Merhabalar bende geldim p.tesi itibariyle bende diyete başlıyorum 2 gündür sayfanizi okuyorumm
ben kefir ede başladım bakalım faydası olacakmı
Canim Gulcugum,boylesine guzel insanlarla boylesine guzel bir ortama vesile oldugun icin cok tesekkur ederim ,biz de seni WE LOVE YOU too.Gulcugum,alerji olasiligin icin kendimce soylesine duz bir mantik yaptim,yardimci olabilme adina,acaba yediklerinde kan grubuna uymayan yiyecekler var mi acaba canim.Birde kilo verme sorunu olan haftalarda peynir alti suyu ve kefir tukettin yanilmiyorsam.Nacizane aklima geldi de.
Tesekkur ederim canim haftaya bunuda arastirayim once kan grubuna uymayan yiyecekleri cikararak baslayayim doktorada vaktim olunca giderim...peynir alti suyuna basladigimdan beri kg artmaya basladi artik icmeyecegim bir muddet onu, kefiri 1 haftadir kullaniyorum....
Merhabalar bende geldim p.tesi itibariyle bende diyete başlıyorum 2 gündür sayfanizi okuyorumm
Badem sütü varmış, kendimiz yapıyoruz, suda bekletip, blendırda çekiyormuşuz vs.... Badem diğer kuruyemişlerden daha üstünmüş, alkali açıdan. Denemek istiyorum, inşallah yaparım bir gün.
Kan grubu ile ilgili videoları izlemiştim, kitabını da merak ediyordum. Hangisini alacağıma karar veremedim. Bir Mehmet Ali Bulut'un kitabı var, birde Peter J. Dadamo.
Cook teşekkür ederim umarım birbirimize faydali olacak paylasimlarda bulunuruz takildigim yerlerdr soru sorabiliyorum sanirim gül hanim
Ben badem sutu yapilisini TV de izlemistim cok faydaliymis.....benim kan grubum O rh pozitif. Okurken dikkatini cekerse banada bilgi verirmisin canim
0 en zor kan grubuymuş. Pdf dökümanı var, atayım sana.
Iyi olur canim tesekkur ederim
Gül abla et yediğin zaman, salatanı etten ne kadar fazla miktarda alıyorsun. Et yiyince 3-4 katı fazla yemek gerekiyormuş salatayı.
0 grubunun asla yapmaması gerekenler, ekmek, unlu ürünler ve süt ürünlerinden uzak duracakmış. Lahanadan da uzak duracakmışsın. Tiroidi bozuyormuş, hiç yenilmesin denilmiyor ama dikkatli yemek gerekiyyormuş. Bu sadece 0 grubu için geçerli tabi.
Gulcugummm,sebebi bulduk canim.O grubu kanda sut sut urunleri yogurt ve yumurta metabolizmayi yavaslatiyormus.Dr.J.D.Adamo soyluyor.Zeytinyagi vazgecilmezin olacak.Kirmizi et beyaz et balik iyotlu tuz karaciger ispanak brokoli.Bunlari et 1-sebze 4 oraninda tuketebilirsin.B vitaminine agirlik verilecek.Metabolizmayi hizlandirmak ve troid bezini calistirmak esas amac.Dengeli beslenmek ve egzersiz,onlarda aerobik,yuzme ya da jogging olacak canim benim.Negatif veya pozitif olmasi fark etmiyor kan grubunun olmasi kafi.Hayirli geceler dilerim.
Gulcugummm,sebebi bulduk canim.O grubu kanda sut sut urunleri yogurt ve yumurta metabolizmayi yavaslatiyormus.Dr.J.D.Adamo soyluyor.Zeytinyagi vazgecilmezin olacak.Kirmizi et beyaz et balik iyotlu tuz karaciger ispanak brokoli.Bunlari et 1-sebze 4 oraninda tuketebilirsin.B vitaminine agirlik verilecek.Metabolizmayi hizlandirmak ve troid bezini calistirmak esas amac.Dengeli beslenmek ve egzersiz,onlarda aerobik,yuzme ya da jogging olacak canim benim.Negatif veya pozitif olmasi fark etmiyor kan grubunun olmasi kafi.Hayirli geceler dilerim.
teşekkür ederim canım
ben Azerbaycan'a gideceğim diye hayal kurarken İsviçre piyangodan çıktı 2 hafta önce söylediklerinde çok şaşırmıştım aaaa Azerbaycan'a gidecektim bu nerden çıktı dedim güldüler .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?