Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi geceler

Sabah (12.00) kkk

Aksam tarhana çorbası, taze fasulye, az kavurma, yoğurt, turp

Spor yok
Su ve yeşil çay tamam

Yediklerimizi azalttıkmı ne? Önceden ben daha çabuk acıkıyordum. Bu sabah yumurta olmayınca eksik hissettim kendimi, akşam erken acıkırım zannediyordum, çok iyi dayandım, ama yemeği yerken saldırdım. Çorbayı hazır olan var zannediyordum, sonra annem o mercimek çorbası dedi, bir sevindim. 2 tabak çorba içtim. :)

Son düzenleme:
BİR BARDAK KOLA VE 60 DAKİKA

Canan Hoca, bir bardak kolanın 60 dakikada vücuda verdiği zararı sekiz başlık altında özetliyor...
İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asittir'.

İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.

Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
Prof. Dr. Canan Efendigil KARATAY

Ben zaten senelerdir kola ve gazlı içecekleri içmiyordum ve hiç aramıyorum.

Son düzenleme:
Evet, dün videosunu dinledim tekrar. Şu an yine dinliyorum. Daha önce cevize birde kayısıya sürmüştüm. Çok anlaşılmıyor, yenilebilir yani.

Yeni mi başladı? Benim çok canım çekti ama yemedim.

hayır kurban bayramından sonra başlamıştı 15 günde 4 kg ya yakın vermişti, sen topiğe yeni geldiğinde oda geliyordu sen karbonattan bahsediyordun o zamanlar oda sana soruyordu ya geçenlerde facede görmüştün şarkı söylüyordu o kardeşim..1 ay yapmış sonra çalışmaya balayınca düzeni kaçmış yarım yamalak yapmış 1.5 kg almış benim yanımda da sözde yapıyor masanın üstü çikolata dolu bana gelenleri yemediğim için epey birikmişti çıkardım çocuklar yesin diye oturup kalkıp yiyor

İyi geceler

Sabah (12.00) kkk

Aksam tarhana çorbası, taze fasulye, az kavurma, yoğurt, turp

Spor yok
Su ve yeşil çay tamam
iyi geceler canım

Tebrikler güzel olur soslu makarna iyi dayanmissin dün bizdede karisik Kızartma vardi bende yemedim..neler neler oluyor bazen eskiden olsa hiç düşünmeden yerdim şimdi yemiyorum..evde de cok nadir yapıyorum

kardeşin geldimi canım şimdi aklıma geldi sorayım dedim

Malesef ablacim haftaya kaldi..küçüğü hasta buyuk cocugununda dersanesi varmış haftaya gelecek inşallah. .gözüm yolda bekliyorum. O gelecek diye sehir dışı programda yapmadik kaldik böylece

Evet canım daha az yiyorum ben kendi adima. Hafta sonu iki öğün rahat yapıyorum ama hafta içi 07.30'da kalktigim için dayanamıyorum. .yumurta bende her gün yiyorum ama haşlamayi daha rahat tuketiyorum diğerlerini üst üste yersem zorlanıyorum midem bulaniyor.haslama yumurtayi iri iri bölüp uzerine yoğurt pulbiber sumak nane döküp yiyorum çok hafif oluyor..

Hazir çorba annemde yapar.ben evime sokmam.. kolayi ve diger asitli icecekleri ayni bende senelerdir icmem

Ben hatırlıyorum abla facedeki videosunuda hatirliyorum..gly35 di sanirim niki...onuda bekleriz aramiza bize takilirsa daha kolay yapar ben buradan uzaklasinca çok zorlaniyorum

Malesef ablacim haftaya kaldi..küçüğü hasta buyuk cocugununda dersanesi varmış haftaya gelecek inşallah. .gözüm yolda bekliyorum. O gelecek diye sehir dışı programda yapmadik kaldik böylece

hayırlısı ile gelsin, geç olsunda güç olmasın...bizde de işler karıştı benimkiler 2 haftalığına geldiler ben haftaya izin alacaktım birlikte gezecektik toplantı çıktı onları bırakıp 4 günlüğüne gideceğim, dönüşte gece ben geleceğim sabah onlar gidecekler

sabahtek yumurtalı KKK, 1 tane Anamur muzu dün gece yoldan gelen bir arkadaş getirmiş, 2 tane gün kurusu kayısı

akşam1 bardak kefir, kıymalı kırmızı fasulye, salata, naneli yoğurt

spor50 dkk yürüyüş, 30 dkk spor aletleriyle vakit geçirme akşam yemekten sonra kız kardeşimle çıktık epey yürüdük ..aylardır ilk defa hafta sonu eden çıktım 2 kişi olunca işler çabuk bitti kendimize de vakit kaldı:13:

