Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hevesin icinde kalmayacak iyi olmus ege yi kabul ettirmeniz....
Massallah hazirliklar baslamis hayirlisi ile sonuclanir insallah...
4 aya kadar hersey olur icinde rahat eder...allah kolayliklar versin

Sağol gül ablacım,amin..

Mydenizz; çok teşekkür ederim canım,amin inşallah..2 erkekle nasıl uğraşacağım bakalım,tecrübelerinden faydalanmak isterim..

Benimle butun duygularimi,-sevinc ve uzuntulerimi-paylasan butun can dostlarimi
can-i gonulden kucaklarim.Ifadelerinizdeki sicakligi kalbimin en derinlerinde hissediyorum,cok cok sagolun.

Canan ablacım; bizde aynı şekilde hissediyoruz,sen de sağol..

günaydınnn bu aralar mutsuzum ama diyete devam tabiki

Günaydın; mutsuzluğun sebebi her ne ise hayr olsun canım..

Ekincim; günler o kadar çabuk geçiyorki,teşekkür ederim..

Sevgili prenscigim canim benim,hazirliklariniz hayirli olsun gule gule kullanin insaallah.Benim oglum da mayis dogumlu maasallah yazin guzel serpiliyorlar.Saglikla sansiyla gelsin insaallah.

Amin,inşallah..o kadar heyecanlıyım ki...teşekkür ederim..

İstikrarlı kedi gaqyet iyi gitmişsin bence..

günaydın canlarımmm

Sanada canım...

Günaydınn..

Sabah;evde 2 yumurta yedim,işe geldim peynir+zeytin yedim.

Öğlen;yoğurt içine ceviz+elma+sabahtan kalan peynir ve zeytinim..

Akşam;mercimek çorbası+lahmacun+salata+ayran..

Limonlu su+karbonatlı su

Bebek mi,midem mi gece pek uyuyamadım..midem aşırı derece bulandı..sabaha yakın uyumuşum,sabah yüzüm bembeyazdı..
Bugün inşallah iyi olurum..
Akşam oğlumun odasını temizledim,halasında kalmaya gitti.bugün dönüyor..evde bir kıyamet kopacak..herşeyi o kadar kıymetliki hiç birşey attırmıyor bana,ben en iyisi akşam eve gitmeyim

Herkes iyidir inşallah..

günaydınlarrrr

akşam
tarhana çorbası
salara
2 kaşık nohut yemeği
ayran
uyumadan
form çayı limonlu maydonozlu

sabah
ceviz
2 yumurta
kaşar peynir
zeytin
roka
yeşil çay

Günaydinnnn gününüz aydin olsun..

Su an starda meleğin programinda canan hoca var..izleme şansı olanlara duyurulur...

Sabah dün aksamki yemegin acısı cikti cumaya kadar gider inşallah bu fazlalık. .birazdan lahana suyunu hazırlayacağım..cuma sabahi yolculuk var yaşasınnn:))

Prenscim Estağfurullah sende eminim en az benim kadar başa cikabilirsin 2 erkekle (hatta 3) her ne olursa olsun bi faydam olursa memnun olurum..

Görüşmek üzere. ..

Son düzenleme:

ben izledim çok güzeldi

karbonatlı su rahatsız etmiyo mu sizi bence çok sağlıksız

Hevesin icinde kalmayacak iyi olmus ege yi kabul ettirmeniz....
Massallah hazirliklar baslamis hayirlisi ile sonuclanir insallah...
4 aya kadar hersey olur icinde rahat eder...allah kolayliklar versin

Gül abla ben kahvaltıda kuru meyve yerine 1 tane yaş meyve yiyorum sakıncası olurmu acaba

Canlarim herbirinize mutlu saglikli huzurlu bir gun devami diliyorum.Prenscigim canim keske karbonatla limonu ayni zaman diliminde tuketmeseydin midende etkilesim yapmislar.Fmgenccigim tekrar hos geldin canim.Mydenizzzcigim,guzel haberlerinle cok mutlu oluyorum yavrum.Gulcugum tahliller nasil gecti canim ?Darisi basima.Hatce hanimcicigim dualariniz icin cok sagolunuz.Sevgili sevdim uzuntune nasil care olabiliriz canim?

Merhaba kızlar, Prenscim ve mydenizz 3 erkekle kolay gelsin diyorum. Amam prenscim senin oğlun delikanlı olmuş maşallah sana onun yardımı bile olur

Bu gece Izmir'de çok fazla yağmur ve fırtına vardı. Gece bir gürültüyle sıçrayarak uyandık. Baca kapakları yerinden fırladı balkonda terasta ne var ne yok darma duman. Sabah banyoya bir girdim başımın üstünden şıp şıp sular damlıyor. Eşimi uyandrıdım kalk dedim tavan akmış. Üst kata çıktık apar topar bir baktık ki terasın su giderleri tıkanmış göl olmuş. Eşim çıktı açtı giderleri suyu tahliye ettik ama olan banyonun tavanına oldu. Allahtan salon ya da odalar akmadı çünkü oralar esas teras üstü.

Ben deseniz yine aynı. Dünkü menüm
Sabah, sadece zeytin ve 2 ceviz
Öğlen, 3 tane etli kuru patlıcan dolması
Akşam, Fırında yarım dilim somon ve azıcık salata
Aralarda bir sürü ıvır zıvır, zaten beni bu ıvır zıvırlar mahvediyor. Sadece 3 öğün yemekle durabilsem çok iyi olacak.
Bu sabah da: 2 yumurta, 6-7 zeytin, 2 tane ceviz, 1 bardak süt
Öğlen: 2 tane kuru biber dolması ve yoğurt
Akşam da taze bakla ve sarımsaklı yoğurt yiyeceğim yanında biraz kök salata olabilir.

sıvı tüketemiyorum. Su içebiliyorum 1-2 bardak o da. Ihlamur, çay, kahve, kuşburnu, tarçin çay hepsi midemi bulandırıyor.

