tek tek okudum şimdi prensesimizin iyi olmasına sevindim canan ablacım..
prenscim bebeğinin adı çok güzel olmuş hem abisi üzülmez hemde senin de isteğin olmuş.. hayırlı, ömürlü olsun inşallah bebişimiz...
mydenizcimm evet haber veremedim kusura bakmayın.. gece döndüm afyondan.. eve geçtim hemen yatamadım sabah zor kalktım haliyle..işe gitti öğlen başka bi şubeye geçici görevlendirildim..şbeyi bulamadım deliye döndüm.. meğer o kadar yakınmış ki kendi şubeme ben orayı başka bi şube zannediyordum ondan oluburasıda bi yoğundu ki eve nasıl gittim bilmiyorum..zaten iyi dinlenememiştim bide bu, yemekten sonra sporu zor bela yapıp sızmışım.. cumaya kendi şubeme dönüyorum...
dünde müfettiş gelecek telaşı vardı şubede offffff...eve gittim bugün için yemekler hazırladım sonra spor ve yatakkkkk
şube sakin bugün, akşamıda atlattım mı benden iyisi yokk
bu arada haftasonu kaçamaklarından sonra dikkatli gidiyorum.. tartıda eksiyi görmedim henüz.. aynıyım..
bu hafta yumurtaları alamadığım için sabahları haşlanmış mercimek yiyorum kahvaltıda, market yum. yememek için..
öğlenleri yoğurt ve sabahtan kalan kuruyemişim
akşamları da bi kase yoğurt ve salatam aynı.. dün et köfte yedim.. pazarteside yemeğm yoktu bolll salata ve yoğurt yedim sadece
karbonatımı hersabah bir çay kaşığı bi bardak su eşliğinde.. su 2.5 ve jillian yaptım.. dün akşam level 3e başladım ama çok yorgun olduğum için onlar 20 yaptıysa ben 10tane yaptım
sadeceafyondan döndüğüm gün yapamadım sporumu ama pzt sabahına 1saatten fazla yürüdm ...akşamınada jillian yaptım hrhalde telafi olmuştur.
her sene 15 tatilde izmir'deki kız kardeşim gelir bana, diğeride kasım da gelir nisana kadar kalır, her sene ocak sonu hepsini tahlile götürürümGül ablacım;ailecek yıllık muayenelerinizi olmuşsunuz,hadi bakalım inşallah değerler normal gelir..
D vitamini değerimi geçen sorduğumda,normal dedi kardeşim bana..merak ettim ama kaç dedim,söylemedi..herşeyine baktık senin..maşallahın var dedi :))
Tuz meseleni bende merak ettim..ben kaya tuzunu kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti..yüzüklerimi takıyordum ama çıkaramıyordum..ama 1 aydır sıkıntısız çıkarıyorum hatta parmağımda dönüyor bile..ben tuza bağladım..önceden de çankırı tuzu kullanıyordum ,ama öğütülmüş olanı..ilgisi varmı bilemedim..
Benim bundan önceki mesajım vardı,silinmiş ..off baya da yazmıştım...
öğlenki menüm
zeytinli peynirli yeşil salata
mantarlı etli çoban kavurma
yoğurt
Canim Gulcugum,insaallah sonuclar cok iyi cikar.Ben Karatay tarzi beslenmeden once yaptirdigim tahlilde D vitaminim sadece 6 cikmisti,saka gibi.Dr.hap vermisti,simdi tekrar baktirmak istiyorum,benim tahlil kagitlarim cantamda ,bari esim icinde alayim,hic degilse sevgili esimle tahlil de olsa paylasacak bir ortam yaratabilirim.Kendimi goturmeme vesile olur en azindan.
Öyle oldu evet. Bizim suyla başımız dertte bu evdeCanim ekincigim,gecmis olsun canim daha once su borusu simdi yagmur bazen hic beklenmedik surprizler olabiliyor yeterki can sagligi yerinde olsun.Msjlarinin altindaki gebelik bilgilerinde bugun bulanti icin akupunkturu onermis ,sen jinekologuna bulanti konusunda danistin mi canim.Eskiden Izmir de galeteler vardi bulantiya cok iyi gelirdi,anason koyarlardi icine.Kraker yazdigin zaman neticede o da islem gormus paketlenmis urun,katki maddelerinden ve tuz oranindan dolayi endiseliyim yavrum.
