Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba hoşgeldin aramıza
ne kadar az almışsın hamileyken,
ekmek yeyince karatay yapılmış olmuyor canım
ekmek=şeker=kanser=zehir.........diyor hocamız
hepimiz başlarda ekmeksiz doyulurmu dedik ve doyduk hemde 5-6 saat acıkmadan ben işe dalınca 10-11 saat acıktığımı hissetmiyorum neden ekmek yemediğimiz için acıkmıyoruz

sende yasakları kaldır hayatından
sabah kahvaltıda yazılan herşeyi önüne hazırla ve önce gözünle doy sonra karnınla....o kadar çok şey oluyorki sofrada ben bunları nasıl yiyeceğim diye düşünüyorsun 1 bardak kuruyemiş tok tutuyor, 2 yumurtada bunlar ekmek yerine geçiyor

merhaba canım
çok şükür iyiyiz
kaçamak yoksa bu hafta eksilerdesin cumaya bakalım sonuç ne çıkacak

Ablacim benim kansizligim çok ileri boyutta biliyorsun, ilaç kullanmaya başlayıp birazda beslenmeme dikkat edince kırabildim takılmayi..ilaca hala devam Kırmızı eti de arttirdim kan yapsin diye. Çayı açık icerdim artik limonlu içiyorum zarari olmasın diye. ..bende protein ağırlıklı beslenme işe yaramisti..yarin doktora gideceksin ya belki tahlil sonuçlarına göre bazi ayarlamalar gerekiyordur görmüş olursun...

teşekkür ederim gül teyze, sabahları kahvatı yapıyorum öğlen kuruyemiş veya yoğurt ile geçiştirmeye çalışacam akşamlarıda et haşlaması bazen çorba elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam

Merhaba aramiza hosgeldiniz karatay emzirenlere çok uygun bir diyet sütünün kalitesini arttırıyor. .yalniz ilk sayfayi okumanızi oneririm..karatayin ana kurali karbonhidrat ve seker yok..işlenmiş gida yok..kuruyemisler ekmek yerine geçiyor bu diyette..
Kolay gelsin:)

gul teyze çay içindeki kafeinden dolayı yasak bana epilepsi sara hastalığımıda tetikliyor, hiç birşey içmessek sorun olurmuki yada ne içeblirim

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bi akrabamda da var bu rahatsizlik o çay içiyor ama kola falan icmiyor.soyleyimde çayida azaltsin bari..

Teşekürler iyiyiz şükürler olsun. .ben jillianla 1 ayda 19 cm inceldim..sabah olculerimi yine aldim hala muhafaza ediyorum. ..20 gündür düzenli bi spor programim yok yuruyusle idare ediyorum..2 kezde pilates yaptim..sanirim birazda platesle sıkılasmayi deneyeceğim
Jillian zorr ama süper sonuç veriyor. .olculerinizi ve aradaki farki paylasirsaniz sevinirim, merak ettim

merhaba canım
aç olunca yanlış olmaz, aç dursaydın leptin çalışmayacaktı iyi olmuş yediğin
amin ...elimden geldiğince cevaplıyorum canım, kendim yıllarca kg problemi çekip kimseden yardım alamadığım için kendi durumumda olanlara yardım etmeye çalışıyorum inşallah yardımcı olabilirimde kg larınız gider bir an önce

bizde yani Türkiye'de yeşil mercimek çorbası olur genelde içinede kuru soğan kavururuz erişte atarız...karatay da yaparken erişteyi az atıyorum....

lahanadan yapılan çorbayı duymadım nasıl yapıyorsun

Azmi elden bırakmıyoruz bende bu halimle soğukta yürüdüm..napim..herkes çıkma donarsın dedi,ne yapayım temiz oksijene ihtiyacı var bebeğimin..

öğlen menümbol yeşillikli salata
mercimek çorbası
(ekmek yok)

Canım ev yoğurdu filan ekleseydin menüne,az olmuş sanki..

Afiyet olsun..et haşlamasını küçükken köyde yaparlardı yiyemezdim..ama kendim ve tabikide annem yapınca yiyorum..suyuna limon sıkarım,karabiber pul biber ayy ne güzel olur :))

ilaçlar yaradı sana kg aldırır diye kaorkarken kg verdirdi

D vitaminini merak ediyorum aylarca iğne oldum bakalım ne farkedecek

geçiştirirken sakın aç kalma doyana kadar ye leptin hormonun çalışsınki kg verebilesin bu diğer rejimler gibi az yemeyle olmuyor önce gözün sonra karnın doyacak

Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz, hergün yeni arkadaşlar katılıyor. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. Topikte doğum sonrası kilo vermek için uğraşanlar çoğaldı sanırım :)
Bu hafta geçen haftaya göre daha bir kötüyüm sanırım. Başımı yastıktan hiç kaldırmayasım var hep uyumak istiyorum. Midem çok kötü bişeyler yiyince iyi gibi oluyor 2 dk sonra yine aynı. İsyan edesim var, Allah'ım sabır ver bana diyorum.

geçiştirirken sakın aç kalma doyana kadar ye leptin hormonun çalışsınki kg verebilesin bu diğer rejimler gibi az yemeyle olmuyor önce gözün sonra karnın doyacak

teşekkür ederim gül teyze kendimi bir çözebilsem doyana kadar yendiği zaman karın şişliği galiba zamanla gider inşallah

