merhaba arkadaşlar. ben de sanırım aranıza katılacağım. hamileliğimde canım şekerli bir şey istemediğinden sadece 3 kilo aldım ve 69 la doğuma gittim. emzirme döneminde kilo aldım. sabah 69.5 u görünce keyfim kaçtı. karatay diyetine başlamam gerek sanırım emzirdiğim için.bugün spordaki 2. günüm.her gün yarım saat fitness yapıyorum. yalnız kahvaltıda ekmek yemeden nasıl tok kalkıyorsunuz?bir tek ekmek yememe fikri zor geldi bana. bu sabah biraz bal ve 2 dilim ekmke yedim yumurta peynir zeytin ve yeşillik yanında.öğlen de sebze yemeği ve mercimek çorbası içtim. akşam da çorba içip yatacağım. sabah 1 dilim ekmek yesek çok mu etkiler diyeti?
merhaba;
karne telaşı ve misafirlerden ancak yazabiliyorum.herkes iyidir umarım.
yediklerim
sabah:kkk
öğle yoğurt börülce
akşam işkembe çorbası, az et salata bira peynir zeytin
spor jillian2
bu hafta kaçamak yok inşallah
herkese sevgiler
merhaba canım
ne mutlu sana ben değişiklik yaptıkça kg alıyorum...protein ağırlıklı yemeye başladım o hafta sporda yapamayınca 1400 aldım,,,geçen hafta daha erken yemeye çalıştım 200 daha aldım...kafam karman karışık nasıl çözeceğim bu kg işini diye benim yerimde 8 ayda başkası olsa incecik olurdu
geçmiş olsun canım o zaman bişey içme bende aylarca içmedim...kimisi ktı bişey yerken sıvı ihtiyacı duyar kimisi duymaz
ayran, süt,kefir ve şekersiz her türlü bitki çaylarını içebiliyoruz
kitapları okuduysan karatay senin hastalığınada iyi geliyor sana tavsiyem kurallarına göre uygula hem kg ver hem hastalıktan kurtul en önemlisi de hastalık
menülerini devamlı bizimle paylaş hataların olursa uyarırız seni sende alışırsın karataya
Merhaba aramiza hosgeldiniz karatay emzirenlere çok uygun bir diyet sütünün kalitesini arttırıyor. .yalniz ilk sayfayi okumanızi oneririm..karatayin ana kurali karbonhidrat ve seker yok..işlenmiş gida yok..kuruyemisler ekmek yerine geçiyor bu diyette..merhaba arkadaşlar. ben de sanırım aranıza katılacağım. hamileliğimde canım şekerli bir şey istemediğinden sadece 3 kilo aldım ve 69 la doğuma gittim. emzirme döneminde kilo aldım. sabah 69.5 u görünce keyfim kaçtı. karatay diyetine başlamam gerek sanırım emzirdiğim için.bugün spordaki 2. günüm.her gün yarım saat fitness yapıyorum. yalnız kahvaltıda ekmek yemeden nasıl tok kalkıyorsunuz?bir tek ekmek yememe fikri zor geldi bana. bu sabah biraz bal ve 2 dilim ekmke yedim yumurta peynir zeytin ve yeşillik yanında.öğlen de sebze yemeği ve mercimek çorbası içtim. akşam da çorba içip yatacağım. sabah 1 dilim ekmek yesek çok mu etkiler diyeti?
gul teyze çay içindeki kafeinden dolayı yasak bana epilepsi sara hastalığımıda tetikliyor, hiç birşey içmessek sorun olurmuki yada ne içeblirim
merhaba;
karne telaşı ve misafirlerden ancak yazabiliyorum.herkes iyidir umarım.
