Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

karatay mutfağı kitabından galiba yemek yapmasını öğrenecem yumurtalı çeşitler hoşuma gitti stresten bunalımdan hiç yemek yapmayı öğrenemedim

Son düzenleme:

Çok fazla kilom yok boyum 1.64 kilom 56 aslında ideal denilebilecek ölçülerdeyim şu an hedefim 52-54 arası
ama herşeyden önce sağlıklı yaşamak için karataya bende uyabildiğim kadar uyacağım...
Sebebi ise biz toplum olarak zaten günde 2-3 öğün yemeğe alışmışız ve metabolizmada bu yaşımıza kadar böyle devam etmiş...
Şimdi ara-ana öğünler ters tepki yapıyo asnki acaba haksızmıyım?
Bu arada diyetisyenlerin verdiği klasik ana-ara öğün ızdırabındanda kurtulmuş olacağız diye düşünüyorum...
Annem şu an bi diyetisyenin kontrolünde diabet ile savaşıyor, diyete uyabilirse ilaç tedavisine hiç başlanılmıcak
Ama ana-ara öğün çok yoruyor tüm günü neredeyse mutfakta geçiyor ki ev hanımı üstelik günlük 30-40 dk. yürüyüşünüde yapıyo
1 ay sonunda 1-2 kilo aldı üstelik normalde zayıflaması gerekiyodu
Pazartesi kontrole gidecek bakalım diyetisyen bu duruma ne diyecek:18:

bi kaç gün yiyorum acıkmıyorum, ıspanaklı yumurta pratik tarifi söylermisiniz ben pek yemek yapmasını bilmiyorum biandan tembellik işte

kuru soğanı küçük doğra bol zeytinyağında hafif kavur ıspanakları doğrayıp biraz kavur, istersen salçada koyabilirsin,istediğin baharatları ve tuzu koyduktan sonra yumurtaları kırabilirsin yumurtalar pişince afiyetle yersin

karatay mutfağı kitabından galiba yemek yapmasını öğrenecem yumurtalı çeşitler hoşuma gitti stresten bunalımdan hiç yemek yapmayı öğrenemedim

bu zamana kadar öğrenmediğin iyi olmuş baştan sağlıklı beslenmeyi ve yiyecekleri sağlıklı pişirmeyi öğrenerek başlarsın

Sevgili Gulcugum,nasilsiniz ? Bugun biraz gec geldin canim,seyahat ne zaman kismetse ?

merhaba canım iyiyim çok şükür sabah hastanede ultrasyonum vardı sonrada işler derken 2 yi buldu gelmem
allah kısmet ederse pazartesi sabah gidiyorum perşembe gece dönüyorum

kesinlikle haklısınız ben artık hakimim nefsime iyiki sizleri tanıdım

merhaba canım aramıza hoşgeldin

kg ideal 2-3 kg yu çok çabuk verirsin karatayı rejim olarak uygulayanlar bırakınca kg alıyorlar bu rejım değil sağlıklı beslenme ömür boyu uygulamamız gerek sizinde dediğiniz gibi bu zamana kadar yanlış şeylerle beslenip metabolizmamızıda sağlığımızıda bozduk bundan sonra ne kadar düzeltebilirsek kardır..
annenizde karatay yapsa diabetten kurtulur sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusunuz bilmiyorum ama orada birsürü insan var karatay sayesinde dizbetten ve birsürü hastalıktan kurtulmuş olan.... karatayın kitaplarını alıp hem siz okuyun hem annenize okutun mutlaka ne ara öğüne gerek var ne mutfakta saatlerce uğraşmaya

rahatsızlıklarımdan bide panik atak dan dolayı hiç birşeyle uyraşmak istemiyordum ama başaracam inşallah bi güven geldi sanki

buradan ayrılma motivasyonla herşeyi başarabilirsin panik atağıda karataya devam ettikçe atlatırsın kitabı okudukça hangi hastalıklara iyi geldiğini görürsün

Hoşbulduk canım
Evet kitaplarını aslında dün alıcaktım ama iş çıkışı maalesef kafam dolu old.dan unutmuşum
Ama ilk fırsatta aklımda alıcam yani kesin kararlıyım
Bahsettiğin sayfayı bilmiyorum
Uzun zamandır uzaktan uzağa takip ediyodum siteyi yenice üye oldum
Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederm

Gül ablam gelmiş hoşgelmiş :)))

Yarın liste ben de biliyorum,kafama yazmıştım :)) yapabilirim sanırım..

Bu arada karnımım ağrısı biraz geçti,altımda sobada yaktım doğalgaz haricinde..yemekte az yedim midem kabul etmiyor..kayısı ,erik alıcam aktardan devam edicem ..elma getirmiştim henüz yemedim..

Canan ablacım; barbunya çok az yedim özlemişim ne zamandır yemiyordum...kayınvalidemdeydim akşam çok da güzel olmuştu..
Aksi gibi bugünde nohut yapıcam,ama ama suyunu değiştirerek ısladım,2 gece bekletmemiz gerekiyormuş kurubaklagilleri gaz yapmaması için..

aferin sana unutmamışsın
yapması kolay yardım istediğin zaman hazırım
ağrının geçtiğine sevindim havalar iyice soğudu farkına varmadan üşütüyoruz sen daha dikkatli ol canım

facebook kullanıyorsan sağlıklı yaşıyoruz yazınca direk çıkıyor, kullanmıyorsanda google ye yazınca çıkar,,, ben ilk o sayfayı bulup başlamıştım kitapları okuyana kadar oradan çok şeyler öğrenmiştim, bir ay sonra kadınlar kulübü aklıma geldi karatayla ilgili topiklere takıldım,, sonrada ben yeni topik açıp yeni başlayanlara faydalı olmak istedim, topiğimize katılan bütün arkadaşlarımızla beraber topiğimize yeni katılan herkese faydalı olmaya çalışıyoruz

o siteyi hepimiz takip ediyoruz karatay menüsü diye yemek çeşitleride var

M.Canan Efendigil Karatay

5 NEDEN KARATAY DİYETİ' TAM SİZE GÖRE...

1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;

2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;

3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;

4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;

5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;

Karatay beslenme ve yaşam şekli bunları size sunuyor. Karatay, tam size göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…