Son düzenleme:

isyan yok allah yardımcın olsun,,, zamanla herşey düzelecek sabret...sağlıklı yaşıyoruzda Dr.esra çağlar a karatay tarzı neler yiyerek bulantıları giderip tok tutar diye sorsan

teşekkür ederim gül teyze kendimi bir çözebilsem doyana kadar yendiği zaman karın şişliği galiba zamanla gider inşallah

sen düzenli uygulamaya başla herşey gidecek manken gibi olacaksın...kedi83 var incecik 46 kg falan hala kaçamak yaparken çekinerek yapıyor sağlığıma zarar verecek diye..sende yanlış bir lokma yerken zararını düşünüp yemeyeceksin bak bakalım nasıl zayıflıyorsun

Sabır canım,az kaldı 3-4 hafta sonra hepsi geçicek inşallah..

hadi bakalım başladın akşama kadar tok tutarsa bu ölçü iyi demektir acıkırsan yarına yoğurtta ekle

saat 3 e geliyordu bunu yediğimde, 5 saat sonra 8 de yada 730da yiyorum akşam yemeğimi yürüyerek gittiğim için 7de anca kayınvalidemde oluyorum oradada salata yoğurt çorba yicem yine... bu azmimle vericem galiba yaaa sizi de çok sevdim çok sabırlı ve anne gibisiniz çok memnun oldum daha ilk günümden, bizden büyüksünüz anladığım kadarıyla

Kızlar; oğlumun adını netleştirdik bugün..Ege Kıvanç olucak :)) Oğlumu kıramadım,Ege ismide hep hoşuma giderdi..Ege koymama biraz zor izin verdi..Kıvanç söylenmez o zaman diyordu,söyleriz oğlum diye ikna edebildik..

Kapı süsümüz ve şekerlerimizi sipariş verdik..

Bu hafta veya haftaya mobilyasını almaya gideceğiz,aslında bizim çocuk odamız var tam takım..ama ben yatak odama şimdilik beşik ve minik bir dolap almayı planlıyorum..Büyük oğlumu gece rahatsız etmeyim..Duruma göre seneye inşallah yaşına girince abisinin yanına bir karyola daha alıp oraya postalarım onu artık

Zaman azalıyor,4 aydan daha kısa bir süre var..114 gün :))

Yazın evi boya yaptırmıştık,bir tek yatak odam kalmıştı..Onu da bu hafta veya haftaya boyatıcaz..
Aldıklarımı ,yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşallah..çok güzel duygular bunlar..tabi en önemlisi sağlıklı gelsin de herşeyi olur..
Oğlum da Allah biliyor ,hiç birşey yapamamıştım..alamamıştım..yeni düğün,yeni iş v.s. zorlanmıştık..
İçimde o kadar şey kalmıştıki ,şimdi hepsini yapmak istiyorum..

isyan yok allah yardımcın olsun,,, zamanla herşey düzelecek sabret...sağlıklı yaşıyoruzda Dr.esra çağlar a karatay tarzı neler yiyerek bulantıları giderip tok tutar diye sorsan
Direk sayfaya mı soracağım. Yoksa onun ayrı sayfası mı var. Ama ben de çok arıyorum birşeyler, mesela ilk başta limon iyi geliyor gibi geldi tuzlayıp limon yedim sonra mide asitimi arttırdı ve yanma yaptı, ayva iyi geliyor bazen ayva yiyorum, ekşi elma da prenscim önermişti o da iyi ama bir çok şey Bu sabah 2 cevizi zor attım ağzıma belki 2 tane bile değildi. Zeytin iyi geliyor sabahları bol bol zeytin yiyorum özellikle yeşil zeytin ama leblebi çubuk kraker meyve felan canavar gibi oldum yaa.Habire birşeyler atıştıtyorum o kesmedi bu bu kesmedi şu. Bazen keşke kussam de midem rahatlasa diyorum. :120::120:
Sabır canım,az kaldı 3-4 hafta sonra hepsi geçicek inşallah..
İnşallah prenscim. Hamileliğin bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaşamadan anlamıyormuş insan. Halam arıyor nasılsın diye anlatıyorum halimi biliyorum çok kötü olur insan benim doğuma kadar sürdü diyor, annem 6 ay sürdü diyor Kilo alacağım diye korkuyorum. Hani bazen diyorlar ya iştahım açıldı hamile kalınca diye, ben de iştah yok ama bulantı bastırmak için sürekli yiyorum sürekliii. Sonra da yediklerim rahatsız ediyor. Su içemez oldum, çay içemiyorum, çok sevdiğim hergün 2-3 kupa içtiğim kahvenin kokusu bile beni öldürüyor, yanına yaklaşamıyorum. Geçsin bugünler de gebeliğimin keyfine varayım, bebeğimin mutluluğunu yaşayayım hayattan bezmiş gibiyim. Aksilik annem de tam ihtiyacım olduğu zaman yok !!!

gül teyze inşallah sabırlı olacam zaten beni çikolata mahvetti küçük yaştan belli çikolata yedim hemde çokça ama bayadır yemiyorum karatayın yasakladığı şeylerede yani gi yüksek olanlara dikkat etmeye çalışıyorum inşallah kısa zamanda düzelirim imandan sonra en büyük şey sağlık inşallah sağlığımıza kavuşuruz.

canımmm arkadaşlarımmm ben burdayımm.. canan ablam sormuşsun giremedim kaç gündür topiğe iş yoğun bu aralar.. akşmda evde koştur sonra sporumu yapıp sızıyorum... işten çıkmadım daha. yarına da akşam yemeğe misafirim var, evde frsat bulur bulmaz giricem inşallah.. hepinizi özledim..

yeni gelen arkadaşlarr hepiniz hoşgeldinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…