Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Prenscim sana ne oldu Nazar mı değirdik, geçen gün miden bulandı demiştin bugün karın ağrısı. Aman dikkat et kendine. Bulantı diye diye seni de bulandırdım Bugün ben de kuru fasulye pişiriyorum dün de bakla yemiştim taze baklaya bayılırım sarımsaklı yoğurtla ama rahatsız etti yedikten sonra. Bu gün kurufasulyeyi haşlayıp suyu süzdüm o yüzden. Sonra da güveçe koyup (biz çömlek deriz aslında) fırına verdim. Eşim ne zamandır fırında kuru fasulye yap fırında kuru fasulye yap diyip duruyordu dur bakalım deneyim dedim. Doktorum haftada en az 1 kez kuru bakliyat yememiz gerektiğini söyledi. O nedenle dikkat etmeye çalışıyorum aslında kuru fasulyeyi sevmem pek. Yanında pirinç pilavı da güzel giderdi ama cıssssssss

dünki menüm

sabahKKK ve 1 bardak kefir

akşam1 bardak kefir, mercimek çorbası,4 tane köfte, salata, keten tohumlu yoğurt,

spor: ev-hastane-iş arasında mekik dokuma

İyi Akşamlar sevgili topigim herkes cok iyidir inşallah. ..geçmişe az bi bakabildim, yeni gelen bi arkadaş daha var hosgeldinizz diyorum. .
Tüm gun ütü valiz isleriyle ugrastim durdum.yorulmusum iki çocuk biri bebek olunca gerisini siz düşünün iki üç valiz yaptım. .

Diyetime bu günde sadik kaldım:)
Sabah kkk

Arada yogurt ve kuruyemiş yedim

Aksamda tarhana çorbası ıspanak yemegi yogurt turp yedim

3 bardak lahana maydanoz suyu ictim...
2 lt su ve siyah çay limonlu
Spor 1 saat yürüyüş

Hepinize koccaman sevgiler :)))

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:30
Bal
2 yumurta
Kabak çekirdeği, fındık, kaju
5 Zeytin
Peynir
Turp, maydanoz
Siyah çay

Karbonatlı su

17:30
Karnıbahar, etli
Kırmızı pancar, kıvırcık, yeşil soğan salatası

19:30
Kabak çekirdeği,kaju
Çay

iyi akşamlar herkese
bugün yediklerim
sabah 8.15 yumurtasız karatay kahvaltıı( yeşil mercimeğide unutmuşum )
öğlen13.15 yğurt yanına 2ufak yerli muz
akşam 20.00 da bitti dünden kalan pırasa , brokoli, 10tanede siyah zeytin( doymadım gibi oldu bende zeytin yedim)

su 1.5 bitti.. 2.5 olur yatana kadar.. 2 ufak bardak çay, türk kahvesi öğleden sonra
spor jillian 3 yapılacak

Şimdi benimki 4 öğünmü oluyor. Kimse beni örnek almasın sakın!

kolay gelsin canım yarın kaçta gideceksiniz
afiyet olsun lahananın faydaı olacakmı bakalım

afiyet olsun canım
zencefil, zerdeçal, tarçın yoğurdamı karıştırıyorsun

unlaşmış şeyler zararlı diye ben öyle almadım

Ama tarçını her zaman kabuk tüketemiyoruz ki, mesela karabiber, pulbiber onlar ne olacak, zerdeçal çok yararlıymış, DNA onarımı yapıyormuş, onları toz olarak tüketebiliriz ancak. Tabii zencefil taze daha iyi. :) Baharatları bol tüketin diyordu Ayşegül Çoruhluda, kesin Canan hocada katılıyordur. :) Ben zaten yemekte baharatı çok severim, baharatsız yemek bana tatsız gelir. Özellikle kekiğe bayılırım.

Son düzenleme:

tarçınıda ben kabuk alıyorum, karabiberi değirmende çekiyorum, pul biber yapanlarda var ben yaza ancak yaparım hazır alıyorum şimdi.....baharat kullanmak serbest

Canlarimmm hepinize hayirli mutlu geceler diliyorum.Yarin insaallah hepimiz tartida eksilerimizle seviniriz.Kismetse bende prensesimi getirecegim.Bugunden butun hazirliklarimi bitirdim cok sukur.Mydenizzzcigim hayirli guzel tatiller olsun insaallah.Gulcugum,ben de baharatlari aynen kedicigim gibi yogurtta toz halinde kullaniyorum.Hatta soyle yaptim tam olcu oldu kendimce.Yuz gram tarcin,yuz gram zerdecal ve zencefil baskin baharat oldugu icin elli gram.Ucunu cam bir kavanozda karistirdim,bir kase yogurda bir cay kasigi koyuyorum,bir tatli kasigi butun keten tohumu ve bir corba kasigi da zeytinyagi,mukemmel bir laxatif etkisi gosteriyor.

sanada hayırlı geceler canım
ben yarından yine ümitsizim
gözünaydın prensesin gelecek inşallah mutlu 2 gün geçirirsiniz
keten tohumu öğütüldükten sonra 15 dkk içinde tüketilmesi gerekiyor ya diğerleride öylemi acaba onu bi araştırmak lazım

bende karatay diyetine başlamaya karar verdim,ilk işim kitabı almak olacak ve burayı takip edeceğim.kitabı alana kadar sizlerin örnek menülerinden faydalanacağım.

Rumuz:BucuS
Başlangıç tarihi:31/01/2014
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:--
Bu hafta:--
Fark:--
Toplam fark:--
Beden:42
Spor:--
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:--

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,dün internette sorun oldu,yazdım silindi,dünkü menümü yazıyım:

kahvaltı 08 45:kediciğin yoğurtunun uzerıne z .yağında pişmiş 1 yum.,mercimek corbası,peynir,yeşil mercimek yemeği,ceviz,yeşil çay.

öğlen:yeşil çay

akşam 17 45:salata,yeşil mercimek yemeği,haşlanmış et,yeşil çay. gün boyu hiç acıkmadım.önceleri saat başı acıkırtım,şimdi Allah şükür acıkmıyorum,ve çok yemeden doyuyorum,demek ki,işin sırrı doğru gidalanmak.

rumuz:hatce33

baş.tarih:30 12 2013

baş.kilo:96

geçen hafta:90.600

bu hafta:89.900

fark:700

beden:54

spor:15 dkk egzersiz,yürüyüş

hedef:75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…