Ben en iyisi, Canan Karatay gibi akşamdan 10 tane haşlayayım, sabahta yanımda götüreyim. Canım kaç tane isterse.Bir video eklemiştim, onda söylüyordu, acelesi olanlar akşamdan haşlasın, eskiden öyle yapılırdı diye, pikniklerde soğuk yumurtalar yenilirmiş.
Ben en iyisi, Canan Karatay gibi akşamdan 10 tane haşlayayım, sabahta yanımda götüreyim. Canım kaç tane isterse.Bir video eklemiştim, onda söylüyordu, acelesi olanlar akşamdan haşlasın, eskiden öyle yapılırdı diye, pikniklerde soğuk yumurtalar yenilirmiş.
günaydın canım
hafta sonları kendini fazla yorma artık ağırlaşıyorsun
öğlen yumurta da yersen tok kalırsın akşama kadar
hap kötü olmuş alternatifini sorman iyi olur tabiiki, fazla şeker mide bulantısı da yapar sendede yaptımı
günaydın canım, sanada mutlu haftalar
hoşgeldin
nasıl geçti seyahatin, bebiş sıkıntı verdimi sana
Hoşgeldin, günaydın.
fındıkdan nefret ederim cevizde aynı şekilde marketten aldm badem çiğ tatına baktım biraz midem bulandı ama alışabilirim sanırım :)
Allahım çoook acıktım ya sanki badem içimi kıydı gibi sabırsızlıkla saatin 12:00 olmasını bekliyorum
bi yandan rusça şarkılara verdim kendimi canım avocado çekti hep rusların yüzünden
Azmı yedin, 1 çay bardağı kadar yedinmi bademi. Fındık ve ceviz en doyurucu olanları.Sen sevmiyorsun ama. Avokado'yu Ayşegül Çoruhlu çok öneriyor, ben tadını hiç sevmedim.
:)) Hamilelere demiş canımye ye sen de eksik kalma..
Ah gül ablacım; cumartesi sabah sınavım vardı, geldim..biraz daha çalıştım öğleden sonraki sınava girdim..geldim temizlik yaptım..akşam kardeşimin isteme olayı vardı,hazırlan süslen oraya git..pazar sabah kalktım çamaşır v.s. ev topla..sınava gittim tekrar..ordan geldim yemek v.s. oğlumla yeğenini halasına bırakmaya gittik,tatile girdiler ya..2 gün kalıcaklar..gece 12 den sonra yatağımı gördüm..eğer beslenmeme dikkat etmesem varya düşer kalırım..eksiksiz herşeyi yedim valla..
mesaj göndericem dr.uma alternatif soracağım...içinde portakal aroması olduğu içinde midem çok bulanmıyor ama midem almıyor diyeyim..:))
Marketten bende birkaç hafta önce organik ceviz aldım ve tadı berbat. Birde yanımda köyden gelen, içinde siyah şeyler olan bir ceviz gelmişti, ondan vardı ve çok lezzetliydi. Çevrende alabiileceğin kişiler varsa, getirebilecek, daha iyi olur. Ben karadenizli olduğum için, fındığı gerçek yerinden bulabiliyorum. Ama akrabalardan satın alıyorum.Kendi fındığımızı toplayamadık. Hazırların lezzeti güzel olmuyor. Kaju veya yer fıstığı, kabak çekirdeği gibi şeyleride kuruyemişlerden alıyoruz.
gerçektende çok dolu dolu ve stresli geçmiş başka hamile yerinden kalkamazdısınavlar nasıl geçti,,,verdinizmi kızı
Allahım çoook acıktım ya sanki badem içimi kıydı gibi sabırsızlıkla saatin 12:00 olmasını bekliyorum
bi yandan rusça şarkılara verdim kendimi canım avocado çekti hep rusların yüzünden
Canlarimmm,herbirinize muhtesem guzellikte hayirli,saglikli,mutlu,basarilar dolu simsicacik bir hafta temenni ederim.
Canim prenscigim,saglik ve mutluluk haberlerine cook sevindim canim.Kardesin icinde hayirlisi olsun,rabbim kadir kiymet bilenine ,helal sut emmisine rast getirsin insaallah.
:)) Hamilelere demiş canımye ye sen de eksik kalma..
Ah gül ablacım; cumartesi sabah sınavım vardı, geldim..biraz daha çalıştım öğleden sonraki sınava girdim..geldim temizlik yaptım..akşam kardeşimin isteme olayı vardı,hazırlan süslen oraya git..pazar sabah kalktım çamaşır v.s. ev topla..sınava gittim tekrar..ordan geldim yemek v.s. oğlumla yeğenini halasına bırakmaya gittik,tatile girdiler ya..2 gün kalıcaklar..gece 12 den sonra yatağımı gördüm..eğer beslenmeme dikkat etmesem varya düşer kalırım..eksiksiz herşeyi yedim valla..
mesaj göndericem dr.uma alternatif soracağım...içinde portakal aroması olduğu içinde midem çok bulanmıyor ama midem almıyor diyeyim..:))
yanında olursa sen onların hepsini yersin canan hoca dedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?