Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim sana iyi yolculuklar allaha emanet ol gule gule git gel

Son düzenleme:
İyi geceler herkese ...bakım varmis kk'da anca açıldı..

Canan abla gelmemiş bu gün bir ara online gördüm ama yazmamis..ablacim nasıl oldun bu gün daha iyisindir umarim..iyi haberlerini bekledik tüm gün merakta birakma bizi...

Gül abla yazamadım sabah sormuştun benimki midemi üşütme, ,besin zehirlenmesi degil..bu gün 4 gün oldu.biraz daha iyi gibi..yediklerimi yazayim( hatalarimi biliyorum ama rahatsizligimdan dolayi)

Sabah çok çok eksik kkk

Öğlen leblebi ve yogurt ( sanki ekin değil ben hamileyim.nasil bi mide yanmasi anlatamam)

Aksam arkadaslarim geldi, evde lahmacun yapmistim..pogaca buyuklugunde minik minik çok güzel oldular.2 tane ondan yedim.kisir vardi 1 çatal aldim midem kötü oldu bıraktım. .birde salata yedim yağsız

Arkadaşlar biraz once gitti spora zaman kalmadi..su da 2 lt anca olmustur
Iyi geceler hepinize

merhaba canım

hastayken yapacak bişey yok sen zaten onu dengeliyorsun jillian yapıyorsun,,lahmacunu karatay kitabına göremi yaptın

gül ablacım karbonatı sormuşsun ben onu bi ara üst üste içiyorum sonra unutuyorum sonra tekrar içiyorum... bi kaç gündüür de hiç içmedim bitti çünkü.. o yüzden belki etki etmemiştir.. aldığımda hergün içeyim de bi test edelim bakalım... ama o bağırsakları çok bozma olayıı bende hiççç olmadı

sen nerden buluyorsun karbonatı ben 1 hafta önce eczaneye söyledim 3 depoya bakmışlar bulamamışlar..kardeşim den istedim izmir den getirdi

Daha kahvaltı yapamadım, şu an kabak çekirdeği atıştırıyorum.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr
dünn akşam :bulgur pilavı ,yoğurt,salata
sabah:1 tane haşlanmış yumurta,biraz domates,5 zeytin ,peynir,fındık,kayısı,muz
öğle:nohut,karnabahar,yoğurt
akşam:yine nohut yanına yoğurt yerim sadece birde salata

günaydın canım
canım nohutu fazla yemiyoruz aklında olsun hem öğlen hem akşam yeme istersen fazla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…