Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İsim tercihiniz güzel olmuş:) ne güzel heyecanlar ben de 4 gözle bekliyorum o günleri odasını seçeceğim alışveriş yapacağım günleri. Zaman çabuk geçiyor aslında ama bazen geçmiyor gibi geliyor. Umarım herşey gönlüne göre olur.

Canlarim benimmm,prensesimden dondum,cok sukur binlerce sukur cok iyi buldum.Birde saclari allah vergisi kendiliginden permali gibi,ben iyi goreyim diye sagolsun yardimcilari tam bir pamuk prenses yapmislar,yuregim dopdolu huzur icinde eve dondum hemen can dostlarimla paylasayim dedim.Yuce rabbim her birinizin gonlunuzdekini versin.Iyi ki varsiniz.

Sevgili prenscigim canim benim,hazirliklariniz hayirli olsun gule gule kullanin insaallah.Benim oglum da mayis dogumlu maasallah yazin guzel serpiliyorlar.Saglikla sansiyla gelsin insaallah.

yeşil mercimeği haşladım ,suyunu suzdukten sonra önceden z. yağinda azca kavurduğum ,yani tam kavurmak da dimek olmaz
acısı çikan soğanın içine döktüm,karıştırtım,karabiber ve zerdeçal koydum.sicak yenilir,bizimkinde erişte yok.
lahana çorbasına geldikte ise genelde etle pişen çorbadı,yani biz çoğu yemeği etli pişiriyoruz,et ayrı piştikten sonra soğanı yağda biraz çeviriyoruz sonra eti koyuruz,rendelenmiş pancarı,havucu ve doğranmış lahanayı koyuruz,domates salcası veya yazın konserve yaptığımız domates sosu,mevsımınde domates,biber,koyuruz bıraz ceviriyoruz,sebzeler suyunu saldığı için kızarmıyo,sonra etin suyunu doküyoruz suyu ,az olsa sıcak su ilave ediyoruz,kaynıyınca içine defne yapragı,karabiber ,tane karabiber,tuz koyuyoruz.yarım saat kadar pişiyor hazır oluyor.ben kendi payımı ayırdıktan sonra havuç koydum.

Sevgili emriye 88,cok gecmis olsun yavrum.Bu rahatsizligi cukulata feci tetikliyor,cunku onda da kafein var.Aman yavrum Karatay tarzi beslenme her turlu rahatsizliga sifa amacli,biraz sabir gerekiyor.Bizlerle olunca butun kalbimizle yardimci oluruz canim.

Gözün aydın Canan abla:)

Sevgili kedicigim,bizleri yeni yeni bilgilerle aydinlattigin icin emeklerine saglik yavrum.Zaten artik bunyem nescafeyi de reddettigi icin-cok sukur-sutude aramiyordum ama tarcinli zencefilli zerdecalli yogurdum vazgecilmezim.Cok tesekkur ederim.
Teşekkür ederim. Birde biraz zeytinyağı dökerseniz, bağırsaklara da iyi gelir. Ben o şekilde tüketiyorum. Zerdeçalı birçok kişi öneriyor. DNA onarımı yapıyormuş.

Eki Görüntüle 952987
................................

Bundan sonra dikkat edeceğim.

SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
YOĞURT KARIŞIMIMI YİYEMEDİM, ÇÜNKÜ ANNEM SÜT KAYMAĞI AYIRMIŞ, ARTIK AYIRMA DEDİM, YOĞURDU SABAH YİYORUM ÇÜNKÜ.

KAHVALTI 11:30
Bal, bugünde yedim, çünkü canım istedi :)
Kabak çekirdeği
8 Zeytin
Peynir
Turp, salatalık, zeytinyağı
Siyah çay

Karbonatlı su

19:10
Karnıbahar, etli (çok yedim)
Kırmızı pancar, taze soğan, kıvırcık, limon, sirke, zeytinyağı salatası, birazda tuz

Karnım doydu amaaaa gözüm doymadı. 20:00'a kadar akşam kuruyemiş kuralını bozup kabak çekirdeği çitlettim. Nazar değdi, ne güzel az az yiyordum.

Cok tesekkur ederim canim ekincigim.Sakin isyan etmeyi dusunme bile birtanem.Rabbimin hayati boyunca bir anneye verebilecegi en degerli hediyedir cocuklar.Bulanti gibi veriler gecicidir,hayirlisi ile yavrunu kucagina alip onu ilk defa kokladiginda dunya bir yana bebegim bir yana diyeceksin insaallah.

Evet canim hemde cok buyugum 50 yasindayim... :)

Hevesin icinde kalmayacak iyi olmus ege yi kabul ettirmeniz....
Massallah hazirliklar baslamis hayirlisi ile sonuclanir insallah...
4 aya kadar hersey olur icinde rahat eder...allah kolayliklar versin

Saglikli yasiyoruz sayfasinda onerilen sayfalar var orada Dr.esra caglar yaziyor oraya tiklayinca sayfasi aciliyor ....

Hosgeldin canim....telden girdim cicek veremedim :) bizde seni ozledik yoklugun belli oluyor

Gozunaydin canim cok sevindim prensesi iyi gormene insallah hep iyi olur da bidaha bu kadar uzulmezsin

Fmgenccigim merak ettik canim hoşgeldin aman ihmal etme bizi ,yoldan da döndüm diye yazmadin valla endiseleniyor insan. Face'ini almadigima pisman oldum:) neyse canim iyisin ya varsin yoğunluk olsun..misafirlerin için de kolay gelsin. .sende kendimi görür gibi oldum:))

Canan ablacim gözün aydin, mutlulugun daim olsun inşallah cokkk sevindim:))

Prenscim bebeginin adi hayırlı olsun, adiyla yasasin uzun ömürlü olsun inşallah. ..:))

Ekincim sabirrr, soylemesi kolay diyeceksin ...
sen yazdikca benim o gunlerim aklima geliyor hep cidden zor..yiyeceklerin dönem dönem iyi ve kötü gelmesi normal..aynisi banada oluyordu..bi ara sadece limon yedim bi ara elma bi ara çubuk kraker vs vs annelikte fedakarlik ve sabir her aşamada var..inşallah kisa sürer kolay gelsin. ..

Bu güne cok moralli disiplinli baslamistim yine fakat sonu farkli bitti

Sabah kkk ( meyvesiz)

Ara ayran 2 bardak

Aksam kayinvaldeme davetliydik ve bazi sebeplerden dolayi (esimden dolayi) bir müddet gitmiyorduk..gidince mecbur kalip yememem gereken bi yemekten azicik yedim ama azicik..Eğer yemesem çok üzülürdu o kadar çok sey hazirlamis kii..
Birde Mercimek Çorbası salata yoğurt bi parca tavuk yedim

pilates yaptim 40 dk
Su:3 lt ,1 yeşil çay

Benimle butun duygularimi,-sevinc ve uzuntulerimi-paylasan butun can dostlarimi
can-i gonulden kucaklarim.Ifadelerinizdeki sicakligi kalbimin en derinlerinde hissediyorum,cok cok sagolun.

Allaha şükür,Canan hanımcım,inşallah her zaman iyi olur,gönlünüz daim huzurla,mutlulukla dolsun.

Allaha şükür,Canan hanımcım,inşallah her zaman iyi olur,gönlünüz daim huzurla,mutlulukla dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…