Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dün karbonata da başladım..limon, sirke, karbonat bide lahana olursa hepsini sıraya dizmem lazim, hepside yatarken va aç karnına olmalı ooo vücut şaşıracak hengisine tepki vereceğini

Karbonatı, gün içinde de içebilirsin, cam şişene ekle yavaş yavaş iç, alkali su içmiş olursun böylece. Ama tabii tok karnına olmasın, zaten suyu yemekten 2 saat sonra içmek gerekiyor, yemektende yarım saat önce. Bir şişeye limonlu, bir şişeye karbonatlı su koy.

Son düzenleme:

sabah kalkarkalkmaz akşam yatarken diyodu sanki canan abla...olmadı sabah yaparız diğerinide yemekten önce içeriz bi bardak...
kolay gelsin canım afiyet olsun

Son düzenleme:
Onu bende okudum, ama nerede, acaba burada yazılmışmıydı? Sabah kalktığında yapabilirsin, mesela ben yoğurtlu, baharatlı karışımımı sabah kalkınca yiyorum.

kk de çokkkk sayfası olan karatay diyetiyle ilgili topikte yazıyodu... ilk sayfalarda da çok yazmış o arkadaş

Mydenizzzcigimmm,yavrum icim parcalandi okuyunca ellerim buz kesti.Siddetin her turlusune ,kadinda,cocukta,acizde ve de hayvanlarda sonuna kadar karsi oldugum icin sakin sessiz kalmayin yavrum.Yavrunuda opuyorum canim.Rabbime emanet olunuz.

merhabalar kızlar:bu günkü
menüm:09 30 kahvaltı:1 yumurta,z.yagında zeytinler,kırmızı pancar ve havuc salatası,5 ceviz,mercimek corbası,yeşil cay

oğlen 15 30:1 bardak süd, 2 el ici kadar peynir,salata,yeşil cay

akşam 19 40 beyaz kuru fasulye 2 kase,lahana turşusu az,4 kaşık yazın konserve yaptığım domates ve biber,ayran

spor:koyden süt,yumurta ve peynir almak ve taşımak ve pişirmek

egzersız 15 dkk

2 lt su

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 12:00
Yarım portakal, elma yarımdan daha az
Badem, ceviz, fındık, kabak çekirdeği dışındakiler 3-5 taneydi
Beyaz peynir
7 Zeytin
Turp, dereotu, limon, zeytinyağı
2 ad. haşlanmış yumurta
Siyah çay

Türk Kahvesi
Karbonatlı su

18:55
Pırasa
Lahana turşusu (soğanla kavrulmuş)
Küçük boy turp, dilimlenmiş
Kuru fasülye

Maden suyu ile ayranı 8'den sonra içmeyi düşünüyorum

SU

Spor yapacağım inşallah.

aaaa evet hatırladım gul06 diye bir bayan 25 kg dan fazla vermişti topiğin ilk başlarında varmış 3 sene önce falan 47 lere düşünce bırakmış arada aynı yazıları kopyalayıp gidiyordu sohbet etmiyordu ...hocanın ilk kitabında arka sayfalarda yorumlar var orada da var o bayan ama ismini yazmamış kimya mühendisi bir bayan

Onu bende okudum, ama nerede, acaba burada yazılmışmıydı? Sabah kalktığında yapabilirsin, mesela ben yoğurtlu, baharatlı karışımımı sabah kalkınca yiyorum.

BULDUM.....dediğim yerdeymiş...bu dıyetle hayatım degıstı 54 bedenden 40 beden e ındım, sıkılastım, sıkılasıyorum.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahi yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.

sirkeli suyu unutmuşsun

Son düzenleme:

oooo o kadar zayıflamış mı sonunu merak etmiştim ama o kadar çok sayfa vardı ki okuyamadım

oooo o kadar zayıflamış mı sonunu merak etmiştim ama o kadar çok sayfa vardı ki okuyamadım

bu 2011 yılındaki hali alıntıyı başlardan aldım sonra dahada çok zayıflamıştı 47 kg larda falandı galiba...ben karataya başladıktan sonra o topiği buldum önce ilk sayfalardan başladım çoğu sayfalarını okudum sonra yazmaya başladım o sırada kitap alıp onuda okumuştum sondaki yorumlara bakarken aynı şeyler yazınca onun olduğunu anladım...oda Ankara'lı

Son düzenleme:

afiyet olsun canım...yarın tartı günü bakalım ne farkedeceksin karabuğdayda yapmıştın bu hafta

menümm
sabah kalkar kalkmaz 2yemek kaşığı z.yağı
7.30 kkk yanında havuç, roka, dere otu maydanoz
13.15 yoğurt tarçınlı, sabahtan kalan yarım ç.bardağı yerfıstığı
20.00 mercimek salatası, kuru patlıcan, domates ve biberi soğanla kavurdum biraz, yanında 3kaşık z.yağlı yeşil fasülye, turp, kuru soğan

3kupa ıhlamur
3 lt su olmasına az kaldı.. suyum limon dilimli

karbonatım gelmiş..
ablacım kızılayda dlgunların orda akay ziraa.t bank. doğru giderken aylak madam diye bi cafe var onun yanında ki eczaneden almış karbonatı

afiyet olsun canım
aklımda olsun evdekiler bitene kadar bulamazsan oraya bakarım...4 tane getirdi kardeşim epey yeter bana...101 e de uğradım 7 tane buldum hepsini aldım 400 kuruştu kedi yayınlamıştı ya bulaşık makinesinde deneyeceğim iş yerimdeki pc de daha önce karbonatla ilgili yazılar vardı nerelerde kullanılıyor diye oralarada kullanacağım

Iyi geceler herkese biraz kendimize geldik bende menü yazmaya geldim.

Sabah kkk

Öğlen yogurt kuruyemiş

Akşam 1 kepçe yogurt çorbası, fasulye piyazi
Çok şükür hafif yanma dışında çok iyiyim bu gün. ..

Su 2.5 lt
Spor PLATESSS :)

CANAN ablacim sana katılıyorum şiddetin her turlusune karsiyim.kimsenin bir baskasina bunu yapma hakki olamaz ama işte onlar çocuk olunca bunu onemsemiyorlar bile..oglum ki naiftir ,hırçın kavgacı değildir. Yipranmis bu durumdan psikolojik olarak.neyse ki tatil giriyor araya..teşekkür ederim iyi dileklerin için. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…