Kemiklerimizi korumak için kalsiyum almamız gerekir. Kalsiyumu sütle almaya çalışırız. Süt sebep olduğu asitlenmeyle kemiklerden daha çok kalsiyum kaybına sebep olur.
Ayşegül Çoruhlu kitabından.
günaydın arkadaşlar
cumartesi doğum günümdü.pasta yemek zorunda kaldım bır dilim.eşim yemeğe götürdü adana yedim.hep zararlı şeyler yedim kısaca:26:bu hafta kilo vermem sıkıntılı olacak sanırım .
sabah :kkk
öğle :ıspanak yoğurt
akşamda aynısı
insülin direncini nasıl kırdın 3 öğünmü beslendin ve hangi saatlerde kayısı filan meyve hiç tükettinmi cevabını bekliyorum mesajda atabilirsin zahmet olmassa
karatay hoca acıkınca yoğurt yeyin yada ayran için diye bunun için söylüyor demekki
insülin direncimi hiç kaçamak yapmayarak kırdım her kaçamak başa döndürürmüş
başlarda 3 öğün beslendim alışınca 2 ye indirdim
her sabah 3-4 kayısı yedim, meyve 1 porsiyon sadece sabahları yedim
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıyorsunuz neler yemiyoruz ve yiyoruz
teşekürler inşallah bende başarırım hergünmü kayısı yedin
evet bağırsaklarım 3-4 günde çalışmazdı hergün yiyerek 1-2 güne indirdim
merhaba aramıza hoşgeldiniz
1. sayfamızda faydalı bilgiler var öncelikle onları okurmusunuz,
sonra kitabını alın yada internetten indirin onları okuyana kadar bizde buradan takviye yaparız size
3 öğün yediğinde öğün aralarında kaç saat geçiyordu
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıyorsunuz neler yemiyoruz ve yiyoruz
Kemiklerimizi korumak için kalsiyum almamız gerekir. Kalsiyumu sütle almaya çalışırız. Süt sebep olduğu asitlenmeyle kemiklerden daha çok kalsiyum kaybına sebep olur.
Ayşegül Çoruhlu kitabından.
Kastan kaybetmek istemiyorsak diyetteki proteinleri, alkali yiyecekler (bol salata, çiğ sebze) tüketerek ve alkali mineral destekleri alarak tamponlamalıyız.
teşekkür ederim sizinle kilolarımızda yakın vermek konusunda tam destek verebiliriz belki birbirimize hemen okuyorum ilk sayfayı ve 2 öğün yiyoruz değilmi
karatay ın kuralı en az 5 saat geçmesi bende 5 saat geçirip en geç 19.30 da bitiriyordum
Rumuz:Çiğsel2010
Başlangıç tarihi:28/01/2014
Başlangıç kg:81
Geçen hafta:81
Bu hafta:81
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:42
Spor: yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:ilk hedef 75 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:
teşekkür ederim bilgiler için
tabiiki canım ben her zaman destek veririm, bizim topiğimizin atmosferi çok farklı herkes herkese destek veriyor hamilelerimiz bileyeterki yeni başlayan kişi azimli olsun...kg su fazla olanlar çok çabuk kg veriyorlar onları okuyunca ben mutlu oluyorum kendim vermiş gibi
2 öğün 3 öğün diye bişey yok canım kişilerin gözünü korkutuyorlar 2 öğün diyerek
öğün kişinin yaşam şartlarına göre değişiyor geç kalkanlar 2 öğün erken kalkanlar 3 öğün bazılarıda 2.5 öğün yapıyorlar onu sen kendi şartlarına gör ayarlayacaksın..kaçta kalktığını yazarsın beraber ayarlarız
Hoşgeldiniz aramıza...
hpşbuldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?