Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim mydenizzzcigimmm,guzel temennilerin icin cok sagol yavrum.Hersey guzel gonlunuz gibi guzel devam etsin insaallah canim.:nazar:

Son düzenleme:

aman aman maşallah bebeğinin uykusuna

diyet kısmını hiiiç kafana takma derim..karataya ilk başlayanlar patır patır veriyorlar seninde oyle olur umarım..yalnız aslaaaaa kaçamağı affetmiyor karatay hoop hemen kilolar geri geliyor

Canim mydenizzzcigimmm,guzel temennilerin icin cok sagol yavrum.Hersey guze gonlunuz gibi guzel devam etsin insaallah canim.:nazar:

amin ablacım cümlemizin inşallah,,, salı olunca şartlanmışım senin prensesi ziyaretin aklıma geliyor..iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle..öp kokla doyasıya kızını, bizden de selamlar

hazımsıklık olmaması için yemeklerden önce ve sonra içeceksin yemekte içmeyeceksin canım, suyuda yudum yudum iç birden kafana dikme arasıra limon ekle, ı

yemeklerde içmiyorum ama 1 bardak sıcak suya 1 çubuk tarçın atıyorum kahvaltıda içiyorum elimden geldiyi kadar suyu yudum yudum içiyorum bazende limonlu içmeye çalışıyorum cevapların için teşekkürler gul teyze

kaçamakmı oda neymiş diyorum artık çünkü ben normalde yemek yemez abur cubur yerde alırdım kiloları artık kaçamakla işim bile olmazzzz

Amin canım..bende kendimde birşey farkediyorum artık az yesemde doyuyorum..geçende yazdım kahvaltı bana çok gelmeye başladı..kuruyemişi ve meyvemi sonraya bırakıyorum..şişiyorum hemen..

Platesi çok özledim (

Güzel haberlerle gel inşallah Canan ablacım..

gözünaydın canım
ne alemsin ya sağlıklı yaşıyoruz çiftine misafir gelmiyor diye mi merak etmiştin

evet çok merak ediyordum aslında daha çok ne ikram ediyorlar kısmını merak ediyordum..:))

Karatayın etkisi çok oldu tabi,önceden de tatlıyla aram pek yoktu ama bu kadar düşük mü çıkardı bilemem..Sağol canım..

yürüdüm geldim bende :)

Sevgili kedicigim,bizleri yeni yeni bilgilerle aydinlattigin icin emeklerine saglik yavrum.Zaten artik bunyem nescafeyi de reddettigi icin-cok sukur-sutude aramiyordum ama tarcinli zencefilli zerdecalli yogurdum vazgecilmezim.Cok tesekkur ederim.

Sevgili prenscigim,her yeni gunde saglik haberlerinizin duacisiyim yavrum.Yuce rabbime emanet olunuz.Kendimi online birakip cikiyorum kismetseotobusleri kacirmiyayim.Hepinizi cok seviyorum canlarim benim.

merhaba;
karne telaşı ve misafirlerden ancak yazabiliyorum.herkes iyidir umarım.

yediklerim
sabah:kkk
öğle yoğurt börülce
akşam işkembe çorbası, az et salata bira peynir zeytin
spor jillian2
bu hafta kaçamak yok inşallah
herkese sevgiler

merhaba canım
afiyet olsun da akşamı neden parça parça yaptın

merhaba,Gül hanım,çok accıkmıştım ,corbanı yedıkten sonra köfteni yaptım,sonra yedim,o yüzden böyle oldu.yanlışmı oldu?Karatay kitabı söylemişim ,inşallah cabuk gelır,yanlışlarımı düzeltirim,Allah senden razı olsun Gül hanım,sabırla herşeye dikkatle cevablıyorsun.yoksa zahmetim boşa gider,her şeyin dogrusunu bilmiyorum,yıllardır yanlış yonlendirildk:53

bu günkü menüm:09 30 kahvaltı 1 yumurta,peynir,mercımek corbası,süt,ceviz,2 kayısı,z. yagında zeytinler,yeşil cay

