Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yanında olursa sen onların hepsini yersin canan hoca dedi diye

:)) Hamilelere demiş canım ye ye sen de eksik kalma..

Ah gül ablacım; cumartesi sabah sınavım vardı, geldim..biraz daha çalıştım öğleden sonraki sınava girdim..geldim temizlik yaptım..akşam kardeşimin isteme olayı vardı,hazırlan süslen oraya git..pazar sabah kalktım çamaşır v.s. ev topla..sınava gittim tekrar..ordan geldim yemek v.s. oğlumla yeğenini halasına bırakmaya gittik,tatile girdiler ya..2 gün kalıcaklar..gece 12 den sonra yatağımı gördüm..eğer beslenmeme dikkat etmesem varya düşer kalırım..eksiksiz herşeyi yedim valla..

mesaj göndericem dr.uma alternatif soracağım...içinde portakal aroması olduğu içinde midem çok bulanmıyor ama midem almıyor diyeyim..:))

günaydın canım, sanada mutlu haftalar

hoşgeldin

nasıl geçti seyahatin, bebiş sıkıntı verdimi sana

İyi geçti. Bulantılarım için önlem aldım. Sürekli birşeyler atıştırdım. Diyet bozuldu baya. Ama orda hep önüme yemek geldi ben yedim. Öyle olunca daha az midem bulandı sanki. Bulantılar tam gaz devam.

Hoşgeldin, günaydın.

Hoşbuldum kedicik :)

Allahım çoook acıktım ya sanki badem içimi kıydı gibi sabırsızlıkla saatin 12:00 olmasını bekliyorum

bi yandan rusça şarkılara verdim kendimi canım avocado çekti hep rusların yüzünden

fındıkdan nefret ederim cevizde aynı şekilde marketten aldm badem çiğ tatına baktım biraz midem bulandı ama alışabilirim sanırım :)

Marketten bende birkaç hafta önce organik ceviz aldım ve tadı berbat. Birde yanımda köyden gelen, içinde siyah şeyler olan bir ceviz gelmişti, ondan vardı ve çok lezzetliydi. Çevrende alabiileceğin kişiler varsa, getirebilecek, daha iyi olur. Ben karadenizli olduğum için, fındığı gerçek yerinden bulabiliyorum. Ama akrabalardan satın alıyorum. Kendi fındığımızı toplayamadık. Hazırların lezzeti güzel olmuyor. Kaju veya yer fıstığı, kabak çekirdeği gibi şeyleride kuruyemişlerden alıyoruz.

Allahım çoook acıktım ya sanki badem içimi kıydı gibi sabırsızlıkla saatin 12:00 olmasını bekliyorum

bi yandan rusça şarkılara verdim kendimi canım avocado çekti hep rusların yüzünden

Azmı yedin, 1 çay bardağı kadar yedinmi bademi. Fındık ve ceviz en doyurucu olanları. Sen sevmiyorsun ama. Avokado'yu Ayşegül Çoruhlu çok öneriyor, ben tadını hiç sevmedim.

Azmı yedin, 1 çay bardağı kadar yedinmi bademi. Fındık ve ceviz en doyurucu olanları. Sen sevmiyorsun ama. Avokado'yu Ayşegül Çoruhlu çok öneriyor, ben tadını hiç sevmedim.

bi avuç içi kadar vay ya da yoktu

gerçektende çok dolu dolu ve stresli geçmiş başka hamile yerinden kalkamazdı sınavlar nasıl geçti,,,verdinizmi kızı

valla bizim çiftlikten çırptılar cevizi fndığı da giresundan biri gönderdi ama hiç elini süren oluyomu yok :)

gerçektende çok dolu dolu ve stresli geçmiş başka hamile yerinden kalkamazdı sınavlar nasıl geçti,,,verdinizmi kızı

Aynen gül ablacım..Sınavlarım çok zordu,okumakta bile zorlandım diyebilirim..kalırsam da üzülmeyeceğim ..son yılım zaten,ilk sınavlarım yüksek belki geçerimde..Kızımızı verdik,inşallah hakkında hayırlısı budur...

Canlarimmm,herbirinize muhtesem guzellikte hayirli,saglikli,mutlu,basarilar dolu simsicacik bir hafta temenni ederim.

Son düzenleme:

Ben sana hoşgeldin dedim mi,demediysem hoşgeldin aramıza...

Canim prenscigim,saglik ve mutluluk haberlerine cook sevindim canim.Kardesin icinde hayirlisi olsun,rabbim kadir kiymet bilenine ,helal sut emmisine rast getirsin insaallah.

Son düzenleme:
Canlarimmm,herbirinize muhtesem guzellikte hayirli,saglikli,mutlu,basarilar dolu simsicacik bir hafta temenni ederim.

Teşekkür ederiz ,canan ablacım amin..

Canim prenscigim,saglik ve mutluluk haberlerine cook sevindim canim.Kardesin icinde hayirlisi olsun,rabbim kadir kiymet bilenine ,helal sut emmisine rast getirsin insaallah.

Sağol canan ablacım,amin amin inşallah..

Hamileleremi demiş, ama kendisi de öyle yapıyormuş, akşamdan haşlıyorum diyor. 3 tane yiyormuş. :44:

Gulcugum,boylesine guzel dostlari bir araya getirmeye vesile oldugun icin en basta sana binlerce kez tesekkur ederim.Nice yediyuzuncu sayfalara insaallah hepberaber erismek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…