Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

88 doğumluyum 26 yaşındayım bişey daha sormak istiyorum günde en az 2 litre su içiliyor değilmi ben canan karatayın tüm kitapları aldım 2 kitabını bitirdim okuyorum işte

günaydın canım
akşam kızkardeşime senden bahsettim, hamile olduğu halde kaçamak yapmıyor sen görünce yiyor görmeyince karatay yapıyorsun diye kızdım
bende siyah çay tiryakisiydim tek kötü alışkanlığım o ondan vazgeçemem derdim...karatay sayesinde ondanda vazgeçtim büyük fincanlarla günde 12 ye yakın içerdim su içmeye fırsat kalmazdı ...karataya başladığımda suyu artırınca çayı azaltmaya başladım

buradada çaycının çayını beğenmiyorum bölümden birkaç kişi birleşip ocak aldık suyu bitiyor kimse bakmıyor yanıyor bozuluyor yenisini al,, sabah geliyorum benden önce gelen demlememiş ben çaysız duramayınca demliyoruz elimemi yapışacak diye, suyu bitiyor ekliyorum yenisi demlenecek boşaltıp temizleyip demliyorum yine su bitiyor ekliyorum aaaa yeter dedim en az 10 kişi var armut piş ağzıma düş yapıyorlar herkes sırayla demleyecek dedim, geç gelen ve geç çıkan temizlemesini yapacak diğerleri demleme işini dedim,,yine demlemeyi unutuyorlar ama olunca almayı unutmuyorlar,yazı yazdım çaydanlığın oraya astım 3-5 gün düzgün gitti yine aynı ben artık katılmıyorum dedim çıktım..evden ketıl getirdim sallama yaptım oda tat vermedi...karatay bahanesiyle suyu çoğaltıp çayı azaltmıştım akşamları demliyordum yemekten 2 saat sonra demleyip içene kadar 11 i geçiyor bu seferde çok içtiğim için uykum kaçıyor onuda kestim yeşil çaya döndüm,,,,,şimdi sadece cumartesi sabah, akşam ve pazar sabahları demleyip içiyorum bu sayede demirimde artıyor

yarın doktora randevu aldım kendime, kızlarıma ve kızkardeşlerime evdeki herkesi tahlile götüreceğim

88 doğumluyum 26 yaşındayım bişey daha sormak istiyorum günde en az 2 litre su içiliyor değilmi ben canan karatayın tüm kitapları aldım 2 kitabını bitirdim okuyorum işte

en az 3 lt su olması lazım
çok gençsin daha benim oğlumda senden 1 yaş büyük
ben kızlarıma karatayı öğretmeye çalışıyorum şimdi ben yapıyorum yiyorlar ama ilerde evlenince, çocukları olunca sağlıklı beslensinler diyede öğrenmeleri lazım, kitapları okumam çok güzel sağlıklı yaşıyoruzdan da menüleri görürsün yaparsın ilerde çocuklarını sağlıklı beslersin canım

karatay da ekmek yok canım sen henüz karataya başlamamış oluyorsun
yürümen çok güzel
sabah kahvaltı yapmadan evden çıkma, 7-7.30 gibi kahvaltı yapsan, 12.30-13.-30 arası öğle yemeği, 18.30 dan sonrada akşam yemeği olarak ayarlayabilirsin,,,ama senin yediklerinle sadece geçici kg verirsin yağdan yakmazsın aç kalıyorsun yediklerin az karatayda az yemek yok doyana kadar yiyeceksin

peki ama ben 830 dan önce bişey yiyemiyorumki midem almıyor, sabah kahvaltımı iş yerinde yapıyorum o yzüden, ozman yanıma badem ceviz alsam kahvaltı olarakta zeytin peynir yesem yumurta bide, ama bunu 9:30 gibi yapsam 5 saatmi geçicekti aradan 2:30 da yesem öğle yemeğini, 7:30 akşamda yemek yesem olurmu peki sizce, ara öğün yok değilmi

anladım ilk etapta durumum bu demek istedim tamam cuma günleri böyle yazıcaz değilmi ama yüzde hesaplamada hatam olursa yardımcı olursunuz değilmi onu tam anlamadım

durumunu yazman iyi olmuş ben onun için söylemedim canım, ilk sayfayı okumanı istemiştim ya orada pazartesi yazıyor biz cuma bildirim yaparken şaşırma diye yazdım
sen merak etme biz her konuda yardım ederiz

canansu yok prensese erkenmi gittiki diye düşündüm sayfayı yenileyince geldiğini gördüm, nasılsın canım

3 litremi ben enfazla 2,5 tüketiyorum oda bazen yani tüketmesine tüketirimde işte gastrit olduğum için hazımsızlığım oluyor su içince bazen kusacak gibi oluyorum bi dengeye otutturamadım bilgiler için teşekkürler teyze 3 litre tüketmeye çalışayım.

