sen nerden buluyorsun karbonatı ben 1 hafta önce eczaneye söyledim 3 depoya bakmışlar bulamamışlar..kardeşim den istedim izmir den getirdi
günaydınlarrrrr
dünn akşam :bulgur pilavı ,yoğurt,salata
sabah:1 tane haşlanmış yumurta,biraz domates,5 zeytin ,peynir,fındık,kayısı,muz
öğle:nohut,karnabahar,yoğurt
akşam:yine nohut yanına yoğurt yerim sadece birde salata
günaydın canım
canım nohutu fazla yemiyoruz aklında olsun hem öğlen hem akşam yeme istersen fazla gelir
ohhh afiyet olsun.. dün topiğin ana yemeği olmuş nohut
valla ben bir paket nohutu ısladım dün .Akşamınada pişirdim ,haşladığımı pişirilmek üzere dondurucuya attım.malum çalışıyoruz pratik olmak lazımakşama yeşil mercimek yapiim de onu yiyim bari nohut yerine.
şimdi bişi dicem yok artık dersin... bugünün menüsüde yeşil mercimek mi yoksa bende yeşil mercimeği haşlamıştım geçenlerde, bugün salata yapayım diyodum...kedicik te yaparsa dünkü 3lü aynı olacak
dediğin gibi kuru baklagilleri önceden haşlayıp atıyorum buzluğa pratik oluyor.
aç karnına yemek kurtlari dökermiş .....sen zaten kurtlusun hiç yerinde duramıyorsunkurtlar düşerse hep oturmak zorunda kalacaksın yaramaz kedi olamayacaksın
şimdi bişi dicem yok artık dersin... bugünün menüsüde yeşil mercimek mi yoksa bende yeşil mercimeği haşlamıştım geçenlerde, bugün salata yapayım diyodum...kedicik te yaparsa dünkü 3lü aynı olacak
dediğin gibi kuru baklagilleri önceden haşlayıp atıyorum buzluğa pratik oluyor.
canan ablam gelmiş.. ablacım nasılsınnn güzel haberler bekliyoruz.. merak ettik seni prensesi
Canlarim hepinize simsicacik merhabalar.Guzel dualariniz,destekleriniz ve de muhtesem duyarliliginiz icin binlerce tesekkur edeiyorum.Prensesimin su an itibariyle durumu stabil.Cunku bu gibi siddetli alevlenmenin durulmasi pek kolay olmuyor.Oldukca yorgun,konusmalari ve hsreketlerii sabit.Yuce rabbimden bunuda cabucak atlatabilmesini diliyorum .Beklemedeyim,dualarlaylayim.Sizinleyim cok sukur.
Hayırlısıyla bir an önce atlatabilir.
sabah 07.30 kkk yarım elma 1 portakal.
öğlen Çorba, Kıymalı ıspanak, Yoğurt,
Akşam Yayla çorbası (Buğdaylı) Etli Bezelye, Yoğurt içine bol maydanoz kattım.
2 lt su. İşyerinde 15dk leslie, 45 dk yürüyüş.
Makinede bulaşık yıkarken; deterjan gözüne 1 tatlı kaşığı karbonat, parlatıcı gözüne sirke koyun. Bardaklarınız pırıl pırıl çıkacak. Bulaşıklarınızı iyi akıtarak makinaya yerleştirmeyi ve en azından ayda bir bulaşık makinası malzemelerini sıcak su ile temizlemeyi unutmayın.
BULAŞIK DETERJANI TARİFİ
1 kalıp zeytinyağlı sabun
15 damla limon veya portakal uçucu yağı
1 tatlı kaşığı karbonat
500 ml sıcak su
Zeytinyağlı sabunu rendeleyin. Üzerine sıcak suyu döküp çalkalayın. Portakal veya limon yağını, karbonatı ekleyip tekrar çalkalayın. Soğuyunca sıvı sabun kutusuna koyup bulaşık yıkarken 2 çorba kaşığı kadar kullanın.
Sade hayat derneği sitesinden alıntıdır.
Canlarim hepinize simsicacik merhabalar.Guzel dualariniz,destekleriniz ve de muhtesem duyarliliginiz icin binlerce tesekkur edeiyorum.Prensesimin su an itibariyle durumu stabil.Cunku bu gibi siddetli alevlenmenin durulmasi pek kolay olmuyor.Oldukca yorgun,konusmalari ve hsreketlerii sabit.Yuce rabbimden bunuda cabucak atlatabilmesini diliyorum .Beklemedeyim,dualarlaylayim.Sizinleyim cok sukur.
menün iyi ama sabah meyve 1,5 porsiyon olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?