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnn... güzel pazarlar dilerimmm...

canan ablacım teşekkür ederim iyi dileklerin için..
dün giremedim minnoşla boğuşmaktan onla ilgilenmekten.. maşallah şimdiki beekler hep mi öyle bi enerjik bi enerjik durmuyo yerinde

dün sabah kimsecikler kalkmadan jillian 2yaptım.. iyi kide yapmışım yoksa kalırıdı
kahvaltı saat 11.00 kkk tabiki
akşam 18.30da bitti bi parça tavuk, 4 kaşık keşkek pilavi, bi kase yoğurt, çorba olarakta yüzük çorbası...küçük küçük mantılardan yapılır içine nohut konur.. mantı hamuru köy unumuzdandı

Evet videoyu izlemiştim.

Son zamanlarda benim canımda haşlama istedi, öyle yaptım üzerine pul biber, kekik, karabiber döküp yedim.

Günaydın. Ohhh afiyet olsun, hem hamur hem nohut.

Son düzenleme:

Eskiden annem hazır yapardı, sonra kendisi yaptı hep ama bu aralar yemek yapmaktan sıkıldı galiba, insanlar bazen bunalıyor. O anına denk geldi. Ama dün mercimek yapmış, çok güzel olmuştu.

sanada iyi pazarlar canım
allahım en kısa zamanda o minnoştan sanada nasip etsin
maşşallah sana orada bile yapabiliyorsun
jillian hamuru öğütmüştür

Eskiden annem hazır yapardı, sonra kendisi yaptı hep ama bu aralar yemek yapmaktan sıkıldı galiba, insanlar bazen bunalıyor. O anına denk geldi. Ama dün mercimek yapmış, çok güzel olmuştu.

Anneni o kadar iyi anlıyorum ki bende bazen çok sıkılıyorum yemek yapmaktan. .hele salata yapmaktan nefret ediyorum çok fazla uğraşıyorum yikamak için zamanimi alıyor dün diyorum eşime 2 günlüğüne bi yere gitsek ohh mis gibi yemekler her öğün önüme gelir bulasik derdide yok eşim diyor tamam hafta sonu yemekleri ben yapayım:))
Bu akşam menü ondan he he :)

Canım sanada iyi pazarlar vallahi bravo evde olmamana rağmen sporunu aksatmamissin.emin ol mükafatıni alacaksın. .

O kadarcik kaçamakran bur şey olmaz bence surekli yapmiyorsun ve tatildesin..
Iyi eglenceler minik yegeninle bu arada yaşı hayırlı olsun, nice uzun saglikli yillari olsun inşallah

Ablacim kiymali kırmızı fasulye şu meksika fasulyesi diyorlar o mu? Kefiri ne ara mayaladin geçen konuşuyordunuz aktardan mi aldin mayasini? Kardesim kendi mayalar banada vermisti mayadan bi kaç yaptım sonra biraktim o hala yapar içer. .
.ne güzel isleri erken bitirmek...kardeşim olunca benimde işim çabuk biter.kucuk çocuk olmasina rağmen elimizin altinda hem sohbet ederiz hem iş yapariz hem yemek hem gezme hepsine yetisiriz sizinde öyle olmuş ne güzellll

Canlarim benim,herbirinize mutlu saglikli hafta sonlari devamini diliyorum.Bende yillardir evin sefligini ustlendigim icin bir gecelik davetler dahi cok iyi degisiklik oluyor.Nadirde olsa size servis yapilmasi insanin ruhunu oksuyor.

Malesef her zaman her istediğimiz olamıyor ablacim, saglik olsun diyelim..en azindan görmüş oldun o bile bi teselli bence..yaza inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…