Canim Gulcugum,bu arada kiz kardesinde gelmis,insaallah kizinda gelir hep beraber saglik mutluluk dolu bir tatil gecirmenizi temenni ederim.
Karatayla beslenenler çokkk sağlıklı oluyorlar biliyorum. Ama bu kış ben 3 kere hasta oldum. Hala daha antibiyotik içiyorum
Oyüzden meyve yiyorum. Korkuyorum tekrar olmayayyım diye kızımda küçük.
yediklerim
dün sabah kkk
öğle etli fasule
akşam yine fasulye salata
spor jiillian
bugün öğlen ayranla geçiştiriyim dedim ayranı alırken biraz da fındık aldım. 90gr yazıyo. bunun hepsini yesem olur mu
merhaba canım
hastayken yapacak bişey yok sen zaten onu dengeliyorsun jillian yapıyorsun,,lahmacunu karatay kitabına göremi yaptın
Canlarim hepinize simsicacik merhabalar.Guzel dualariniz,destekleriniz ve de muhtesem duyarliliginiz icin binlerce tesekkur edeiyorum.Prensesimin su an itibariyle durumu stabil.Cunku bu gibi siddetli alevlenmenin durulmasi pek kolay olmuyor.Oldukca yorgun,konusmalari ve hsreketlerii sabit.Yuce rabbimden bunuda cabucak atlatabilmesini diliyorum .Beklemedeyim,dualarlaylayim.Sizinleyim cok sukur.
teşekkür ederim canım
ben işteyim onlar evde akşamları ilgilenebildiğim kadarıyla ilgileneceğim gündüz onlar kendi programlarını yapacaklar...kızımda inşallah bu gece veya yarın gelir dün gece bilet bakıyorum demişti bugün son sınavı var, inşallah hepsini verir tatilde rahat eder
sabah yemediysen yiyebilirsin göz kararı 1 çay bardağına denk gelcek şekilde ayarla
hıım. sabah yemedim de sanırsam benim bardak su bardağı oldu. kalanını yarın yiyeyim. tşk
şimdi bişi dicem yok artık dersin... bugünün menüsüde yeşil mercimek mi yoksa bende yeşil mercimeği haşlamıştım geçenlerde, bugün salata yapayım diyodum...kedicik te yaparsa dünkü 3lü aynı olacak
dediğin gibi kuru baklagilleri önceden haşlayıp atıyorum buzluğa pratik oluyor.
Canlarim hepinize simsicacik merhabalar.Guzel dualariniz,destekleriniz ve de muhtesem duyarliliginiz icin binlerce tesekkur edeiyorum.Prensesimin su an itibariyle durumu stabil.Cunku bu gibi siddetli alevlenmenin durulmasi pek kolay olmuyor.Oldukca yorgun,konusmalari ve hsreketlerii sabit.Yuce rabbimden bunuda cabucak atlatabilmesini diliyorum .Beklemedeyim,dualarlaylayim.Sizinleyim cok sukur.
Merhaba arkadaşlar ben 82 kg oldum 57 kg idim üniversitede aldım bu kiloları henüz 21 yaşındayım boğazımı bi türlü tutamyorum erkek arkadaşım nişanlanma planları yapıyor giydiğim hiç bir şey yakışmıyor çalıştığım için çok hareketsizim bana kolay yoldan zayıflamanın bi önerisini gösterin kurban olayım a dostlar:122:
evet ablacım karatay usulü oldu..özel bi tarife bakmadım kitaptan falan..mayasız hamur olması gerekiyor diye biliyorum o şekilde yaptım incecik..büyüklükleri avuç içim kadardı iki tane yedim yarım lahmacuna denk gelmiştir..normalde karatay usulüde olsa çok tüketmemeye çalışıyorum ilk kez lahmacun yedim ne karatay lokumu ne karatay kurabiyesi hiç yapmadım daha..kilo verme hızım çok yavaş diye..zayıflayım ilk fırsatta onlarıda yapıp yiyeceğim
bu gün kendimi çok iyi hissediyorum...inşallah atlatabilmişimdir..normal düzenime döndüm ama yarın tartıdan umudum yok..çok farklı beslendim çünkü ama yinede bildirim yaparım
ablacım gözün aydın seninde, inşallah kızına da kavuşursun çifte mutluluk olur..onlar gündüz gezerler yemeği de yaparlar sen eve gidince hazır yemeğe oturursun ohh ne güzelll
hıım. sabah yemedim de sanırsam benim bardak su bardağı oldu. kalanını yarın yiyeyim. tşk
gül hanım, kızınıza çok geçmiş olsun, geçmişi yeni okuyabildim. allah tez zamanda sıkıntılarınızı giderir inşallah.
İşlerden ve haftasonu olan sınavım yüzünden hiç birşeye bakamıyorum,aklım buralarda kaldı...
Herkes iyidir inşallah..
Mydeniz iyi olmana sevindim canım
Canan ablacım yazmıştım ama bu ara çok yazamadığımdan arkada kalıyor mesajlarım..inşallah daha iyi olur prenses..
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş,ara ara okuyorum ama henüz yazışamadık..
Haftaya bomba gibi buralarda olacağım,kedicik bir sürü şey atıyor bana okumaya zaman bulamıyorum,hepsini okucam ...
Benim kilom aynı sabah yazamam ,dr.da olacağım yarın..Küçük erkeklerimin en küçüğünü görmeye gidiyorum..Şeker yüklemesi yapılcak,hemşireye hayır karataya uygun değil..şeker yüklemesi yapmayın bana dicemşaka bir yana glikoz yüklenicek 2 veya 3 defa aralıklarla unutmuşum :44::44:
Yarın gelince inşallah size yazabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?