bağırsaklar için activia yoğurt yenilebilirmi acaba
Arada ben de market yoğurdu yemek zorunda kalıyorum. Ama sade yoğurt olmalı katkısız.ama tamamda ben iş yerimdeyim yoğurt sölediğim zaman onlar market yoğurdu getirio onu yiyorum ben ama
Şimdiiii kitabı tekrar hatırlayalım. Ne diyor eğer herşeye rağmen kilo veremiyorsanız gizli gıda allerjisi olabilir. Bu da demekki senin sürekli tükettiğin bir şeye karşı allerjin var ve vücut tepki veriyor. Benim bir arkadaşımın eşinde haşimato vardı. Diyetle kilo veremiyordu. Sonra doktor demişki alerji testi yaptır. Kanını göndermişler test için sonuçlar gelmiş, domates ve buğdaya alerjisi var bir de kahveye. Diyetinden domates buğday ve kahveyi çıkartmış ve 1 haftada tam 5kg ödem gitmiş. Bu arada testleri ben araştırmıştım biraz yüksek fiyatları. 2 çeşit test var sanırım. Ama Canan Hoca hangisini öneriyor sormak lazım.
ama tamamda ben iş yerimdeyim yoğurt sölediğim zaman onlar market yoğurdu getirio onu yiyorum ben ama
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 62.2
bu hafta:62.0
fark:-200
toplam fark:3.8
beden:38
spor: jillian ve işe gidip gelişimde toplam çıkıp indiğim 360 basamak merdiven. öğle aralarında 20 dk yürüyüş.. pzt 1saatten fazla yürüyüş
hedef:53
yüzde:-0.32
dün sabah 61.8 idim.. ama sonra regl oldum.. davul gibi şiş hissediyorum kendimi ve sabah 62 çıktım.. inşallah haftaya daha dikkatli ve reglim bitmiş olarak daha çok eksi görürümbi 60 ı göreydim sanki sonra hemen gidecekmiş ibi geliyo kilolar
Canlarim benimmmm,cok sukur prensesimi getitdim,hamdolsunki cok iyi.Taksiyle gidip getirdigim icin cabuk gelebiliyoruz.Birazcik ozel masasinda ozel ikramlari ile vakit gecirdi,simdi basi dizlerimde uyuyor.Sevgili hatice hanimcigim ve butun can dostlarim sicacik ilgilerinize sevgilerimi sunarim.Can dostlarimmmm,her biriniz benim icin cok ama cok degerlisiniz,iste bu baglamda sizinle muhakkak bu konuyu paylasmak zorundayim.Gecen hafta saglikli yasiyoruz sitesinde bir hanimin zayiflamak icin mide bypass i yaptirdigini ve hemen akabinde yaglarinida aldirdigini ve ucuncu gunde vefat ettigini okumustum.Dr.lar vefat sonucunu emboli dediler.Ben de merak ettim ve emboliyi googelden arastirdim.Dun aile dr.umdan esim icin tahlil kagitlari almaya gittigimde bu mevzuyu sordum,cunku kendisi ayni zamanda kardiolog.Bana gayet ciddi evet Canan hanim,bu isin sakasi yok ,hangi tarz beslenme olursa olsun haftada bir kilodan fazla kilo kaybinin ciddi bir emboli tehlikesi oldugunu soyledi.Cunku vucudun bazi seyleri erittiginde-yaglarimiz gibi-ayni zamanda vucuttan saglikli orantida atabilmesi gerkiyormus.Butun bunlari dilimin dondugunce sizlerle paylasmak istedim.Birde bugun ustune ustluk tekrar saglikli yasiyoruz sitesinde buna benzer bir yazi ve tekrar seker=zehir diye bir yaziya rastladim.Aman canlarim yavas verelim,saglikli verelim evlatlarimiza karsi sorumluluklarimiz var.Sizleri cok seviyorum.
bildirim
başlangıç 21.01.2014
başlangıç kg 70.8 kg
geçen hafta 68.8 kg
bu hafta 68.5 kg
fark -300 gr
hedef : 63
aslında önceki hafta kaçamak yapmasaydım daha fazla vermiş olacaktım ama neyse
spor jillian
beden 40
boy 1.70
inşallah kendimi tutarımda emeklerim boşa gitmez.eşim çok sabote ediyor malesef.tebrikler...dikkat edince daha çok vereceksin canım
Ne oldu acaba sana. Belki karın ağrının başka bir nedeni vardır bir doktora gitsen. Belki kasılmalar İzin alıp evde birkaç gün istirahat etsen. Bol bol ıhlamur iç limonlu su iç. Bol meyve ye kivi, portakal felan.
ayyy ayyy maşallah topiğimize
mydenizzcim yolun açık olsun canım..
