Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallahhh canımm...topiğimize

Benim her iki dogumumda sezeryenle olmustu,incelme carelerini sadece cesitli yaglar surerek ve ozel terleten taytlarla yuruyus yaparak bulmustum.Acikcasi gencken bolgesel yag aldirmak en buyuk hayalimdi,ki gencligimde bir o teknoloji vardi.Sonra hayat sartlari hic ummadigim surprizler yapinca olamadi,saglik olsun.Ama simdi gordugum kadariyla Turkiyem bu konuda dunya birincisi.LPG nin cok basarili oldugunu soyluyorlar,ama herseyden once alaninda uzman olmali.Simdi cok guzel bir telefon aldim kismetse aksam ogluma davetliyiz,annem hazirlanin gelip alicam dedi,insallah bana da guzel bir degisiklik olacak cok sevindim.

biraz değişiklik her zaman iyidir... gidip biraz kafanı dağıtırsın ablacım... iyi vakıt geçirmeni dilerim oğlunla gelininle inşallah...

rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 78
bu hafta:77
fark: 1 KG
toplam fark: 3 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 45DK YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62

Sabah kkk elma ve portakal
öğlen çorba, tavuk haşlama, bulgur pilavı
akşam bulgur pilavı bol maydonuzlu yoğurt

çok teşekkür ederim..

geçmiş olsun atlatmışsın..umarım sonuçlarda iyi çıkar...

Biz akşam üstü seninle çıldırıyoruz,beyne sinyalmi gidiyor acaba senin kilon iyi canımcım..yaza yetişcem sana hiç merak etme

keyfim yerinde çoştum yine...[/QUOTE]

Galiba öyle oluyor. Börekler, çöreklerden konuşurken. Keşin yetişirsin, zaten benim göbek 1 yıldan önce gitmez herhalde, yılların göbeği.

Son düzenleme:

gözünaydın canım

çok canım sıkılıyor bu kg işine haftaya bakalım ne olacak bugün çıktım 1.5 saat yurudum geldim hırsımdan

sen hatanı biliyorsun karatay tarzı beslenince haftaya gider onlar

gözünaydın canım sevindim olayın çözüldüğüne

bu kadar sıkılaştın ne gerek var öyle şeylere

kardeşim yağlarını aldırmıştı bir sene sonra 2 katı yağ oluştu, ben kavitasyona gittim o an fayda verdi sonra dahada büyüdü, 1 hafta masaja gittim her yanım çürük içindeydi dayak yemiş gibi geliyordum eve acıdan kıvranıyordum gün aşırı yine gidiyordum çocuklar kızıyorlardı her yanın çürük içinde yürüyemiyorsun gitme diye göbeği masajla toplaya toplaya ortada yuvarlak bıraktılar haftaya da gel dediler 2 katı para istediler gitmedim göbek yuvarlak kaldı 2 senedir öyle.....ben hiç bişey tavsiye etmem sana spor yeter

Pirinç lapası ne oluyor, hiç yemedim öyle birşeyi, adından da pek güzel değil gibi.

sorumun cevabı gözümün önündeymişte haberim yokmuş..
ablacım ne kadar sıkıntılı olmuş çok üzüldüm..hem tonla para ver hem de sonuç alama
ben deliler gibi spor yapsamda vücudumun şekillenmesine çok fazla müdahale edemiyorum..elbet inceldim toparlandım.çevremde herkes diyor doğum yapmış bi görüntün yok diye ama ama işte istiyorum ki simitler tamamen yok olsun karnım dümdüz olsun .ilk doğumdan sonra bu sıkılaşmayı sağlayana kadar göbeğim çatlamıştı ve dört dörtlükte olmasa eski halime dönmüştüm...o halime dönmek istiyorum ama bu sefer sanki daha zor daha yavaş

güle güle iyi günlerde prensesinden iyi haberler almak için kullan canım...iyiolmuş sanada bayğı bi değişiklik olur rahat bırak kendini biraz farklı şeylre yönel canım

Pirinç lapası ne oluyor, hiç yemedim öyle birşeyi, adından da pek güzel değil gibi.

aman canım sakın yeme hayattan soğursun..hani çocuklar hasta olunca bağırsaklarından anneler yapar ya yağsız tuzsuz haşlama pirinç ondan..başka çözüm bulamadın ilaç içsemde fayda etmedi

listeyi biraz daha bekliyim mi acaba yapmaya başlayım mı bilemedim

Biz akşam üstü seninle çıldırıyoruz,beyne sinyalmi gidiyor acaba senin kilon iyi canımcım..yaza yetişcem sana hiç merak etme

keyfim yerinde çoştum yine...

Galiba öyle oluyor. Börekler, çöreklerden konuşurken. Keşin yetişirsin, zaten benim göbek 1 yıldan önce gitmez herhalde, yılların göbeği. [/QUOTE]

bunları okudukça kendimi Eki Görüntüle 948660 vurasım geliyor seninki bir senede gitmezse ben yandım benim göbeğim senin yaşından da büyük 35 senelik göbek 3-5 sene gitmez

Son düzenleme:
çok az bildirim var sanki sabah takip etmiştim sana yardım edeyim diye 3-4 saat giremeyince koptum

4 ten sonra yayınlıyoruz 5 e doğru yayınla istersen

bende sık sık girmeye çalıştım iş yerinde fırsat buldukça . bakalım inşallah hata yapmam.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…