rumuz:sevdim3737
başlangıç :13/01/2014
başlangıç kilo:66
hedef:55
geçen hafta :63,500
bu hafta:63,400
fark yüzdesi:0,16
beden:40
boy:1,59
bu hafta ıkı tane yaş pasta yedim .yağlı yemekler yemek zorunda kaldım.ama şükürler olsun almamışım 100 gr da olsa kardır.sporda yapamadım bu hafta haftaya tam başlayacam inşallah
teşekkür ederim ablacım ya senin bu desteğin nasıl moral veriyor anlatamam..önceleri ikimiz bereber ağlardık her haftainşallah sende kırılma noktasını yaşayıp kilo kaybetmeye başlarsın çok üzülüyorum sen üzüldükçe..
ben kendime şaşırıyorum her hafta korkarak çıkıyorum tartıya eskiden kalma bir alışkanlık ama bu 1 aydır çok şükür korktuğum başıma gelmiyor..ilk verdiğim 1,5 kilo benim kırılma noktammış..darısı başına ablam
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.4
bu hafta:45.5
fark: -900 gr
toplam fark: -4.500 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.939
Çok geçmiş olsunarkadaşlar merhaba hafta başından berihastayım giremedim. benim grip ölksürük ilerledi bronşit olmuşum. raporluydum.
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;2 yumurta,peynir,zeytin
Öğlen;mercimek çorbası ,ıspanak ve yoğurt
Akşam; Kıymalı nohut+semizotlu yoğurtlu salata +salata
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 62,5
Fark: 500
Toplam fark :8,5 kg.(24+2 haftamı bitirdim)
Spor: bu hafta soğuktan spor yapamadım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
3 gecedir doğru düzgün ağrılarımdan uyuyamıyorum,meleğimle alakası yok adım gibi eminim...ben ne kadar dikkat ettiysem de üşüttüm..mide bulantısı,karınağrısı ve kabızlıktan dolayı da bıçak gibi saplanmalar ..dr.gitsem ilaç vermeyecek biliyorum..limonlu su içiyorum..iştahım hiç yok..yemesem öylece duracağım ama bebeğim içinde yemem gerekiyor..sabah 2 kaşık zeytinyağı içtim,3 kayısı yedim işe geldim..ağzımı da bıçak açmıyor keyfim yok..
Ekincim; keşke bebek midemi bulandırsa hiç olmassa ağrım olmaz,bıçak saplanıyor sankiAkşam ağladım ne olur geçsin diye..karnımı ova ova kendimi uyuttum..sabah daha iyiydim..akşam çok fena oluyorum..yarın akşam kardeşimin sözü var..akşamda ona hediye almaya gideceğim ..allahtan erkek kardeşim gelicekte yardım edicek bana..araba bile kullanmak istemiyorum..eşim de geç gelicek çünkü..yarın iyi olurum inşallah..
Ben mesajları okuyayım..
iyi gidiyorsun canım
tekrar tekrar geçmiş olsun canım üzüldüm ağlamana ne kadar ağrın varki ağlattı seni
zeytinyağı ve kayısı ile iyi yapmışsın...bende sabah kayısı yedim faydasını gördüm biraz önce inşallah sende görürsün
Canim prenscigim,cok gecmis olsun canim.Soz icin hayirlisi olsun.Kendini olabildigince sicak tut ve dinlenmeye calis canim.
menülerini incelerken dedim içimden bu kız yine bu hafta çok kilo verecek diye çok az gelmişti bana yediklerin..farkında mısın hedefinin altındasın canım benim...topikçe ; biz kilo verince sen kilo alınca sevinir olduk
Evet, öyle diyorduk ama, kilo vermişim. 5 defa tartıldım, yanlışlıkmı var acaba diye.kedicik naptın sen bu hafta alma haftandıtebrikler canım hedefin altının altınada inmeyi başardın
Eridin bittin kediiiii. Biz üzülüyoruz ama sanaaa
Canlarim hepinize hayirli cumalar diliyorum.Gulcugum,gul resimli msj.in cok guzeldi amma biz senden guzel gul tanimayiz.Mydenizzzcigimmm tebrik ederim canim benim,hayirli yolculuklar da dilerim.Kilo bildirimi yapip prensesimi getirmek icin cikacagim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen hafta kilo; 76.500
Bu hafta kilo; 75.500
Fark; 1 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Toplam fark; 15.500
inşallah canım... kafayı yemek üzereyim dün -200 dü bugün 600 eklenmiş +400 çıktı 1 ayda tam 2 kg artmış oldu 100 gram veremezken 2000 gram aldım...kızkardeşim sabah simitler poğçalar,gece çocuklarla tatlı, gofret ne bulursa yiyor, gündüz dışarda pideli dönerler ye babam ye her sabah eksi çıkyor ben kaçamaksız aldıkça alıyorum
Gül hanım,inşallah direnc kırılır da kilo vermeğe tekrar başlarsın,duraklama süresi ne kadar sürer?
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;2 yumurta,peynir,zeytin
Öğlen;mercimek çorbası ,ıspanak ve yoğurt
Akşam; Kıymalı nohut+semizotlu yoğurtlu salata +salata
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 62,5
Fark: 500
Toplam fark :8,5 kg.(24+2 haftamı bitirdim)
Spor: bu hafta soğuktan spor yapamadım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
3 gecedir doğru düzgün ağrılarımdan uyuyamıyorum,meleğimle alakası yok adım gibi eminim...ben ne kadar dikkat ettiysem de üşüttüm..mide bulantısı,karınağrısı ve kabızlıktan dolayı da bıçak gibi saplanmalar ..dr.gitsem ilaç vermeyecek biliyorum..limonlu su içiyorum..iştahım hiç yok..yemesem öylece duracağım ama bebeğim içinde yemem gerekiyor..sabah 2 kaşık zeytinyağı içtim,3 kayısı yedim işe geldim..ağzımı da bıçak açmıyor keyfim yok..
Ekincim; keşke bebek midemi bulandırsa hiç olmassa ağrım olmaz,bıçak saplanıyor sankiAkşam ağladım ne olur geçsin diye..karnımı ova ova kendimi uyuttum..sabah daha iyiydim..akşam çok fena oluyorum..yarın akşam kardeşimin sözü var..akşamda ona hediye almaya gideceğim ..allahtan erkek kardeşim gelicekte yardım edicek bana..araba bile kullanmak istemiyorum..eşim de geç gelicek çünkü..yarın iyi olurum inşallah..
Ben mesajları okuyayım..
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:68.700
Fark:+400
Toplam fark:10,500
Beden:42
Spor: 1 gün 1.5 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%+0.58
çizelgemde 66.700 duruyor hala, 3 haftada 2 kg arttım düşünüyor düşünüyor yanlış bişey bulamıyorum 8 aydır yapıyorum artık yanlışta olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?