Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim Gulcugum,bu arada kiz kardesinde gelmis,insaallah kizinda gelir hep beraber saglik mutluluk dolu bir tatil gecirmenizi temenni ederim.

teşekkür ederim canım
ben işteyim onlar evde akşamları ilgilenebildiğim kadarıyla ilgileneceğim gündüz onlar kendi programlarını yapacaklar...kızımda inşallah bu gece veya yarın gelir dün gece bilet bakıyorum demişti bugün son sınavı var, inşallah hepsini verir tatilde rahat eder

Karatayla beslenenler çokkk sağlıklı oluyorlar biliyorum. Ama bu kış ben 3 kere hasta oldum. Hala daha antibiyotik içiyorum
Oyüzden meyve yiyorum. Korkuyorum tekrar olmayayyım diye kızımda küçük.

geçmiş olsun canım
zayıflama aşamasında 1 porsiyon deniliyor, 1,5 ta yiyebilirsin ama kg vermen yavaşlar sağlık daha önemli tabiiki...sana tavsiyem aralarda bol limonlu ılık su iç devamlı, hem vucüdu alkali yapıyor hem vitamin oluyor

sabah yemediysen yiyebilirsin göz kararı 1 çay bardağına denk gelcek şekilde ayarla

merhaba canım

hastayken yapacak bişey yok sen zaten onu dengeliyorsun jillian yapıyorsun,,lahmacunu karatay kitabına göremi yaptın

evet ablacım karatay usulü oldu..özel bi tarife bakmadım kitaptan falan..mayasız hamur olması gerekiyor diye biliyorum o şekilde yaptım incecik..büyüklükleri avuç içim kadardı iki tane yedim yarım lahmacuna denk gelmiştir..normalde karatay usulüde olsa çok tüketmemeye çalışıyorum ilk kez lahmacun yedim ne karatay lokumu ne karatay kurabiyesi hiç yapmadım daha..kilo verme hızım çok yavaş diye..zayıflayım ilk fırsatta onlarıda yapıp yiyeceğim

bu gün kendimi çok iyi hissediyorum...inşallah atlatabilmişimdir..normal düzenime döndüm ama yarın tartıdan umudum yok..çok farklı beslendim çünkü ama yinede bildirim yaparım

Ablacım üzülme lütfen bol bol dua et, edelimmm... inşallah çabucak eski neşeli haline döner güzel kızın..Allah şifa versin..biz hep burdayız ablacım içine atma, yaz lütfen

ablacım gözün aydın seninde, inşallah kızına da kavuşursun çifte mutluluk olur..onlar gündüz gezerler yemeği de yaparlar sen eve gidince hazır yemeğe oturursun ohh ne güzelll

gül hanım, kızınıza çok geçmiş olsun, geçmişi yeni okuyabildim. allah tez zamanda sıkıntılarınızı giderir inşallah.

hıım. sabah yemedim de sanırsam benim bardak su bardağı oldu. kalanını yarın yiyeyim. tşk

merhaba kuruyemiş 90 gr yazınca aklıma takıldı..hazır paketli kuruyemiş mi yiyorsunuz..kavrulmuş oluyor diye biliyorum hazır paketler..biz baharatçıdan ya da pazardan kavrulmamış alıyoruz...

bu arada gül ablanın değil canan ablanın kızı hastalandı.. aramıza yeni katıldığınız için karıştırdınız sanırım(( ama iyi olacak inşallah

kolay gelsin

Canim mydenizzzcigim,iyilestigine cok memnun oldum yavrum maasallah canim.Varliginizi yuregimin derinliklerinde hissederek paylasiyorum,sanki evime konuk oluyorsunuz,evim doluyor senleniyor adeta.Cok tesekkurler ederim canim.

aynen öle yeşil mercimek haşlayıp koyunca süper oluyor bi misafir bastırsa mesela hemen yemeği hazırlayabilyorum

KAN GRUBU (muzu çok sevmemin nedeni, boşuna yemiyormuşum)
Meyveler: Erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü, şeftali, turunçgiller (mandalina, portakal, greyfurt, limon)

İşlerden ve haftasonu olan sınavım yüzünden hiç birşeye bakamıyorum,aklım buralarda kaldı...

Herkes iyidir inşallah..

Mydeniz iyi olmana sevindim canım

Canan ablacım yazmıştım ama bu ara çok yazamadığımdan arkada kalıyor mesajlarım..inşallah daha iyi olur prenses..

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş,ara ara okuyorum ama henüz yazışamadık..
Haftaya bomba gibi buralarda olacağım,kedicik bir sürü şey atıyor bana okumaya zaman bulamıyorum,hepsini okucam ...

Benim kilom aynı sabah yazamam ,dr.da olacağım yarın..Küçük erkeklerimin en küçüğünü görmeye gidiyorum..Şeker yüklemesi yapılcak,hemşireye hayır karataya uygun değil..şeker yüklemesi yapmayın bana dicem şaka bir yana glikoz yüklenicek 2 veya 3 defa aralıklarla unutmuşum :44::44:

Yarın gelince inşallah size yazabilirim..

ablammm inşallah bi an önce toparlanır eski neşesine kavuşur prensesimiz

Merhaba arkadaşlar ben 82 kg oldum 57 kg idim üniversitede aldım bu kiloları henüz 21 yaşındayım boğazımı bi türlü tutamyorum erkek arkadaşım nişanlanma planları yapıyor giydiğim hiç bir şey yakışmıyor çalıştığım için çok hareketsizim bana kolay yoldan zayıflamanın bi önerisini gösterin kurban olayım a dostlar :122:

mydenizzcim toparlanmana sevindim arkadaşım

gül ablacım seninde gözün aydın tekrar kızında gelyomuş...

hoşgeldiniz...hemen karatayla sağlıklı beslenmeye başla arkadaşım inan mutlu mutlu kiloyarını verirsin hemde sağlıklı beslenirsin... ilk önce kitaplarını okuyabilirsin hocamızın ya da ilk kitabı internette e kitap olarak var, onu indirip okuyabilirsin.. sonrada burayı takip edersen ve bizlerle yediklerini paylaşırsan karataydan da kopmazsın kilo da verirsin

afiyet olsun canım
bende korkumdan karatay kaçamakları bile yapamıyorum gram gram gitmiyo derken bide üstüne 1400 almıştım geçen hafta öff hafta sonu 400 gitmişti serumdan sonra yine aynı oldu

inşallah canım yarına kadar gelmiş olur belkide

gül ablacım eşim kızılayda kurumlarının sürekli alışveriş yaptığı ecz. sormuş varmış karbonat.. akşam i bakim doğrusunu mu almış eğer yanlış olmamışsa ecz. söylerim sende alırsın... benim burdakine sordum ecz. gülümsei, soran çok galiba depolara soruyolarmış dediğin gibi depolar yok diyomuş... bence karbonata talep arttı aynı patatesler gibi stoklayıp tuhaf fiyatlara satacaklar... eşim 4.5 tan almış

allah zihin açıklığı versin, inşallah geçer notlar alırsın
sen kendine dikkat et bizler tek canlıyız dikkat ederiz
yaramaz kedicik bana da faceden bişeyler atıyor ben saatler bazen bir gün sonra görüyorum hangisine cevap yazacağımı şaşırıyorum ...
iyi haberlerini bekliyoruz çok gıcık bişey o yükleme bende gizli prolaktine baktırırken yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…