Aksam once firca yersin sonra sevinir odasi temizlenmis diye:)

tek tek okudum şimdi prensesimizin iyi olmasına sevindim canan ablacım..
prenscim bebeğinin adı çok güzel olmuş hem abisi üzülmez hemde senin de isteğin olmuş.. hayırlı, ömürlü olsun inşallah bebişimiz...

mydenizcimm evet haber veremedim kusura bakmayın.. gece döndüm afyondan.. eve geçtim hemen yatamadım sabah zor kalktım haliyle..işe gitti öğlen başka bi şubeye geçici görevlendirildim..şbeyi bulamadım deliye döndüm.. meğer o kadar yakınmış ki kendi şubeme ben orayı başka bi şube zannediyordum ondan olu burasıda bi yoğundu ki eve nasıl gittim bilmiyorum..zaten iyi dinlenememiştim bide bu, yemekten sonra sporu zor bela yapıp sızmışım.. cumaya kendi şubeme dönüyorum...
dünde müfettiş gelecek telaşı vardı şubede offffff...eve gittim bugün için yemekler hazırladım sonra spor ve yatakkkkk
şube sakin bugün, akşamıda atlattım mı benden iyisi yokk

bu arada haftasonu kaçamaklarından sonra dikkatli gidiyorum.. tartıda eksiyi görmedim henüz.. aynıyım..
bu hafta yumurtaları alamadığım için sabahları haşlanmış mercimek yiyorum kahvaltıda, market yum. yememek için..
öğlenleri yoğurt ve sabahtan kalan kuruyemişim
akşamları da bi kase yoğurt ve salatam aynı.. dün et köfte yedim.. pazarteside yemeğm yoktu bolll salata ve yoğurt yedim sadece

karbonatımı hersabah bir çay kaşığı bi bardak su eşliğinde.. su 2.5 ve jillian yaptım.. dün akşam level 3e başladım ama çok yorgun olduğum için onlar 20 yaptıysa ben 10tane yaptım
sadeceafyondan döndüğüm gün yapamadım sporumu ama pzt sabahına 1saatten fazla yürüdm ...akşamınada jillian yaptım hrhalde telafi olmuştur.

Canim ekincigim,gecmis olsun canim daha once su borusu simdi yagmur bazen hic beklenmedik surprizler olabiliyor yeterki can sagligi yerinde olsun.Msjlarinin altindaki gebelik bilgilerinde bugun bulanti icin akupunkturu onermis ,sen jinekologuna bulanti konusunda danistin mi canim.Eskiden Izmir de galeteler vardi bulantiya cok iyi gelirdi,anason koyarlardi icine.Kraker yazdigin zaman neticede o da islem gormus paketlenmis urun,katki maddelerinden ve tuz oranindan dolayi endiseliyim yavrum.

ohh ohhh termallerde sefan olsun...ne zaman döneceksin

Gül abla ben kahvaltıda kuru meyve yerine 1 tane yaş meyve yiyorum sakıncası olurmu acaba

olmaz canım ...ya kuru meyve yiyeceksin ya yaş, ikisi bir arada olmayacak
biz bağırsaklar için kayısı yemeye çalışıyoruz bağırsak sorunun yoksa bişey olmaz

yeni geldim canım 4 kişi gittik (2 kız kardeş, kızım , ben) dahiliye (ben, kızım, büyük kızkardeşim) kadın doğum (ben, kızım, küçük kızkardeşim) , cildiye ve fizik bölümüne (büyük kızkardeşim) aile boyu yıllık muayeneleri olduk burası rahat bir poliklinik 9 yere girdik 1.5 saatte

yarın benim detaylı ultrasyonum var 11 de cuma öğleden sonra sonuçlara gideceğim D vitamini 10 güne çıkar dediler
TSH geçen sefer yükselmişti bu seferde yüksek çıkarsa iyot eksikliğinden olur dedi, doktor beni hatırladı sen rejim yapıyordun dimi dedi, tuz ne kullanıyorsun dedi kristal kaya tuzu dedim iyot yotur onun içinde ondan olabilir dedi bende 84 mineral var iyotta var dedim o zaman iyotlu tuzla onun iyor derecelerini karşılaştır bakalım banada getir dedi.

Gül ablacım;ailecek yıllık muayenelerinizi olmuşsunuz,hadi bakalım inşallah değerler normal gelir..
D vitamini değerimi geçen sorduğumda,normal dedi kardeşim bana..merak ettim ama kaç dedim,söylemedi..herşeyine baktık senin..maşallahın var dedi :))

Tuz meseleni bende merak ettim..ben kaya tuzunu kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti..yüzüklerimi takıyordum ama çıkaramıyordum..ama 1 aydır sıkıntısız çıkarıyorum hatta parmağımda dönüyor bile..ben tuza bağladım..önceden de çankırı tuzu kullanıyordum ,ama öğütülmüş olanı..ilgisi varmı bilemedim..

çok geçmiş olsun canım gece gece neler gelmiş başınıza,
en güzel sıvı su zaten diğerleri olmasada olur

öğlenki menüm

zeytinli peynirli yeşil salata

mantarlı etli çoban kavurma

yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…