Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bi tesadüf daha bizde 4 kardesiz ve bizde de 1 erkek
hatta bi tesadüf daha kardesimle benim aramda da 1.5 yaş var
İnşallah sende gider görürsün canim..sana da iyi geceler:))

Güzel menü tebriklerrr..sporda yapılmış hatta vurgulamak için kalin puntoda yazılmış

Ben cepten kalin falan yazamıyorum ama sporumu yaptim yazayim bari:)

Sabah jillian 3/3
Aksam 40 dk yürüyüş (3.5 km)

Su az 2 lt civari, 1 yeşil çay

Menü: mideme iyi gelecegini ümit ettigim bazı zararlı gıdalar...

Iyi geceler hepinize

Canim mydenizzzimm yavrum ben ne kadar sansliyimki sizin gibi koca yurekli , cinar agaci gibi saglam has dostlarim oldugu icin.Gozun aydin yavrum kardrsin icin cok sevindim rabbim saglikla kavustursun insaallah.Prensesimden en ufak bir haber aldigimda ilk burada paylasacagim indsaallah.Hayirli geceler diliyorum canim benim.

Sağlık ocağı yok mu? Orada da bakılıyor.
var tabi kedicim oraya da bakabilirim
dün hangi tahliller istenecek dedin listeyi verdim bitek folatla D vitaminini istemişsin doktor klasik tahlilleri itiyor sayfalar dolusu onun dışında hasta nın neyi varsa ne isterse onu istiyor
ablacım doğru çok sağol verdin ama ben yazdığım kağıdı kaybettim
Tabii ozele gidebilirsin..ben son tahlillerimi özelde yaptirdim.fazla beklemezsin..
evet mydenizcim özele de gidebilirm ama sağlık ocağı daha yakın orası olmazsa özele gideyim bakalım kedinin dediği gibi b12 ye bakıyrlar mı sağlık ocağında...

Sağlık ocağı yok mu? Orada da bakılıyor.
var tabi kedicim oraya da bakabilirim
dün hangi tahliller istenecek dedin listeyi verdim bitek folatla D vitaminini istemişsin doktor klasik tahlilleri itiyor sayfalar dolusu onun dışında hasta nın neyi varsa ne isterse onu istiyor
ablacım doğru çok sağol verdin ama ben yazdığım kağıdı kaybettim
Tabii ozele gidebilirsin..ben son tahlillerimi özelde yaptirdim.fazla beklemezsin..
evet mydenizcim özele de gidebilirm ama sağlık ocağı daha yakın orası olmazsa özele gideyim bakalım kedinin dediği gibi b12 ye bakıyrlar mı sağlık ocağında...

teşekkür ederim canım
ne güzelmiş yurtta bile aynı odada..
biz 5 kardeşiz kız 2 erkek, gelecek olan kardeşim benden 3.5 yaş küçük benim yanımda ki 16 yaş küçük ben evlendiğimde 7 yaşındaydı

evet ikimizinde gözü aydın
gerçekten ne tesadüf ikiside çoluk çocukla izmir'den geliyorlar

Arkadaslar herkese günaydın. Bu haftabasında acı bir haberle esimin memleketine geldik. Kopma nedenim bu. Döndüğümde tekrar sizlere yazmaya baslarım.

Gül ablacım; akşam uyumadan okumuştum..çok geçmiş olsun,nazar değdi gerçekten topiğimize..şimdi daha iyisin sanırım..
Kardeşlerin gelecekmiş,çok sevindim..İşlerde bitmiş,inşallah kızında gelir..

ihşallah gelir ablacım.. ne güzel hasret giderirsiniz bende bu hafta sonu i aksilik olmazsa kız kardeşimin yanına gidiçem.. o kadar çok özlüyoruml ki hepsini

İnşallah gidersin sende canım,kardeş can dır.

Kedicik,afiyet olsun..

Canlarimm,insaallah saglik,mutluluk ve de hayirlisiyla kardeslerinize ve tum sevdiklerinize kavusmaniz dilegiyle,gosterdiginiz duyarlilik,verdiginiz destekler icin binlerce tesekkur eder hayirli geceler dilerim.

Canan ablacım akşam okudum,çok üzüldüm..Allah sabırlar versin,şimdi nasıl prenses görüşebildiniz mi tekrar..

Ne güzel,çok sevindim sizin adınıza..Mutlu mutlu haftalar diliyorum size...

