dün karbonata da başladım..limon, sirke, karbonat bide lahana olursa hepsini sıraya dizmem lazim, hepside yatarken va aç karnına olmalı ooo vücut şaşıracak hengisine tepki vereceğini
teşekkür ederim umarım geçecek..hala kulağı şiş..zaten cilt sorunu var.dokunduğumuz yer kabarır kalkar birde darbe alınca alev alev olmuş iyice..yeni yeni elimin ayağımın titremesi azaldı..sabah okuldayım allahın izniyle de hadlerini bildiririm o çocuklara..yarın o sınıfın velilerine okul programı varmış..direk velilerle konuşacaklar..maalesef okullarda çok var bu tarz sıkıntılar..allaha emanet yavrularımız
bilmiyordum canım sayende öğrenmiş oldum..o zaman gece lahanasını akşam 20.00'ye çekerek uygulayabiliriz..ben tam hatırlamıyorum günde kaç defa içiliyordu aç mı tok mu..??? yapacağım zaman soracaktım canan ablaya..
neyse şimdilik hoşçakalın yemek hazırlığına girişmeliyim..
Onu bende okudum, ama nerede, acaba burada yazılmışmıydı? Sabah kalktığında yapabilirsin, mesela ben yoğurtlu, baharatlı karışımımı sabah kalkınca yiyorum.
biraz şeker varya lahanada haşlanıncada açığa çıkar diye düşündüm.. :44::44: burda daha önce karatay yaptığımda bi topiği okuyodum arada. orda başlarda bi bayan arada vurguluyodu akşam 8den sonra lahana bile yasak diye ondan aklıma takıldı:44: belki gül abla okumuştur diyer topiği o arkadaşta baya kilo verdiğini filan yazıyodu.. şimdi yazıyomu bilmiyorum topiğe...
biraz şeker varya lahanada haşlanıncada açığa çıkar diye düşündüm.. :44::44: burda daha önce karatay yaptığımda bi topiği okuyodum arada. orda başlarda bi bayan arada vurguluyodu akşam 8den sonra lahana bile yasak diye ondan aklıma takıldı:44: belki gül abla okumuştur diyer topiği o arkadaşta baya kilo verdiğini filan yazıyodu.. şimdi yazıyomu bilmiyorum topiğe...
Onu bende okudum, ama nerede, acaba burada yazılmışmıydı? Sabah kalktığında yapabilirsin, mesela ben yoğurtlu, baharatlı karışımımı sabah kalkınca yiyorum.
aaaa evet hatırladım gul06 diye bir bayan 25 kg dan fazla vermişti topiğin ilk başlarında varmış 3 sene önce falan 47 lere düşünce bırakmış arada aynı yazıları kopyalayıp gidiyordu sohbet etmiyordu...hocanın ilk kitabında arka sayfalarda yorumlar var orada da var o bayan ama ismini yazmamış kimya mühendisi bir bayan
Karbonatı, gün içinde de içebilirsin, cam şişene ekle yavaş yavaş iç, alkali su içmiş olursun böylece. Ama tabii tok karnına olmasın, zaten suyu yemekten 2 saat sonra içmek gerekiyor, yemektende yarım saat önce. Bir şişeye limonlu, bir şişeye karbonatlı su koy.
BULDUM.....dediğim yerdeymiş...bu dıyetle hayatım degıstı 54 bedenden 40 beden e ındım, sıkılastım, sıkılasıyorum.
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahi yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.
oooo o kadar zayıflamış mı sonunu merak etmiştim ama o kadar çok sayfa vardı ki okuyamadım
merhabalar kızlar:bu günkü
menüm:09 30 kahvaltı:1 yumurta,z.yagında zeytinler,kırmızı pancar ve havuc salatası,5 ceviz,mercimek corbası,yeşil cay
oğlen 15 30:1 bardak süd, 2 el ici kadar peynir,salata,yeşil cay
akşam 19 40 beyaz kuru fasulye 2 kase,lahana turşusu az,4 kaşık yazın konserve yaptığım domates ve biber,ayran
spor:koyden süt,yumurta ve peynir almak ve taşımak ve pişirmek
egzersız 15 dkk
2 lt su
menümm
sabah kalkar kalkmaz 2yemek kaşığı z.yağı
7.30 kkk yanında havuç, roka, dere otu maydanoz
13.15 yoğurt tarçınlı, sabahtan kalan yarım ç.bardağı yerfıstığı
20.00 mercimek salatası, kuru patlıcan, domates ve biberi soğanla kavurdum biraz, yanında 3kaşık z.yağlı yeşil fasülye, turp, kuru soğan
3kupa ıhlamur
3 lt su olmasına az kaldı.. suyum limon dilimli
karbonatım gelmiş..
ablacım kızılayda dlgunların orda akay ziraa.t bank. doğru giderken aylak madam diye bi cafe var onun yanında ki eczaneden almış karbonatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?