hem prinçli sarma,hem milföy,hem meyve,hem tarhana menün süper valla bu karatay değil zehirtay olmuş
ekinciğim sopayı unutmuşsun canım
canım dünde soracaktım ama çok sayfa vardı cevap yetiştiririken unuttum zeytinyağlı patlıcan kızartma mı
4 tanede çok olmuş canım yasopamızıda atalım es geçti demesin arkadaşlar hatır için çiğ tavuk yenir ama karatay yaparken ucundan azıcık yapalım
yok kızartma değil. yazdan haşlayıp buzluğa attığımız patlıcanları bol soğan, sarımsak ve yine yazdan hazırladığımız domatesle zeytinyağlı pişiriyoruz. su koymadan. et konmadığı için içine zeytinyağlı dedim. pişi için pişmanım. haklısın ne desen yeri. insan bi tane yer demi ama hatır için. 4 tane çok oldu haklısın. ama avuç içi kadar yoktu pişilerin boyu. çocuk yapınca ufak yapmış.
arkadaşlar hepinize merhabalar... şimdi okudum da geçmişi hepiniz alemsiniz valla
hepimizin ne çok ortak şeyleri varmış paylaştıkça anlıyoruz, önce sadece beslenme şekli ile benzerliğimiz oluyor sonrada kareşlerden, evlatlardan, yaşadığımız bir çok şeyden
ekincim bu gün ye olmaz mı işkembeyi gül ablamın dediği gibi yemekle uğraşmazsın hem.. hemde canın çok çekti
canan abladan ses çıkmamış daha inşallah önemli bişi yoktur
tarhanada mı yasak :18:
öğlen :karnabahar ,bir kase yoğurt ,iki küçük turp yedim
ben dayaklığım sanırım değil kesin kesin dövün siz beni:18:
ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
Yarım portakal
Badem, ceviz, fındık
Beyaz peynir
5 Zeytin (az çünkü 4 tanesi siyah, siyahı yemekten zorlanıyorum)
Turp, maydanoz, dereotu, limon, zeytinyağı
2 ad. tavada, serbest dolaşan mutlu tavukların yumurtaları, bol baharatlı
Siyah çay
Türk Kahvesi
Melisa çayı
18:30
Nohutlu, köfteli yemek (başka yemek yoktu, mecburen yedim, pilav vardı onu zaten hiç yemiyorum)
Birkaçtane salatalık turşusu
2-3 tane yuvarlak dilim salatalık :)
Maden suyu ile ayran saat 8'i geçmişti, bitirirken.
Bir ara elimi portakal'ın poşetine attım, sonra vazgeçtim.
afiyet olsunbenimde aklım mandalinaya gitmedi değil yemekten sonra ama bende vazgeçtim
menüm
kalkar kalkmaz 2yemek kaşığı zeytin yağı içtim
sabah 7.30 havuç, roka maydanoz, 10tane zeytin, peynir, 2 tereyağında yumurta yarım çay bardaı kayısı çekirdeği( bayadır yemiyodum faazlası zararlıymış)
öğlen 13.15 bol tarçınlı yoğurt yanında sabahtan kalan kayısı çekirdeği
akşam19.45 te bitti bol etli nohut yemeği( nohuttan 3, 4kaşık anca yedim..etinden daha çok yedim ), bol turp, kuru soğan, közlenmiş iber salatası sirke ve z.yağı eşliğinde (yazdan hazırlanmıştı), bir iki kaşıkta börülce salatası kalmıştı onu bitirdim
4kupa ıhlamur içtim... su 3 olacak ve tabi ki jillian yatmadan önce
Tesekkur ederim canimseninde gozunaydin oglun gelmis istanbulda nerede okuyor benim kizimda istanbulda okuyormerhabalar hanımlar,inşallah iyi ve mutlusunuzdur,oğlum istanbulda okuyor,tatile gelmiş,oyüzden cok giremiyorum bura,menümü yazıyım:
kahvaltı:09 30 zeytinyağında 1 yumurta zeytınler,yoğurtlu karabugday,etlı fasulye,2 kayısı,4 cevız,cevızım bıtmış az oldu,peynir,yeşil cay.
öğlen:14 00 mercımek corbası,kuru fasulye yemeyı,peynir,yeşil cay.
akşama mercımek corbam var,yanına da karatayımsı bır şeyler yaparım ınşallah.
suyu henuz tamamlamadım,egzersız yapıcam
45 dkk oğlumla gezdik
musafirleri gelen arkadaşlarımın gözü aydın,her kese mutlu,hayırlı akşamlar,boooooll leptinler,hoşca kalın arkadaşlar
ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
Yarım portakal
Badem, ceviz, fındık
Beyaz peynir
5 Zeytin (az çünkü 4 tanesi siyah, siyahı yemekten zorlanıyorum)
Turp, maydanoz, dereotu, limon, zeytinyağı
2 ad. tavada, serbest dolaşan mutlu tavukların yumurtaları, bol baharatlı
Siyah çay
Türk Kahvesi
Melisa çayı
18:30
Nohutlu, köfteli yemek (başka yemek yoktu, mecburen yedim, pilav vardı onu zaten hiç yemiyorum)
Birkaçtane salatalık turşusu
2-3 tane yuvarlak dilim salatalık :)
Maden suyu ile ayran saat 8'i geçmişti, bitirirken.
Bir ara elimi portakal'ın poşetine attım, sonra vazgeçtim.
menüm
kalkar kalkmaz 2yemek kaşığı zeytin yağı içtim
sabah 7.30 havuç, roka maydanoz, 10tane zeytin, peynir, 2 tereyağında yumurta yarım çay bardaı kayısı çekirdeği( bayadır yemiyodum faazlası zararlıymış)
öğlen 13.15 bol tarçınlı yoğurt yanında sabahtan kalan kayısı çekirdeği
akşam19.45 te bitti bol etli nohut yemeği( nohuttan 3, 4kaşık anca yedim..etinden daha çok yedim ), bol turp, kuru soğan, közlenmiş iber salatası sirke ve z.yağı eşliğinde (yazdan hazırlanmıştı), bir iki kaşıkta börülce salatası kalmıştı onu bitirdim
4kupa ıhlamur içtim... su 3 olacak ve tabi ki jillian yatmadan önce
Afiyet olsun canim
2 yemek kasigi yag icince miden bulanmiyormu canim...kabizliga faydasi oldumu
Teşekkür ederim. İkimizde bugün nohut yemişiz.
İyi aksamkar kizlar.
Bugun oyle yarim yamalak seylerle gecirdim. Canim hicbirsey yemek istemedi. Hic yazmayim menumu Karatay'a yazik olmasin:26:
Ben bu hafta bildirim yapamayacagim haberiniz olsun. İsterseniz yarin yapayim. Kesin kilo almisimdir midemi bastirmak adina hep ise yaramaz seyler yedim.
Tesekkur ederim canimseninde gozunaydin oglun gelmis istanbulda nerede okuyor benim kizimda istanbulda okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?