Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah kkkk + bir mandalina ( her sabah meyve yiyorum tekrar hasta olmaktan korkuyorum)
öğlen buğdaylı nohutlu yoğurtlu çorba, et döner, ayran, Boll salata
Akşam Kahvaltıyla geçiştirdik. Süper kahvaltı yaptık :)
2 lt su, Akşam 2 fincan karışık bitki çayı, Yatmadan süt.
Bu arada 1 kg vermişim dün tartıldım. çok mutluyum.

balığı kendim alıp yapmıştım benim midem hassas sonraki gün de yeyince yağı ağır geldi demekki

canım ya kıyamam sana işkembe çorbası işkence çorbasına dönüşmüş ...bide almanya'dakilerin de işkembe çorbası içmeleri senin canını iyice çektirmiştir....bu akşam içte git bari eve yemek derdinde olmaz ...sen nereye gideceksin yarın valiz hazırladığına göre birkaç günlük seyahat heralde

Yanlız yanlız hiç canım çorbacıya gitmek istemiyor. Istanbul'a gidiyorum. 3 günlüğüne.

hem prinçli sarma,hem milföy,hem meyve,hem tarhana menün süper valla bu karatay değil zehirtay olmuş

ekinciğim sopayı unutmuşsun canım

kayısı yemiyorsan meyve yiyebilirsin
cumaya hızlı geliyorsun 1. liğe adaysın

Önemli şeyleri bold yapıyorum. Göresiniz diye.

Bakıyorlar diye hatırlıyorum b12'ye.

Ayy bu işkembe çorbasının suçlusu benim, ben söylemeseydim aklına gelmeyecekti. :26:

Coşmussun sen dostum

Önemli şeyleri bold yapıyorum. Göresiniz diye.

Bakıyorlar diye hatırlıyorum b12'ye.

Ayy bu işkembe çorbasının suçlusu benim, ben söylemeseydim aklına gelmeyecekti. :26:

Yok kedicik valla sen değilsin. Sen yazmadan önce sayıklıyordum ben paça işkembe. Yaa inanırmısın hayatımda toplaşan 3 kere işkembe içmemişimdir. Paça hiç içmedim. Ama bu hamilelikte ne olduysa bana canım hiç yemediğim şeyleri çekiyor. :26::26:

Bizde annemle bazen gidiyoruz. Yediğimiz bir yer var ama çok yakın değil. Her yerde de yenilmez ki.

Son düzenleme:
niceerendiz arkadaşım başınız sağolsun.. Allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…