Evet videoyu izlemiştim.
Son zamanlarda benim canımda haşlama istedi, öyle yaptım üzerine pul biber, kekik, karabiber döküp yedim.
Günaydın. Ohhh afiyet olsun, hem hamur hem nohut.
sanada iyi pazarlar canım
allahım en kısa zamanda o minnoştan sanada nasip etsin
maşşallah sana orada bile yapabiliyorsun
jillian hamuru öğütmüştür
Canım sanada iyi pazarlar vallahi bravo evde olmamana rağmen sporunu aksatmamissin.emin ol mükafatıni alacaksın. .
O kadarcik kaçamakran bur şey olmaz bence surekli yapmiyorsun ve tatildesin..
Iyi eglenceler minik yegeninle bu arada yaşı hayırlı olsun, nice uzun saglikli yillari olsun inşallah
sağoll canım benimmm... ne tatlı olurmuş yeğennn.. Allah sizlerinde evlatlarınızı ömürlü etsin..
Ablacim kiymali kırmızı fasulye şu meksika fasulyesi diyorlar o mu? Kefiri ne ara mayaladin geçen konuşuyordunuz aktardan mi aldin mayasini? Kardesim kendi mayalar banada vermisti mayadan bi kaç yaptım sonra biraktim o hala yapar içer. .
.ne güzel isleri erken bitirmek...kardeşim olunca benimde işim çabuk biter.kucuk çocuk olmasina rağmen elimizin altinda hem sohbet ederiz hem iş yapariz hem yemek hem gezme hepsine yetisiriz sizinde öyle olmuş ne güzellll
Canlarim benim,herbirinize mutlu saglikli hafta sonlari devamini diliyorum.Bende yillardir evin sefligini ustlendigim icin bir gecelik davetler dahi cok iyi degisiklik oluyor.Nadirde olsa size servis yapilmasi insanin ruhunu oksuyor.
şimdi afyondan hareket ettim evime dönüyorum.. gelişler hep güzel ama ayrılıklar zor Allah can sağlığı versin diyip avutuyoruz kendimizi...
gelelim bugünkü menümüze maleseff sabah 9.30da kahvaltım bitti ama yumurtasız karatay kahvaltısı oldu.. ama bişi dikkatimi çekti acıkmadım yinede
saat 15.00 da pastamızı kestik.. ben küçücük bi dilim pastasından yedim minnoşumun.. yanında kısır yapmıştı annesi ondan yedim..2tane yaprak sarması bi tanede havuç toplaarından( bunları kardeşimin zoruyla birazda abla ilk yeğeninin ilk yaş günü onu için tadına bak demeleri yüzünden oldu) sonuççç ne biliyo musunuz yer yemez midemde bir yanma anlatamam, o yaş pasta bi şekerli geldiki küçük dilimi zor bela yedimm.. hala midem yanıyo desem inanır mısınız..şu saate kadar bi soda içtim başkada bişi yemedim.. ilerleyen saatlerde acıkırsamda yapacak bişi yok otobüste bişi yiyemem eve gecince aç olursam ayran filan içerim artık..
d
elmalı kurabiyeler, börekler, makana salataları daha neler neler vardı.. çoğunu dün beraber yaptık ama bunlara dokunmadım hiç..
bi hafta sonunuda böyle geçirdim.. bu son oldu ben dersimi aldım..
cezamıda gül ablam versin
su 2litre olmuştur.. eve gittiğimde çok yorgun olmazsam jillian ı yaparım mutlaka.
Rumuz:sevimlican
Başlangıç tarihi:24/01/2014
Başlangıç kg:83
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:44
Spor:
Boy:1.68
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:
Canim Gulcugum,prensesimiz cok cok binlerce sukur dun ve bugun asamali olarak daha sevindirici tablo ciziyor binlerce sukurler olsun.Bu hafta sonu eve gelmedi,bugun telefonda konustum cevaplari olumluydu bin sukur insaallah sali gunu iyi gorebilirim yarabbim.Gulcugum,senin seyahat programi yurt ici mi, yurt disi mi?Hayirli olsun insaallah canim.
yoğurda sarımsak koyuncada oluyormu
incir
merhaba topiğimize hoşgeldiniz
bildiriminize göre 2 gün olmuş başlayalı hayırlı olsun, düzenli menü bildirimi yaparsanız motivasyon dahada artar ve istediğiniz kg ya daha çabuk ulaşırsınız
ben bunu kopyala yapıştır yaparak kendime uyarlamıştım yaşım 30 değil 21 olacaktı :))
günaydın,Gül hanım,sarımsak koyunca olmuyo
incir olmamış:18: hmm,bir daha olmaz,bildim,ama bir ara burda incir uyutma diye bir şeyler vardı da ondan olar sanmıştım,yanlış anlamışım
dün yazamadım menümü,dünkü menüm:
yumurtasız kahvaltı,yumurta bitmişti,o yüzden karabugday yedim,salata,taze fasulye,kaymak,z. yagında zeytinler,yeşil cay,ceviz,kayısı.
öğlen: sakatat,karabuğday,etli fasulye,salata,yeşil cay
akşam:salata ,sarımsaklı yogurt,sakatat,yeşil cay.
30 dkk kasaba kadar gidip gelmek,20 dkk oglumla dans10 dkk egzersiz
günaaydıııınnnnnnn :))) günün mutlu olsun :)
ben bunu kopyala yapıştır yaparak kendime uyarlamıştım yaşım 30 değil 21 olacaktı :))
benim büyük kızımla yaşıtsın...sen karatayı kaçamaksız uygula gençliğin avantajı ile çok çabuk o yağlardan kurtulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?