Coşmussun sen dostum [/QUOTE
sabah kkk
öğle zeytinyağlı patlıcan
akşam 18:30 okuldan gelen kızım kayınvalide yardımı ile bana hamur açmış (1. sınıfta daha ) annecim senin için yatım deyince mecburen yedim. ama 4tane yedim kahvaltılıklarla. tadı çok güzeldibiraz küçüktü boyu
spor jillian +15 dk. plates toplam 45 dakika.
balığı kendim alıp yapmıştım benim midem hassas sonraki gün de yeyince yağı ağır geldi demekkiBalığı görerek almak lazım , dışarda kimbilir nasıl balığı pişiriyorlar. Çok tehlikeli çok korkuyorum. Ben 2 kere gıda zehirlenmesi geçirdim, biri tavuktan, biri yaş pastadan 2sindede hastanelik oldum. Allah korusunu. Sen ki yediklerine o kadar dikkat ediyorsun. Yine Allah korumuş. Bununla geçmiş olsun.
Ohhh kızlar bakıyorum kardeşleri topluyorsunuz mutlu aile tablosu çiziyorsunuzGözünüz aydın diyorum sizlere.
Ben yine yanlızHem de bu halde. Yemek yapmayı seven ben ne hale geldim. Mutfağa girecek gözüm yok. Midem yatışsın diye habire bişeyler atıştır atıştır. 100 kilo olcam ben yaaaa. Midem çok kötü başucumda kraker leblebi bulunduruyorum kalkar kalkmaz ağzıma atıyorum. Başka türlü kendime gelemiyorum. Yediklerimden tat alsam yine için yanmayacak.
Dünkü menüm: Sabah 1,5 yumurta, 1 avuç fındık, 6-7 zeytin, limonlu maydanoz. Öğlen : 1 kase çorba 1 tabak yoğurt. Akşam:1 kase yuvalama çorbası, 1 lahmacun, azıcık z.yğlı enginar, ayran.
Akşam canım deli gibi işkembe istedi. Eşim dedi ki tamam çorbacı bulalım evin yakınlarında çorba içmeye gidelim. Bildiğimiz bir çorbacı var ama uzak ve ters park yeri yok yakınında. Neyse ben bir çorbacı buldum, eşim de antep lokantası bulmuş, dedi ki sen tek çorbacı da içmezsin antpe mutfağına gidelim orda işkembe kelle paça her halukarda olur. Sonra gittik lokantaya, ama bildiği böyle eğlence yeri gibi bir konsepti var. Meze ara sıcak sıcak v.s gibi. Sonra menüye bi baktık işkembe de yok paça da. Çorba namına sadece yuvalama var.Artık oturduk çıkalım hadi de diyemedik. Yuvalamaya limon sıkıp onunla idare ettim. Dedim alt tarafı bir kase çorba için şu hale bak İçemedim işkembe. Sonra annem aradı almanyaya gezmeye gitmişti teyzemin yanına kardeşim geçen anneler gününde bilet almış hediye olarak, mecbur gitti o da benim hamileliğime denk geldi. Annemi bir aradım napıyorsunuz anne dedim, teyzemin kızı işkembe pişirmiş işkembe yiyoruz demez mi?????
Bugün sabah 5,5 ta da eşimi havalimanna bıraktım. Bana yumurta felan haşlamış kalkar kalkmaz kraker attım ağzıma 1 de yumurta yedim hala midem yerine gelmediMutfakta dünden kalma bulaşıklar bana bakar ben onlara, makinaya yerleşecek, yarına seyahatim var valiz hazırlanacak, ekinin midesi cadı kazanı, gözüde yatakta.
Yanlız yanlız hiç canım çorbacıya gitmek istemiyor. Istanbul'a gidiyorum. 3 günlüğüne.balığı kendim alıp yapmıştım benim midem hassas sonraki gün de yeyince yağı ağır geldi demekki
canım ya kıyamam sana işkembe çorbası işkence çorbasına dönüşmüş ...bide almanya'dakilerin de işkembe çorbası içmeleri senin canını iyice çektirmiştir....bu akşam içte git bari eve yemek derdinde olmaz ...sen nereye gideceksin yarın valiz hazırladığına göre birkaç günlük seyahat heralde
günaydınlar..dün gece kayınvalıdemdeydim.akşam tarhana çorbası,3 tane lahana sarması (pirinçli etli karışık :26:),2 tane köfte,salata,milföy böreği iki tane,bir de meyve:26:
sabah:kkk,şekersiz çay
sabah kkkk + bir mandalina ( her sabah meyve yiyorum tekrar hasta olmaktan korkuyorum)
öğlen buğdaylı nohutlu yoğurtlu çorba, et döner, ayran, Boll salata
Akşam Kahvaltıyla geçiştirdik. Süper kahvaltı yaptık :)
2 lt su, Akşam 2 fincan karışık bitki çayı, Yatmadan süt.
Bu arada 1 kg vermişim dün tartıldım. çok mutluyum.
Coşmussun sen dostum [/QUOTE
sabah kkk
öğle zeytinyağlı patlıcan
akşam 18:30 okuldan gelen kızım kayınvalide yardımı ile bana hamur açmış (1. sınıfta daha ) annecim senin için yatım deyince mecburen yedim. ama 4tane yedim kahvaltılıklarla. tadı çok güzeldibiraz küçüktü boyu
spor jillian +15 dk. plates toplam 45 dakika.
canım dünde soracaktım ama çok sayfa vardı cevap yetiştiririken unuttum zeytinyağlı patlıcan kızartma mı
4 tanede çok olmuş canım yasopamızıda atalım es geçti demesin arkadaşlar hatır için çiğ tavuk yenir ama karatay yaparken ucundan azıcık yapalım
Yanlız yanlız hiç canım çorbacıya gitmek istemiyor. Istanbul'a gidiyorum. 3 günlüğüne.
