hmmmm yemekhanede çıkıyo yemekler genede çorba oluyo yoğurt her gün olmuyo çıkan yemeklerden az az yesem olmazmı zaten hep öyle yapıyorum
bi pazar günüm var ondada spora gidemiyorum ki
dün karbonata da başladım..limon, sirke, karbonat bide lahana olursa hepsini sıraya dizmem lazim, hepside yatarken va aç karnına olmalı ooo vücut şaşıracak hengisine tepki vereceğini
çok teşekkürler çok iyiyim şükürler olsuniyi haberlerini bekliyoruz bebeğininde seninde, şeker çokk önemli..ilk gebeliğimde bende çıkmıştı hemde çok yüksekti.1 ay erken aldılar oğlumu.o yüzden sezaryen olmuştum zaten... inşallah her şey yolunda çıkar sende
sınavında da bol şans dilerim...
seni bu konuda en iyi ben anlarım bu topikte biliyorsun durumumu...ablacım önemli olan sağlığın serum da yemiş olsan iyisin ya şimdi gerisi gelir..canan ablanın lahana kürünü düzenli uygulamayı düşünmez misin? ben düşünüyorum..
spora gitmen gerek yokki bizde gitmiyoruz mümkünse yürümeye çalışıyoruz mümkün olmazssada evde internetten sporlar yapıyoruz ...leslie, jillian gibi
dediğim gibi içindee un. işlenmiş gıda olmadığına emin olduğun yemekleri doyana kadar yiyebilirsin.. arpa şehriye, pirinç yok makarna yok, unla yapılmış çorbalar yok. tavuk köy tavuğu olacak.. market tavuğu olursa o da yok.. dediğim gibi sağlıklı olan şeylerden yiyeceğizz..
ben sabah kahvaltımı işe getiriyorum 10 gibi yapıyorum akşamda evde yiyorum yemekhaneye gitmiyorum oralardada ayçiçek yağı kullanıyorlar oda direk trans yağ oluyorhmmmm yemekhanede çıkıyo yemekler genede çorba oluyo yoğurt her gün olmuyo çıkan yemeklerden az az yesem olmazmı zaten hep öyle yapıyorum
kedi dede aynısı olmuştu o da aravermişti başlamıştır heraldebende telefonuma plates programı indirdm ama sanırım yanlış bi hareket yaptım bacağım morardı böyle varis gibi ama değil bende ara verdim
B
Spora gitme boşver, orada adam gibi yapamıyorsun. Boşuna para veriyorsun. Biz evde yapıyoruz, yürüme şansı olanlar yürüyor. :)[/QUO
bacağımda bişey oldu pilattees yaparken o geçsin tekrar başlayacağım o zaman
ben sabah kahvaltımı işe getiriyorum 10 gibi yapıyorum akşamda evde yiyorum yemekhaneye gitmiyorum oralardada ayçiçek yağı kullanıyorlar oda direk trans yağ oluyor
kedi dede aynısı olmuştu o da aravermişti başlamıştır heralde
tel şehriye olmazmı
mrb canım... aslında bende yapmak istiyorum ama akşam yatarken olan biraz içime sinmiyor gibi ya leptini engellerse diye:44:
ben sabah kahvaltımı işe getiriyorum 10 gibi yapıyorum akşamda evde yiyorum yemekhaneye gitmiyorum oralardada ayçiçek yağı kullanıyorlar oda direk trans yağ oluyor
kedi dede aynısı olmuştu o da aravermişti başlamıştır heralde
yüreğim ağzıma geldi, büyük oğlum geldi şimdi okuldan..3 çocuk (kendisinden büyük) suratına vurmuşlar..yanakları kıpkırmızı kulağı şişmiş...ben bir şey yapmadım diyor..nasıl çocuklar var yaa canım çok sıkıldı öğretmenine söyledim tabii ki..sabahta okula gideceğim umarım çözebilirizz
yüreğim ağzıma geldi, büyük oğlum geldi şimdi okuldan..3 çocuk (kendisinden büyük) suratına vurmuşlar..yanakları kıpkırmızı kulağı şişmiş...ben bir şey yapmadım diyor..nasıl çocuklar var yaa canım çok sıkıldı öğretmenine söyledim tabii ki..sabahta okula gideceğim umarım çözebilirizz
canım leptini engeller mi ki ??? hiç bu açıdan düşünmemiştim ..haklı olabilirsin ama bitki çayları her daim serbest değil mi, bu da bitki çayından farksız gibi:44::44: yine de bilemedim..
başka yorumu olan var mı lahana maydanoz suyu leptine engel midir arkadaşlar
ayy kıyamam ya 3 kişi birden olunca bişeyde yapamamıştır..kulağınıda çekmişlerdir ...kesin git bul o çocukları hadlerini bildir
Geçmiş olsun. Böyle çocuklar çok var, okullarda iyice fazlalaştı.
offf kıyamam canım benim... insanın çok canı sıkılıyor... benimde erkek kardeşim öyle gelmişti birgün çok üzülmüştüm jyle görünce o geldi şimdi aklıma... babam ertesi gün gidip okulda hocalarıyla göörüşmüştü... inşallah sizde çözebilirsiniz sorunu...
bilmiyordum canım sayende öğrenmiş oldum..o zaman gece lahanasını akşam 20.00'ye çekerek uygulayabiliriz..ben tam hatırlamıyorum günde kaç defa içiliyordu aç mı tok mu..??? yapacağım zaman soracaktım canan ablaya..biraz şeker varya lahanada haşlanıncada açığa çıkar diye düşündüm.. :44::44: burda daha önce karatay yaptığımda bi topiği okuyodum arada. orda başlarda bi bayan arada vurguluyodu akşam 8den sonra lahana bile yasak diye ondan aklıma takıldı:44: belki gül abla okumuştur diyer topiği o arkadaşta baya kilo verdiğini filan yazıyodu.. şimdi yazıyomu bilmiyorum topiğe...
biraz şeker varya lahanada haşlanıncada açığa çıkar diye düşündüm.. :44::44: burda daha önce karatay yaptığımda bi topiği okuyodum arada. orda başlarda bi bayan arada vurguluyodu akşam 8den sonra lahana bile yasak diye ondan aklıma takıldı:44: belki gül abla okumuştur diyer topiği o arkadaşta baya kilo verdiğini filan yazıyodu.. şimdi yazıyomu bilmiyorum topiğe...
bilmiyordum canım sayende öğrenmiş oldum..o zaman gece lahanasını akşam 20.00'ye çekerek uygulayabiliriz..ben tam hatırlamıyorum günde kaç defa içiliyordu aç mı tok mu..??? yapacağım zaman soracaktım canan ablaya..
neyse şimdilik hoşçakalın yemek hazırlığına girişmeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?