Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ablam ablam canım ablam seninki de mydenizzcim gibi birden gidicek... bu kilo aralığı senin direnç kilon, bi kırılsın bi kereden çok çok gidecek inşallahhh

sakızı ağzınıza atınca şekersiz tatlandırıcılı sakızlarda beyniniz "bu bir şeyler yedi" diye hemen sinyal gönderirmiş. Hatta gargarada bile tatlandırıcı olduğundan aynı sinyali o da gönderecektir. Bu sinyal gidince de insülin salgısı başlarmış. İnsülin salgısı başlayınca da leptin doğal olarak devre dışı kalıyor. 1- Ben dişlerimi kahvaltıdan hemen sonra önce duş ile temizliyor sonra da fırçalıyorum. Naneli sakız yerini sade tatlandırıcı da olmayan sakızlardan çiğneyebilirsiniz. Bu sakızlar da yutkundukça mideye bir şeyler gelecek diye mide salgı yapar o da reflü gibi rahatsızlıklara neden olurmuş.
sağlıklı yaşıyoruzdan alıntı

ablam ablam canım ablam seninki de mydenizzcim gibi birden gidicek... bu kilo aralığı senin direnç kilon, bi kırılsın bi kereden çok çok gidecek inşallahhh

ne biçim dirençmiş anlamadım eylül ayına geri döndüm, 4 aydır gram garm zor gidiyordu 2 haftada 4 ayda gideni geri aldım ..

Benimde çok ilginç, bir hafta az, bir hafta fazla çıkıyorum. Bu hafta sabah hep meyve yedim. Yemeseydim belkide daha az çıkardım.

Canlarimmm benim,hepinize hayirli mutlu saglikli bir mubarek cuma gunu diliyorum.Gulcugum bu haftaki arti sebebin sakin o serum olmasin,cunku gune bile giderken yemegini ozel goturuyorsun haftaya insaallah hepsi birden inmis olacak.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi: 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 77
Bu haftaki kilo; 76.500
Aradaki fark;- 500gram
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef kilo;65-70
Spor:yuruyus

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,kkk
Öğlen,z.pırasa+1 köfte (burda gelen yemekten aldım,kızartılmış olduğu için 1 tane yedim,diğerlerini evden getirdim)+havuç+yer elması ayran evde bir tek oırasa vardı..onu ve bir kaç çiğ sebze aldım evden:)
Akşam,Kıymalı taze fasülye+z.pırasa+bulgur pilavı+yoğurt+salata

2 parça bitter çikolata

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 61,5
Bu hafta: 62
Fark: 500
Toplam fark :8 kg.(23+2 haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Dr.geldim ,şuan açım ..malum testler yapıldı..Bebeğimi gördüm ,maşallah çok iyiydi..çok özlemişim,yüzünü yine az gördüm..Göstermiyor :))

Açlık şekerim 90 çıktı..ama şeker yüklendikten sonra kaç çıktı bilmiyorum daha çıkmamıştı,ben hemen çıktım hastaneden...

Herşey yolunda..ben mesajları okuyayım..

Canim prenscigimm,iyilik haberlerinize cok sevindim yavrum.Insaallah sonuna kadar hep boyle guzel haberler alacagiz yuce rabbimin izniyle.

maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim.

vay vay maşallahhh tebrikler çok iyi vermişsiniz...darısı bizlerin de başına

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 65.1
bu hafta: 65.5
fark: +400 gr
toplam fark: -3.500 kg
beden: 40-42
spor: yürüyüş, jillian (1 kere) plates (1 kere)
boy:1.65
hedef: 65---60
yüzde: +0,614

bu hafta karataya uygun beslenemediğim için ve regl haftam olduğu için beklediğim bi sonuçtu..hiç kafama takmıyorum..haftaya inşallah 2 senedir görmediğim 64'lü rakamları görebilirim..
her şeyin başı sağlık çok şükür iki gündür yediğimden içtiğimden tat alır oldum..buraya yazmadım ama günlerce pırinç lapası falan yedim (ıyyyy) tartıda bu sonuç çok normal..neyse önümüzdeki haftalara bakalım..ocak bitiyor 2 ay sonra tiril tiril hırkalar çıkacak piyasaya hatırlatayım dedim

günaydın canımmmm
yarım yarım iyi gidiyorsun ben senin bir ayda aldığını 7 günde almışım

Ay kıyamam üzülme gül ablacım,sen birde vericem bu kiloları inşallah..

