yoğurdu dün öğlenki menümde yemiştim yumurtaya gelince dün 2 tane yedim ya çok çok fazla geldi aslında bana o yüzden bu sabah 1 yedim, çikolata aslında aramıyorum ama geçen aldım öylesine duruyo evde napsam bilemedimki :
yoğurdu dün öğlenki menümde yemiştim yumurtaya gelince dün 2 tane yedim ya çok çok fazla geldi aslında bana o yüzden bu sabah 1 yedim, çikolata aslında aramıyorum ama geçen aldım öylesine duruyo evde napsam bilemedimki :
Sevgili cisgel,bizimle burada oldugun icin nacizane fikrimi yaziyorum yavrum,bi sekilde elinin altindan,gozunun onunden uzaklastir derim.Cunku cikolata ve seker ayni uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor ve senin bir anlik boslugunu bekliyor,ya bir seye uzuldun ya sevindin yalanci moral gibi onu yemeni bekliyor.Butun emeklerine yazik degil mi,bunca sene kendimizi zehirledik biraz da bu bahar yaz yaklasirken inen gramajlarimizla sevinelim artik.
mutsuzluğun kısa sürer inşallah.....
bu diyet bizim ömürlük sağlıklı beslenmemiz ne olursa olsun durmak yok yola devam
Gül Teyze öğle yapmaya çalışıyorum ama sindirim sistemim bozuk inşallah zamanla düzelir
sabahları 2 yumurta yiyordum 3 e çıkardım
öğlenleri kuruyemiş yerken zeytinyağı teketmeme gerek varmı gül teyze
kahvaltın güzelSabah kahvaltım saat: 07:30 - 08:05 arası
sabah aç karnına zeytinyağı içtim
tereyağında 3 yumurta
15 civarında zeytin
1 avuç dolusu kuruyemiş
bol yeşillik marul yani zeytinyağına batırıp yedim
3 kayısı ve 3 ceviz
1 tabak süzme yoğurt
kahvaltıdan önce 30 dk yürüyüş
kafama takılan bir konudaha varya mesela saat akşamın 5 ve te yemeği yedim saat akşam 11 kadar acıkmadım yattım birşey yemeden leptin gene çalışırmı önemli olan yatarken tok olmakmı tam anlayamadım bu konuyu bundan sonra yemeğimi saat 18:30 gibi yemeye başladım artık yemek aralarından en az 4.5 , 5 saat geçmesine dikkat ediyorum
bende olmuyor nasıl yediğin ve yediğin ölçüde önemliben bi ara keten tohumu yiyordum karnımı şişiriyordu sancı oluyor gibiydi şişlikten sizdede öğle birşey oluyormu yesemmiki şimdi korkuyorum sancı oluyordu bide tabi aradan 1 sane oldu gibi sanki yesemmi düzelirmi aslında yemek istiyorum tavsiyeleriniz.
Ya ben sanki çok zayıfım boyum 1.70 aç karnına 55 kg yim ama karnım şiş yüzüm sanki içine çökmüş metabolizmamda bozuk sanki biraz kilo almam gerek gibi sanıyorum ama karnım şiş
Günaydın...
Dün ;
Sabah..2 yumurta,10 zeytin ,maydanoz ve peynir..siyah çay
Öğlen...bir kase yoğurt içine ceviz attım,kivi doğradım..havuç zeytinyağıyla beraber..
Akşam..tarhana çorbası,barbunya,ıspanak ve çok az bulgur..salata,ayran
Ben bu aralar az yiyorum nedense,sabahı öğlenle paylaşıyorum..akşam sa ne yersem salata hariç hep az az ..
Karnımda halen bir şişlik,bir rahatsızlık ve yine kabızlık durumu var..kayısı yemiyorum ve az yiyorum diye olmuş olabilir..birde yine üşüttüm ayaklarımı ..kendimi iyi hissetmiyorum((
Sizler iyisiniz inşallah...
arkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.
ne kadar güzel söylemişsin, aslında düşünüyorumda çocuk gibi aburu cuburu yemek neymişki cevremde dikkat ediyorum yaşıtlarım bu tarz seylere artık sıcak bakmıyor sanırım benimde böle şeyleri artık istiyorsa kızım için almam lazım sadece
dün akşam misafirim vardı o yüzden nete giremedim
yediklerim sabah:kkk
öğle yoğurt mercimek çorbası
akşam et sote salata mercimek köftesi 1kurabiye ve2 kaşık pilav
çok kalablıktı akşam hiç oturmadım. misafir gittikten sonra jillian 2 yaptım.
bu gün çok halsizim yalnız, her yerim ağrıyor
geçmiş olsun canım
kendine dikkat et
gül ablacım inan canım yemek yemek istemiyor .önceki diyetlerime göre gayet rahatım .fakat beni bu sabah kahvaltısı hazırlaması yoruyor zorla yiyorum.öğlen akşam azar azar yıyorum .ama öğlen mesela kayınvalıdeme gittim.bilirmisiniz bilmem biz cizleme deriz burda yagda onu yaptı yemek zorunda kaldım.bunlar canımı sıkıyor ya %100 uyacam ya bırakacam .ortasını bulamıyorum ben.bu hafta mesela spor yapmadım.200 gr versemm kardır sanırım.birde eşim benim esnaf bakkal.allaha şükür herşey var dükkanda buzluk agzına kadar dondurma dolu .gece dükkanı kapatıyor cıtır cıtır cıp yıyor kuruyemıs yıyor ben oturup onu ızlıyorum hiç destek olmuyor bana oda sinirimi bozuyor.o patates kızarması yerken misal ben haşlanmış yumurta yıyorum
öğlen menüm
domates çorbası
zeytinyağlı pırasa
yoğurt
gül ablacım sağol yumurtalar için daha öncede demiştin.. beim kayınvalidemler etimesgutta oturuyolar.. orda bi yer buldum adam haftada3kez kazana gidip yumurta,tavuk getiriyor.. ordan alıyodm bu hafta sonu afyonda olunca eşime demeyide unuttum kaldı... ev ilkerde iş yerim gop ta... emeke gitmek biraz zor olacak diye kaldı. yoksa aklıma gelmedi değildüne kadar haşlanmış mercimek yedim.. bu sabah unutmşum gerçi ackmadım ama protein alamıyorum doğrudüzgün.. bi cumartesi olsaydı da alsaydım mutlu tavuk yumurtalarımı
kahvaltın güzel
leptin yemekten 4 sat sonra çalışmaya başlıyor açıkmadığın sürece çalışır ister 5 te ye ister 6-7 farketmez
bende olmuyor nasıl yediğin ve yediğin ölçüde önemli
beslenme bozukluğundan olabilir karatay la beslenme tarzını düzeltince hepsi geçer kedi83 de senin gibi zayıf ama sağlıklı beslenmek için karatay yapıyor,
tavsiyelerin için teşekkür ederim Gül Teyze öğlen yemeğimi 13:40 te 2 avuca yakın kabuklu fıstık yedim
olleyy ozaman ben bu işi başarıcam
akşam yemeğine kadar tok tutacakmı fıstıklar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?