Gül ablam gelmiş hoşgelmiş :)))
Yarın liste ben de biliyorum,kafama yazmıştım :)) yapabilirim sanırım..
Bu arada karnımım ağrısı biraz geçti,altımda sobada yaktım doğalgaz haricinde..yemekte az yedim midem kabul etmiyor..kayısı ,erik alıcam aktardan devam edicem ..elma getirmiştim henüz yemedim..
Canan ablacım; barbunya çok az yedim özlemişim ne zamandır yemiyordum...kayınvalidemdeydim akşam çok da güzel olmuştu..
Aksi gibi bugünde nohut yapıcam,ama ama suyunu değiştirerek ısladım,2 gece bekletmemiz gerekiyormuş kurubaklagilleri gaz yapmaması için..
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:30
Bal
2 yumurta
Kabak çekirdeği, fındık, kaju
5 Zeytin
Peynir
Turp, maydanoz
Siyah çay
Karbonatlı su
17:30
Karnıbahar, etli
Kırmızı pancar, kıvırcık, yeşil soğan salatası
19:30
Kabak çekirdeği,kaju
Çay
İyi Akşamlar sevgili topigim herkes cok iyidir inşallah. ..geçmişe az bi bakabildim, yeni gelen bi arkadaş daha var hosgeldinizz diyorum. .
Tüm gun ütü valiz isleriyle ugrastim durdum.yorulmusum iki çocuk biri bebek olunca gerisini siz düşünün iki üç valiz yaptım. .
Diyetime bu günde sadik kaldım:)
Sabah kkk
Arada yogurt ve kuruyemiş yedim
Aksamda tarhana çorbası ıspanak yemegi yogurt turp yedim
3 bardak lahana maydanoz suyu ictim...
2 lt su ve siyah çay limonlu
Spor 1 saat yürüyüş
Hepinize koccaman sevgiler :)))
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:30
Bal
2 yumurta
Kabak çekirdeği, fındık, kaju
5 Zeytin
Peynir
Turp, maydanoz
Siyah çay
Karbonatlı su
17:30
Karnıbahar, etli
Kırmızı pancar, kıvırcık, yeşil soğan salatası
19:30
Kabak çekirdeği,kaju
Çay
Şimdi benimki 4 öğünmü oluyor.Kimse beni örnek almasın sakın!
afiyet olsun canım
zencefil, zerdeçal, tarçın yoğurdamı karıştırıyorsun
Evet, yoğurda karıştırıyorum ama ZEYTİNYAĞIda ekliyorum.
ben ilk defa zencefil aldım 1 haftadır duruyor nasıl koyuyorsun eziyormusun kesiyormusun
Toz zencefil katıyorum ben, onuda rendelersen olur herhalde, aynı etkiyi gösterir herhalde.
unlaşmış şeyler zararlı diye ben öyle almadım
Ama tarçını her zaman kabuk tüketemiyoruz ki, mesela karabiber, pulbiber onlar ne olacak, zerdeçal çok yararlıymış, DNA onarımı yapıyormuş, onları toz olarak tüketebiliriz ancak. Tabii zencefil taze daha iyi. :) Baharatları bol tüketin diyordu Ayşegül Çoruhluda, kesin Canan hocada katılıyordur. :) Ben zaten yemekte baharatı çok severim, baharatsız yemek bana tatsız gelir.Özellikle kekiğe bayılırım.
Canlarimmm hepinize hayirli mutlu geceler diliyorum.Yarin insaallah hepimiz tartida eksilerimizle seviniriz.Kismetse bende prensesimi getirecegim.Bugunden butun hazirliklarimi bitirdim cok sukur.Mydenizzzcigim hayirli guzel tatiller olsun insaallah.Gulcugum,ben de baharatlari aynen kedicigim gibi yogurtta toz halinde kullaniyorum.Hatta soyle yaptim tam olcu oldu kendimce.Yuz gram tarcin,yuz gram zerdecal ve zencefil baskin baharat oldugu icin elli gram.Ucunu cam bir kavanozda karistirdim,bir kase yogurda bir cay kasigi koyuyorum,bir tatli kasigi butun keten tohumu ve bir corba kasigi da zeytinyagi,mukemmel bir laxatif etkisi gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?