yediklerim
sabah:kkk
öğle yoğurt börülce
akşam işkembe çorbası, az et salata bira peynir zeytin
spor jillian2
bu hafta kaçamak yok inşallah
herkese sevgiler
merhaba,Gül hanım,çok accıkmıştım ,corbanı yedıkten sonra köfteni yaptım,sonra yedim,o yüzden böyle oldu.yanlışmı oldu?Karatay kitabı söylemişim ,inşallah cabuk gelır,yanlışlarımı düzeltirim,Allah senden razı olsun Gül hanım,sabırla herşeye dikkatle cevablıyorsun.yoksa zahmetim boşa gider,her şeyin dogrusunu bilmiyorum,yıllardır yanlış yonlendirildk:53
bu günkü menüm:09 30 kahvaltı 1 yumurta,peynir,mercımek corbası,süt,ceviz,2 kayısı,z. yagında zeytinler,yeşil cay
öğlen:14 10 z.yağlı yeşil mercimek yemeği(tadı cook güzelmiş kızlar,ilk kez yedim hoşuma gitti,haftada 1 ya 2 kez yiye bilirim)salata,ayran,karışık ot cayı
akşam:akşama yeşil mercımek var,kırmızı mercımek c.sı var,salata var,bir de beyaz lahanadan duymuşsunuzdur her halde ,rus borş corbası yapıcam,sag olsun Karatay hoca ,hiç aç kalmak yok,çok şükür
su ve egzersiz tamamlanacak
öğlen menümbol yeşillikli salata
mercimek çorbası
(ekmek yok)
bende yürüdüm ama nasıl yürüdüm yağmur durmuştu çıktım ylun yarısında damla damla gelmeye başlayınca geri döndüm yolu 25 dkk yurumus oldum parka girdim aletlerle spor yapmaya yağmur hızlandı kafama atkıyı sardım elimde eldivenler ben inat ettim yapacağım diye yağmur inat etti yağacağım diye 5 dkk dolu gibi atıştırdı kapalı alana girdim orada yürüyerek oyalandım dolu geçince yine aletlere geçtim ıslana ıslana yaptım
öğlen menümbol yeşillikli salata
mercimek çorbası
(ekmek yok)
teşekkür ederim gül teyze, sabahları kahvatı yapıyorum öğlen kuruyemiş veya yoğurt ile geçiştirmeye çalışacam akşamlarıda et haşlaması bazen çorba elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam
Ablacim benim kansizligim çok ileri boyutta biliyorsun, ilaç kullanmaya başlayıp birazda beslenmeme dikkat edince kırabildim takılmayi..ilaca hala devam Kırmızı eti de arttirdim kan yapsin diye. Çayı açık icerdim artik limonlu içiyorum zarari olmasın diye. ..bende protein ağırlıklı beslenme işe yaramisti..yarin doktora gideceksin ya belki tahlil sonuçlarına göre bazi ayarlamalar gerekiyordur görmüş olursun...
teşekkür ederim gül teyze, sabahları kahvatı yapıyorum öğlen kuruyemiş veya yoğurt ile geçiştirmeye çalışacam akşamlarıda et haşlaması bazen çorba elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam
geçiştirirken sakın aç kalma doyana kadar ye leptin hormonun çalışsınki kg verebilesin bu diğer rejimler gibi az yemeyle olmuyor önce gözün sonra karnın doyacak
Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz, hergün yeni arkadaşlar katılıyor. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. Topikte doğum sonrası kilo vermek için uğraşanlar çoğaldı sanırım :)
Bu hafta geçen haftaya göre daha bir kötüyüm sanırım. Başımı yastıktan hiç kaldırmayasım var hep uyumak istiyorum. Midem çok kötü bişeyler yiyince iyi gibi oluyor 2 dk sonra yine aynı. İsyan edesim var, Allah'ım sabır ver bana diyorum.
teşekkür ederim gül teyze kendimi bir çözebilsem doyana kadar yendiği zaman karın şişliği galiba zamanla gider inşallah
Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz, hergün yeni arkadaşlar katılıyor. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. Topikte doğum sonrası kilo vermek için uğraşanlar çoğaldı sanırım :)
Bu hafta geçen haftaya göre daha bir kötüyüm sanırım. Başımı yastıktan hiç kaldırmayasım var hep uyumak istiyorum. Midem çok kötü bişeyler yiyince iyi gibi oluyor 2 dk sonra yine aynı. İsyan edesim var, Allah'ım sabır ver bana diyorum.
hadi bakalım başladın akşama kadar tok tutarsa bu ölçü iyi demektir acıkırsan yarına yoğurtta ekle
Direk sayfaya mı soracağım. Yoksa onun ayrı sayfası mı var. Ama ben de çok arıyorum birşeyler, mesela ilk başta limon iyi geliyor gibi geldi tuzlayıp limon yedim sonra mide asitimi arttırdı ve yanma yaptı, ayva iyi geliyor bazen ayva yiyorum, ekşi elma da prenscim önermişti o da iyi ama bir çok şeyisyan yok allah yardımcın olsun,,, zamanla herşey düzelecek sabret...sağlıklı yaşıyoruzda Dr.esra çağlar a karatay tarzı neler yiyerek bulantıları giderip tok tutar diye sorsan
İnşallah prenscim. Hamileliğin bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaşamadan anlamıyormuş insan. Halam arıyor nasılsın diye anlatıyorum halimi biliyorum çok kötü olur insan benim doğuma kadar sürdü diyor, annem 6 ay sürdü diyorSabır canım,az kaldı 3-4 hafta sonra hepsi geçicek inşallah..
sen düzenli uygulamaya başla herşey gidecek manken gibi olacaksın...kedi83 var incecik 46 kg falan hala kaçamak yaparken çekinerek yapıyor sağlığıma zarar verecek diye..sende yanlış bir lokma yerken zararını düşünüp yemeyeceksin bak bakalım nasıl zayıflıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?