merhaba canım arkadaşlarım,bu günkü menümü yazıyım:
09 30:mükemmel kahvaltı yaptım,dana yüreğini sucuk yerine yumurtaya koydum,salata,z.yağlı zeytinler, ceviz,2 tane kayısı,saat 16 ya kadar acıkmadım,ondan sonra da musafırlıkte oldugum için yiyemedim(masa market yemekleriyle,tatlılarla doluydu) sıcak suyla 4 tane fındık kırıb yedim,17 15 gibi eve geldim mercimek corbasıyla peynir yedim 2 kase,ardından 18 35 gibi 10 tane,ama cevizden azçık büyük olan,fırın köftesı,yarım kase mercimek çorbası,turpun uzerine tere yağı sürüp yedim,süt içtim.gün boyu3 bardak yeşil çay
30 dkk yürüyüş,15 dkk egzersız.SU
hayırlı akşamlarınız olsun,arkadaşlarım,mutlu kalın ,leptininiz bol olsun
yanında olursa sen onların hepsini yersin canan hoca dedi diye
Gulcugum,boylesine guzel dostlari bir araya getirmeye vesile oldugun icin en basta sana binlerce kez tesekkur ederim.Nice yediyuzuncu sayfalara insaallah hepberaber erismek dilegiyle.
İyi Akşamlar herkeseee :)
Herkes çok cok iyidir umarim..ben iki gündür yazamadim menumu tatil olunca bu günde gelemedim ha şimdi ha birazdan derken bu saat oldu:)
Dün kkk meyvesiz
Aksam alabalik (firinda Güveçte) salata
Su ve yeşil cay tamam... spor : temizlik ve yarim saat yürüyüş. ..
Bu gün sabah kkk meyveli ( gunkurusu)
Yogurt ve ceviz arada
Aksam mantar sote ,yoğurt, turp birdeeeee bitter çikolata yoğun kakaolu 1 parmak (4 kare)
Su 3 lt, spor pilates yapacagim ve ardindan yeşil çay
Sanırım hafta sonu şehir disina cikacagiz.2-3 günlüğüne yakin cevrede termal dusunuyoruz.benim diyet nolur hafta sonu bilemem.gozumun onunde olmayınca aramiyorumda olunca zorluyor
Bu arada kedicim evet dünkü bulasiklarda eşime aitti,hatta bebeğin yemegini yedirmek ve uyutmakta
Herkes çok cok iyidir umarim..ben iki gündür yazamadim menumu tatil olunca bu günde gelemedim ha şimdi ha birazdan derken bu saat oldu:)
Dün kkk meyvesiz
Yogurt ve ceviz arada
Aksam mantar sote ,yoğurt, turp birdeeeee bitter çikolata yoğun kakaolu 1 parmak (4 kare)
Sanırım hafta sonu şehir disina cikacagiz.2-3 günlüğüne yakin cevrede termal dusunuyoruz.benim diyet nolur hafta sonu bilemem.gozumun onunde olmayınca aramiyorumda olunca zorluyor
Bu arada kedicim evet dünkü bulasiklarda eşime aitti,hatta bebeğin yemegini yedirmek ve uyutmakta
Dün kkk meyvesiz
Yogurt ve ceviz arada
Aksam mantar sote ,yoğurt, turp birdeeeee bitter çikolata yoğun kakaolu 1 parmak (4 kare)[MENTION][/MENTION]
merhaba canım arkadaşlarım,bu günkü menümü yazıyım:
09 30:mükemmel kahvaltı yaptım,dana yüreğini sucuk yerine yumurtaya koydum,salata,z.yağlı zeytinler, ceviz,2 tane kayısı,saat 16 ya kadar acıkmadım,ondan sonra da musafırlıkte oldugum için yiyemedim(masa market yemekleriyle,tatlılarla doluydu) sıcak suyla 4 tane fındık kırıb yedim,17 15 gibi eve geldim mercimek corbasıyla peynir yedim 2 kase,ardından 18 35 gibi 10 tane,ama cevizden azçık büyük olan,fırın köftesı,yarım kase mercimek çorbası,turpun uzerine tere yağı sürüp yedim,süt içtim.gün boyu3 bardak yeşil çay
30 dkk yürüyüş,15 dkk egzersız.SU
hayırlı akşamlarınız olsun,arkadaşlarım,mutlu kalın ,leptininiz bol olsun
PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 12:00
3 KAYISI
Bal (fındıkları balın üzerine attım, çok lezzetli oldu) :)
Fındık
12-13 Zeytin
Peynir
Turp, salatalık limon, zeytinyağı
Siyah çay
Karbonatlı su
18:30
Ispanak yemeği, bulgur var içinde
Ama ben doymadım, 5-6 tane zeytin yedim, çok tuzlu geldi, midem fena oldu.
