Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah kahvaltım saat:07:45 - 08:10 arası

1 tabak zeytinyağı karşmış süzme yoğurt
20 civarında zeytin
3 ceviz 3 kayısı
bol yeşillik zeytinyağına batırıp
1 avuç kuruyemiş

bal yasak canım....gerçek doğal bal bulabiliyorsun yiyebilirsin onunda kg su 1000 ytl miş canan hoca öyle söylüyor bulmak zor diğerlerini yemeyin diyor

Gül teyze babam gürcistandan aldı bi kavanoz 3 te 2 sini yedim ama buna başlayınca bıraktım kahvaltıda 1 yemek kaşıyı filan tüketsem sorun olurmu doğal çam balı
bide keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz öylecemi yutuyorsunuz gül teyze

Son düzenleme:
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.4
bu hafta:45.5
fark: -900 gr
toplam fark: -4.500 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.939

aramıza hoşgeldiniz
karataya başlamakla doğru karar vermişsiniz
kitap alana kadar fırsat buldukça ilk sayfalarımızdan itibaren okuyarak hem örnek menüleri hem karatayla ilgili bilgileri öğrenebilirsiniz....aklınıza takılan veya sormak istediğiniz herşeyide sorabilirsiniz

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi:02,11,2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:64.8
Fark:700 gr
Toplam fark: 4.3 kg
Beden:40
Spor: yürüyüş, pilates, 1 defada jillian..sporum düzensizdi bu hafta
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef 65 'ti ulaşıldı...ikinci 60 kg
Yüzdesi: % 1.068

arkadaşlarım ,ablalarım hepinize hayırlı cumalar mutlu hafta sonları dilerim..

çokkk şükür 2 sene sonra 64'lü rakamları görebildim..çok mutluyum daim olsun inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim..birazdan yola çıkacağız..hepinize kucak dolusu sevgiler

Son düzenleme:

satılan bütün ballara doğal diyorlar gerçek doğal bal zor bulunurmuş oda gerçek değildir ...kg vermeni engeller insülin direncini kıramazsın

keten tohumunu 1 tatlı kaşığına denk gelecek şekilde öğütüp yoğurta katarak yyiyoruz salatalarada katabilirsin öğütmeden

menülerini incelerken dedim içimden bu kız yine bu hafta çok kilo verecek diye çok az gelmişti bana yediklerin..farkında mısın hedefinin altındasın canım benim...topikçe ; biz kilo verince sen kilo alınca sevinir olduk

iyi gidiyorsun canım

salatalarda öğütmeden o şekilde yersek olurmu

kedicik naptın sen bu hafta alma haftandı tebrikler canım hedefin altının altınada inmeyi başardın

GÜNAYDINLARRRR

rumuz:Çiğsel2010

baş.tarih:27.01.2014

baş.kilo:81

geçen hafta:81

bu hafta:80.00

fark:1 kilo

beden:42

spor:şu an için sadece yürüyüş

hedef:70

:
helal sana
aramızda 500 gram fark vardı sen vererek ben alarak fark 4 kg ya çıktı ben ağlamayında kimler ağlasın

rumuz:sevdim3737
başlangıç :13/01/2014
başlangıç kilo:66
hedef:55
geçen hafta :63,500
bu hafta:63,400
fark yüzdesi:0,16
beden:40
boy:1,59
bu hafta ıkı tane yaş pasta yedim .yağlı yemekler yemek zorunda kaldım.ama şükürler olsun almamışım 100 gr da olsa kardır.sporda yapamadım bu hafta haftaya tam başlayacam inşallah

yalnız tartım kafayı yedi bence ilk çıktım 80.00 çıktım ikinciye çıktım 80.300 3. ye bi daha çıktım 80.400 dedi ben ilk cıktımı yazdım hangisi doğruki şimdi:26:

:

helal sana
aramızda 500 gram fark vardı sen vererek ben alarak fark 4 kg ya çıktı ben ağlamayında kimler ağlasın

teşekkür ederim ablacım ya senin bu desteğin nasıl moral veriyor anlatamam..önceleri ikimiz bereber ağlardık her hafta inşallah sende kırılma noktasını yaşayıp kilo kaybetmeye başlarsın çok üzülüyorum sen üzüldükçe..
ben kendime şaşırıyorum her hafta korkarak çıkıyorum tartıya eskiden kalma bir alışkanlık ama bu 1 aydır çok şükür korktuğum başıma gelmiyor..ilk verdiğim 1,5 kilo benim kırılma noktammış..darısı başına ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…