Sakın üzülme endişelenme Prenscim. Doktorlar bebek için zararsız bir ilaç veriyorlar artık. Ama bol bol su iç, ıhlamur iç ki böbrekler atsın enfeksyonu. Ayaklarını sıcak tut. Kalın kalın çoraplar giy botların içine. Bacaklarını belini de sıcak tut. Sistit benim korkulu rüyaaam, gebelikte daha da zor olsa gerek. Geçmiş olsun. İzin alıp istirahat etme şansın yok mu?
duraklama kişiye göre degişiyor kimi 15 gün kimi 1 ay benim eylülden beri 100 ver 200 al giidyordu hafta önce 1400 alarak rekor kırdım duraklama ilerlemeye döndü bende ...haftaya isviçre'ye gideceğim döndükten bir gün sonra misafirlerimde gidecek ondan sonra kendime bir düzenleme yapayım sporumu artırayım bağırsak çalıştırıcı şeyler yemeyi artırayım bir yol çizeyim
Kilo Verenler
Kedi83 -1.94
Canansu60 -1,31
Çiğsel 2010 -1,23
Fmgenc -0.96
Hatce33 -0,77
Mydenizzz -0,17
Sevdim3737 -0,16
Alanis1978 -0,44
Hamilelerimiz
Ekin06 +1,05
Prenscim + 0.80
Kilo Alanlarımız
Gül_0663 +0.58:44:
Bildirim Yapmayanlar
Manolya 16
Squaw
Niceerendiz
Kızlar atladıklarım varsa affedin,gül ablacım sen kontrol edersin yine..çiçek verme ikonunu bulamadım..
Kilo Verenler
Kedi83 -1.94
Canansu60 -1,31
Çiğsel 2010 -1,23
Fmgenc -0.96
Hatce33 -0,77
Mydenizzz -0,17
Sevdim3737 -0,16
Alanis1978 -0,44
Hamilelerimiz
Ekin06 +1,05
Prenscim + 0.80
Kilo Alanlarımız
Bildirim Yapmayanlar
Manolya 16
Squaw
Niceerendiz
Kızlar atladıklarım varsa affedin,gül ablacım sen kontrol edersin yine..çiçek verme ikonunu bulamadım..
inşallah kendimi tutarımda emeklerim boşa gitmez.eşim çok sabote ediyor malesef.
bu arada diyete başlangıç tarihimi yanlış yazmışım. 11 ocak 2014 olacak yanlışlıkla 21 ocak yazmışım.
Ben tesekkur ederim canim gulcugum,insaallah hayirli yolculuklar,gule gule gidip donersiniz.Benim ilk onerebilecegim en bozulmayanindan kuru yemis kuru meyva,yoguda da en uygunu.Afiyet olsun canim.Birde peynir turleri sert olanlarindan kasar peynir gibi.
Gül ablacım; yeşillikleri yıkayıp kurutup kağıt havlulara sarsan yada yıkamadan sarsan orada yıkama şansın varsa..kağıt havluda bozulmaz..kavanoza zeytinyağ içine zeytin koyabilirsin..hava almaz kapların varsa peynirde koyulabilir bozulmaz..aslında bir kaç zeytinyağlı yemek de yapıp götürebilirsin ,zeytinyağlı pırasa -kereviz gibi..
Şimdiden güle güle git ablacım..
Bu arada sana listeyi göndereyimde bir kontrol et olurmu :))
Bal allerjisi gayet açık seyreden bir alerji sende demek ki. Ama gizli allerjin olmalı mutlaka. Özellikle bir gün içerisinde çok fazla + farkettiğin günlere dikkat et. Sık yediğin birşey hatta birşeyler sana ödem yapıyor.
İsviçre çok pahalı evet. Ama tepsi oruğu bozulur yumurta bozulur. Bir de oralarda gıda zehirlenmesinden telef olmayasın. Bizim diyetimiz hep bozulan şeyler ki. Buzdolabı da yokmuş diyorsun. Mazallah hemen üreme olur oteller sıcak olur havalanı sıcak olur valizin içinde onlar ne olur. Artı öyle şeyler gümrükten geçerken sorun yaratabiliyor. Almayabiliyorlar. Paketli gıdalara bir şey demiyorlar. Onun haricinde bitkisel ürünlerde problem çıkartabiliyor.
karatay diyetine bugün başladım yediklerimi değerlendirir misiniz?
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta+peynir+6-7 yeşil zeytin+5 ceviz(üzerlerine z.yağı gezdirdim)
Öğle:5 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
Akşam: Kıymalı enginar yemeği+salata
3 litre su.
fakat şu an sanki karnım acıktı
Kilo Verenler
Kedi83 -1.94
Canansu60 -1,31
Çiğsel 2010 -1,23
Fmgenc -0.96
Hatce33 -0,77
Mydenizzz -0,17
Sevdim3737 -0,16
Alanis1978 -0,44
Hamilelerimiz
Ekin06 +1,05
Prenscim + 0.80
Kilo Alanlarımız
Bildirim Yapmayanlar
Manolya 16
Squaw
Niceerendiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?