Valla ne iyi olmuş Gül abla check-up olmuş baştan aşağı. Eminin diyetin faydalarını sonuçlarda göreceksin.yeni geldim canım 4 kişi gittik (2 kız kardeş, kızım , ben) dahiliye (ben, kızım, büyük kızkardeşim) kadın doğum (ben, kızım, küçük kızkardeşim) , cildiye ve fizik bölümüne (büyük kızkardeşim) aile boyu yıllık muayeneleri oldukburası rahat bir poliklinik 9 yere girdik 1.5 saatte
yarın benim detaylı ultrasyonum var 11 de cuma öğleden sonra sonuçlara gideceğim D vitamini 10 güne çıkar dediler
TSH geçen sefer yükselmişti bu seferde yüksek çıkarsa iyot eksikliğinden olur dedi, doktor beni hatırladı sen rejim yapıyordun dimi dedi, tuz ne kullanıyorsun dedi kristal kaya tuzu dedim iyot yotur onun içinde ondan olabilir dedi bende 84 mineral var iyotta var dedim o zaman iyotlu tuzla onun iyor derecelerini karşılaştır bakalım banada getir dedi.
Gül Teyze Sabah Yumurta Akşamda Yumurta yenirse olurmu
Olur hem de çok güzel olur
ya gerçektenmi bazen yemek yapamıyordum yumurta yerim bari sabah ki gibi karatay kahvaltısı olurmu peki
Paylaşım için teşekkür ederiz,gül ablacım..
Ben de bu sayede iyotu nereden alacağımı öğrenmiş oldum..balık grubu hariç hergün tüketiyorum bunları,sanırım yeterince alıyorumdur..Hamileler ve emzirenler daha fazla almalıymış..
Kediciğin de işleri yoğun..aktif olamıyor..
bişey sormak istiyorum bir sitede bu diyetimizle ilgili olumsuz yorum var karatay hoca dermişki 4 5 kalem pirzola yiyin et bol iyiyin vs... neden bunu olumsuz gördülerki bu hep yemek anlamına gelmiyoruki neden böle bi yorum yapılmışki, günlük menümüz üzerinden karbonhidrat ekmek hariç yapılan sebze yenilen bir diyet neticede, vede bazı baklagilller yenen....
hayırlı akşamlar kızlar,bu günkü menümü yazıyım:
kahvaltı 08 10: z.yağında 1 haşlanmış yumurta ve 13 yeşil zeytin uzerine pul biber ve nane serptim,mercimek çorbası,salata,yeşil mercimek yemeği,yeşil cay,ceviz
öğlen 15 00: yeşil mercimrk yemeği,salata,yoğurt,süt,yeşil çay.ama cok acıkmamıştşm,yemeseydım keşke.yeşil cay
akşam 18 00: salata,1 tane z.yağlı suda pişmiş köfte,üzerine kimyon,zerdeçal,tarçın,z.yağı( kediciğin menüsünden) dökülmüş yoğurt, yeşil cay
15 dkk egzersiz,15 dkk dans,30 dkk yürüyüş
Gül hanım,cok doyuyorum,hala yeşil mercimek daha cok doyurucudu,bu gün hiç açlık hiss etmedim,ona göre de kendimi çok yemiş hiss ediyorum,suçlu hiss ediyorum, kilo veremem ya da kilo alarım diye çok korkuyorum
tahmin ettiğim bir site var karatay hocayı karalamak için açmışlar o siteye biz gerekli cevapları verdik, bizim diyetimiz dukan değil hem protein hem karbonhidrat var sadece karbonhidratın Gİ düşüklerini yiyoruz oda kg almayıp vermemize neden oluyorbazı diyetisyenler karatay için karbonhidrat olmadığı için ilerde sorunlara neden olur diyorlarmış bende yediklerimizi sayıyorum bunlar karbonhidrat değilmi diyorum ağızları açık kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?