Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili sevimlican,aramiza hosgeldiniz,hedefinize ulasmak adina her bakimdan en dogru ortamdasiniz.Basarilar dilerim.

inşallah geçersinde bu kadar emeğin boşa gitmez

kardeşininde allah hakkında hayırlısını versin, düğün yakınmı

dün sabah 11'de ...KKK

akşam 16'da ...misafirlikteydik..3 kaşık kısır, kuru patlıcan ve biber dolmasının dışı (içi prinçliydi), yeşillik, evden götürdüğüm brokoli

gezmede güldük, oynadık, eğlendik

Ohhh,canim Gulcugum,yuce rabbim cumlemizin nesesini daim eylesin insaallah.

amin inşallah ...kız kardeşlerimle rahmetli amcamın kızına gittik diğer kızları ve yengem de geldi 7 de kalkacakken çoştuk saat 21.30 oldu kuzenleri evine bırakıp eve dönmemiz 23.00 oldu gezmeyle bitirdik pazar gününü de...

Son düzenleme:
inşallah geçersinde bu kadar emeğin boşa gitmez

kardeşininde allah hakkında hayırlısını versin, düğün yakınmı

Amin canım,düğün haziranın ortasında..ben 2-3 haftalık lohusa olacağım..Düğüne gidemicem büyük bir ihtimal,İstanbul da nikah..Eskişehir de düğün olacak..Nikaha gidicem ben..ne giyicem diye şimdiden düşünüyorum...kaç beden olucam bakalım..şaşırmış durumdayım :))

Afiyet olsun,neden se senin yediklerin bana hep az geliyor gül abla

düğüne de gidersin o mutlu günü birdaha göremeyeceksin ki,,ben 25 günlük bebekle ve 3 çocukla aynı akşam 2 düğüne birden gitmiştim birisi Ankara'nın bir ucunda birisi öbür ucundaydı....mecbur kalınca heryere gidiliyor...

sen fazla kg lu olmazsın, 5 kg doğumda gidiyor zaten ben doğuma giderken ve gelince tartılmıştım 2-3 haftadada 3-4 kg verirsin,,,kıyafet sorunu olmaz ,,,ben ilk çocukta 40 gün içinde 17 kg vermiştim ne rejim ne az yeme o zamanlar bez yıkayıp ütüleme vardı hiç iş bitmezdi yardım eden kimsemde yoktu kg lar kendiliğinden gitmişti

Son düzenleme:

Bakalım Gül ablacım kısmet..İkiz ablamın düğününde diğer ikiz kardeşi gelememişti,sezeryanla doğum yapalı 2 gün olmuştu..çok üzülmüştü..bizde kız çok olunca mutlaka birimizin doğumuna filan dek geliyor bebekle o kadar yol nasıl olur bilmiyorum,duruma göre hareket ederiz artık..

Benim doğumumda tam 10 kilo birden gitmişti,69 la girdim eve geldim 59 dum :)) İnşallah bunda da öyle olurda,rahat ederim..

Biriniz 5 kilo diyor biriniz 10 kilo. Arkadaşım da 8 kilo demişti. :)) Ben ne olacağım acaba. Şimdiden kilo almaya başladım. Çünkü sık sık ve az az yiyebiliyorum. Sabah kahvaltıda 1 yumurta 5-10 zeytin 3-4 ceviz ya da fındık anca yiyebiliyorum. Arada ayran karker tuzlu fıstık portakal felan, öğlen ne varsa, aralar yine öyle atıştırma akşam da yemek. Yemekten sonra yine atıştırma. Midemin yanması bulantışı bir türlü geçmiyor. Geçen hafta işkembe sayıklamıştım Istanbul'da arkadaş götürdü sağolsun yedim ama mahvetti o işkembe beni sonra

Düğün olayına gelince keşke mümkün olsa da azıcık daha ileri tarihe alsalar. Sen biraz daha toparlamış olsan. 2 hafta çok az gerçekten.

