Merhaba arkadaşlar ben 82 kg oldum 57 kg idim üniversitede aldım bu kiloları henüz 21 yaşındayım boğazımı bi türlü tutamyorum erkek arkadaşım nişanlanma planları yapıyor giydiğim hiç bir şey yakışmıyor çalıştığım için çok hareketsizim bana kolay yoldan zayıflamanın bi önerisini gösterin kurban olayım a dostlar:122:
allah zihin açıklığı versin, inşallah geçer notlar alırsın
sen kendine dikkat et bizler tek canlıyız dikkat ederiz
yaramaz kedicik bana da faceden bişeyler atıyor ben saatler bazen bir gün sonra görüyorum hangisine cevap yazacağımı şaşırıyorum ...
iyi haberlerini bekliyoruz çok gıcık bişey o yükleme bende gizli prolaktine baktırırken yaptırmıştım
hoşgeldiniz...hemen karatayla sağlıklı beslenmeye başla arkadaşım inan mutlu mutlu kiloyarını verirsin hemde sağlıklı beslenirsin... ilk önce kitaplarını okuyabilirsin hocamızın ya da ilk kitabı internette e kitap olarak var, onu indirip okuyabilirsin.. sonrada burayı takip edersen ve bizlerle yediklerini paylaşırsan karataydan da kopmazsın kilo da verirsin
KARATAY en sağlıklı ve en güzel kg verdireni ve aldırmayanı kg vermek sadece nişan için geçerli değil bunun düğünüde var onun için karatay yapacaksın nişandan sonra verdiğin kg ları almayıp düğüne kadarda devam edeceksin canım başka çaren yok sakın yo_yo diyetlerden yapma fazlasıyla geri alırsın
teşekkürler canımmydenizzcim toparlanmana sevindim arkadaşım
gül ablacım seninde gözün aydın tekrar kızında gelyomuş...
gül ablacım eşim kızılayda kurumlarının sürekli alışveriş yaptığı ecz. sormuş varmış karbonat.. akşam i bakim doğrusunu mu almışeğer yanlış olmamışsa ecz. söylerim sende alırsın... benim burdakine sordum ecz. gülümsei, soran çok galiba depolara soruyolarmış dediğin gibi depolar yok diyomuş... bence karbonata talep arttı aynı patatesler gibi stoklayıp tuhaf fiyatlara satacaklar... eşim 4.5 tan almış
teşekkürler canım
ne biçim milletiz ya bişeye talep varsa fiat hemen artıyor....geçen hafta 3.5 muş ama bulamadı eczacı..kızkardeşimden 4 tane istemiştim 3.5 tan almış o...giderken .101 e uğrayayım kemal miller ondan içiyormuş kedi de yazmıştı daha önce bende stoklayayım
kan grubun nedir şekerimKAN GRUBU (muzu çok sevmemin nedeni, boşuna yemiyormuşum)
Meyveler: Erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü, şeftali, turunçgiller (mandalina, portakal, greyfurt, limon)
Ben önemli detayları yolluyorum, sizinde haberiniz olsun diye. :)
bebeğim sıkıntım şu ki diyet yapamıyorum daha doğrusu totom sıkıya gelmiyo ay vallahi kafayı yicem napıcam bilmiyorum şu karatay konusunda biraz bilgi verirmisin
teşekkürler canım
ne biçim milletiz ya bişeye talep varsa fiat hemen artıyor....geçen hafta 3.5 muş ama bulamadı eczacı..kızkardeşimden 4 tane istemiştim 3.5 tan almış o...giderken .101 e uğrayayım kemal miller ondan içiyormuş kedi de yazmıştı daha önce bende stoklayayım
karatayda hiççç aç kalmayacağın için o bildiğimiz diyetler gibi değil... hem gözün hemkarnın doyacak hem kilo gidecek hemde en önemlisi sağlıklı olacaksın..
sabah kahvaltıda 2tane yumurta( gezen tavk yumurtası) en az 10zeytin, avuç için kadar peynir, mevsime göre yeşilliklersebzeler yiyebilirsin.bi çay bardağı çğ kuruyemiş. öğlen, akşam bol sebze yemekleri, et yemekleri, kurubaklagiller, salatalar yiyebiliyoruz en önemlisi doyana kadar yiyorsun..
yemeklerinin arası en az 4.5, 5 saat olmalı ki leptin çalışsın yağlar erisin
unlu ve unlu gıdalar, paketlenmiş hazır gıdalar yok.. şeker,hertürlü içine şeker girmiş gıdalar yok...meyve günde bi porsiyon olacak
buarada demir değerin, d vitaminin i b12 değerine baktır.. düşük olmasıda kilo vermemize engel oluyor
gözün korkmasın aslında çok eğlenceli
ben sırf sizlerle muhabbet edip moral bulmak için üye oldum bu siteye allah razı olsun bana yardım elini uzatın canım dostum diyeceğim insanlar siz olun :)
çok teşekkürler çok iyiyim şükürler olsunİşlerden ve haftasonu olan sınavım yüzünden hiç birşeye bakamıyorum,aklım buralarda kaldı...
