girip almadigim cukulata,pasta,kurabiye ve dondurma cesidi kalmami amas ti ama bugun dogru eve geldim.Artik gercek dostlarim sizlersiniz cok sukur,zararli islenmis urunler degil.Sizleri coook seviyorum.
bugün ayran detoksu yaptım ve de 19.45te bitirdim... ama kendi düzenim değldi ya bugün sürekli acıktım gibi oldum iş yerinde.. bakalım banada fayda edecek mi ama akşam turp çok güzel görünüyordu bi kaç dilim yedim dayanamadımyarın normal düzenime dönücem böyle şeyler yapamıyomuşşum onu anlamış oldum
Her şerde bir hayir vardir derler...benim hasta olmam kotuydu ama sonu iyi oldu...yarin 15 gunlugune izmir deki kizkardesim cocuklariyla gelecek isleri bitirememistim ev silip,supurme, banyo,tuvalet kalmisti, gecede rahatsizlaninca yapamamistim ...sabah da 3 saat uykuyla halsiz halsiz ise giidnce .nasil yetistirecegim diye dusunuyordum eve bir geldimki ev temizlenmis...kizim notlar verildi yoklama yapmiyorlar diye okula gitmemis, kucuk kizkardesimde evdeymis bana is kalmasin diye ikisi birlikte yapmislar dunyalar benim oldu :) yarin ogleden sonra izin alip gelirim yemekleri yaparim onlarda 5 ten sonra gelirler....15 gun mutluyuz 3 kizkardes birarada birde kizim gelse super olacak
ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini
insallah olmaz hayirlisi ile gider gelirsin...kizkardes gibisi varmi onun yerini kimse tutamaz ....manevi destegi yeter ....kimselere anlatamadigini ona anlatirsin o sana anlatir...
ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini
Her şerde bir hayir vardir derler...benim hasta olmam kotuydu ama sonu iyi oldu...yarin 15 gunlugune izmir deki kizkardesim cocuklariyla gelecek isleri bitirememistim ev silip,supurme, banyo,tuvalet kalmisti, gecede rahatsizlaninca yapamamistim ...sabah da 3 saat uykuyla halsiz halsiz ise giidnce .nasil yetistirecegim diye dusunuyordum eve bir geldimki ev temizlenmis...kizim notlar verildi yoklama yapmiyorlar diye okula gitmemis, kucuk kizkardesimde evdeymis bana is kalmasin diye ikisi birlikte yapmislar dunyalar benim oldu :) yarin ogleden sonra izin alip gelirim yemekleri yaparim onlarda 5 ten sonra gelirler....15 gun mutluyuz 3 kizkardes birarada birde kizim gelse super olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?