prenscim çok üzüldüm ağrılarına sıcak su torbası filan koysaydın acaba koyabilir mi hamileler bilmiyorum ama hani sıcak tutardı yatarken
canan ablam prensesine selamlarımızı ilet çokkk öpüyorum onu.. inşallah geçenkindende iyi görürsün
gül ablam bence de bi alerji testi yaptırsan acaba alerjik mi
arkadaşlar ben pazartesi sabah isviçre'ye gideceğim toplantı var perşembe gece döneceğim allah kısmet ederse ,
bütün masraflar bize ait, otel yeme içme....çok pahalıymış ,,,benden önce gidenler hep yemeklerini götürmüşler oranın yoğurdu güzelmiş ondan almışlar....ben zaten yemek verselerde yemeyeceğim için ( türkmenistan'a gittiğimde yemeklerden yada suyundan isal-kusma olmuştu) kendim götürecektim zaten...diğer arkadaşlar ve genel müdürümüz de kendisi getirecek
pazar günü akşama kadar 4 günlük yiyecek hazırlamam lazım, odalarda buzdolabıda yokmuş , bana çabuk bozulmayacak neler tavsiye edersiniz ...ben 10 yumurta haşlayayım diyorum iyiki geçen hafta söyledi canan hoca yoksa yumurtasız kalacaktım oralarda,,,birde tepsi oruğu yapayım diyorum bunlar yetmez tabiiki sizdfen de fikirler bekliyorum
Bal allerjisi gayet açık seyreden bir alerji sende demek ki. Ama gizli allerjin olmalı mutlaka. Özellikle bir gün içerisinde çok fazla + farkettiğin günlere dikkat et. Sık yediğin birşey hatta birşeyler sana ödem yapıyor.benim bala alerjim vardı çay kaşığının yarısı kadar yesem karın ağrısından mahvolurdum yıllardır yemiyordum,,,,karatay da da zaten yasak....sağlıklı yaşıyoruzda 1000 ytl diyorlardı...isviçre' dönüşü evde rahatlasın kendi kendime testler yapayım, ben 3 haftadır kg almaya başladım o zaman yediklerimle 3 ay öncesi yediğiklerimi karşılaştırayım...3 haftadrı proteine ağırlık verdim,peynir altı suyu içiyorum gibi değişikliklerim var onları not alayım hepsini kesip eskisi gibi deneyeyim falan
İsviçre çok pahalı evet. Ama tepsi oruğu bozulur yumurta bozulur. Bir de oralarda gıda zehirlenmesinden telef olmayasın. Bizim diyetimiz hep bozulan şeyler ki. Buzdolabı da yokmuş diyorsun. Mazallah hemen üreme olur oteller sıcak olur havalanı sıcak olur valizin içinde onlar ne olur. Artı öyle şeyler gümrükten geçerken sorun yaratabiliyor. Almayabiliyorlar. Paketli gıdalara bir şey demiyorlar. Onun haricinde bitkisel ürünlerde problem çıkartabiliyor.arkadaşlar ben pazartesi sabah isviçre'ye gideceğim toplantı var perşembe gece döneceğim allah kısmet ederse ,
bütün masraflar bize ait, otel yeme içme....çok pahalıymış ,,,benden önce gidenler hep yemeklerini götürmüşler oranın yoğurdu güzelmiş ondan almışlar....ben zaten yemek verselerde yemeyeceğim için ( türkmenistan'a gittiğimde yemeklerden yada suyundan isal-kusma olmuştu) kendim götürecektim zaten...diğer arkadaşlar ve genel müdürümüz de kendisi getirecek
pazar günü akşama kadar 4 günlük yiyecek hazırlamam lazım, odalarda buzdolabıda yokmuş , bana çabuk bozulmayacak neler tavsiye edersiniz ...ben 10 yumurta haşlayayım diyorum iyiki geçen hafta söyledi canan hoca yoksa yumurtasız kalacaktım oralarda,,,birde tepsi oruğu yapayım diyorum bunlar yetmez tabiiki sizdfen de fikirler bekliyorum
Sakın üzülme endişelenme Prenscim. Doktorlar bebek için zararsız bir ilaç veriyorlar artık. Ama bol bol su iç, ıhlamur iç ki böbrekler atsın enfeksyonu. Ayaklarını sıcak tut. Kalın kalın çoraplar giy botların içine. Bacaklarını belini de sıcak tut. Sistit benim korkulu rüyaaam, gebelikte daha da zor olsa gerek. Geçmiş olsun. İzin alıp istirahat etme şansın yok mu?Canım geçen hafta dr. gittiğimde idrar tahlilimde 20-25 arası lokosit çıkmıştı,tek kullanımlık bir şase toz kullanmıştım..burda yazdım da o mesajım silinmişti neyse..dr.umu aradım..anlattıklarına göre enfeksiyonun geçmemiş ve üşütmüşsün dedi,mecburen de olsa antibiyotik kullanıcam..ilk defa kullanıyorum hamileliğimde ama mecburum ilerlerse eğer bebek için tehlikeli olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?