Kardeşinde böyle böyle alışır herhalde,hele ki tahlil yaptıracakmışsın ya..belki sonuçlardan sonra yapmaz :))
Bu arada benim açlık şekerim 90,tokluk 110 çıkmış..kan değerlerim v.s. hepsi çok iyi Tokluk şekeri zaten 140 ın altında olmalıymış..benim baya altında,sanırım karataydan dolayı 110 çıkması normal..en çok bu sonucu merak ediyordum..yüksek çıkınca normal doğuma izin vermiyorlar ..

Ben de işyerinde ki çayı beğenmiyorum nedense,sende çıkmakla iyi yapmışsın..hiç hazetmem hazıar düşenlerden..ellerine mi yapışıyor..azaltmanda iyi olmuş..gerçekten çok içiyormuşsun..ben günde en fazla toplamda 5-6 bardak içiyorum..yeşil çayı sevemedim :)))

sabah kahvaltıyı geç yaptım sayılır 9 u geçiyordu,okul olmayınca işyerinde yaptım..şimdi yürüyüş yapmaya çıkacağım..gelince yoğurt-elma ve kuruyemiş yerim..

bu arada çok merak ediyordum,sağlıklı yaşıyoruz çiftine hiç misafir gelmiyor diye..bugün geliyormuş

günaydın hatta tünaydınnnn güzel bir gün olur inşallah hepimiz için..

yeni arkadaşımız katılmış aramıza hoşgeldinizzz

ben sabah yine eksi çıkmanın mutluluğu ile başladım güne..dün akşam çok az yemiştim acıkmaktan korktum ama içim ezilir gibi olsada bir şey yemeden yattım bolll limonlu suyla atlattım geceyi..eşim ceviz yiyordu ısrar etti baktım olacak gibi değil kalkıp yattım

doyana kadar yiyince ben kilo veremiyorum arkadaşlar yaa daha doğrusu belki ilk zamanlar zor doyuyordum şimdi daha az yemekle doyuyorum ve doygunluk sinyalini alınca kalkıyorum sofradan ,tıka basa yemiyorum ... ben böyle sonuç alacağım sanırım...

cumaya kadar bu gazla devamdün gece pilateste yaptım ama bu sefer ilk videolardan yaptım daha kolaydı..

neyse yine uğrarım ufaklığı doyuracağım şimdi...CANAN ablacım iyi haberlerle gelirsin inşallah

yeni arkadaş benim sanırım limonlu su gerçekten tok tutuyor bayadır bende içiyorum yatarken sabahlarıda aklıma gelince aç karnına içiyorum, seninde küçük bebeğin var sanırım benim 2 yaşında ama genede minik hala uyuyana kadarki enerjisi spor gibi zaten bunların

Canlarimmmm, hepinize butun kalbimden simsicacik merhabalar,harika bir gun devami diliyorum.Yeni katilan dostlarimizda hosgelmisler.Gulcugum,prensesime kismetse birazdan gidecegim,hic hayir dualarinizi almadan gidermiyim?Insaallah donuste mutlu haberlerde bulusmak uzere hoscakaliniz.

normalde kalktıktan sonra yarım saat içinde yenmesi gerekiyor bende senin gibi işe getiriyorum sende öyle yap canım dediğin saatler uygun olur

hazımsıklık olmaması için yemeklerden önce ve sonra içeceksin yemekte içmeyeceksin canım, suyuda yudum yudum iç birden kafana dikme arasıra limon ekle, ı

gözünaydın canım
ne alemsin ya sağlıklı yaşıyoruz çiftine misafir gelmiyor diye mi merak etmiştin

evet efendim ta kendisi oluyorsunuz

bebeğim 1,5 yaşında birde büyüğü var abimiz sizinki de küçük daha 2 yaşında, maşallah allah bağışlasın..onlar sayesinde sürekli hareket halindeyiz cidden çok hareketliler..benim bebeğim iki gündür gece uyuyor eşime şoklardayız şu dişten ne çektik yaa neyse buna şükür..sizin ufaklık tamamlamıştır dişlerini

2 yaşını doldurmasına 2 ayımız var daha, tamam dişleri galiba belki 2 tanesi eksiktir inan bilmiyorum okadar çok koşturmacam varki açıp bakmaya bile fırsatım olmuyo çalışıyorum ya eve zor atıyorum bizi bende çünkü alması bırakması bide diyete başlıyım artık dedim doğumkilomdan 6 kilom kaldı, hedefimde 70... bizim uykumuz maşallah aman ona nazar değmesin mahfolurum Allah cümlemizin yavrusunu bağışlasın BU ARADA HOŞBULDUM

çok güzel maşallah prenscim inşallah hep böyle devam eder..
yazmadan edemedim ilk bebeğimde benim şeker 280 çıkmıştı..son 3 ay dr kontrolünde gittim, hastaneye yatırıp insülin başlayacağız dedi doktor başta..ben şok nasıl ağlıyorum ama, sezaryen olacağım diye tabi birde bebeğime bir şey olursa diyede..neyse okudum araştırdım yuttum resmen kitapları nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ve şekerimi 140 altına düşürdüm.doktorum çok şaşırmıştı her gün günde 2 defa şekerime bakılıyordu ve istikrarlı gitmiştim çok şükür..sorunsuz sıkıntısız 1 ay erken sezaryenle doğdu oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…