Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim de hala dümdüz olmadı, dik durunca düz, ama bazen, bir eğileyim 2 kat.

listeyi biraz daha bekliyim mi acaba yapmaya başlayım mı bilemedim

Başla bence.

bunları okudukça kendimi Eki Görüntüle 948660 vurasım geliyor seninki bir senede gitmezse ben yandım benim göbeğim senin yaşından da büyük 35 senelik göbek 3-5 sene gitmez

Ama göbek en zor giden bölgeymiş, birde tabi bazı kişelerde göbekten daha zor verilir, bazı kişilerde daha çabuk.

aman canım sakın yeme hayattan soğursun..hani çocuklar hasta olunca bağırsaklarından anneler yapar ya yağsız tuzsuz haşlama pirinç ondan..başka çözüm bulamadın ilaç içsemde fayda etmedi

Zaten pirinç yemiyorum artık, önceden de düşkünlüğüm yoktu pirinç pilavına, Karataydan itibaren hiç yemedim. Dışarıda yediğim zaman, pilavını istemiyorum yada arkadaşım yiyorsa ona veriyorum.

Kilo verenlerr

hatçe33 -3.10 :124::124::124:
sevdim3737 -1.85 :124::124:
squaw -1.28 :124:
kedi83 -1.07 :119::119:
fmgenc -0.96 :119::119:
canansu60 -065 :119::119:

Hamilelerimiz

prenscim + 0.81

ekin06 -0.78

Kilo Alanlarımız

mydenizzz +0.61
gül_0663 +0.29

Bildirim Yapmayanlar:44::44:

manolya 16
niceerendiz
sdf 82
alanis1978
bluebottle

zamanla yok olur merak etme canım sabır...öyle şeylere ne para harcayın ne canınıza kastedin...karatay ve spor yeter

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

arkadaşlar kusura bakmayın bi hatam olduysa... telden ancak bu kadar yapabildim... hepinizi çokkk seviyorum

vavvvvvvvvvvvvvvv bir haftada 2900 mü verdin

merhaba Gül hanım,yoo her halde tartıların farkıdı,ama 90 kıloda olduğum doğru bence ,cunkı elbıselerımde bollaşıb,hem kendımı dahahafıf hiss edıyorum,gecen hafta öğlenden sonra tartılmıştım,hem de gıysılerle,o yuzden bu kadar fark oldu her halde.

liste yayınlanmadan önce yazmış olsaydınız keşke tartı farkını çıkarır öyle hesaplardık,
sevdim 3737 ninde farkı çoktu ilkinde tok tartılmış 2. ci de aç ,,,aç-tok farkını çıkarıp yüzdesini öyle hesapladık

kilo verenleri tebrik ederim
hamilelere hamileliklerinin rahat geçmesini dilerim
mydenizzz le kendimede bol eksiler dilerim
bildirim yapmayanlarında haftaya yapmalarını dilerim:126:

bılemedım kı,bu gün de bir az hastalanmışım,o yüzden cok yazamadım,menümü de yarın yazarım,boynum tutuldu,sabah 40 dkk yürüdüm ama egzersiz yapa bilecemmi bilmiyorum.iyi geceler,bool leptınler,arkadaşlar,her şey gönlünüzce olsun,inşallah

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine....sanada iyi geceler

SORU:ben bal kabağı sebze diye glisemik indexinin küçük olduğunu düşünüp yemeğini yapıp rahatça yiyordum. bugün glisemik indexinin 75 olduğunu öğrendim.

CEVAP: Şekersiz bal kabağı tatlısı tarifi Karatay Mutfağı kitabında var. Tatlı olarak yendiğinde küçük bir parça yenir. Ama yemek veya çorba olduğunda çok miktar yenmiş olur ki glisemik indeksi yüksek olduğu için yememek lazım.

Son düzenleme:
CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:50
1 dilim portakal, elma yarımdan daha az
Kaju, kabak çekirdeği
3 Zeytin
Turp, dereotu, limon, zeytinyağı
2 ad. haşlanmış yumurta
Siyah çay

Türk Kahvesi
Melisa çayı
Karbonatlı su

18:55
Karalahana diblesi :)
Lahana turşusu

Ellerine sağlık.

Bu program yeni galiba, kaydetmemişim.

okan beyde bunu bilmiyormuş...orada birisi paylaşmış ve bağırsak sorunu olanlarla ilgili yorumlar yazmış dikkatimi çekti, gündüz görmüştüm biraz seyrettim devamı kalmıştı şimdide evde çok gürültü var seyredemiyorum aynı yeri tekrar aramamak için burada paylaştım hem sizler görün hemde sessiz bir zamanda seyredeyim

sabahKKK ve 1 bardak peynir altı suyu

akşam1 brdk peynir altı suyu,kıyma kavurması,1 kaşık kırmızı fasulye, salata, keten tohumlu yoğurt,

spor20 dkk işe kadar yürüyüş, 20 dkk eve kadar yürüyüş,1 saat öğlen yürüyüş ve 30 dkk aletlerle sporEki Görüntüle 949160

afyondan herkese günaydınnnnnn....
kız kardeşimin yanına geldim dün gece... topiğe de girip menümü yazamadım
dünkü menüm 1yumurtalı kkk
öğlen 13.15 yoğurt tarçın sabahtan kalan yerfıstığı
akşam 19.45 te bitti... pırasa, kırmızı közlenmix biber salatası, kurusğan ve turp

bakalım hafta sonu nasıl olacak menüaler... tek yeğenim, ilk göz ağrımın 1.yaş gününü kutlayacağız yarın.. umarım az hasarla atlatırım.. :18::18:

2 litre limon dilimli su ,3kupa ıhlamur içtim.. sporumu sabah yapmıştım jillian 2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…