kedicik naber canım
Anneni o kadar iyi anlıyorum ki bende bazen çok sıkılıyorum yemek yapmaktan. .hele salata yapmaktan nefret ediyorum çok fazla uğraşıyorum yikamak için zamanimi alıyordün diyorum eşime 2 günlüğüne bi yere gitsek ohh mis gibi yemekler her öğün önüme gelir bulasik derdide yok eşim diyor tamam hafta sonu yemekleri ben yapayım:))
Bu akşam menü ondan he he :)
sağol canım...yemicem diyorum kız kardeşim çdk ısrar etti yine az yemiştim.. ama bu hafta sonu biraz bozduk karatayı.. hafta içi artık telafi edecez
inşallah ablacım tüm dileyenlere arada da bana
sporumu yapmam mı ablacım biliyorum ne zehirler gidecekti mideye bari önlemimi alayım dedim.. sabahları erken kalkarım ben.. çocuk oyunca gece uyuyamamışlır bide uykucudurlar biraz laf aramızdaonlar kalkana kadar sporumu yaptım bende
şimdi afyondan hareket ettim evime dönüyorum.. gelişler hep güzel ama ayrılıklar zor Allah can sağlığı versin diyip avutuyoruz kendimizi...
gelelim bugünkü menümüze maleseff sabah 9.30da kahvaltım bitti ama yumurtasız karatay kahvaltısı oldu.. ama bişi dikkatimi çekti acıkmadım yinede
saat 15.00 da pastamızı kestik.. ben küçücük bi dilim pastasından yedim minnoşumun.. yanında kısır yapmıştı annesi ondan yedim..2tane yaprak sarması bi tanede havuç toplaarından( bunları kardeşimin zoruyla birazda abla ilk yeğeninin ilk yaş günü onu için tadına bak demeleri yüzünden oldu) sonuççç ne biliyo musunuz yer yemez midemde bir yanma anlatamam, o yaş pasta bi şekerli geldiki küçük dilimi zor bela yedimm.. hala midem yanıyo desem inanır mısınız..şu saate kadar bi soda içtim başkada bişi yemedim.. ilerleyen saatlerde acıkırsamda yapacak bişi yok otobüste bişi yiyemem eve gecince aç olursam ayran filan içerim artık..
d
elmalı kurabiyeler, börekler, makana salataları daha neler neler vardı.. çoğunu dün beraber yaptık ama bunlara dokunmadım hiç..
bi hafta sonunuda böyle geçirdim.. bu son oldu ben dersimi aldım..
cezamıda gül ablam versin
su 2litre olmuştur.. eve gittiğimde çok yorgun olmazsam jillian ı yaparım mutlaka.
ve ayrıca çok teşekkür ederim tek desteğim buradaki arkadaşlarım :))
teşekkür ederim canım senindeeee
İyi sayılır.Sen nasılsın.
Bulaşıkları da toparlayacak mı?
Ben pazar günü, meyveyi fazla kaçırdım. Yarım ananas, 1 küçük boy portakal ve 1 muz.
Karbonatlı suda içseydin. Artık vücudumuz ve beynimiz alıştı.Daha az yemekle doyabiliyoruz. Cumartesi günü o kadar çok yemek istedim ki makarnayı hala aklımda kaldı.
Hoşgeldin.
ya boğazını tutmayı seçeceksin yada kilolu kalmayıayy inşallah boğazımı tutabilirsem :))
bişey sorabilirmiyim??
