Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sağol canım,izin sorun değilde gidip gelmem lazım..ilaca başlayınca inşallah iyi olurum..
Suyu çok içiyorum zaten..sistit benim kronik hastalığım zaten..hamileyken de ilk kez geçiriyorum..ne kadar dikkat etsem de..yün çorap giydim,üzerine kalın botlarım biraz komik oldum ama ne yapayım :)) hamileyken zor olmazmı...off ne zorlanıyorum hemde..

Gül ablacım gelmedi :44:

ilk defa ıspanaklı yumurta yapacam
inşallah boşa gitmez

soğanla ıspanağı bir arada atacam pişecek sonra yumurtayı kırıp olursa yiyecem

Kilo Verenler

Kedi83 -1.94

Canansu60 -1,31

Çiğsel 2010 -1,23

Fmgenc -0.96

Hatce33 -0,77

Mydenizzz -0,17

Sevdim3737 -0,16

Alanis1978 -0,44

Hamilelerimiz

Ekin06 +1,05

Prenscim + 0.80

Kilo Alanlarımız

Gül_0663 +0.58:44:

Bildirim Yapmayanlar

Manolya 16

Squaw
Niceerendiz

Kızlar atladıklarım varsa affedin,gül ablacım sen kontrol edersin yine..çiçek verme ikonunu bulamadım..

Canim prenscigim,ellerine saglik yavrum.Boyle zor bi geceden sonra birde listeyi hazirladin,sembollerle susledin hakkini helal et yavrum cok tesekkur ederim canim benim.Rabbime emanet olunuz.

seferin uğurlu olsun,inşallah yoluna girer herşey.iyi yolçuluklar,mutlu ,hayırlı gezmeler.

Topigimizdeki butun can dostlarima sevgilerimi sunarim,nice listelerde hep beraber saglikla bulusmak uzere insaallah.

Canlarım....mydeniz ve cigsel ikonu yanlış koymuşum..tebrikler ikonu olucaktı.kusuruma bakmayın olur mu..

Eline sağlık.

Ben çok kötü birşey yaptım. Makarna yedim, geçen hafta aklımda kalan makarnanın aynısından yapmış annem, hep bu kardeşimin yüzünden. Ben Karatay'a başlamadan önce, ne mısır patlatırlardı her akşam, nede böyle sürekli soslu makarnalar. Azda yemedim valla, götürdüm.

Sabah kahvaltım. Yuvarlaklar elma, bal, fındık, antep fıstığı ve tarçın.

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş,

kusura bakma sana 3 ten sonra gelirim dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı, doktordan çıkmam 3.5 oldu sonra İsviçre ile ilgili yapmam gerekenler vardı onları yaptım, kızkardeşimle pazara gittim o sırada evi tutacak kişi aradı ben haftaya kadar olmayacağım için kontratı imzalayalım demiştim 7 gibi buluşalım dedim o sırada eve geldim yemek yedim çıktım kontrat işini hallettim geldim çocuklara yemek yaptım derken bu saat oldu

inşallah kendimi tutarımda emeklerim boşa gitmez.eşim çok sabote ediyor malesef.

bu arada diyete başlangıç tarihimi yanlış yazmışım. 11 ocak 2014 olacak yanlışlıkla 21 ocak yazmışım.

eşin kıskandığı için sabote ediyordur manken gibi olmanı istemiyordur

amin inşallah canım
teşekkür ederim canım kahvaltılıklarda sorun yok KKK lık herşeyi götürebilirim Kars'tan aldığım kaşarlar vardı parça parça buzluğa koymuştum onun bi tanesini alacağım oraya gidene kadar ancak çözülür....akşam için ne yapacağımı bilemiyorum ,,,,bugün pazardan yeşillik ve yeşil biber aldım onlarıda götürürüm

teşekkür ederim canım
zeytine yağ koymak aklıma gelmemişti yağı nasıl götürebilirim diye düşünüyordum uçakta sıvı kısıtlaması olduğu için
yeşillikleri tupperware lere koyarım bozulmaz, brokoli aldım onuda haşlarım ...

Annem bugün pazardan bana, bir sürü salatalık malzeme almış.

bugün göz doktoruna gitmiştim göz kenarlarımda çatlamalar var hem acıyor hem yanıyor, 2 sene öncede olmuştu doktorun verdiği ilaçlarla geçmişti makyaj yapmayıda azalttım alerji yapmayan kalemler aldım...2-3 haftadır yine aynı yanmalar çatlamalar oldu doktor vücudunun başka yerinde alerji varmı dedi yok dedim alerji yapan bişey varmı dedi yok dedim...demekki yapan bişey var....

kadın doğum doktoruyla menopozla ilgili konuşurken uyuşmalarda olabilir deyince aklıma sırtımdaki uyuşmalar geldi ben mekik ten oluyor diye kesmiştim doktor menopozda olabilir artarsa doktora git alerjiden de olabilir dedi şaşırdım, nasıl test yaptırabilirim dedim test pahalı herkese yapılmaz önce tarama yaparlar dedi işlerim bitsinde gidip tarama yaptırayım....

karatay diyetine bugün başladım yediklerimi değerlendirir misiniz?

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta+peynir+6-7 yeşil zeytin+5 ceviz(üzerlerine z.yağı gezdirdim)
Öğle:5 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
Akşam: Kıymalı enginar yemeği+salata
3 litre su.

fakat şu an sanki karnım acıktı

eeee ne götüreceğim ben 4 gün hep yeşillikle kuruyemişmi yiyeceğim

zeytin en az 10 tane olmalı
kahvaltıda yeşillik ve kuruyemiş toplamı 1 ince belli çay bardağı olmalı
makarna
akşam az yediğin için acıktın
acıkınca leptin çalışmaz çok acıkınca yoğurt yiyebilirsin aç kalmaktan iyi dir ama her zaman olmasın yemekleri doyana kadar ye ki acıkmayasın

kediciğim tebrik ederim canım kupayı almışsın ama olmuyor böyle hedefin altında bile kupa almak haticeye benzeyeceksin

topiğimizdeki herkesi tebrik ederim herkes kg vermiş süpersiniz Çıtırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…