Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhabalar herkese iyi haftasonlari dilerim hepinize. ..

Dün malum karne günüydü gezmelerdeydik ailece.hava da cok güzeldi, gece de yazamadin menümu yorulmuşum...

Sabah kkk mantarli yumurta yedim. Süt ve badem eşliğinde. ..

Öğlen yoğurt çorbası ve kalan bademim

Aksam tarhana çorbası, yoğurt salata azıcık tavuk sote

Spor yok çok gezdim tozdum halim kalmadi:))

Bu arada liste için eline saglik fmgenccim..çok güzel olmuş, emek vermissin cepten zor olmustur yapmak...

Kilo verenler Tebrikler hepinize..insallah haftaya üst sıralarda gül ablayla bende oluruzz...

Canan ablacim inşallah sende oglunla gelininle muhteşem guzellikte bi akşam gecirmissindir
Hepinize koccaman sevgiler. ..

Canlarimmm benim,hepinize saglikli,mutlu,huzurlu bir simsicacik hafta sonu diliyorum.Fmgenccigim biricik yegenine hayirli yaslar temenni ederim,ayrica liste icin de ellerine saglik.Mydenizzzcigim canim,gercekten cok guzel bir atmosfer vardi dun gece maasallah.Uzun zamandir boyle guzel anlar yasamamistim.Oglum telefon edince hemen evdeki kuru meyvalardan zencefilli tarcinli cevizli limon kabugu rendeli bir kek pisirdim.Birde canim gelinime,rahmetli annecigimden inci bir kolye vardi,artik gelinime daha cok yakisir diye onu uygun gordum,cok begendi sagolsun.Ben yine sifir kacamak cok sukur,izgara et salata ve kahve ile aksami kapattim canim baska hicbir sey cekmedi.Binlerce sukur cook guzel bir geceydi.

merhaba canım
benden de kızkardeşine selamlar, ne güzel çoğumuz kızkardeşlerle beraberiz
sen az hasarla atlatırsın canım vermenin zorluğunu bildiğin için almamak içinde kaçamaklara ucundan azıcık yaparsın

sanada iyi hafta sonları canım
karnenizde hayırlı olsun
ben vermekten ümidimi kestim en azından aldığım 1600 gitse onada şükür

merhaba canım
sanada hayırlı hafta sonları
güzel bir gece geçirdiğine sevindim, gelininide hem kekle hem kolyeyle mutlu etmişsin ne mutlu sana,,onların mutluluğu demek senin mutluluğun demek

Tesekkur ederim canim Gulcugum,gercekten bu saatten sonra prensesimin sagligi ve oglumla gelinimin mutlulugundan baska hicbir beklentim kalmadi bin sukur.

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine....sanada iyi geceler

teşekkür ediyorum ,Gül hanım,Allah razı olsun.

dün yoğurt yedim ondan oldu her halde tansiyonumu düşürdü.yoğurt yediğimde çoğü zaman tansiyonum düşüyor

dünkü menüm,karatay kahvaltısı,öğlen ve akşam mercimek köfte,lahana havuc pancar salata,süt,yoğurt.

öğünlerden sonra yeşil çay,su 2 lt kadar,40 dk yürüyüş

bu günkü menüm:karaty kahvaltısı,mercimek köfte,ceviz,3 kayısı,1 incir,yeşil cay

öğlen :mercımek köfte,salata,haşlanmış et,kaymak,yeşil cay

akşam:taze fasulye,salata,süt,yeşil cay .

30 dk egzersız,SU

cook sagol,Gül hanım,öğrenmiş oldum,ben de yemeğini yapıp yerdim,bundan sora yemem.

yoğurda sarımsak koyuncada oluyormu

incir

CUMARTESİ
1 saat kadar yürüyüş
Eve gelince klasik yaptığım egzersizlerim ve sonunda da 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

06:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 10:30
1 portakal, 3 KAYISI
Kaju, kabak çekirdeği
20 Zeytin
Peynir
Turp, limon, zeytinyağı (biraz tereyağını turpların üzerine sürdüm :))
Yeşil biber, domates yağda kavrulmuş
Siyah çay

Karbonatlı su

18:30
2 tabak mercimek çorbası
Karalahana diblesi :)
Lahana turşusu

Türk Kahvesi

Son düzenleme:
Bugün biberli, domatesli soslu spaghetti yapmış annem, içim gitti. Soslu çok severim ama yemedim. Sadece uzaktan baktım. Hatta kardeşim bak bir tadına diye uzattı, hayır yemeyeceğim dedim.

Yağ Nasıl Yakılır?
Pankreas vücudun diyetsel durumuna en duyarlı organdır. Sürekli olarak kan şekeri düzeyini gözetler. Yiyeceklerle karbonhidrat aldığımızda, kan şekerini dengelemesi için insülini üretir. Açlık durumunda ise kan şekeri düştüğünden, yağların yakılması için glukagon hormonunu salar. İnsülin ve glukagon birbirinin tersi çalışır.

Tereyagini turpami surdun :). Hoca bir video da anlatiyordu turpa tereyagi surun diye gulmustum o kadarda degil diye sen uygulamissin bile:):):)

Bugün biberli, domatesli soslu spaghetti yapmış annem, içim gitti. Soslu çok severim ama yemedim. Sadece uzaktan baktım. Hatta kardeşim bak bir tadına diye uzattı, hayır yemeyeceğim dedim.

Aferim sana cepten alkis yapamiyorum,,,,kiz kardesimde sozde karatay yapiyor 1 saat kivrandi leblebi yesem dedi olmaz dedim bekledi. Bekledi gitti kraker getirdi yedi midem bulaniyor diye,,,,:)

Tereyagini turpami surdun :). Hoca bir video da anlatiyordu turpa tereyagi surun diye gulmustum o kadarda degil diye sen uygulamissin bile:):):)

Evet, dün videosunu dinledim tekrar. Şu an yine dinliyorum. Daha önce cevize birde kayısıya sürmüştüm. Çok anlaşılmıyor, yenilebilir yani.

Aferim sana cepten alkis yapamiyorum,,,,kiz kardesimde sozde karatay yapiyor 1 saat kivrandi leblebi yesem dedi olmaz dedim bekledi. Bekledi gitti kraker getirdi yedi midem bulaniyor diye,,,,:)

Yeni mi başladı? Benim çok canım çekti ama yemedim.

İyi geceler

Sabah (12.00) kkk

Aksam tarhana çorbası, taze fasulye, az kavurma, yoğurt, turp

Spor yok
Su ve yeşil çay tamam

Yeni mi başladı? Benim çok canım çekti ama yemedim.

Tebrikler güzel olur soslu makarna iyi dayanmissin dün bizdede karisik Kızartma vardi bende yemedim..neler neler oluyor bazen eskiden olsa hiç düşünmeden yerdim şimdi yemiyorum..evde de cok nadir yapıyorum

Son düzenleme:
Tebrikler güzel olur soslu makarna iyi dayanmissin dün bizdede k

Yeseydim eğer, yapılmazdı kesin. Ben yemiyorum ya, onun için sürekli yapıyorlar. Göbek gitmeden azda olsa yemek yok, tabi dayanabilirsem. :18: Baharata bayılırım zaten. Bol baharatlıydı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…