Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili hatce hanim,size de hayirli aksamlar,saglik ve mutlulukla kaliniz.

yanında olursa sen onların hepsini yersin canan hoca dedi diye

Nasılda tanımışsın beni, ama tabi 10 taneyi istesemde yiyemem. Ben sabahtan haşlayacağım, yanıma alacağım, tabi yolda ne hale gelir bilmiyorum. Aldım bugün 10'lu serbest dolaşandan. 2'şer 3'er tane yapar götürürüm.

Gulcugum,boylesine guzel dostlari bir araya getirmeye vesile oldugun icin en basta sana binlerce kez tesekkur ederim.Nice yediyuzuncu sayfalara insaallah hepberaber erismek dilegiyle.

Amin, inşallah.

Ohhh, süper. Arada yapsa, senin için çok güzel olurdu.

Son düzenleme:

Ne güzel eşin konusunda şanslısın. Arada bir birisi böyle kıyak geçse ne güzel oluyor. Şimdi bende gebelik olunca mutfağı yarı yarıya eşime devrettim gibi ama isyan eder diye korkuyorum

iyi akşamlar canım
kakaolu çikolata hemde 1 parmak hayırdır
hafta sonu sanada bi değişiklik olur,
sende kardeşim gibi yaparsın gittiğin yerde yer evde karatay yaparsın

merhaba canım
afiyet olsun da akşamı neden parça parça yaptın

İyi akşamlar kızlar. Bugün kü menümü yazayım,
Sabah 12 zeytin, 1 yumurta ( ben 1'i zor yiyorum siz 3-4 hatta 10 diyorsunuz ), 3 afet ceviz
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 tabak tavuk yemeği,
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase cacık, 3-4 tane etli bulgurlu kuru biner patlıcan dolması
Aralarda bazen fıstık, bazen ayran, bazen elma portakal , ıhlamur felan filan. Aklıma ne gelirse.
Halsizliğim de var biraz keyifsizim sanki. Sürekli uyuyasım var, yatasım var hiç kalkmayasım var:120::120::120:

oooo ballanmışsın bugün doğal balmı vardı

akşam bizdede bulgurlu ıspanak vardı 2 kaşık yedim, üstünede kabak çekirdeği çitledim

Ne güzel eşin konusunda şanslısın. Arada bir birisi böyle kıyak geçse ne güzel oluyor. Şimdi bende gebelik olunca mutfağı yarı yarıya eşime devrettim gibi ama isyan eder diye korkuyorum

isyan etmez merak etme erkekler bebek hevesi herşeyi yaptırır onlara,
benim canım bişey çekmezdi hergün iş çıkışı arardı canının çektiği bişey varmı diye yalnızsam hep yok derdim yanımda görümceler varsa canları ne isterse onu söylerlerdi oda alır gelirdi herkes yerdi ben yemezdim bişeyler alsınlar yapsınlar bayılıyorlar...bu fırsatı değerlendir

kedi hamile olsa 10 taneyi kesin yer faydalı şeyleri kaçırmaz
akşam erken yatıp uykunu al bari, gün boyu yoruluyorsun

Ohhh, süper. Arada yapsa, senin için çok güzel olurdu. [/QUOTE]

Evet kizlar bu konuda sansliyim ilk zamanlarda bu kadar yardım etmezdi ama zamanla gördü yetisemedigimi sagolsun çok destektir..umarim sizlerin eslerinizde hepp destek tam destek olurlar...

iyi akşamlar canım
kakaolu çikolata hemde 1 parmak hayırdırEki Görüntüle 952189
hafta sonu sanada bi değişiklik olur,
sende kardeşim gibi yaparsın gittiğin yerde yer evde karatay yaparsın

Ablacim ne zamandir canim istiyordu topikte faydali diye yiyenler vardi.bende masum kacamaklardan zannedip yedim..bi yerde okumustum bitter cikolata metabolizma hizlandiriyormus ..1 parmak diyince ince bi şeydi valla anlamadim bi şey(
Kedicim senmiydin kakaolu bitter yiyen???
Off ablacim yaa hafta sonu o kadar acik bufenin önünde dayanamam kendimi biliyorum. .simdiden bu haftanin yaramazi ilan ediyorum kendimi..bu cumaya kadar sıkayim bari kemerleri 64'ü göreyim de moral olsun:)

Canimmm mydenizzzcigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim mutlulugunuzu ve sagliginizi eksik etmesin yavrum.

