Iyi akşamlar herkese:)
Bu gün kendime bir beden küçük pantolon almanin mutluluğunu yaşadımalışveriş yaptim biraz ve her alışveriş yapan bayan gibi pek bi mutlu oldum:))))
Evet gül ablacim termal'e gideceğiz. .eşimin işleri yoğun o yüzden sadece haftasonu kalacagiz..yaza inşallah daha uzun soluklu bi tatil yapabiliriz
Gül ablacim bu arada tahliller için çok iyi yapmışsın valla benimde yenilemem gerek..TSH bildigim kadariyla yiyeceklerden çok değişken cikabiliyor..iyotla ilgili yazi için teşekkürler biz zaten karatay usulü beslenince aliyormusuz iyotumuzu:))
Ekin geçmiş olsun bende de var bi teras.kapattik rahatladik..sadece çok yaginca terasin tepesi terasa akiyorbuna şükür diyoruz..
Fmgenccim maşallah sana spor her daim..misafirlerle kolay gelsin:)
Yazmayı unuttuğum bir şey varsa tekrar yazarim artik.geleyim ne yedim;
Sabah; kkk (Kaşarlı omletle meyvesiz)
Ara yok alisverise dalinca acikmadim bile
Aksam; tarhana çorbası 1 kepce, kiymali yumurtali ispanak, yogurt...
Su az oldu 2 lt falan..spor yok belki gece pilates
Sevgili fmgenccigimmmm,gule gule giy,iyi gunlerde giy canim benim.Ben su siralar yeni birseyler almiyorum cunku kilo almadan once cok yenilerim vardi.Cok sukur yavas yavas tekrar degerlendirebilecegim durumlara gelmek uzereyim insaallah.Gercekten alis-veris cok buyuk terapi.Ama degisik guzel takilara yok diyemiyorum.Guzel olan herseyi hak ediyoruz,canimiza saglik olsun.
Günaydın...
Dün ;
Sabah..2 yumurta,10 zeytin ,maydanoz ve peynir..siyah çay
Öğlen...bir kase yoğurt içine ceviz attım,kivi doğradım..havuç zeytinyağıyla beraber..
Akşam..tarhana çorbası,barbunya,ıspanak ve çok az bulgur..salata,ayran
Ben bu aralar az yiyorum nedense,sabahı öğlenle paylaşıyorum..akşam sa ne yersem salata hariç hep az az ..
Karnımda halen bir şişlik,bir rahatsızlık ve yine kabızlık durumu var..kayısı yemiyorum ve az yiyorum diye olmuş olabilir..birde yine üşüttüm ayaklarımı ..kendimi iyi hissetmiyorum((
Sizler iyisiniz inşallah...
arkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.
arkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.
günaydın arkadaslar
akşamki menüm
tarhana çorbası
3 sarma bulgurlu
salata
yatarken form çayı limonlu maydonozlu
bu sabahki menüm
roka
yumurta 1 adet
az peyaz peynir
az kaşar peynir
15 zeytin
yeşil çay
ve tabii ceviz
günaydın arkadaşlarımmm
canım benimm geçmiş olsun... kabızlık problemi hamilelikte çok oluyormuş diyolar kayısını ihmal etme işe yarıyorsa... ayaklarını sıcak tutuyosundurda yine de diyim dedim.. havalarda bi tuhaf gidiyo bende sanki grip olacak gibiyim
bişey sorabilirmiyim bitter çikolatada yasakmı kakao oranı yüzde 70 olan felan
bişey sorabilirmiyim bitter çikolatada yasakmı kakao oranı yüzde 70 olan felan
yoğurdu dün öğlenki menümde yemiştim yumurtaya gelince dün 2 tane yedim ya çok çok fazla geldi aslında bana o yüzden bu sabah 1 yedim, çikolata aslında aramıyorum ama geçen aldım öylesine duruyo evde napsam bilemedimki :Gayet güzel de,yoğurt veya ayran da tüketin derim..Yumurta da en az 2 tane olmalı..
%80 olanlarını kahve yanında 1-2 parça olarak tüketebiliyoruz..ama her gün değil...haftada bir-iki olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?