Dr.kilon az az gidiyor maşallah dedi..ayrıca araba kullanabilirmiyim diye sordum..sen 32-33 .haftana kadar kullanabilirsin dedi..karnın büyük değil ,tabi duruma göre bakarız yine dedi..

bu arada önceki testlerime göre glikozu 100 gr.değil 50 gr.a göre yaptılar..netten bakıyorum olması gereken 90 mış :))

hala aç oturuyorum,kahvaltıda yapmadım ..içimdeki canavar çıkmadan gideyim bakayım yemeğe..

evet abla başladım valla..birazda bunu yapayım diyorum..ilk cardio platesten başlamışım tesadüfen, canım çıktı
ablacım çok iyi yapıyorsun,yapma bir müddet spor çok ızdırabın oluyor...

hay allah ya üzüldüm zaten artıdaydın bu artının artısı olmuş ama bence de serumdan olmuştur abla..şunu hesaba katmıyoruz biz kilo alma mevsiminde kilo veriyoruz yada sabit kalıyoruz..o yüzden kötünün iyisi bi durum..yakında inersin 66'ya ablacım en azından sürekli kilomuza kilo eklemiyoruz.sürekli bi çaba içerisindeyiz..strese girdikçede gitmiyor

ablacım maşallah her hafta çok istikrarlı gidiyorsun..hep eksidesin.bi yada iki hafta dışında hiç hatırlamıyorum eksi çıkmadığın bi hafta olmadı..maşallah

geçmiş olsun atlatmışsın..umarım sonuçlarda iyi çıkar...

Canim mydenizzzcigim,yavrun nasil oldu birtanem.Tesekkur ederim canim,istikrarli gitmemde sifir kacamagin rolu buyuk saniyorum.Birde yan yardimlsr lahana-maydanoz-limon kuru,bol aci biber,ictigim kahvede dahi tarcin tuketmem,sanirim bunlarinda rolu cok buyuk.En onemlisi senin de belirttigin gibi kismetse incecik hirkalara donen mevsimlere girecek olmamiz.

canan ablacım sabah okuldaydık eşimle hallettik sorunu çok şükür..çocukların zaten öğretmenleri devreye girmiş sabah gider gitmez oğlumu bulup özür dilemişler...tamamen yanlış anlama ve sonrasında hızlıca gelişen olaylar...umarım tekrarı olmaz..
çok şükür artık düzeldim, bende senin lahana maydonaza başlıcam..ayy o hırkalar badyler aklıma geldikçe fena oluyorum..olcak olcak inşallah..
ben bi düşüncemi paylaşmak istiyorum.o gün kediye de söyledim..bölgesel incelme adına deneyimi olan var mı aranızda,ya da çevresinde yapan eden bir tanıdığı olan..bu sezaryen göbüşe ve simitlere düşünmüyo değilim ama ne kadar yararı olur bilemedim.yeni çıkan teknolojiye göre çözüm oranı çok yüksekmiş..bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim.

çok teşekkür ederim..

geçmiş olsun atlatmışsın..umarım sonuçlarda iyi çıkar...[/QUOTE]

hedefe gelmişsin bile,tabikide hiç takma kafana canım..

Benimde çok ilginç, bir hafta az, bir hafta fazla çıkıyorum. Bu hafta sabah hep meyve yedim. Yemeseydim belkide daha az çıkardım.

Biz akşam üstü seninle çıldırıyoruz,beyne sinyalmi gidiyor acaba senin kilon iyi canımcım..yaza yetişcem sana hiç merak etme

Canim prenscigimm,iyilik haberlerinize cok sevindim yavrum.Insaallah sonuna kadar hep boyle guzel haberler alacagiz yuce rabbimin izniyle.

Çok teşekkür ederim canan ablacım..dualarınızı yüreğimde hissediyorum inanın..yoksa burada paylaşırmıyım ,inanın bebeğimle ve kendimle ilgili ne varsa burda anlatıyorum..

Samimiyetiniz için çok ama çok teşekkürler.....

keyfim yerinde çoştum yine...

iyi bari düzelmesine sevindim sorunun... onlarada ders olmuştur inşallah bi daha rahat dururlar...
ayyy ben şimdi bile gittiğimde avm de, deniyorum bi küçük bedene girince mutlu oluyorum yaza kadar daha da çok zayflarız çıtır çıtır oluruz pantollarım bollaştı geçen seneki paltom u dün giyinim dedim bol oldu... kışın başında aldığım montum bile ilk günkü gibi değil

maşallah arkadaşımaaaa
benim şöyle bi hesabım var 1 kg = 4 adet margarın demek..ben karatayla vücudumdam 14 margarın atmışım seninde aşağı yukarı bukadardır ..düşünsene yaza kadar bi 5 kilo daha gitmiş 20 tane daha margarin gitmiş olur ki süppperrrr

benimde hamilelik öncesi aldığım üst iç çamaşırlar olmuyordu artık oluyorlarrrr çok güzel bi hazzz daim olsun hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…