Canlarimmm,musaadelerinizle sizlerle bir paylasim yapmak istedim.Siz can dostlarimin arasina mudahil olmadan once diger topiklerin bir tanesinde sayin prof.Canan Karatay hocamizin sahsina oyle agir laf edilmistiki ,gerek yas gerk mevkii bakimindan kim oldugu ispatlanmis bir deger bunu haketmiyordu.Ne yaziktir ki tarihin her doneminde kendisinden birsey uretememe aczinde olanlar dogrulari hep karalama yoluyla ses getirmyeye calisip bosuna kurek cekmislerdir.Bilincsizce karalayicagina,bilincin yetebiliyorsa once kitaplari oku,beslenme tarzini yanlissiz uygula,kendi ozguvenin vasa ,once kendine sonra da cevrene ispat et.Sonra hocamiz herhangi bir zor mu kullaniyor?Tercih yapabilenindir,dogrulari ayirt edebilenindir.Kusura bakmayi gene basinizi agrittim ama boyle beyinlere yazsam elime klavyeme yazik,yazmazsam sus sus nereye kadar.Hayirli mutlu geceler canlarim.
aynen öyle bizde sadece beyazlar yasak öyle dilmi pilav makarna unlu mamüller karbonhidrat ile ilgili
bazen akşamları bol zeytinyağlı salata yesem olurmuki ya ben karataya yeni başladım kitabını okuyorum ama acemiyim daha rahatsızlığımdan dolayı bi kulaktan giriyo diyerinden çıkıyo daha kafam almadı
Merhaba,
ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI 12:00
Bal
Yarım portakal, 3 kayısı
Kabak çekirdeği, fındık
Zeytin
Peynir
Turp, salatalık, nane limon, zeytinyağı
Siyah çay
KARBONATLI SU
19:30-20:00
Tarhana çorbası, aşırı tuzlu geldi, bitiremedim.
Karnıbahar, etli
Lahana, salatalık turşusu
Kırmızı pancar, kıvırcık, yeşil soğan salatası
Kabak çekirdeği
Sporumu yapacağım.
Benim gördüğüm topikle aynıysa, çok üzülmüştüm. Gül ablada yazmıştı hatta oraya.
kahvaltın ne kadar az olmuş 7.5 saat nasıl dayandınki:44:
2 ayı geçmiştir heralde yazalı bir kaç kere girip baktım en son benim yazdığım duruyordu tekrar bakayım yazan olmuşmuki
2 yumurta vardı haşlanmış, şimdi sen söyleyince gördüm eksiği.Peynirde 2 çeşit peynir vardı. 2-3 gündür bala saldırdım resmen. Yarında yerim herhalde. :)
Son zamanlarda olmamıştı galiba.
Iyi akşamlar herkese:)
Bu gün kendime bir beden küçük pantolon almanin mutluluğunu yaşadımalışveriş yaptim biraz ve her alışveriş yapan bayan gibi pek bi mutlu oldum:))))
Evet gül ablacim termal'e gideceğiz. .eşimin işleri yoğun o yüzden sadece haftasonu kalacagiz..yaza inşallah daha uzun soluklu bi tatil yapabiliriz
Gül ablacim bu arada tahliller için çok iyi yapmışsın valla benimde yenilemem gerek..TSH bildigim kadariyla yiyeceklerden çok değişken cikabiliyor..iyotla ilgili yazi için teşekkürler biz zaten karatay usulü beslenince aliyormusuz iyotumuzu:))
Sabah; kkk (Kaşarlı omletle meyvesiz)
Ara yok alisverise dalinca acikmadim bile
Aksam; tarhana çorbası 1 kepce, kiymali yumurtali ispanak, yogurt...
Su az oldu 2 lt falan..spor yok belki gece pilates
okuya okuya alır canım...vakit buldukça buraya yazılanları eskileri falan oku gerekli çok bilgiler var kitaplarda yazmayan...
herşeyi bol yağlı yemen gerekir sızma veya soğuk sıkım zeytinyağı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?