Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili cisgel,bizimle burada oldugun icin nacizane fikrimi yaziyorum yavrum,bi sekilde elinin altindan,gozunun onunden uzaklastir derim.Cunku cikolata ve seker ayni uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor ve senin bir anlik boslugunu bekliyor,ya bir seye uzuldun ya sevindin yalanci moral gibi onu yemeni bekliyor.Butun emeklerine yazik degil mi,bunca sene kendimizi zehirledik biraz da bu bahar yaz yaklasirken inen gramajlarimizla sevinelim artik.[/QUOTE]

ne kadar güzel söylemişsin, aslında düşünüyorumda çocuk gibi aburu cuburu yemek neymişki cevremde dikkat ediyorum yaşıtlarım bu tarz seylere artık sıcak bakmıyor sanırım benimde böle şeyleri artık istiyorsa kızım için almam lazım sadece

Sevgili cisgel,bizimle burada oldugun icin nacizane fikrimi yaziyorum yavrum,bi sekilde elinin altindan,gozunun onunden uzaklastir derim.Cunku cikolata ve seker ayni uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor ve senin bir anlik boslugunu bekliyor,ya bir seye uzuldun ya sevindin yalanci moral gibi onu yemeni bekliyor.Butun emeklerine yazik degil mi,bunca sene kendimizi zehirledik biraz da bu bahar yaz yaklasirken inen gramajlarimizla sevinelim artik.[/QUOTE]

haklısın aslında zaten abur cubur olayını çocukluğumda bırakmam gerekirdi şimdi yemek niyeyse artık çocuğum isteyince eve almalıyım böyle şeyleri kendim için değil

ne kadar güzel söylemişsin, aslında düşünüyorumda çocuk gibi aburu cuburu yemek neymişki cevremde dikkat ediyorum yaşıtlarım bu tarz seylere artık sıcak bakmıyor sanırım benimde böle şeyleri artık istiyorsa kızım için almam lazım sadece [/QUOTE]

Sevgili cisgelcigim,yavrum dikkat ettiysen sen yeme ama hele hele cocuguna ver diye hic yazmadim.Evet benimm yasim gecti,elli uc yasindayim ama dizlerl cok sanslisiniz ki Karatay tarzi beslenmeyle erken tanistiniz.Insaallah saglikli nesiller yetistirmek artik sizin elinizde.Canim Turkiyem herseyde olduguu gibi ,kuruyemis cenneti.Yavrularinizi icinde ne oldugu belli olmayan paketlenmis urunler yerine cesit cesit kuru meyvalarla besleyiniz.Vucut mekanizmasinin hic taniyamiyacagi urunlerle zehirleyip rabbim esirgesin hastaliklarina goz yummayalim.Hele konu evlatlar olunca duyarsiz kalamadim.

Son düzenleme:
mutsuzluğun kısa sürer inşallah.....

bu diyet bizim ömürlük sağlıklı beslenmemiz ne olursa olsun durmak yok yola devam

gül ablacım inan canım yemek yemek istemiyor .önceki diyetlerime göre gayet rahatım .fakat beni bu sabah kahvaltısı hazırlaması yoruyor zorla yiyorum.öğlen akşam azar azar yıyorum .ama öğlen mesela kayınvalıdeme gittim.bilirmisiniz bilmem biz cizleme deriz burda yagda onu yaptı yemek zorunda kaldım.bunlar canımı sıkıyor ya %100 uyacam ya bırakacam .ortasını bulamıyorum ben.bu hafta mesela spor yapmadım.200 gr versemm kardır sanırım.birde eşim benim esnaf bakkal.allaha şükür herşey var dükkanda buzluk agzına kadar dondurma dolu .gece dükkanı kapatıyor cıtır cıtır cıp yıyor kuruyemıs yıyor ben oturup onu ızlıyorum hiç destek olmuyor bana oda sinirimi bozuyor.o patates kızarması yerken misal ben haşlanmış yumurta yıyorum

kuruyemişle zeytinyağı olmaz, yoğurk yerken üstüne dökebilirsin, salatalara, zeytine,yeşilliklere dökebilirsin havucu ve turp u zeytinyağına batırarak yiyebilirsin

kahvaltın güzel

leptin yemekten 4 sat sonra çalışmaya başlıyor açıkmadığın sürece çalışır ister 5 te ye ister 6-7 farketmez
bende olmuyor nasıl yediğin ve yediğin ölçüde önemli
Ya ben sanki çok zayıfım boyum 1.70 aç karnına 55 kg yim ama karnım şiş yüzüm sanki içine çökmüş metabolizmamda bozuk sanki biraz kilo almam gerek gibi sanıyorum ama karnım şiş

beslenme bozukluğundan olabilir karatay la beslenme tarzını düzeltince hepsi geçer kedi83 de senin gibi zayıf ama sağlıklı beslenmek için karatay yapıyor,

geçmiş olsun canım dikkat et kendine kayısıyı ihmal etme o zaman

Sevgili cisgelcigim,yavrum dikkat ettiysen sen yeme ama hele hele cocuguna ver diye hic yazmadim.Evet benimm yasim gecti,elli uc yasindayim ama dizlerl cok sanslisiniz ki Karatay tarzi beslenmeyle erken tanistiniz.Insaallah saglikli nesiller yetistirmek artik sizin elinizde.Canim Turkiyem herseyde olduguu gibi ,kuruyemis cenneti.Yavrularinizi icinde ne oldugu belli olmayan paketlenmis urunler yerine cesit cesit kuru meyvalarla besleyiniz.Vucut mekanizmasinin hic taniyamiyacagi urunlerle zehirleyip rabbim esirgesin hastaliklarina goz yummayalim.Hele konu evlatlar olunca duyarsiz kalamadim.[/QUOTE]

:2::2::2::2::2::2: hepsini geri alıyorum ozaman söylediklerimin çok haklısınız evet

akşamki kurabiye için
pilav bulgurmu prinçmi
jillian kurabiyeyi eritmiştir ama kg vermen yavaşlar insülin düşmez

eşler yardımcı olmayınca işiniz zorlaşıyor, bırakırsanda kg lar fazlalaşıyor iradene hakim olabildiğin kadar olacaksın hiç yapmamaktan iyidir karataya alıştıkça zaten içinden yemekte gelmeyecek eşinin yedikleri sana zehir olarak görünecek canın istemeyecek

Emek zor sana ama sende çözümü bulmuşsun kazan dan gelmeside iyi güvenilir olunca, mutlu tavuk yumurtaların gelince mutlu mutlu proteinlerini alırsın

tavsiyelerin için teşekkür ederim Gül Teyze öğlen yemeğimi 13:40 te 2 avuca yakın kabuklu fıstık yedim

olleyy ozaman ben bu işi başarıcam

isteyince herşey başarılır sende başaracaksın yeterki zararlı şeylere ve ikramlara hayır demeyi öğren,,,bazıları karşıdakini kıramıyoruz diye önlerine ne gelse yiyorlar bahanede hazır kıramadım karşıdakinimi kıramıyorlar kendi nefislerinimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…