Herkes iyidir inşallah..
Mydeniz iyi olmana sevindim canım
Canan ablacım yazmıştım ama bu ara çok yazamadığımdan arkada kalıyor mesajlarım..inşallah daha iyi olur prenses..
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş,ara ara okuyorum ama henüz yazışamadık..
Haftaya bomba gibi buralarda olacağım,kedicik bir sürü şey atıyor bana okumaya zaman bulamıyorum,hepsini okucam ...
Benim kilom aynı sabah yazamam ,dr.da olacağım yarın..Küçük erkeklerimin en küçüğünü görmeye gidiyorum..Şeker yüklemesi yapılcak,hemşireye hayır karataya uygun değil..şeker yüklemesi yapmayın bana dicemşaka bir yana glikoz yüklenicek 2 veya 3 defa aralıklarla unutmuşum :44::44:
Yarın gelince inşallah size yazabilirim..
mydenizzcim toparlanmana sevindim arkadaşım
sağol canım arkadaşım..topik olarak döküldük bu hafta,inşallah çıkışa geçeriz toptan
gül ablacım seninde gözün aydın tekrar kızında gelyomuş...
seni bu konuda en iyi ben anlarım bu topikte biliyorsun durumumu...ablacım önemli olan sağlığın serum da yemiş olsan iyisin ya şimdi gerisi gelir..canan ablanın lahana kürünü düzenli uygulamayı düşünmez misin? ben düşünüyorum..afiyet olsun canım
bende korkumdan karatay kaçamakları bile yapamıyorum gram gram gitmiyo derken bide üstüne 1400 almıştım geçen hafta öff hafta sonu 400 gitmişti serumdan sonra yine aynı oldu
inşallah canım yarına kadar gelmiş olur belkide
sıkıntı şu ki ben çalışıyorum öğle yemeği sıkıntı olur diye düşünüyorum gözüm korkuyo yaahuu
o zaman aramıza hoşgeldin canım
bizler yardım elini uzatırızda sen o elleri tutabilecekmisin:44: totom sıkıya gelmez demişsin arkadaşa yazdığın mesaja....daha çok gençsin çok çabuk kg verebilirsin bu fırsatı kaçırma ve yiyerek aç kalmadan karatyla zayıfla
sana bir link vereceğim oradaki genç kız 3.5 ayda 17 kg vermiş 106,5 tan 89.9 a düşmüş
http://cloudpage.co/oncesi-sonrasi bu linkte karatyla kg veren kişiler var spor takviyesi ile bu kg ayda 8-9 u bile buluyor 10 verenler bile var
bende çalışıyorum canım, öğlenleri önceleri yoğurt ve bi porsiyon meyvemi yiyordum... şimdi sadece yoğurt ve kuruyemiş yiyorum.. sabah hepsi çok geliyor çünkü ...
yada dışarda yiyeceksen köfte döner tarzı yiyecekler yiyebilirsin yanında salata yoğurt yersin... fazla olmamak şartıyla yarım lahmacun serbest... ama beni dinlersen meyveyi lahmacunu kilo verdikten sonra ye..ben yedim kilovermeyi biraz yavaşlattı sanki
çok teşekkürler çok iyiyim şükürler olsuniyi haberlerini bekliyoruz bebeğininde seninde, şeker çokk önemli..ilk gebeliğimde bende çıkmıştı hemde çok yüksekti.1 ay erken aldılar oğlumu.o yüzden sezaryen olmuştum zaten... inşallah her şey yolunda çıkar sende
sınavında da bol şans dilerim...
seni bu konuda en iyi ben anlarım bu topikte biliyorsun durumumu...ablacım önemli olan sağlığın serum da yemiş olsan iyisin ya şimdi gerisi gelir..canan ablanın lahana kürünü düzenli uygulamayı düşünmez misin? ben düşünüyorum..
kan grubun nedir şekerim
sen bendende beter araştırmacısın
teşekkür ederim canım, sayende aklımıza gelmeyen bilgilere bile ulaşabiliyoruz
bi pazar günüm var ondada spora gidemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?