Sonra birazda kabak çekirdeği yedim, akşam kuruyemiş yememe kuralını bozdum.
20:15
Benim gözüm doymadı.
Eve geldim, 3 tane izmir köfteden yedim. 1 tanede havucu ikiye böldüm, üzerine zeytinyağı döktüm yedim.
Ne güzel eşin konusunda şanslısın. Arada bir birisi böyle kıyak geçse ne güzel oluyor. Şimdi bende gebelik olunca mutfağı yarı yarıya eşime devrettim gibi ama isyan eder diye korkuyorum
İyi akşamlar kızlar. Bugün kü menümü yazayım,
Sabah 12 zeytin, 1 yumurta ( ben 1'i zor yiyorum siz 3-4 hatta 10 diyorsunuz), 3 afet ceviz
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 tabak tavuk yemeği,
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase cacık, 3-4 tane etli bulgurlu kuru biner patlıcan dolması
Aralarda bazen fıstık, bazen ayran, bazen elma portakal , ıhlamur felan filan. Aklıma ne gelirse.
Halsizliğim de var biraz keyifsizim sanki. Sürekli uyuyasım var, yatasım var hiç kalkmayasım var:120::120::120:
Ne güzel eşin konusunda şanslısın. Arada bir birisi böyle kıyak geçse ne güzel oluyor. Şimdi bende gebelik olunca mutfağı yarı yarıya eşime devrettim gibi ama isyan eder diye korkuyorum
iyi akşamlar canım
kakaolu çikolata hemde 1 parmak hayırdırEki Görüntüle 952189
hafta sonu sanada bi değişiklik olur,
sende kardeşim gibi yaparsın gittiğin yerde yer evde karatay yaparsın
Canimmm mydenizzzcigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim mutlulugunuzu ve sagliginizi eksik etmesin yavrum.
Benimki öyle alsın gelsin sevenlerden değil ama Gül abla. Dur bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda. Bugün bana amma nazlısın dediisyan etmez merak etme erkekler bebek hevesi herşeyi yaptırır onlara,
benim canım bişey çekmezdi hergün iş çıkışı arardı canının çektiği bişey varmı diye yalnızsam hep yok derdim yanımda görümceler varsa canları ne isterse onu söylerlerdi oda alır gelirdi herkes yerdi ben yemezdimbişeyler alsınlar yapsınlar bayılıyorlar...bu fırsatı değerlendir
Benimki öyle alsın gelsin sevenlerden değil ama Gül abla. Dur bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda. Bugün bana amma nazlısın dedi
oooo ballanmışsın bugün doğal balmı vardı
akşam bizdede bulgurlu ıspanak vardı 2 kaşık yedim, üstünede kabak çekirdeği çitledim
Ohhh, süper. Arada yapsa, senin için çok güzel olurdu.
Benimki öyle alsın gelsin sevenlerden değil ama Gül abla. Dur bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda. Bugün bana amma nazlısın dedi
..................
Eki Görüntüle 952384
Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?