Günaydınnnnnn....

Dün ;
Sabah ,kkk
Öğlen,barnunya+salata+ayran
Akşam,ıspanaklı yumurta+tarhana çorbası+kıymalı taze fasülye+salata

Arada bir elma+az fıstık yedim..

Arkadaslar herkese günaydın. Bu haftabasında acı bir haberle esimin memleketine geldik. Kopma nedenim bu. Döndüğümde tekrar sizlere yazmaya baslarım.

çok üzüldüm inşallah acı kayıp derken en kötüsü değildir...bekliyoruz haberlerinizi..

Ne güzel,çok sevindim sizin adınıza..Mutlu mutlu haftalar diliyorum size...

çok teşekkür ederim, inşallah sağ selamet gelirler..kardeş cidden CAN yaa...

teşekkür ederim canım
işler bitti, bugün yemek faslı var onuda öğleden sonra izin alacağım hallederim

Ohhh kızlar bakıyorum kardeşleri topluyorsunuz mutlu aile tablosu çiziyorsunuz Gözünüz aydın diyorum sizlere.

Ben yine yanlız Hem de bu halde. Yemek yapmayı seven ben ne hale geldim. Mutfağa girecek gözüm yok. Midem yatışsın diye habire bişeyler atıştır atıştır. 100 kilo olcam ben yaaaa. Midem çok kötü başucumda kraker leblebi bulunduruyorum kalkar kalkmaz ağzıma atıyorum. Başka türlü kendime gelemiyorum. Yediklerimden tat alsam yine için yanmayacak.

Dünkü menüm: Sabah 1,5 yumurta, 1 avuç fındık, 6-7 zeytin, limonlu maydanoz. Öğlen : 1 kase çorba 1 tabak yoğurt. Akşam:1 kase yuvalama çorbası, 1 lahmacun, azıcık z.yğlı enginar, ayran.

Akşam canım deli gibi işkembe istedi. Eşim dedi ki tamam çorbacı bulalım evin yakınlarında çorba içmeye gidelim. Bildiğimiz bir çorbacı var ama uzak ve ters park yeri yok yakınında. Neyse ben bir çorbacı buldum, eşim de antep lokantası bulmuş, dedi ki sen tek çorbacı da içmezsin antpe mutfağına gidelim orda işkembe kelle paça her halukarda olur. Sonra gittik lokantaya, ama bildiği böyle eğlence yeri gibi bir konsepti var. Meze ara sıcak sıcak v.s gibi. Sonra menüye bi baktık işkembe de yok paça da. Çorba namına sadece yuvalama var. Artık oturduk çıkalım hadi de diyemedik. Yuvalamaya limon sıkıp onunla idare ettim. Dedim alt tarafı bir kase çorba için şu hale bak İçemedim işkembe. Sonra annem aradı almanyaya gezmeye gitmişti teyzemin yanına kardeşim geçen anneler gününde bilet almış hediye olarak, mecbur gitti o da benim hamileliğime denk geldi. Annemi bir aradım napıyorsunuz anne dedim, teyzemin kızı işkembe pişirmiş işkembe yiyoruz demez mi?????
Bugün sabah 5,5 ta da eşimi havalimanna bıraktım. Bana yumurta felan haşlamış kalkar kalkmaz kraker attım ağzıma 1 de yumurta yedim hala midem yerine gelmedi Mutfakta dünden kalma bulaşıklar bana bakar ben onlara, makinaya yerleşecek, yarına seyahatim var valiz hazırlanacak, ekinin midesi cadı kazanı, gözüde yatakta.

gece iyiyidim çok şükür yağlıda yedim bağırsaklar için ama zarar vermedi, balıktan oldu demekki
senin üşütmektenmi olduki

Balığı görerek almak lazım , dışarda kimbilir nasıl balığı pişiriyorlar. Çok tehlikeli çok korkuyorum. Ben 2 kere gıda zehirlenmesi geçirdim, biri tavuktan, biri yaş pastadan 2sindede hastanelik oldum. Allah korusunu. Sen ki yediklerine o kadar dikkat ediyorsun. Yine Allah korumuş. Bununla geçmiş olsun.

günaydınlar.. dün gece kayınvalıdemdeydim.akşam tarhana çorbası,3 tane lahana sarması (pirinçli etli karışık :26:),2 tane köfte,salata,milföy böreği iki tane,bir de meyve:26:
sabah:kkk,şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…