öğlen:14 10 z.yağlı yeşil mercimek yemeği(tadı cook güzelmiş kızlar,ilk kez yedim hoşuma gitti,haftada 1 ya 2 kez yiye bilirim)salata,ayran,karışık ot cayı

akşam:akşama yeşil mercımek var,kırmızı mercımek c.sı var,salata var,bir de beyaz lahanadan duymuşsunuzdur her halde ,rus borş corbası yapıcam,sag olsun Karatay hoca ,hiç aç kalmak yok,çok şükür

su ve egzersiz tamamlanacak

merhaba arkadaşlar. ben de sanırım aranıza katılacağım. hamileliğimde canım şekerli bir şey istemediğinden sadece 3 kilo aldım ve 69 la doğuma gittim. emzirme döneminde kilo aldım. sabah 69.5 u görünce keyfim kaçtı. karatay diyetine başlamam gerek sanırım emzirdiğim için.bugün spordaki 2. günüm.her gün yarım saat fitness yapıyorum. yalnız kahvaltıda ekmek yemeden nasıl tok kalkıyorsunuz?bir tek ekmek yememe fikri zor geldi bana. bu sabah biraz bal ve 2 dilim ekmke yedim yumurta peynir zeytin ve yeşillik yanında.öğlen de sebze yemeği ve mercimek çorbası içtim. akşam da çorba içip yatacağım. sabah 1 dilim ekmek yesek çok mu etkiler diyeti?

merhaba canım
ne mutlu sana ben değişiklik yaptıkça kg alıyorum...protein ağırlıklı yemeye başladım o hafta sporda yapamayınca 1400 aldım,,,geçen hafta daha erken yemeye çalıştım 200 daha aldım...kafam karman karışık nasıl çözeceğim bu kg işini diye benim yerimde 8 ayda başkası olsa incecik olurdu

inşallah canım mutlu haberler bekliyoruz senden
Sevgili fmgenccigim henuz donmedi mi acaba? Insaallah en kisa zamanda aramizda olur.

fm genc pazar günü dönüyorum diye yazmıştı menü bildirirken:44:

yemeklerde derken kahvaltıda dahil oluyor, ya önce ya sonra iç tarçınlı suyunu canım....kahvaltıda çay serbest çay iç süt iç

yemeklerde derken kahvaltıda dahil oluyor, ya önce ya sonra iç tarçınlı suyunu canım....kahvaltıda çay serbest çay iç süt iç

gul teyze çay içindeki kafeinden dolayı yasak bana epilepsi sara hastalığımıda tetikliyor, hiç birşey içmessek sorun olurmuki yada ne içeblirim

gul teyze çay içindeki kafeinden dolayı yasak bana epilepsi sara hastalığımıda tetikliyor, hiç birşey içmessek sorun olurmuki yada ne içeblirim

geçmiş olsun canım o zaman bişey içme bende aylarca içmedim...kimisi ktı bişey yerken sıvı ihtiyacı duyar kimisi duymaz

ayran, süt,kefir ve şekersiz her türlü bitki çaylarını içebiliyoruz

kitapları okuduysan karatay senin hastalığınada iyi geliyor sana tavsiyem kurallarına göre uygula hem kg ver hem hastalıktan kurtul en önemlisi de hastalık

menülerini devamlı bizimle paylaş hataların olursa uyarırız seni sende alışırsın karataya

bende yürüdüm ama nasıl yürüdüm yağmur durmuştu çıktım ylun yarısında damla damla gelmeye başlayınca geri döndüm yolu 25 dkk yurumus oldum parka girdim aletlerle spor yapmaya yağmur hızlandı kafama atkıyı sardım elimde eldivenler ben inat ettim yapacağım diye yağmur inat etti yağacağım diye 5 dkk dolu gibi atıştırdı kapalı alana girdim orada yürüyerek oyalandım dolu geçince yine aletlere geçtim ıslana ıslana yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…