Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kafama takılan bir konudaha varya mesela saat akşamın 5 ve te yemeği yedim saat akşam 11 kadar acıkmadım yattım birşey yemeden leptin gene çalışırmı önemli olan yatarken tok olmakmı tam anlayamadım bu konuyu bundan sonra yemeğimi saat 18:30 gibi yemeye başladım artık yemek aralarından en az 4.5 , 5 saat geçmesine dikkat ediyorum

ben bi ara keten tohumu yiyordum karnımı şişiriyordu sancı oluyor gibiydi şişlikten sizdede öğle birşey oluyormu yesemmiki şimdi korkuyorum sancı oluyordu bide tabi aradan 1 sane oldu gibi sanki yesemmi düzelirmi aslında yemek istiyorum tavsiyeleriniz.

Ya ben sanki çok zayıfım boyum 1.70 aç karnına 55 kg yim ama karnım şiş yüzüm sanki içine çökmüş metabolizmamda bozuk sanki biraz kilo almam gerek gibi sanıyorum ama karnım şiş

Son düzenleme:
Günaydın...

Dün ;

Sabah..2 yumurta,10 zeytin ,maydanoz ve peynir..siyah çay

Öğlen...bir kase yoğurt içine ceviz attım,kivi doğradım..havuç zeytinyağıyla beraber..

Akşam..tarhana çorbası,barbunya,ıspanak ve çok az bulgur..salata,ayran

Ben bu aralar az yiyorum nedense,sabahı öğlenle paylaşıyorum..akşam sa ne yersem salata hariç hep az az ..

Karnımda halen bir şişlik,bir rahatsızlık ve yine kabızlık durumu var..kayısı yemiyorum ve az yiyorum diye olmuş olabilir..birde yine üşüttüm ayaklarımı ..kendimi iyi hissetmiyorum ((

Sizler iyisiniz inşallah...

arkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.

günaydın arkadaslar

akşamki menüm
tarhana çorbası
3 sarma bulgurlu
salata

yatarken form çayı limonlu maydonozlu
bu sabahki menüm

roka
yumurta 1 adet
az peyaz peynir
az kaşar peynir
15 zeytin
yeşil çay
ve tabii ceviz

canımmm güle güle giyin aldıklarını insan gerçekten çok mutlu oluyor bedeni biraz daha ufakların içine girince.. bende pantolon almadım daha ama kazak almıştım bi beden rküçük aldım yıllar sonra nasılll sevindim anlatamam sporda baya toparladı bizi

dün gelen amcamın hanımıydı.. bekarken ke halinden daha zayıf duruyosun dedi halbuki o zamanlar 56, 57kiloydum ama spor baya farkettirdi 62kiloda daha ince görünüyomuşum demek ki dedim

canımm ablamm mydenizzcim alışveriş yapmış.. ama yinede teşekkür ederim bende alacaklarım için şimdiden

canım benimm geçmiş olsun... kabızlık problemi hamilelikte çok oluyormuş diyolar kayısını ihmal etme işe yarıyorsa... ayaklarını sıcak tutuyosundurda yine de diyim dedim.. havalarda bi tuhaf gidiyo bende sanki grip olacak gibiyim

bişey sorabilirmiyim bitter çikolatada yasakmı kakao oranı yüzde 70 olan felan

dün menüm

sabah yumurtasız kk haşlanmış yeşil mercimek eşliğinde
öğlen yoğurt kuruyemiş
akşam 20.30da bitti misafir vardı.. eriştesi az olan yeşil mercimek çorbası yarım kase. brokoli salatası, yeşil salata ve bulgurlu pırasa yedim..

tavuk yemeğim vardı ama yemedimm..
gecee 1gibi bıraktık yengemi gelincede spor yapamadım malesef

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.

Benimde merak ettiklerim arasındaydın,çok çok geçmiş olsun..

Gayet güzel de,yoğurt veya ayran da tüketin derim..Yumurta da en az 2 tane olmalı..

günaydın arkadaşlarımmm

Günaydın,burası çok sessiz bugün..sabah gülümüz de gelmemiş :))

Sağol,dikkat ediyorum ama kapıyorum yinede..iştahım az,midem bulanıyor ve karnım şişiyor..sanırım üşüttüm.Kayısı da öğğ gelmişti de bıraktım..ben erik alayım bari değişiklik olsun..

