Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kedicik naber canım

İyi sayılır. Sen nasılsın.

Bulaşıkları da toparlayacak mı?

sağol canım...yemicem diyorum kız kardeşim çdk ısrar etti yine az yemiştim.. ama bu hafta sonu biraz bozduk karatayı.. hafta içi artık telafi edecez

Ben pazar günü, meyveyi fazla kaçırdım. Yarım ananas, 1 küçük boy portakal ve 1 muz.

Karbonatlı suda içseydin. Artık vücudumuz ve beynimiz alıştı. Daha az yemekle doyabiliyoruz. Cumartesi günü o kadar çok yemek istedim ki makarnayı hala aklımda kaldı.
ve ayrıca çok teşekkür ederim tek desteğim buradaki arkadaşlarım :))

Hoşgeldin.

Pazar Günü

Tibet egzersizlerim

10:30
Yeşil zeytin
Havuç (zeytinyağı, sirke)
Kaju az, kabak çekirdeği
1 küçük boy portakal
Beyaz peynir

16:00-17:30
Muz
Ananas

Çeçil peyniri
Et kavurma
Turp, havuç, domates, salatalık, yeşil ve kırmızı biber salatası (zeytinyağı, limon)

Siyah çay
Karbonatlı su, su

hoşbulduuukkkk

Günaydın kızlar.3 gündür giremedim aklım burda kaldı. Geçmişi de okumadım. Herkes iyidir umarım

Herkese iyi ve mutlu haftalar

yumurta yememişsin..mutlu tavuklar mutsuz olunca yumurta yemeyi kestinmi canım

kedi günaydın karbonatlı su ne işe yaryorr :))

yumurta yememişsin..mutlu tavuklar mutsuz olunca yumurta yemeyi kestinmi canım
Hafta içi işyerinde alıyorum yumurtayı. Haftasonuda alamadım, acele gittim eve. Bugün de yiyemeyeceğim, çünkü mutlu tavuk yumurtası alamadım.

kedi günaydın karbonatlı su ne işe yaryorr :))

Karbonatlı su vücudu alkali yapıyor. Suyun ph'ını yükseltiyor. Vücuttaki fazla asidi atmaya yardımcı oluyor. Face'in varsa eğer Kemal Milar yaz, birçok hastalığa da faydası var.

Günaydın kızlar.3 gündür giremedim aklım burda kaldı. Geçmişi de okumadım. Herkes iyidir umarım

Herkese iyi ve mutlu haftalar

Hoşgeldin, günaydın.

kavrulan herşey trans yağa dönüşür ve depo ediliyor

badem yiyemiyorsan fındık,kaju,ceviz, fıstık aklına ne gelirse ye ama ÇİĞ olacak

fındıkdan nefret ederim cevizde aynı şekilde marketten aldm badem çiğ tatına baktım biraz midem bulandı ama alışabilirim sanırım :)

bu çok iyi burdki kızlardan öğrenceğim çok şey var :))

Günaydınnn.... iyi haftalar diliyorum herkese...

Yoğun geçen hafasonumdan sonra pazartesi işe başlamak çok iyi geldi,işte daha rahatım valla :)))

Az kaçamaklı (yine annem sağolsun) 2 gün geçirdim..

Sabah kk mı yaptım evden çıktım,bomba gibiyim yanlız kuruyemişimi yiyemedim,fazla geliyor şişiyorum hemen...

Bundan sonra öğlenleri kuruyemiş,yoğurt,meyve yiyeceğim..buradaki hiç bir yemeği yemeyeceğim..zaten eve erken gidiyorum,sağlıklı yemeklerimi evde yerim..Sabahda yoğurt yedim,şahsım adıma yoğurdu 3 öğüne çıkardım..belki yumurtayıda 2 den 3 e çıkarırım..
Karatay; hamilelerin özellikle yumurta yemesini,çindeki hamilelere günde 10 yumurta verildiğini söyledi.Yumurtada kolin maddesi varmış,bu da bebek için beyin gelişimi için çok etkiliymiş..Pazar günü dinledim de :) Yaşımda 30 ..depolarda kalsiyum yok artık..ne yersek vücud onu kullanıyor,o yüzden yoğurdu arttırıyorum..

Dr.kramp ve kasılmalar olmaması için magnezyum sandozu vermişti,o kadar şeker var ki içersinde..içebiliyorum ama bir de yatarken içmek zor geliyor..akşama kadar sağlıklı beslen..gece o zehir vücuduna girsin..ona alternatif hap isteyeceğim bakalım..

Herkes çok çok iyidir inşallah...buralardayım..

Ben en iyisi, Canan Karatay gibi akşamdan 10 tane haşlayayım, sabahta yanımda götüreyim. Canım kaç tane isterse. Bir video eklemiştim, onda söylüyordu, acelesi olanlar akşamdan haşlasın, eskiden öyle yapılırdı diye, pikniklerde soğuk yumurtalar yenilirmiş.

fındıkdan nefret ederim cevizde aynı şekilde marketten aldm badem çiğ tatına baktım biraz midem bulandı ama alışabilirim sanırım :)
hatır için çiğ tavuk yenir derler...sen de kg vermek için çiğ yiyeceksin...manken gibi kız olacaksın
bu çok iyi burdki kızlardan öğrenceğim çok şey var :))

buradaki arkadaşların sadece karatay değil her konuda bilgileri var sen yeterki yap hepimiz yardımcı oluruz

ayy çok teşekkür ederim ablaacımmm bu arada sana ablA diyebilirmiyim :)

günaydın canım

hafta sonları kendini fazla yorma artık ağırlaşıyorsun

öğlen yumurta da yersen tok kalırsın akşama kadar

hap kötü olmuş alternatifini sorman iyi olur tabiiki, fazla şeker mide bulantısı da yapar sendede yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…