evet ablacım kız kardeş başka.. bi de bizim aramızda 1.5 yaş var hiç ayrılmadık .. üniv. bile beraber okduk yurtta aynı odayı paylaştık, 4 kardeşiz biz 1tanesi erkek.. diğer kız kardeşim en küçüğümüz lise 3te. bazen diyorum ki iyi ki annem doğurmuş onları Allah hiç irimize eksikliklerini yaşatmasın.. senin de şimdiden gözün aydın olsun ablacım
SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 10:36
Yarım portakal
Badem, ceviz
Beyaz peynir
5 Yeşil Zeytin (az ama bu kadar vardı, 10-20 tane yiyince hemen bitiyor :))
Havuç, turp, az zeytinyağı
Siyah çay
18:00 sıralarında
Çorba (bulgur, havuç, galiba mercimek, taze fasülyeli karışık)
2 tane köfte, kızartılmıştı ve içinde ekmek vardı, onun için fazla yemedim.
Havuç, kırmızı pancar, marul salatası
Maden suyu, karbonatlı su
SU
Spor
var tabi kedicim oraya da bakabilirimSağlık ocağı yok mu? Orada da bakılıyor.
ablacım doğru çok sağol verdin ama ben yazdığım kağıdı kaybettimdün hangi tahliller istenecek dedin listeyi verdim bitek folatla D vitaminini istemişsindoktor klasik tahlilleri itiyor sayfalar dolusu onun dışında hasta nın neyi varsa ne isterse onu istiyor
evet mydenizcim özele de gidebilirm ama sağlık ocağı daha yakın orası olmazsa özele gideyim bakalım kedinin dediği gibi b12 ye bakıyrlar mı sağlık ocağında...Tabii ozele gidebilirsin..ben son tahlillerimi özelde yaptirdim.fazla beklemezsin..
var tabi kedicim oraya da bakabilirimSağlık ocağı yok mu? Orada da bakılıyor.
ablacım doğru çok sağol verdin ama ben yazdığım kağıdı kaybettimdün hangi tahliller istenecek dedin listeyi verdim bitek folatla D vitaminini istemişsindoktor klasik tahlilleri itiyor sayfalar dolusu onun dışında hasta nın neyi varsa ne isterse onu istiyor
evet mydenizcim özele de gidebilirm ama sağlık ocağı daha yakın orası olmazsa özele gideyim bakalım kedinin dediği gibi b12 ye bakıyrlar mı sağlık ocağında...Tabii ozele gidebilirsin..ben son tahlillerimi özelde yaptirdim.fazla beklemezsin..
evet ablacım kız kardeş başka.. bi de bizim aramızda 1.5 yaş var hiç ayrılmadık .. üniv. bile beraber okduk yurtta aynı odayı paylaştık, 4 kardeşiz biz 1tanesi erkek.. diğer kız kardeşim en küçüğümüz lise 3te. bazen diyorum ki iyi ki annem doğurmuş onları Allah hiç irimize eksikliklerini yaşatmasın.. senin de şimdiden gözün aydın olsun ablacım
Ohh mis çok sevindim senin adina abla..ne güzel olmustur hazır temiz eve gelmek..
Allah mutlulugunuzu daim etsin..benimde kardesim geliyor izmirden ne tesadüfçoluk cocuk hareketli bir o kadarda güzel bi 15 gün olacak inşallah. .ikimizinde gözü aydin abla:))
Her şerde bir hayir vardir derler...benim hasta olmam kotuydu ama sonu iyi oldu...yarin 15 gunlugune izmir deki kizkardesim cocuklariyla gelecek isleri bitirememistim ev silip,supurme, banyo,tuvalet kalmisti, gecede rahatsizlaninca yapamamistim ...sabah da 3 saat uykuyla halsiz halsiz ise giidnce .nasil yetistirecegim diye dusunuyordum eve bir geldimki ev temizlenmis...kizim notlar verildi yoklama yapmiyorlar diye okula gitmemis, kucuk kizkardesimde evdeymis bana is kalmasin diye ikisi birlikte yapmislar dunyalar benim oldu :) yarin ogleden sonra izin alip gelirim yemekleri yaparim onlarda 5 ten sonra gelirler....15 gun mutluyuz 3 kizkardes birarada birde kizim gelse super olacak
ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini
SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 10:36
Yarım portakal
Badem, ceviz
Beyaz peynir
5 Yeşil Zeytin (az ama bu kadar vardı, 10-20 tane yiyince hemen bitiyor :))
Havuç, turp, az zeytinyağı
Siyah çay
18:00 sıralarında
Çorba (bulgur, havuç, galiba mercimek, taze fasülyeli karışık)
2 tane köfte, kızartılmıştı ve içinde ekmek vardı, onun için fazla yemedim.
Havuç, kırmızı pancar, marul salatası
Maden suyu, karbonatlı su
SU
Spor
Canlarimm,insaallah saglik,mutluluk ve de hayirlisiyla kardeslerinize ve tum sevdiklerinize kavusmaniz dilegiyle,gosterdiginiz duyarlilik,verdiginiz destekler icin binlerce tesekkur eder hayirli geceler dilerim.
Ohh mis çok sevindim senin adina abla..ne güzel olmustur hazır temiz eve gelmek..
Allah mutlulugunuzu daim etsin..benimde kardesim geliyor izmirden ne tesadüfçoluk cocuk hareketli bir o kadarda güzel bi 15 gün olacak inşallah. .ikimizinde gözü aydin abla:))
Arkadaslar herkese günaydın. Bu haftabasında acı bir haberle esimin memleketine geldik. Kopma nedenim bu. Döndüğümde tekrar sizlere yazmaya baslarım.
Ne güzel,çok sevindim sizin adınıza..Mutlu mutlu haftalar diliyorum size...
Arkadaslar herkese günaydın. Bu haftabasında acı bir haberle esimin memleketine geldik. Kopma nedenim bu. Döndüğümde tekrar sizlere yazmaya baslarım.
Gül ablacım; akşam uyumadan okumuştum..çok geçmiş olsun,nazar değdi gerçekten topiğimize..şimdi daha iyisin sanırım..
Kardeşlerin gelecekmiş,çok sevindim..İşlerde bitmiş,inşallah kızında gelir..
Günaydınnnnnn....
Dün ;
Sabah ,kkk
Öğlen,barnunya+salata+ayran
Akşam,ıspanaklı yumurta+tarhana çorbası+kıymalı taze fasülye+salata
Arada bir elma+az fıstık yedim..
günaydın abla bu gün nasılsın,gecen nasıl geçti..benim sıkıntım hala geçmedi
Başınız sağolsun.Arkadaslar herkese günaydın. Bu haftabasında acı bir haberle esimin memleketine geldik. Kopma nedenim bu. Döndüğümde tekrar sizlere yazmaya baslarım.
gece iyiyidim çok şükür yağlıda yedim bağırsaklar için ama zarar vermedi, balıktan oldu demekki
senin üşütmektenmi olduki
günaydınlar..dün gece kayınvalıdemdeydim.akşam tarhana çorbası,3 tane lahana sarması (pirinçli etli karışık :26:),2 tane köfte,salata,milföy böreği iki tane,bir de meyve:26:
sabah:kkk,şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?