%80 olanlarını kahve yanında 1-2 parça olarak tüketebiliyoruz..ama her gün değil...haftada bir-iki olabilir..

gül ablacım sağol yumurtalar için daha öncede demiştin.. beim kayınvalidemler etimesgutta oturuyolar.. orda bi yer buldum adam haftada3kez kazana gidip yumurta,tavuk getiriyor.. ordan alıyodm bu hafta sonu afyonda olunca eşime demeyide unuttum kaldı... ev ilkerde iş yerim gop ta... emeke gitmek biraz zor olacak diye kaldı. yoksa aklıma gelmedi değil düne kadar haşlanmış mercimek yedim.. bu sabah unutmşum gerçi ackmadım ama protein alamıyorum doğrudüzgün.. bi cumartesi olsaydı da alsaydım mutlu tavuk yumurtalarımı

dün akşam misafirim vardı o yüzden nete giremedim
yediklerim sabah:kkk
öğle yoğurt mercimek çorbası
akşam et sote salata mercimek köftesi 1kurabiye ve2 kaşık pilav
çok kalablıktı akşam hiç oturmadım. misafir gittikten sonra jillian 2 yaptım.
bu gün çok halsizim yalnız, her yerim ağrıyor

Canlarimmm benim,hepinize harika,mutlu,saglikli,huzurlu bir gun devami diliyorum.Fmgenccigimmm hos geldin canim,guzel sohbetine hasret kalmistik canim.Prenscigim,gecmis olsun yavrum,mumkun oldugunca gaz yapabilecek yiyecekleri -barbunya gibi-yememeye calis,ayaklarini sicak tut.Mumkunse cift corap giy yavrum.Sevgili sqaw ,size de gecmic olsun canim.

Son düzenleme:

Sevgili cisgel,prenscim de cok guzel cevaplamis,bir de kakaonun icindeki faydali yaglar cikolata asamasina gelene kadar gecirdigi islemlerden dolayi trans yaga donusuyormus ki kesinlikle yasak.Ilk baslarda kilo verme asamasinda yenilmiyor.Cok cani cekenler kahve ile bir draje kadar tuketebiliyorlar ama emin ol Karatay tarzini duzenli yaparsan bir muddet sonra canin cekmeyecek,aramiyacaksin bile canim.

Gayet güzel de,yoğurt veya ayran da tüketin derim..Yumurta da en az 2 tane olmalı..

%80 olanlarını kahve yanında 1-2 parça olarak tüketebiliyoruz..ama her gün değil...haftada bir-iki olabilir..[/QUOTE]
yoğurdu dün öğlenki menümde yemiştim yumurtaya gelince dün 2 tane yedim ya çok çok fazla geldi aslında bana o yüzden bu sabah 1 yedim, çikolata aslında aramıyorum ama geçen aldım öylesine duruyo evde napsam bilemedimki :

%80 olanlarını kahve yanında 1-2 parça olarak tüketebiliyoruz..ama her gün değil...haftada bir-iki olabilir..
yoğurdu dün öğlenki menümde yemiştim yumurtaya gelince dün 2 tane yedim ya çok çok fazla geldi aslında bana o yüzden bu sabah 1 yedim, çikolata aslında aramıyorum ama geçen aldım öylesine duruyo evde napsam bilemedimki :[/QUOTE]

Sevgili cisgel,bizimle burada oldugun icin nacizane fikrimi yaziyorum yavrum,bi sekilde elinin altindan,gozunun onunden uzaklastir derim.Cunku cikolata ve seker ayni uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor ve senin bir anlik boslugunu bekliyor,ya bir seye uzuldun ya sevindin yalanci moral gibi onu yemeni bekliyor.Butun emeklerine yazik degil mi,bunca sene kendimizi zehirledik biraz da bu bahar yaz yaklasirken inen gramajlarimizla sevinelim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…