Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kemiklerimizi korumak için kalsiyum almamız gerekir. Kalsiyumu sütle almaya çalışırız. Süt sebep olduğu asitlenmeyle kemiklerden daha çok kalsiyum kaybına sebep olur.
Ayşegül Çoruhlu kitabından.

karatay hoca acıkınca yoğurt yeyin yada ayran için diye bunun için söylüyor demekki

özel doğum günlerinde fazla olmayacak şekilde topiğimizde izin var canım ...
adana nın eti serbest

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıyorsunuz neler yemiyoruz ve yiyoruz

insülin direncini nasıl kırdın 3 öğünmü beslendin ve hangi saatlerde kayısı filan meyve hiç tükettinmi cevabını bekliyorum mesajda atabilirsin zahmet olmassa

insülin direncimi hiç kaçamak yapmayarak kırdım her kaçamak başa döndürürmüş
başlarda 3 öğün beslendim alışınca 2 ye indirdim
her sabah 3-4 kayısı yedim, meyve 1 porsiyon sadece sabahları yedim

karatay hoca acıkınca yoğurt yeyin yada ayran için diye bunun için söylüyor demekki

Ahmet Aydın da süt içmeyin diyor, yoğurt yiyin diyor. Ve şekerin zararını başka bir açıdan da çok güzel anlatmış. İnşallah yazarım bir ara.

teşekürler inşallah bende başarırım hergünmü kayısı yedin

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıyorsunuz neler yemiyoruz ve yiyoruz

merhaba aramıza hoşgeldiniz
1. sayfamızda faydalı bilgiler var öncelikle onları okurmusunuz,
sonra kitabını alın yada internetten indirin onları okuyana kadar bizde buradan takviye yaparız size

merhaba aramıza hoşgeldiniz
1. sayfamızda faydalı bilgiler var öncelikle onları okurmusunuz,
sonra kitabını alın yada internetten indirin onları okuyana kadar bizde buradan takviye yaparız size

teşekkür ederim sizinle kilolarımızda yakın vermek konusunda tam destek verebiliriz belki birbirimize hemen okuyorum ilk sayfayı ve 2 öğün yiyoruz değilmi

Rumuz:Çiğsel2010
Başlangıç tarihi:28/01/2014
Başlangıç kg:81
Geçen hafta:81
Bu hafta:81
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:42
Spor: yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:ilk hedef 75 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:

Hoşgeldiniz aramıza...

Kemiklerimizi korumak için kalsiyum almamız gerekir. Kalsiyumu sütle almaya çalışırız. Süt sebep olduğu asitlenmeyle kemiklerden daha çok kalsiyum kaybına sebep olur.
Ayşegül Çoruhlu kitabından.

evet ,dün sabah da ben yazmıştım,yaş ilerledikçe aslında tüketimimizi artırmamız gerekiyor.hem doğal yoğurt bağırsaklardaki mikroplarıda yok ediyormuş,düzenli çalışmasını sağlıyormuş..

Kastan kaybetmek istemiyorsak diyetteki proteinleri, alkali yiyecekler (bol salata, çiğ sebze) tüketerek ve alkali mineral destekleri alarak tamponlamalıyız.

akşam kıymalı yumurta yapmıştım,yanında doğal sirkeli salata yedim :)) yoğurdu yanında yemedim..

Günaydınnnn...

Dün ;

Sabah,kkk+maydonoz+turp (kediciğin yüzünden)

Öğlen,elma+yoğurt+kuruyemiş

Akşam üstü 1 portakal

Akşam,et suyuna mercimek çorbası +kıymalı yumurta+et suyuna pirinç pilavı azıcık (cısss oldu..bizim tosyanın pirinci meşhurdur..gdosuz esmer pirinç..dayanamadım..eşime yapmıştım,burdaki pirinçlerle alakası yok yani) ayda -yılda bir artık..

çay içtim lıkır lıkır valla,sabah ve akşam içiyorum çayı..gün içinde içmiyorum..siyah çayı çok seviyorum,vazgeçemiyorum..tek seferde 3 bardak içerim geçmez yani :))

teşekkür ederim sizinle kilolarımızda yakın vermek konusunda tam destek verebiliriz belki birbirimize hemen okuyorum ilk sayfayı ve 2 öğün yiyoruz değilmi

tabiiki canım ben her zaman destek veririm, bizim topiğimizin atmosferi çok farklı herkes herkese destek veriyor hamilelerimiz bile yeterki yeni başlayan kişi azimli olsun...kg su fazla olanlar çok çabuk kg veriyorlar onları okuyunca ben mutlu oluyorum kendim vermiş gibi

2 öğün 3 öğün diye bişey yok canım kişilerin gözünü korkutuyorlar 2 öğün diyerek
öğün kişinin yaşam şartlarına göre değişiyor geç kalkanlar 2 öğün erken kalkanlar 3 öğün bazılarıda 2.5 öğün yapıyorlar onu sen kendi şartlarına gör ayarlayacaksın..kaçta kalktığını yazarsın beraber ayarlarız

tartı günümüz cuma ilk sayfada pazartesi yazıyor değiştirdik biz...

teşekkür ederim bilgiler için

bişey değil aklınıza takılanları sorabilirsiniz

sizde biliyorsunuzdur bu diyet değil sağlıklı beslenme, diyet için yapınca sadece kg vermeye yarıyor sağlıklı beslenme olarak uygulayınca başta insülin bir sürü hastalıları 2 senede ortadan kaldırıyor..yaşınız kaç bilmiyorum ama tavsiyem sağlıklı beslenme olarak uygulayın

ben aslında 6da ayaktayım 2 yaşında kızım var vede çalışıyorum, evden çıkmamız 830u buluyor, onu babaanneye bırakıp evle işim arası olan yolu 20 dakikada yürüyerek gidip gelmeye başladım 2 gündür. önceden yürümezdim karar verdiğim gün itibariyle artık yürüyerek gidip geleceğim çünkü bütün gün iş yerinde oturuyorum, sanahları kepek ekmeğine beyaz peynir tost ve yeşil çayla kahvaltı yapıyorum, öğlenleri çorba salata bazen değişiyor sebze yemeği varsa, akşamlarıda çorba yoğurt felan tabi diyete başladığımdan beri böyle, spora yazıldım şubat ortası onuda haftada 2 olmak üzere gideceğim,tim bunlarla hedefime ulaşmak yetermi bilemedim o yüzden beraber verelim diye burayı seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…