İsim tercihiniz güzel olmuş:) ne güzel heyecanlar ben de 4 gözle bekliyorum o günleri odasını seçeceğim alışveriş yapacağım günleri. Zaman çabuk geçiyor aslında ama bazen geçmiyor gibi geliyor. Umarım herşey gönlüne göre olur.Kızlar; oğlumun adını netleştirdik bugün..Ege Kıvanç olucak :)) Oğlumu kıramadım,Ege ismide hep hoşuma giderdi..Ege koymama biraz zor izin verdi..Kıvanç söylenmez o zaman diyordu,söyleriz oğlum diye ikna edebildik..
Kapı süsümüz ve şekerlerimizi sipariş verdik..
Bu hafta veya haftaya mobilyasını almaya gideceğiz,aslında bizim çocuk odamız var tam takım..ama ben yatak odama şimdilik beşik ve minik bir dolap almayı planlıyorum..Büyük oğlumu gece rahatsız etmeyim..Duruma göre seneye inşallah yaşına girince abisinin yanına bir karyola daha alıp oraya postalarım onu artık
Zaman azalıyor,4 aydan daha kısa bir süre var..114 gün :))
Yazın evi boya yaptırmıştık,bir tek yatak odam kalmıştı..Onu da bu hafta veya haftaya boyatıcaz..
Aldıklarımı ,yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşallah..çok güzel duygular bunlar..tabi en önemlisi sağlıklı gelsin de herşeyi olur..
Oğlum da Allah biliyor ,hiç birşey yapamamıştım..alamamıştım..yeni düğün,yeni iş v.s. zorlanmıştık..
İçimde o kadar şey kalmıştıki ,şimdi hepsini yapmak istiyorum..
merhaba canım
aç olunca yanlış olmaz, aç dursaydın leptin çalışmayacaktı iyi olmuş yediğin
amin ...elimden geldiğince cevaplıyorum canım, kendim yıllarca kg problemi çekip kimseden yardım alamadığım için kendi durumumda olanlara yardım etmeye çalışıyorum inşallah yardımcı olabilirimde kg larınız gider bir an önce
bizde yani Türkiye'de yeşil mercimek çorbası olur genelde içinede kuru soğan kavururuz erişte atarız...karatay da yaparken erişteyi az atıyorum....
lahanadan yapılan çorbayı duymadım nasıl yapıyorsun
Canlarim benimmm,prensesimden dondum,cok sukur binlerce sukur cok iyi buldum.Birde saclari allah vergisi kendiliginden permali gibi,ben iyi goreyim diye sagolsun yardimcilari tam bir pamuk prenses yapmislar,yuregim dopdolu huzur icinde eve dondum hemen can dostlarimla paylasayim dedim.Yuce rabbim her birinizin gonlunuzdekini versin.Iyi ki varsiniz.
Teşekkür ederim.Sevgili kedicigim,bizleri yeni yeni bilgilerle aydinlattigin icin emeklerine saglik yavrum.Zaten artik bunyem nescafeyi de reddettigi icin-cok sukur-sutude aramiyordum ama tarcinli zencefilli zerdecalli yogurdum vazgecilmezim.Cok tesekkur ederim.
Eki Görüntüle 952987
................................
saat 3 e geliyordu bunu yediğimde, 5 saat sonra 8 de yada 730da yiyorum akşam yemeğimi yürüyerek gittiğim için 7de anca kayınvalidemde oluyorum oradada salata yoğurt çorba yicem yine... bu azmimle vericem galiba yaaa sizi de çok sevdim çok sabırlı ve anne gibisiniz çok memnun oldum daha ilk günümden, bizden büyüksünüz anladığım kadarıyla
Kızlar; oğlumun adını netleştirdik bugün..Ege Kıvanç olucak :)) Oğlumu kıramadım,Ege ismide hep hoşuma giderdi..Ege koymama biraz zor izin verdi..Kıvanç söylenmez o zaman diyordu,söyleriz oğlum diye ikna edebildik..
Kapı süsümüz ve şekerlerimizi sipariş verdik..
Bu hafta veya haftaya mobilyasını almaya gideceğiz,aslında bizim çocuk odamız var tam takım..ama ben yatak odama şimdilik beşik ve minik bir dolap almayı planlıyorum..Büyük oğlumu gece rahatsız etmeyim..Duruma göre seneye inşallah yaşına girince abisinin yanına bir karyola daha alıp oraya postalarım onu artık
Zaman azalıyor,4 aydan daha kısa bir süre var..114 gün :))
Yazın evi boya yaptırmıştık,bir tek yatak odam kalmıştı..Onu da bu hafta veya haftaya boyatıcaz..
Aldıklarımı ,yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşallah..çok güzel duygular bunlar..tabi en önemlisi sağlıklı gelsin de herşeyi olur..
Oğlum da Allah biliyor ,hiç birşey yapamamıştım..alamamıştım..yeni düğün,yeni iş v.s. zorlanmıştık..
İçimde o kadar şey kalmıştıki ,şimdi hepsini yapmak istiyorum..
Direk sayfaya mı soracağım. Yoksa onun ayrı sayfası mı var. Ama ben de çok arıyorum birşeyler, mesela ilk başta limon iyi geliyor gibi geldi tuzlayıp limon yedim sonra mide asitimi arttırdı ve yanma yaptı, ayva iyi geliyor bazen ayva yiyorum, ekşi elma da prenscim önermişti o da iyi ama bir çok şeyBu sabah 2 cevizi zor attım ağzıma belki 2 tane bile değildi. Zeytin iyi geliyor sabahları bol bol zeytin yiyorum özellikle yeşil zeytin ama leblebi çubuk kraker meyve felan canavar gibi oldum yaa.Habire birşeyler atıştıtyorum o kesmedi bu bu kesmedi şu. Bazen keşke kussam de midem rahatlasa diyorum. :120::120:
İnşallah prenscim. Hamileliğin bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Yaşamadan anlamıyormuş insan. Halam arıyor nasılsın diye anlatıyorum halimi biliyorum çok kötü olur insan benim doğuma kadar sürdü diyor, annem 6 ay sürdü diyorKilo alacağım diye korkuyorum. Hani bazen diyorlar ya iştahım açıldı hamile kalınca diye, ben de iştah yok ama bulantı bastırmak için sürekli yiyorum sürekliii. Sonra da yediklerim rahatsız ediyor. Su içemez oldum, çay içemiyorum, çok sevdiğim hergün 2-3 kupa içtiğim kahvenin kokusu bile beni öldürüyor, yanına yaklaşamıyorum. Geçsin bugünler de gebeliğimin keyfine varayım, bebeğimin mutluluğunu yaşayayım hayattan bezmiş gibiyim. Aksilik annem de tam ihtiyacım olduğu zaman yok !!!
canımmm arkadaşlarımmm ben burdayımm.. canan ablam sormuşsun giremedim kaç gündür topiğe iş yoğun bu aralar.. akşmda evde koştur sonra sporumu yapıp sızıyorum... işten çıkmadım daha. yarına da akşam yemeğe misafirim var, evde frsat bulur bulmaz giricem inşallah.. hepinizi özledim..
yeni gelen arkadaşlarr hepiniz hoşgeldinizz
Canlarim benimmm,prensesimden dondum,cok sukur binlerce sukur cok iyi buldum.Birde saclari allah vergisi kendiliginden permali gibi,ben iyi goreyim diye sagolsun yardimcilari tam bir pamuk prenses yapmislar,yuregim dopdolu huzur icinde eve dondum hemen can dostlarimla paylasayim dedim.Yuce rabbim her birinizin gonlunuzdekini versin.Iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?