kediciğim tebrik ederim canım kupayı almışsınama olmuyor böyle hedefin altında bile kupa almak haticeye benzeyeceksin
topiğimizdeki herkesi tebrik ederimherkes kg vermiş süpersiniz Çıtırlarım Eki Görüntüle 957887
Ben çok kötü birşey yaptım.Makarna yedim, geçen hafta aklımda kalan makarnanın aynısından yapmış annem, hep bu kardeşimin yüzünden. Ben Karatay'a başlamadan önce, ne mısır patlatırlardı her akşam, nede böyle sürekli soslu makarnalar. Azda yemedim valla, götürdüm.
Canim prenscigim,ellerine saglik yavrum.Boyle zor bi geceden sonra birde listeyi hazirladin,sembollerle susledin hakkini helal et yavrum cok tesekkur ederim canim benim.Rabbime emanet olunuz.
seferin uğurlu olsun,inşallah yoluna girer herşey.iyi yolçuluklar,mutlu ,hayırlı gezmeler.
Ama şimdi o direkt göbeğe, depoya gidecek.iyi yapmışsın zayıfladıkça zayıflıyorsun o kadar çok spor yapıyorsunki aklında kalana kadar yedin ...sen onu sporla yakarsın,,,afiyet olsun
Ama şimdi o direkt göbeğe, depoya gidecek.Neyse aklımda kalmıştı, yemiş oldum, artık yemem, ama yarın sabah, nar, portakal, yeşil elma yiyeceğim, elmaya tarçın serperim yine, insülini dengeliyor. Hemde çok güzel oluyor, balsız olacak ama.
zeytin en az 10 tane olmalı
kahvaltıda yeşillik ve kuruyemiş toplamı 1 ince belli çay bardağı olmalı
makarna Eki Görüntüle 957875
akşam az yediğin için acıktın
acıkınca leptin çalışmaz çok acıkınca yoğurt yiyebilirsin aç kalmaktan iyi dir ama her zaman olmasın yemekleri doyana kadar ye ki acıkmayasın
Annem bugün pazardan bana, bir sürü salatalık malzeme almış.
tamam teşekkür ederim. 11 aylık bebeğim olduğu için menüleri tam olarak inceleyemedim.
aklıma gelenleri kısaca yazayım
makarna, unlu şeyler, şeker, prinç, patates, pişmiş havuç, tereyağ ve zeytinyağı harici yağlar, işlenmiş gıdalar, pakete girmiş gıdalar, 1 porsiyondan fazla meyve yasak
sen aklına gelenleri sor
sen varken bala gerek yok aslında canım
yarın söylede sütü fazla alsın hem yoğurt yapsın hem peynir yaparsın sabahlarıda içersin
kahvaltı menülerinde yoğurt gördüm ilginç geldi sabah sabah yoğurt! birde yeşillik+kuruyemiş toplam 1çay bardağı demişsiniz yeşillik istediğimiz kadar değil mi?
:116: Teşekkür ederim.
Süt pazartesi getiriliyor, kapıya kadar getiriyor sütçü ama cumartesi buradan arada sütçü geçiyor, yakalarsak arada alıyoruz.
canan çığım haftaya liste sırası sende aklımdayken hatırlatayım, hafta içi yeni gelenleri not alırsın cumaya zorlanmazsın canım
Tesekkur ederim canim haftaya bunuda arastirayim once kan grubuna uymayan yiyecekleri cikararak baslayayim doktorada vaktim olunca giderim...peynir alti suyuna basladigimdan beri kg artmaya basladi artik icmeyecegim bir muddet onu, kefiri 1 haftadir kullaniyorum....Canim Gulcugum,boylesine guzel insanlarla boylesine guzel bir ortama vesile oldugun icin cok tesekkur ederim ,biz de seni WE LOVE YOU too.Gulcugum,alerji olasiligin icin kendimce soylesine duz bir mantik yaptim,yardimci olabilme adina,acaba yediklerinde kan grubuna uymayan yiyecekler var mi acaba canim.Birde kilo verme sorunu olan haftalarda peynir alti suyu ve kefir tukettin yanilmiyorsam.Nacizane aklima geldi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?