ablam ablam canım ablam seninki de mydenizzcim gibi birden gidicek... bu kilo aralığı senin direnç kilon, bi kırılsın bi kereden çok çok gidecek inşallahhhRumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.1
Bu hafta:68.3
Fark:+200
Toplam fark:10,9
Beden:42
Spor:1 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:+%0,29..................2 haftada 1600 fazlalaştım....66.700 den 68.3 e çıktımben ağlamayında kimler ağlasın
gül abla hesapladım tamam :26:
hemende küçümsemişim 500yazmışım... 600 olacak ozaten gram gram gidiyo unutur muyum hiç
yeni yüzdem0.96
ablam ablam canım ablam seninki de mydenizzcim gibi birden gidicek... bu kilo aralığı senin direnç kilon, bi kırılsın bi kereden çok çok gidecek inşallahhh
maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim.Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,z.pırasa+1 köfte (burda gelen yemekten aldım,kızartılmış olduğu için 1 tane yedim,diğerlerini evden getirdim)+havuç+yer elması ayran evde bir tek oırasa vardı..onu ve bir kaç çiğ sebze aldım evden:)
Akşam,Kıymalı taze fasülye+z.pırasa+bulgur pilavı+yoğurt+salata
2 parça bitter çikolata
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61,5
Bu hafta: 62
Fark: 500
Toplam fark :8 kg.(23+2 haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Dr.geldim ,şuan açım ..malum testler yapıldı..Bebeğimi gördüm ,maşallah çok iyiydi..çok özlemişim,yüzünü yine az gördüm..Göstermiyor :))
Açlık şekerim 90 çıktı..ama şeker yüklendikten sonra kaç çıktı bilmiyorum daha çıkmamıştı,ben hemen çıktım hastaneden...
Herşey yolunda..ben mesajları okuyayım..
rumuz: hatce33
başlangıc t.:30.12.2013
başlangıc kg: 96 kg
geçen hafta: 93.500
bu hafta: 90.600
fark: 2.900
toplam fark: 5.400
beden: 54
boy 1.57
spor: yürüyüş,15 dkk egzeriz
ilk hedef: 75 kg
günaydın canımmmm
yarım yarım iyi gidiyorsun ben senin bir ayda aldığını 7 günde almışım
ooo platese başlanmış.....ben 2 haftadır spor yapamıyorum dizlerimden dolayı
bazıları yediklerine dikkat etmeyip karbonat içiyorlar ya ona demiştir...karbonat sitesinde de yazıyor :2-2,5 litre su içilmeli, sebze ağırlıklı beslenmeli. Asidik yiyecek içeceklerden uzak durulmalı. Güneşten pek yararlanılamıyorsa Devit-3 iğneleri var. bizim gibi yapıp karbonat içmek lazım
tarihine bak geçmemişse içebilirsin
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.1
Bu hafta:68.3
Fark:+200
Toplam fark:10,9
Beden:42
Spor:1 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:+%0,29..................2 haftada 1600 fazlalaştım....66.700 den 68.3 e çıktımben ağlamayında kimler ağlasın
Canlarimmm benim,hepinize hayirli mutlu saglikli bir mubarek cuma gunu diliyorum.Gulcugum bu haftaki arti sebebin sakin o serum olmasin,cunku gune bile giderken yemegini ozel goturuyorsun haftaya insaallah hepsi birden inmis olacak.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi: 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 77
Bu haftaki kilo; 76.500
Aradaki fark;- 500gram
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef kilo;65-70
Spor:yuruyus
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,z.pırasa+1 köfte (burda gelen yemekten aldım,kızartılmış olduğu için 1 tane yedim,diğerlerini evden getirdim)+havuç+yer elması ayran evde bir tek oırasa vardı..onu ve bir kaç çiğ sebze aldım evden:)
Akşam,Kıymalı taze fasülye+z.pırasa+bulgur pilavı+yoğurt+salata
2 parça bitter çikolata
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61,5
Bu hafta: 62
Fark: 500
Toplam fark :8 kg.(23+2 haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Dr.geldim ,şuan açım ..malum testler yapıldı..Bebeğimi gördüm ,maşallah çok iyiydi..çok özlemişim,yüzünü yine az gördüm..Göstermiyor :))
Açlık şekerim 90 çıktı..ama şeker yüklendikten sonra kaç çıktı bilmiyorum daha çıkmamıştı,ben hemen çıktım hastaneden...
Herşey yolunda..ben mesajları okuyayım..
Canim mydenizzzcigim,yavrun nasil oldu birtanem.Tesekkur ederim canim,istikrarli gitmemde sifir kacamagin rolu buyuk saniyorum.Birde yan yardimlsr lahana-maydanoz-limon kuru,bol aci biber,ictigim kahvede dahi tarcin tuketmem,sanirim bunlarinda rolu cok buyuk.En onemlisi senin de belirttigin gibi kismetse incecik hirkalara donen mevsimlere girecek olmamiz.
maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim.
rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 65.1
bu hafta: 65.5
fark: +400 gr
toplam fark: -3.500 kg
beden: 40-42
spor: yürüyüş, jillian (1 kere) plates (1 kere)
boy:1.65
hedef: 65---60
yüzde: +0,614
bu hafta karataya uygun beslenemediğim için ve regl haftam olduğu için beklediğim bi sonuçtu..hiç kafama takmıyorum..haftaya inşallah 2 senedir görmediğim 64'lü rakamları görebilirim..
her şeyin başı sağlık çok şükür iki gündür yediğimden içtiğimden tat alır oldum..buraya yazmadım ama günlerce pırinç lapası falan yedim (ıyyyy) tartıda bu sonuç çok normal..neyse önümüzdeki haftalara bakalım..ocak bitiyor 2 ay sonra tiril tiril hırkalar çıkacak piyasaya hatırlatayım dedim
Benimde çok ilginç, bir hafta az, bir hafta fazla çıkıyorum. Bu hafta sabah hep meyve yedim. Yemeseydim belkide daha az çıkardım.
Canim prenscigimm,iyilik haberlerinize cok sevindim yavrum.Insaallah sonuna kadar hep boyle guzel haberler alacagiz yuce rabbimin izniyle.
canan ablacım sabah okuldaydık eşimlehallettik sorunu çok şükür..çocukların zaten öğretmenleri devreye girmiş sabah gider gitmez oğlumu bulup özür dilemişler...tamamen yanlış anlama ve sonrasında hızlıca gelişen olaylar...umarım tekrarı olmaz..
çok şükür artık düzeldim, bende senin lahana maydonaza başlıcam..ayy o hırkalar badyler aklıma geldikçe fena oluyorum..olcak olcak inşallah..
ben bi düşüncemi paylaşmak istiyorum.o gün kediye de söyledim..bölgesel incelme adına deneyimi olan var mı aranızda,ya da çevresinde yapan eden bir tanıdığı olan..bu sezaryen göbüşe ve simitlere düşünmüyo değilim ama ne kadar yararı olur bilemedim.yeni çıkan teknolojiye göre çözüm oranı çok yüksekmiş..bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
iyi bari düzelmesine sevindim sorunun... onlarada ders olmuştur inşallah bi daha rahat dururlar...
ayyy ben şimdi bile gittiğimde avm de, deniyorum bi küçük bedene girince mutlu oluyorum yaza kadardaha da çok zayflarız çıtır çıtır oluruz pantollarım bollaştı geçen seneki paltom u dün giyinim dedim bol oldu... kışın başında aldığım montum bile ilk günkü gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?