3-4 aydan sonra biraz rahatlarsın yemelerini düzene sokmaya çalışırsın....
o kadar heveslendin işkembe için sonu kötü olmuş

Bünyeye göre değişiyor,normal doğum yapanlarda daha çok gidiyor ilk seferde...Sen de gider canım merak etme..bakalım ben bunda ne olacağım..Canım 3.ay bir bitsin oh be dünya varmış diyeceksin,gerçekten zor bir süreç sabırla geçirmeni dilerim...Benim aşırı olmamasına rağmen içtiğim sudan bile tat alamazdım...

İleri alamıyorlar canım,zaten benim yüzümden ileri attılar..kardeşim balayına çıkıcak,izin kullanıcak..Mayıs 20 gibi ben doğum yapıcam,o yüzden yanımda olmak istiyo..doğum olur diye mayıs dada yapamadı..Ramazan -bayram araya giriyor hepten uzuyor süreç..

İyi Akşamlar herkeseee :)

Herkes çok cok iyidir umarim..ben iki gündür yazamadim menumu tatil olunca bu günde gelemedim ha şimdi ha birazdan derken bu saat oldu:)

Dün kkk meyvesiz
Aksam alabalik (firinda Güveçte) salata

Su ve yeşil cay tamam... spor : temizlik ve yarim saat yürüyüş. ..

Bu gün sabah kkk meyveli ( gunkurusu)

Yogurt ve ceviz arada

Aksam mantar sote ,yoğurt, turp birdeeeee bitter çikolata yoğun kakaolu 1 parmak (4 kare)

Su 3 lt, spor pilates yapacagim ve ardindan yeşil çay

Sanırım hafta sonu şehir disina cikacagiz.2-3 günlüğüne yakin cevrede termal dusunuyoruz.benim diyet nolur hafta sonu bilemem.gozumun onunde olmayınca aramiyorumda olunca zorluyor

Bu arada kedicim evet dünkü bulasiklarda eşime aitti, hatta bebeğin yemegini yedirmek ve uyutmakta

merhaba canım arkadaşlarım,bu günkü menümü yazıyım:
09 30:mükemmel kahvaltı yaptım,dana yüreğini sucuk yerine yumurtaya koydum,salata,z.yağlı zeytinler, ceviz,2 tane kayısı,saat 16 ya kadar acıkmadım,ondan sonra da musafırlıkte oldugum için yiyemedim(masa market yemekleriyle,tatlılarla doluydu) sıcak suyla 4 tane fındık kırıb yedim,17 15 gibi eve geldim mercimek corbasıyla peynir yedim 2 kase,ardından 18 35 gibi 10 tane,ama cevizden azçık büyük olan,fırın köftesı,yarım kase mercimek çorbası,turpun uzerine tere yağı sürüp yedim,süt içtim.gün boyu3 bardak yeşil çay

30 dkk yürüyüş,15 dkk egzersız.SU

hayırlı akşamlarınız olsun,arkadaşlarım,mutlu kalın ,leptininiz bol olsun

Son düzenleme:
PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 12:00
3 KAYISI
Bal (fındıkları balın üzerine attım, çok lezzetli oldu) :)
Fındık
12-13 Zeytin
Peynir
Turp, salatalık limon, zeytinyağı
Siyah çay

Karbonatlı su

18:30
Ispanak yemeği, bulgur var içinde
Ama ben doymadım, 5-6 tane zeytin yedim, çok tuzlu geldi, midem fena oldu.
Sonra birazda kabak çekirdeği yedim, akşam kuruyemiş yememe kuralını bozdum.

20:15

Benim gözüm doymadı.
Eve geldim, 3 tane izmir köfteden yedim. 1 tanede havucu ikiye böldüm, üzerine zeytinyağı döktüm yedim.

Canimmm mydenizzzcigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim mutlulugunuzu ve sagliginizi eksik etmesin yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…