İyi geceler
Sabah (12.00) kkk
Aksam tarhana çorbası, taze fasulye, az kavurma, yoğurt, turp
Spor yok
Su ve yeşil çay tamam
Evet, dün videosunu dinledim tekrar. Şu an yine dinliyorum. Daha önce cevize birde kayısıya sürmüştüm. Çok anlaşılmıyor, yenilebilir yani.
Yeni mi başladı? Benim çok canım çekti ama yemedim.
iyi geceler canımİyi geceler
Sabah (12.00) kkk
Spor yok
Su ve yeşil çay tamam
Tebrikler güzel olur soslu makarna iyi dayanmissin dün bizdede karisik Kızartma vardi bende yemedim..neler neler oluyor bazen eskiden olsa hiç düşünmeden yerdim şimdi yemiyorum..evde de cok nadir yapıyorum
İyi geceler
Sabah (12.00) kkk
Spor yok
Su ve yeşil çay tamam
kardeşin geldimi canım şimdi aklıma geldi sorayım dedim
Yediklerimizi azalttıkmı ne? Önceden ben daha çabuk acıkıyordum. Bu sabah yumurta olmayınca eksik hissettim kendimi, akşam erken acıkırım zannediyordum, çok iyi dayandım, ama yemeği yerken saldırdım.Çorbayı hazır olan var zannediyordum, sonra annem o mercimek çorbası dedi, bir sevindim. 2 tabak çorba içtim. :)
hayır kurban bayramından sonra başlamıştı 15 günde 4 kg ya yakın vermişti, sen topiğe yeni geldiğinde oda geliyordu sen karbonattan bahsediyordun o zamanlar oda sana soruyordu ya geçenlerde facede görmüştün şarkı söylüyordu o kardeşim..1 ay yapmış sonra çalışmaya balayınca düzeni kaçmış yarım yamalak yapmış 1.5 kg almış benim yanımda da sözde yapıyormasanın üstü çikolata dolu bana gelenleri yemediğim için epey birikmişti çıkardım çocuklar yesin diye oturup kalkıp yiyor
Malesef ablacim haftaya kaldi..küçüğü hasta buyuk cocugununda dersanesi varmış haftaya gelecek inşallah. .gözüm yolda bekliyorum. O gelecek diye sehir dışı programda yapmadik kaldik böylece
Ben hatırlıyorum abla facedeki videosunuda hatirliyorum..gly35 di sanirim niki...onuda bekleriz aramiza bize takilirsa daha kolay yapar ben buradan uzaklasinca çok zorlaniyorum
Evet videoyu izlemiştim.
hayır kurban bayramından sonra başlamıştı 15 günde 4 kg ya yakın vermişti, sen topiğe yeni geldiğinde oda geliyordu sen karbonattan bahsediyordun o zamanlar oda sana soruyordu ya geçenlerde facede görmüştün şarkı söylüyordu o kardeşim..1 ay yapmış sonra çalışmaya balayınca düzeni kaçmış yarım yamalak yapmış 1.5 kg almış benim yanımda da sözde yapıyormasanın üstü çikolata dolu bana gelenleri yemediğim için epey birikmişti çıkardım çocuklar yesin diye oturup kalkıp yiyor
Son zamanlarda benim canımda haşlama istedi, öyle yaptım üzerine pul biber, kekik, karabiber döküp yedim.Evet canım daha az yiyorum ben kendi adima. Hafta sonu iki öğün rahat yapıyorum ama hafta içi 07.30'da kalktigim için dayanamıyorum. .yumurta bende her gün yiyorum ama haşlamayi daha rahat tuketiyorum diğerlerini üst üste yersem zorlanıyorum midem bulaniyor.haslama yumurtayi iri iri bölüp uzerine yoğurt pulbiber sumak nane döküp yiyorum çok hafif oluyor..
Hazir çorba annemde yapar.ben evime sokmam.. kolayi ve diger asitli icecekleri ayni bende senelerdir icmem
herkese günaydınnnnn... güzel pazarlar dilerimmm...
canan ablacım teşekkür ederim iyi dileklerin için..
dün giremedim minnoşla boğuşmaktan onla ilgilenmekten.. maşallah şimdiki beekler hep mi öyle bi enerjik bi enerjik durmuyo yerinde
dün sabah kimsecikler kalkmadan jillian 2yaptım.. iyi kide yapmışım yoksa kalırıdı
kahvaltı saat 11.00 kkk tabiki
akşam 18.30da bitti bi parça tavuk, 4 kaşık keşkek pilavi, bi kase yoğurt, çorba olarakta yüzük çorbası...küçük küçük mantılardan yapılır içine nohut konur.. mantı hamuru köy unumuzdandı
Evet canım daha az yiyorum ben kendi adima. Hafta sonu iki öğün rahat yapıyorum ama hafta içi 07.30'da kalktigim için dayanamıyorum. .yumurta bende her gün yiyorum ama haşlamayi daha rahat tuketiyorum diğerlerini üst üste yersem zorlanıyorum midem bulaniyor.haslama yumurtayi iri iri bölüp uzerine yoğurt pulbiber sumak nane döküp yiyorum çok hafif oluyor..
Hazir çorba annemde yapar.ben evime sokmam.. kolayi ve diger asitli icecekleri ayni bende senelerdir icmem
dün giremedim minnoşla boğuşmaktan onla ilgilenmekten.. maşallah şimdiki beekler hep mi öyle bi enerjik bi enerjik durmuyo yerinde
dün sabah kimsecikler kalkmadan jillian 2yaptım.. iyi kide yapmışım yoksa kalırıdı
akşam 18.30da bitti bi parça tavuk, 4 kaşık keşkek pilavi, bi kase yoğurt, çorba olarakta yüzük çorbası...küçük küçük mantılardan yapılır içine nohut konur.. mantı hamuru köy unumuzdandı
Eskiden annem hazır yapardı, sonra kendisi yaptı hep ama bu aralar yemek yapmaktan sıkıldı galiba, insanlar bazen bunalıyor. O anına denk geldi. Ama dün mercimek yapmış, çok güzel olmuştu.
Eskiden annem hazır yapardı, sonra kendisi yaptı hep ama bu aralar yemek yapmaktan sıkıldı galiba, insanlar bazen bunalıyor. O anına denk geldi. Ama dün mercimek yapmış, çok güzel olmuştu.
sabahtek yumurtalı KKK, 1 tane Anamur muzu dün gece yoldan gelen bir arkadaş getirmiş, 2 tane gün kurusu kayısı
akşam1 bardak kefir, kıymalı kırmızı fasulye, salata, naneli yoğurt
spor50 dkk yürüyüş, 30 dkk spor aletleriyle vakit geçirme akşam yemekten sonra kız kardeşimle çıktık epey yürüdük ..aylardır ilk defa hafta sonu eden çıktım 2 kişi olunca işler çabuk bitti kendimize de vakit kaldı:13:
hayırlısı ile gelsin, geç olsunda güç olmasın...bizde de işler karıştı benimkiler 2 haftalığına geldiler ben haftaya izin alacaktım birlikte gezecektik toplantı çıktı onları bırakıp 4 günlüğüne gideceğim, dönüşte gece ben geleceğim sabah onlar gidecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?