Teşekkür ederim canan ablacim bende sabirsizlikla senden iyi mutlu haberler bekliyorum:))

Benimki öyle alsın gelsin sevenlerden değil ama Gül abla. Dur bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda. Bugün bana amma nazlısın dedi

Ablacim ne zamandir canim istiyordu topikte faydali diye yiyenler vardi.bende masum kacamaklardan zannedip yedim..bi yerde okumustum bitter cikolata metabolizma hizlandiriyormus ..1 parmak diyince ince bi şeydi valla anlamadim bi şey(
Off ablacim yaa hafta sonu o kadar acik bufenin önünde dayanamam kendimi biliyorum. .simdiden bu haftanin yaramazi ilan ediyorum kendimi..bu cumaya kadar sıkayim bari kemerleri 64'ü göreyim de moral olsun:)[/QUOTE]

%80 bitter kahvenin yanında arada bir yenebilir, sen zaten epey zayıfladın yiyebilirsin

oooo ballanmışsın bugün doğal balmı vardı

akşam bizdede bulgurlu ıspanak vardı 2 kaşık yedim, üstünede kabak çekirdeği çitledim

Aynı bal işyerinde, tanıdıktan alınmış, şekerlenmiş gibi görünüyor. Canım çekiyor bazen, sürekli yemiyorum.

Ohhh, süper. Arada yapsa, senin için çok güzel olurdu.

Evet kizlar bu konuda sansliyim ilk zamanlarda bu kadar yardım etmezdi ama zamanla gördü yetisemedigimi sagolsun çok destektir..umarim sizlerin eslerinizde hepp destek tam destek olurlar...

Off ablacim yaa hafta sonu o kadar acik bufenin önünde dayanamam kendimi biliyorum. .simdiden bu haftanin yaramazi ilan ediyorum kendimi..bu cumaya kadar sıkayim bari kemerleri 64'ü göreyim de moral olsun:)

Teşekkür ederim canan ablacim bende sabirsizlikla senden iyi mutlu haberler bekliyorum:))[/QUOTE]

Ben bir ara yedim, ama içeriğine bakınca abartmayayım dedim, organik satanlarda var nette ama güvenip alamam şimdi, bilmiyorum çünkü. Ama topikte yazılıyordu, %80 kakao içerenleri yiyebilirsiniz diye. Ben 1-2 parça, en fazla 3 parça yiyordum.

Benimki öyle alsın gelsin sevenlerden değil ama Gül abla. Dur bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda. Bugün bana amma nazlısın dedi

Şimdiden şikayet ediyor.

Sporumu da yaptım ama biraz aç gibiyim, içtiğim su midemi bulandırıyor, az su içtim ama daha fazlasını içemiyorum artık.

Kemiklerimizi korumak için kalsiyum almamız gerekir. Kalsiyumu sütle almaya çalışırız. Süt sebep olduğu asitlenmeyle kemiklerden daha çok kalsiyum kaybına sebep olur.
Ayşegül Çoruhlu kitabından.

Kastan kaybetmek istemiyorsak diyetteki proteinleri, alkali yiyecekler (bol salata, çiğ sebze) tüketerek ve alkali mineral destekleri alarak tamponlamalıyız.

günaydın arkadaşlar
cumartesi doğum günümdü.pasta yemek zorunda kaldım bır dilim.eşim yemeğe götürdü adana yedim.hep zararlı şeyler yedim kısaca:26:bu hafta kilo vermem sıkıntılı olacak sanırım .
sabah :kkk
öğle :ıspanak yoğurt
akşamda aynısı

Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)

insülin direncini nasıl kırdın 3 öğünmü beslendin ve hangi saatlerde kayısı filan meyve hiç tükettinmi cevabını bekliyorum mesajda atabilirsin zahmet olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…