Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hmmmm yemekhanede çıkıyo yemekler genede çorba oluyo yoğurt her gün olmuyo çıkan yemeklerden az az yesem olmazmı zaten hep öyle yapıyorum

dediğim gibi içindee un. işlenmiş gıda olmadığına emin olduğun yemekleri doyana kadar yiyebilirsin.. arpa şehriye, pirinç yok makarna yok, unla yapılmış çorbalar yok. tavuk köy tavuğu olacak.. market tavuğu olursa o da yok.. dediğim gibi sağlıklı olan şeylerden yiyeceğizz..

dün karbonata da başladım..limon, sirke, karbonat bide lahana olursa hepsini sıraya dizmem lazim, hepside yatarken va aç karnına olmalı ooo vücut şaşıracak hengisine tepki vereceğini

Ooooo, maşallah. İyice alkali olacaksın.

Son düzenleme:

mrb canım... aslında bende yapmak istiyorum ama akşam yatarken olan biraz içime sinmiyor gibi ya leptini engellerse diye:44:

spora gitmen gerek yokki bizde gitmiyoruz mümkünse yürümeye çalışıyoruz mümkün olmazssada evde internetten sporlar yapıyoruz ...leslie, jillian gibi

bende telefonuma plates programı indirdm ama sanırım yanlış bi hareket yaptım bacağım morardı böyle varis gibi ama değil bende ara verdim

tel şehriye olmazmı

hmmmm yemekhanede çıkıyo yemekler genede çorba oluyo yoğurt her gün olmuyo çıkan yemeklerden az az yesem olmazmı zaten hep öyle yapıyorum
ben sabah kahvaltımı işe getiriyorum 10 gibi yapıyorum akşamda evde yiyorum yemekhaneye gitmiyorum oralardada ayçiçek yağı kullanıyorlar oda direk trans yağ oluyor

bende telefonuma plates programı indirdm ama sanırım yanlış bi hareket yaptım bacağım morardı böyle varis gibi ama değil bende ara verdim
kedi dede aynısı olmuştu o da aravermişti başlamıştır heralde

olmazsa maaşı alınca odamdaki soğutucuya salatalık falan alıp koyayım

mrb canım... aslında bende yapmak istiyorum ama akşam yatarken olan biraz içime sinmiyor gibi ya leptini engellerse diye:44:

canım leptini engeller mi ki ??? hiç bu açıdan düşünmemiştim ..haklı olabilirsin ama bitki çayları her daim serbest değil mi, bu da bitki çayından farksız gibi:44::44: yine de bilemedim..
başka yorumu olan var mı lahana maydanoz suyu leptine engel midir arkadaşlar

yüreğim ağzıma geldi, büyük oğlum geldi şimdi okuldan..3 çocuk (kendisinden büyük) suratına vurmuşlar ..yanakları kıpkırmızı kulağı şişmiş...ben bir şey yapmadım diyor..nasıl çocuklar var yaa canım çok sıkıldı öğretmenine söyledim tabii ki..sabahta okula gideceğim umarım çözebilirizz

Ben 3 gün ara verdim, sonra yine başladım, sadece ip atlamayı ve komandoyu yapmayı bıraktım. Biraz azaldı, iyileşiyor. Sporumu yapıyorum. Komando dışında artık diğerlerini de yapıyorum, onu yapmasammı diyorum ama çok iyi ısınıyorum ve güç kazandırıyormuş, onun için bırakmayacağım. Ben yanlış şekilde yapmışım, bu hareketi sporun sonuna koymak gerekiyormuş, ben ipten sonra yapıyordum. Hareketlerimi eleyeceğim ama hangisini karar veremedim. :)

Son düzenleme:

ayy kıyamam ya 3 kişi birden olunca bişeyde yapamamıştır..kulağınıda çekmişlerdir ...kesin git bul o çocukları hadlerini bildir

Geçmiş olsun. Böyle çocuklar çok var, okullarda iyice fazlalaştı.

offf kıyamam canım benim... insanın çok canı sıkılıyor... benimde erkek kardeşim öyle gelmişti birgün çok üzülmüştüm jyle görünce o geldi şimdi aklıma... babam ertesi gün gidip okulda hocalarıyla göörüşmüştü... inşallah sizde çözebilirsiniz sorunu...

biraz şeker varya lahanada haşlanıncada açığa çıkar diye düşündüm.. :44::44: burda daha önce karatay yaptığımda bi topiği okuyodum arada. orda başlarda bi bayan arada vurguluyodu akşam 8den sonra lahana bile yasak diye ondan aklıma takıldı:44: belki gül abla okumuştur diyer topiği o arkadaşta baya kilo verdiğini filan yazıyodu.. şimdi yazıyomu bilmiyorum topiğe...

ayy kıyamam ya 3 kişi birden olunca bişeyde yapamamıştır..kulağınıda çekmişlerdir ...kesin git bul o çocukları hadlerini bildir

Geçmiş olsun. Böyle çocuklar çok var, okullarda iyice fazlalaştı.

teşekkür ederim umarım geçecek..hala kulağı şiş..zaten cilt sorunu var.dokunduğumuz yer kabarır kalkar birde darbe alınca alev alev olmuş iyice..yeni yeni elimin ayağımın titremesi azaldı..sabah okuldayım allahın izniyle de hadlerini bildiririm o çocuklara..yarın o sınıfın velilerine okul programı varmış..direk velilerle konuşacaklar..maalesef okullarda çok var bu tarz sıkıntılar..allaha emanet yavrularımız
bilmiyordum canım sayende öğrenmiş oldum..o zaman gece lahanasını akşam 20.00'ye çekerek uygulayabiliriz..ben tam hatırlamıyorum günde kaç defa içiliyordu aç mı tok mu..??? yapacağım zaman soracaktım canan ablaya..
neyse şimdilik hoşçakalın yemek hazırlığına girişmeliyim..

Onu bende okudum, ama nerede, acaba burada yazılmışmıydı? Sabah kalktığında yapabilirsin, mesela ben yoğurtlu, baharatlı karışımımı sabah kalkınca yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…