2 yaşını doldurmasına 2 ayımız var daha, tamam dişleri galiba belki 2 tanesi eksiktir inan bilmiyorum okadar çok koşturmacam varki açıp bakmaya bile fırsatım olmuyo çalışıyorum ya eve zor atıyorum bizi bende çünkü alması bırakması bide diyete başlıyım artık dedim doğumkilomdan 6 kilom kaldı, hedefimde 70... bizim uykumuz maşallah aman ona nazar değmesin mahfolurumAllah cümlemizin yavrusunu bağışlasın BU ARADA HOŞBULDUM
Canim mydenizzzcigimmm,guzel temennilerin icin cok sagol yavrum.Hersey guze gonlunuz gibi guzel devam etsin insaallah canim.:nazar:
hazımsıklık olmaması için yemeklerden önce ve sonra içeceksin yemekte içmeyeceksin canım, suyuda yudum yudum iç birden kafana dikme arasıra limon ekle, ı
aman aman maşallah bebeğinin uykusuna
Diyet kısmını hiiiç kafana takma derim..karataya ilk başlayanlar patır patır veriyorlar seninde oyle olur umarım..yalnız aslaaaaa kaçamağı affetmiyor karatay hoop hemen kilolar geri geliyor
günaydın hatta tünaydınnnngüzel bir gün olur inşallah hepimiz için..
yeni arkadaşımız katılmış aramıza hoşgeldinizzz
ben sabah yine eksi çıkmanın mutluluğu ile başladım güne..dün akşam çok az yemiştim acıkmaktan korktum ama içim ezilir gibi olsada bir şey yemeden yattım bolll limonlu suyla atlattım geceyi..eşim ceviz yiyordu ısrar etti baktım olacak gibi değil kalkıp yattım
doyana kadar yiyince ben kilo veremiyorum arkadaşlar yaa daha doğrusu belki ilk zamanlar zor doyuyordum şimdi daha az yemekle doyuyorum ve doygunluk sinyalini alınca kalkıyorum sofradan ,tıka basa yemiyorum ... ben böyle sonuç alacağım sanırım...
cumaya kadar bu gazla devamdün gece pilateste yaptım ama bu sefer ilk videolardan yaptım daha kolaydı..
neyse yine uğrarım ufaklığı doyuracağım şimdi...CANAN ablacım iyi haberlerle gelirsin inşallah
Canlarimmmm, hepinize butun kalbimden simsicacik merhabalar,harika bir gun devami diliyorum.Yeni katilan dostlarimizda hosgelmisler.Gulcugum,prensesime kismetse birazdan gidecegim,hic hayir dualarinizi almadan gidermiyim?Insaallah donuste mutlu haberlerde bulusmak uzere hoscakaliniz.
gözünaydın canım
ne alemsin ya sağlıklı yaşıyoruz çiftine misafir gelmiyor diye mi merak etmiştin
çok güzel maşallah prenscim inşallah hep böyle devam eder..
yazmadan edemedim ilk bebeğimde benim şeker 280 çıkmıştı..son 3 ay dr kontrolünde gittim, hastaneye yatırıp insülin başlayacağız dedi doktor başta..ben şok nasıl ağlıyorum ama, sezaryen olacağım diye tabi birde bebeğime bir şey olursa diyede..neyse okudum araştırdım yuttum resmen kitapları nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ve şekerimi 140 altına düşürdüm.doktorum çok şaşırmıştı her gün günde 2 defa şekerime bakılıyordu ve istikrarlı gitmiştim çok şükür..sorunsuz sıkıntısız 1 ay erken sezaryenle doğdu oğlum
merhaba canım
afiyet olsun da akşamı neden parça parça yaptın
günaydın hatta tünaydınnnngüzel bir gün olur inşallah hepimiz için..
yeni arkadaşımız katılmış aramıza hoşgeldinizzz
ben sabah yine eksi çıkmanın mutluluğu ile başladım güne..dün akşam çok az yemiştim acıkmaktan korktum ama içim ezilir gibi olsada bir şey yemeden yattım bolll limonlu suyla atlattım geceyi..eşim ceviz yiyordu ısrar etti baktım olacak gibi değil kalkıp yattım
doyana kadar yiyince ben kilo veremiyorum arkadaşlar yaa daha doğrusu belki ilk zamanlar zor doyuyordum şimdi daha az yemekle doyuyorum ve doygunluk sinyalini alınca kalkıyorum sofradan ,tıka basa yemiyorum ... ben böyle sonuç alacağım sanırım...
cumaya kadar bu gazla devamdün gece pilateste yaptım ama bu sefer ilk videolardan yaptım daha kolaydı..
neyse yine uğrarım ufaklığı doyuracağım şimdi...CANAN ablacım iyi haberlerle gelirsin inşallah
inşallah canım mutlu haberler bekliyoruz sendenCanlarimmmm, hepinize butun kalbimden simsicacik merhabalar,harika bir gun devami diliyorum.Yeni katilan dostlarimizda hosgelmisler.Gulcugum,prensesime kismetse birazdan gidecegim,hic hayir dualarinizi almadan gidermiyim?Insaallah donuste mutlu haberlerde bulusmak uzere hoscakaliniz.
Sevgili fmgenccigim henuz donmedi mi acaba? Insaallah en kisa zamanda aramizda olur.
yemeklerde içmiyorum ama 1 bardak sıcak suya 1 çubuk tarçın atıyorum kahvaltıda içiyorum elimden geldiyi kadar suyu yudum yudum içiyorum bazende limonlu içmeye çalışıyorum cevapların için teşekkürler gul teyze
yemeklerde derken kahvaltıda dahil oluyor, ya önce ya sonra iç tarçınlı suyunu canım....kahvaltıda çay serbest çay iç süt iç
gul teyze çay içindeki kafeinden dolayı yasak bana epilepsi sara hastalığımıda tetikliyor, hiç birşey içmessek sorun olurmuki yada ne içeblirim
evet çok merak ediyordum aslında daha çok ne ikram ediyorlar kısmını merak ediyordum..:))
Karatayın etkisi çok oldu tabi,önceden de tatlıyla aram pek yoktu ama bu kadar düşük mü çıkardı bilemem..Sağol canım..
yürüdüm geldim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?