ya boğazını tutmayı seçeceksin yada kilolu kalmayı
istediğin herşeyi sorabilirsin canım
Pazar Günü
Tibet egzersizlerim
10:30
Yeşil zeytin
Havuç (zeytinyağı, sirke)
Kaju az, kabak çekirdeği
1 küçük boy portakal
Beyaz peynir
16:00-17:30
Muz
Ananas
Çeçil peyniri
Et kavurma
Turp, havuç, domates, salatalık, yeşil ve kırmızı biber salatası (zeytinyağı, limon)
Siyah çay
Karbonatlı su, su
Pazar Günü
Tibet egzersizlerim
10:30
Yeşil zeytin
Havuç (zeytinyağı, sirke)
Kaju az, kabak çekirdeği
1 küçük boy portakal
Beyaz peynir
16:00-17:30
Muz
Ananas
Çeçil peyniri
Et kavurma
Turp, havuç, domates, salatalık, yeşil ve kırmızı biber salatası (zeytinyağı, limon)
Siyah çay
Karbonatlı su, su
ben kavrulmamış badem yiyemiyorum da kavrulmuş yesem olmazmı :))
Günaydın kızlar.3 gündür giremedim aklım burda kaldı. Geçmişi de okumadım. Herkes iyidir umarım
Herkese iyi ve mutlu haftalar
Hafta içi işyerinde alıyorum yumurtayı. Haftasonuda alamadım, acele gittim eve. Bugün de yiyemeyeceğim, çünkü mutlu tavuk yumurtası alamadım.yumurta yememişsin..mutlu tavuklar mutsuz olunca yumurta yemeyi kestinmi canım
kedi günaydın karbonatlı su ne işe yaryorr :))
Günaydın kızlar.3 gündür giremedim aklım burda kaldı. Geçmişi de okumadım. Herkes iyidir umarım
Herkese iyi ve mutlu haftalar
kavrulan herşey trans yağa dönüşür ve depo ediliyor
badem yiyemiyorsan fındık,kaju,ceviz, fıstık aklına ne gelirse ye ama ÇİĞ olacak
Hafta içi işyerinde alıyorum yumurtayı. Haftasonuda alamadım, acele gittim eve. Bugün de yiyemeyeceğim, çünkü mutlu tavuk yumurtası alamadım.
Karbonatlı su vücudu alkali yapıyor. Suyun ph'ını yükseltiyor. Vücuttaki fazla asidi atmaya yardımcı oluyor. Face'in varsa eğer Kemal Milar yaz, birçok hastalığa da faydası var.
Hoşgeldin, günaydın.
hatır için çiğ tavuk yenir derler...sen de kg vermek için çiğ yiyeceksin...manken gibi kız olacaksınfındıkdan nefret ederim cevizde aynı şekilde marketten aldm badem çiğ tatına baktım biraz midem bulandı ama alışabilirim sanırım :)
bu çok iyi burdki kızlardan öğrenceğim çok şey var :))
hatır için çiğ tavuk yenir derler...sen de kg vermek için çiğ yiyeceksin...manken gibi kız olacaksın
buradaki arkadaşların sadece karatay değil her konuda bilgileri var sen yeterki yap hepimiz yardımcı oluruz
Günaydınnn.... iyi haftalar diliyorum herkese...
Yoğun geçen hafasonumdan sonra pazartesi işe başlamak çok iyi geldi,işte daha rahatım valla :)))
Az kaçamaklı (yine annem sağolsun) 2 gün geçirdim..
Sabah kk mı yaptım evden çıktım,bomba gibiyimyanlız kuruyemişimi yiyemedim,fazla geliyor şişiyorum hemen...
Bundan sonra öğlenleri kuruyemiş,yoğurt,meyve yiyeceğim..buradaki hiç bir yemeği yemeyeceğim..zaten eve erken gidiyorum,sağlıklı yemeklerimi evde yerim..Sabahda yoğurt yedim,şahsım adıma yoğurdu 3 öğüne çıkardım..belki yumurtayıda 2 den 3 e çıkarırım..
Karatay; hamilelerin özellikle yumurta yemesini,çindeki hamilelere günde 10 yumurta verildiğini söyledi.Yumurtada kolin maddesi varmış,bu da bebek için beyin gelişimi için çok etkiliymiş..Pazar günü dinledim de :) Yaşımda 30 ..depolarda kalsiyum yok artık..ne yersek vücud onu kullanıyor,o yüzden yoğurdu arttırıyorum..
Dr.kramp ve kasılmalar olmaması için magnezyum sandozu vermişti,o kadar şeker var ki içersinde..içebiliyorum ama bir de yatarken içmek zor geliyor..akşama kadar sağlıklı beslen..gece o zehir vücuduna girsin..ona alternatif hap isteyeceğim bakalım..
Herkes çok çok iyidir inşallah...buralardayım..
ayy çok teşekkür ederim ablaacımmm bu arada sana ablA diyebilirmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?