Güzel menü tebriklerrr..sporda yapılmış hatta vurgulamak için kalin puntoda yazılmış
Ben cepten kalin falan yazamıyorum ama sporumu yaptim yazayim bari:)
Sabah jillian 3/3
Aksam 40 dk yürüyüş (3.5 km)
Su az 2 lt civari, 1 yeşil çay
Menü: mideme iyi gelecegini ümit ettigim bazı zararlı gıdalar...
Iyi geceler hepinize
var tabi kedicim oraya da bakabilirim
ablacım doğru çok sağol verdin ama ben yazdığım kağıdı kaybettim
evet mydenizcim özele de gidebilirm ama sağlık ocağı daha yakın orası olmazsa özele gideyim bakalım kedinin dediği gibi b12 ye bakıyrlar mı sağlık ocağında...
Ohhh kızlar bakıyorum kardeşleri topluyorsunuz mutlu aile tablosu çiziyorsunuzGözünüz aydın diyorum sizlere.
Ben yine yanlızHem de bu halde. Yemek yapmayı seven ben ne hale geldim. Mutfağa girecek gözüm yok. Midem yatışsın diye habire bişeyler atıştır atıştır. 100 kilo olcam ben yaaaa. Midem çok kötü başucumda kraker leblebi bulunduruyorum kalkar kalkmaz ağzıma atıyorum. Başka türlü kendime gelemiyorum. Yediklerimden tat alsam yine için yanmayacak.
Dünkü menüm: Sabah 1,5 yumurta, 1 avuç fındık, 6-7 zeytin, limonlu maydanoz. Öğlen : 1 kase çorba 1 tabak yoğurt. Akşam:1 kase yuvalama çorbası, 1 lahmacun, azıcık z.yğlı enginar, ayran.
Akşam canım deli gibi işkembe istedi. Eşim dedi ki tamam çorbacı bulalım evin yakınlarında çorba içmeye gidelim. Bildiğimiz bir çorbacı var ama uzak ve ters park yeri yok yakınında. Neyse ben bir çorbacı buldum, eşim de antep lokantası bulmuş, dedi ki sen tek çorbacı da içmezsin antpe mutfağına gidelim orda işkembe kelle paça her halukarda olur. Sonra gittik lokantaya, ama bildiği böyle eğlence yeri gibi bir konsepti var. Meze ara sıcak sıcak v.s gibi. Sonra menüye bi baktık işkembe de yok paça da. Çorba namına sadece yuvalama var.Artık oturduk çıkalım hadi de diyemedik. Yuvalamaya limon sıkıp onunla idare ettim. Dedim alt tarafı bir kase çorba için şu hale bak İçemedim işkembe. Sonra annem aradı almanyaya gezmeye gitmişti teyzemin yanına kardeşim geçen anneler gününde bilet almış hediye olarak, mecbur gitti o da benim hamileliğime denk geldi. Annemi bir aradım napıyorsunuz anne dedim, teyzemin kızı işkembe pişirmiş işkembe yiyoruz demez mi?????
Bugün sabah 5,5 ta da eşimi havalimanna bıraktım. Bana yumurta felan haşlamış kalkar kalkmaz kraker attım ağzıma 1 de yumurta yedim hala midem yerine gelmediMutfakta dünden kalma bulaşıklar bana bakar ben onlara, makinaya yerleşecek, yarına seyahatim var valiz hazırlanacak, ekinin midesi cadı kazanı, gözüde yatakta.
Coşmussun sen dostum
hem prinçli sarma,hem milföy,hem meyve,hem tarhana menün süper valla bu karatay değil zehirtay olmuş
ekinciğim sopayı unutmuşsun canım
Hazırladım şimdiden. eşim de sabah tembih ede ede gitti.yanına leblebi ve krakerlerini almayı unutma
Önemli şeyleri bold yapıyorum.Göresiniz diye.
Bakıyorlar diye hatırlıyorum b12'ye.
Ayy bu işkembe çorbasının suçlusu benim, ben söylemeseydim aklına gelmeyecekti. :26:
yanına leblebi ve krakerlerini almayı unutma
Yok kedicik valla sen değilsin. Sen yazmadan önce sayıklıyordum ben paça işkembe. Yaa inanırmısın hayatımda toplaşan 3 kere işkembe içmemişimdir. Paça hiç içmedim. Ama bu hamilelikte ne olduysa bana canım hiç yemediğim şeyleri çekiyor. :26::26:
Kraker cıss, leblebi ve ekşi elma, ve ayva varsa ayva.
Kediiiiiiiiiiiii, meyve yiyince midemin asiti yükseliyor bu seferde yanmaya başlıyor. Ahhh ahhh.Kraker cıss, leblebi ve ekşi elma, ve ayva varsa ayva.
Kediiiiiiiiiiiii, meyve yiyince midemin asiti yükseliyor bu seferde yanmaya başlıyor. Ahhh ahhh.
Ayyy gözümü korkuttunuz. Anneminde hamileliği çok sıkıntılı geçer, hiçbir şey yiyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?