Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iyi yapmışsın zayıfladıkça zayıflıyorsun o kadar çok spor yapıyorsunki aklında kalana kadar yedin ...sen onu sporla yakarsın,,,afiyet olsun

Canim prenscigim,ellerine saglik yavrum.Boyle zor bi geceden sonra birde listeyi hazirladin,sembollerle susledin hakkini helal et yavrum cok tesekkur ederim canim benim.Rabbime emanet olunuz.

canan çığım haftaya liste sırası sende aklımdayken hatırlatayım, hafta içi yeni gelenleri not alırsın cumaya zorlanmazsın canım

seferin uğurlu olsun,inşallah yoluna girer herşey.iyi yolçuluklar,mutlu ,hayırlı gezmeler.

teşekkür ederim canım
ben Azerbaycan'a gideceğim diye hayal kurarken İsviçre piyangodan çıktı 2 hafta önce söylediklerinde çok şaşırmıştım aaaa Azerbaycan'a gidecektim bu nerden çıktı dedim güldüler .....

iyi yapmışsın zayıfladıkça zayıflıyorsun o kadar çok spor yapıyorsunki aklında kalana kadar yedin ...sen onu sporla yakarsın,,,afiyet olsun
Ama şimdi o direkt göbeğe, depoya gidecek. Neyse aklımda kalmıştı, yemiş oldum, artık yemem, ama yarın sabah, nar, portakal, yeşil elma yiyeceğim, elmaya tarçın serperim yine, insülini dengeliyor. Hemde çok güzel oluyor, balsız olacak ama.

Son düzenleme:

sen varken bala gerek yok aslında canım

tamam teşekkür ederim. 11 aylık bebeğim olduğu için menüleri tam olarak inceleyemedim.

tamam teşekkür ederim. 11 aylık bebeğim olduğu için menüleri tam olarak inceleyemedim.

aklıma gelenleri kısaca yazayım
makarna, unlu şeyler, şeker, prinç, patates, pişmiş havuç, tereyağ ve zeytinyağı harici yağlar, işlenmiş gıdalar, pakete girmiş gıdalar, 1 porsiyondan fazla meyve yasak

sen aklına gelenleri sor

kahvaltı menülerinde yoğurt gördüm ilginç geldi sabah sabah yoğurt! birde yeşillik+kuruyemiş toplam 1çay bardağı demişsiniz yeşillik istediğimiz kadar değil mi?

kahvaltı menülerinde yoğurt gördüm ilginç geldi sabah sabah yoğurt! birde yeşillik+kuruyemiş toplam 1çay bardağı demişsiniz yeşillik istediğimiz kadar değil mi?

yumurta sevmeyenler, bulamayanlar veya yemek istemeyenler yoğurt, baklagiller, soğuk balık veya et türü yiyebiliyor

yeşillik istediğin kadar, kuruyemiş toplamı ince belli bir çay bardağı kadar

canan çığım haftaya liste sırası sende aklımdayken hatırlatayım, hafta içi yeni gelenleri not alırsın cumaya zorlanmazsın canım

Canim Gulcugum,boylesine guzel insanlarla boylesine guzel bir ortama vesile oldugun icin cok tesekkur ederim ,biz de seni WE LOVE YOU too.Gulcugum,alerji olasiligin icin kendimce soylesine duz bir mantik yaptim,yardimci olabilme adina,acaba yediklerinde kan grubuna uymayan yiyecekler var mi acaba canim.Birde kilo verme sorunu olan haftalarda peynir alti suyu ve kefir tukettin yanilmiyorsam.Nacizane aklima geldi de.

Tesekkur ederim canim haftaya bunuda arastirayim once kan grubuna uymayan yiyecekleri cikararak baslayayim doktorada vaktim olunca giderim...peynir alti suyuna basladigimdan beri kg artmaya basladi artik icmeyecegim bir muddet onu, kefiri 1 haftadir kullaniyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…