Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kar kardır 100 gramda olsa ....ben 100 gram versem diye 3 ay inledim 4. ay bırak vermeyi 2 kg üstüne aldım

inşallah canım... kafayı yemek üzereyim dün -200 dü bugün 600 eklenmiş +400 çıktı 1 ayda tam 2 kg artmış oldu 100 gram veremezken 2000 gram aldım...kızkardeşim sabah simitler poğçalar,gece çocuklarla tatlı, gofret ne bulursa yiyor, gündüz dışarda pideli dönerler ye babam ye her sabah eksi çıkyor ben kaçamaksız aldıkça alıyorum

Eridin bittin kediiiii. Biz üzülüyoruz ama sanaaa

Rumuz:Ekin06
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 05.12.2013 8 hafta bitti
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 75,9
Bu hafta: 76,7
Fark: +800
Toplam Fark: +1100
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;2 yumurta,peynir,zeytin
Öğlen;mercimek çorbası ,ıspanak ve yoğurt
Akşam; Kıymalı nohut+semizotlu yoğurtlu salata +salata

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 62,5
Fark: 500
Toplam fark :8,5 kg.(24+2 haftamı bitirdim)
Spor: bu hafta soğuktan spor yapamadım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

3 gecedir doğru düzgün ağrılarımdan uyuyamıyorum,meleğimle alakası yok adım gibi eminim...ben ne kadar dikkat ettiysem de üşüttüm..mide bulantısı,karınağrısı ve kabızlıktan dolayı da bıçak gibi saplanmalar ..dr.gitsem ilaç vermeyecek biliyorum..limonlu su içiyorum..iştahım hiç yok..yemesem öylece duracağım ama bebeğim içinde yemem gerekiyor..sabah 2 kaşık zeytinyağı içtim,3 kayısı yedim işe geldim..ağzımı da bıçak açmıyor keyfim yok..

Ekincim; keşke bebek midemi bulandırsa hiç olmassa ağrım olmaz,bıçak saplanıyor sanki Akşam ağladım ne olur geçsin diye..karnımı ova ova kendimi uyuttum..sabah daha iyiydim..akşam çok fena oluyorum..yarın akşam kardeşimin sözü var..akşamda ona hediye almaya gideceğim ..allahtan erkek kardeşim gelicekte yardım edicek bana..araba bile kullanmak istemiyorum..eşim de geç gelicek çünkü..yarın iyi olurum inşallah..

Ben mesajları okuyayım..

Canlarim hepinize hayirli cumalar diliyorum.Gulcugum,gul resimli msj.in cok guzeldi amma biz senden guzel gul tanimayiz.Mydenizzzcigimmm tebrik ederim canim benim,hayirli yolculuklar da dilerim.Kilo bildirimi yapip prensesimi getirmek icin cikacagim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen hafta kilo; 76.500
Bu hafta kilo; 75.500
Fark; 1 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Toplam fark; 15.500

Son düzenleme:

tekrar tekrar geçmiş olsun canım üzüldüm ağlamana ne kadar ağrın varki ağlattı seni
zeytinyağı ve kayısı ile iyi yapmışsın...bende sabah kayısı yedim faydasını gördüm biraz önce inşallah sende görürsün

Canim prenscigim,cok gecmis olsun canim.Soz icin hayirlisi olsun.Kendini olabildigince sicak tut ve dinlenmeye calis canim.

dünki menüm

sabah... 1 bardak kefir,KKK

akşam..1 bardak kefir, mercimek çorbası, 4 tane köfte, bol yağlı salata, keten tohumlu yoğurt

bol su, ıhlamur, form çay

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:68.700
Fark:+400
Toplam fark:10,500
Beden:42
Spor: 1 gün 1.5 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%+0.58

çizelgemde 66.700 duruyor hala, 3 haftada 2 kg arttım düşünüyor düşünüyor yanlış bişey bulamıyorum 8 aydır yapıyorum artık yanlışta olmazki

Son düzenleme:

sağol gül ablacım,yattım dönemiyorum..ağrı saplandıkça canım yanıyordu..birde karnım kocaman,hareket edemedim.yarım oturmaya çalıştım..dayanamadım ağladım ( ne zormuş allahım..

Canim prenscigim,cok gecmis olsun canim.Soz icin hayirlisi olsun.Kendini olabildigince sicak tut ve dinlenmeye calis canim.

Canan ablacım sağol,dikkat ediyorum ama bu hafta o kadar soğuktu ki..kurtulamadım..prensesemi gidiyorsun güle güle..

Evet, farkındayım. Ama az yemedim aslında. Birde bu hafta hep bal yedim. Bugünde bir tatlı yaptım kendime, çok güzeldi.

kedicik naptın sen bu hafta alma haftandı tebrikler canım hedefin altının altınada inmeyi başardın
Evet, öyle diyorduk ama, kilo vermişim. 5 defa tartıldım, yanlışlıkmı var acaba diye.

Eridin bittin kediiiii. Biz üzülüyoruz ama sanaaa

Yarın çok çıkacağım diyordum sana, 8'e kadar kuruyemişe saldırmıştım 2 gündür. Sabah yediğim karışımmı etkili oldu ne? :44: Karbonatı da düzenli içtim.

Son düzenleme:

tebrik ediyorum Canan hanım,ne güzel incelmişsin,Allah yardımçın olsun,inşallah prensesinle çok mutlu dönürsün evine.

Gül hanım,inşallah direnc kırılır da kilo vermeğe tekrar başlarsın,duraklama süresi ne kadar sürer?

Gül hanım,inşallah direnc kırılır da kilo vermeğe tekrar başlarsın,duraklama süresi ne kadar sürer?

duraklama kişiye göre degişiyor kimi 15 gün kimi 1 ay benim eylülden beri 100 ver 200 al giidyordu hafta önce 1400 alarak rekor kırdım duraklama ilerlemeye döndü bende ...haftaya isviçre'ye gideceğim döndükten bir gün sonra misafirlerimde gidecek ondan sonra kendime bir düzenleme yapayım sporumu artırayım bağırsak çalıştırıcı şeyler yemeyi artırayım bir yol çizeyim

Ne oldu acaba sana. Belki karın ağrının başka bir nedeni vardır bir doktora gitsen. Belki kasılmalar İzin alıp evde birkaç gün istirahat etsen. Bol bol ıhlamur iç limonlu su iç. Bol meyve ye kivi, portakal felan.

Şimdiiii kitabı tekrar hatırlayalım. Ne diyor eğer herşeye rağmen kilo veremiyorsanız gizli gıda allerjisi olabilir. Bu da demekki senin sürekli tükettiğin bir şeye karşı allerjin var ve vücut tepki veriyor. Benim bir arkadaşımın eşinde haşimato vardı. Diyetle kilo veremiyordu. Sonra doktor demişki alerji testi yaptır. Kanını göndermişler test için sonuçlar gelmiş, domates ve buğdaya alerjisi var bir de kahveye. Diyetinden domates buğday ve kahveyi çıkartmış ve 1 haftada tam 5kg ödem gitmiş. Bu arada testleri ben araştırmıştım biraz yüksek fiyatları. 2 çeşit test var sanırım. Ama Canan Hoca hangisini öneriyor sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…