Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben kefir ede başladım bakalım faydası olacakmı

Badem sütü varmış, kendimiz yapıyoruz, suda bekletip, blendırda çekiyormuşuz vs.... Badem diğer kuruyemişlerden daha üstünmüş, alkali açıdan. Denemek istiyorum, inşallah yaparım bir gün.

Kan grubu ile ilgili videoları izlemiştim, kitabını da merak ediyordum. Hangisini alacağıma karar veremedim. Bir Mehmet Ali Bulut'un kitabı var, birde Peter J. Dadamo.

Cook teşekkür ederim umarım birbirimize faydali olacak paylasimlarda bulunuruz takildigim yerlerdr soru sorabiliyorum sanirim gül hanim

Ben badem sutu yapilisini TV de izlemistim cok faydaliymis.....benim kan grubum O rh pozitif. Okurken dikkatini cekerse banada bilgi verirmisin canim

Cook teşekkür ederim umarım birbirimize faydali olacak paylasimlarda bulunuruz takildigim yerlerdr soru sorabiliyorum sanirim gül hanim

Tabiiki bulunuruz canim Herbirimizin bilgisi farkli oldugu icin cok faydali paylasimlarimiz oluyor seninde olur tabiki ...birlikte gule oynaya zayiflariz :).........istedigin zaman istedigin soruyu sorabilirsin canim burada hangimize denk gelirse cevap veririz her konuda deneyimli arkadaslarimiz var

0 grubunun asla yapmaması gerekenler, ekmek, unlu ürünler ve süt ürünlerinden uzak duracakmış. Lahanadan da uzak duracakmışsın. Tiroidi bozuyormuş, hiç yenilmesin denilmiyor ama dikkatli yemek gerekiyyormuş. Bu sadece 0 grubu için geçerli tabi.

Son düzenleme:
[video=youtube_share;UKI0_8GuO3c]http://youtu.be/UKI0_8GuO3c[/video]

Sut urunlerinden suphelenmistim bende....aksam yazmistim dogru belkide,,,peynir alti suyunu 3 haftadir tuketiyorum sabah aksam artik icmeyecegim demistim bakalim ne olacak, peynir alti suyu icmeyincede sut iciyordum sutede 1 ay once baslamistim ,,,,gunde 2 bardak sut icmeyen zayiflayamaz diye okumus ve sute baslamistim gaz yapiyor belki oda bir belirtidir EKIN06 bilir kesin....o haftalarda lahanayida hergun yemistim millet lahana kuru yapiyor diye bende yapmistim ya

Gulcugummm,sebebi bulduk canim.O grubu kanda sut sut urunleri yogurt ve yumurta metabolizmayi yavaslatiyormus.Dr.J.D.Adamo soyluyor.Zeytinyagi vazgecilmezin olacak.Kirmizi et beyaz et balik iyotlu tuz karaciger ispanak brokoli.Bunlari et 1-sebze 4 oraninda tuketebilirsin.B vitaminine agirlik verilecek.Metabolizmayi hizlandirmak ve troid bezini calistirmak esas amac.Dengeli beslenmek ve egzersiz,onlarda aerobik,yuzme ya da jogging olacak canim benim.Negatif veya pozitif olmasi fark etmiyor kan grubunun olmasi kafi.Hayirli geceler dilerim.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim canim suphelerim dogru cikmaya basladi sira uygulamada 2 gun bunlari tuketmeyeyim 4 gunde mecburen tuketemeyecegim haftaya bakalim farkedecekmi...yuruyusu artirmaya calisirim diger sporlari yapma imkanim yok arasirada leslie yaparim ,,,,sanada iyi geceler canim

canancım a gurubu hakkında ne yazıyor biraz bilgi verirsen sevinirim

İyi geceler topigim, nobeti bu gece ben devraldim.. maşallah kilolar verilmiş ne güzel umarım haftaya gül abla basta olmak üzere herkes incelir:)
yalniz benim sonucum yanlış olmuş aslinda ters bi insanda degilim ama liste işlerinde hep bi aksilik başıma geliyor:)))
neyse bu arada prenscim geçmiş olsun hasta hasta bu islerle ugrastin yorduk seni eline sağlık..bi önerim olacak sana hamilelikte ben de i.y.e geçirmiştim maydanoz suyu icmistim dr tavsiyesiyle..ilacsiZ antbiyotiksiz duzelmistim...tekrar geçmiş olsun

Biz sağ salim geldikk ve her şey çok güzel gidiyor. .iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler

Gayet karatay vari bi gün geçirdim umarim devami gelir

Sabah kkk yapmistim
Arada kuruyemiş yedim paket sütle

Aksamda yalanci iskembe, köfte, taze fasulye, tavuklu bi salata, mantarli bi salata, yesil salata yedim

Çay ,su, 1 tanede Nescafe içtim sekersiz

Spor havuzda gereken aktiviteler

Son düzenleme:

İnşallah,Azerbaycana da gelirsin,seve seve karşılarız,misafirimiz olursun,ne iş yapıyorsun özel sorudur diye soramıyorum,ama merak ta ediyorum gecen sefer Memedov dedın ,Azerbaycanda Memedov cook,o yüzden tanıyamadım,soramadım da.

hayırlı olsun canım seferlerin,piyangodan her zaman güzel ,sevindirici sürprizler çıksın,inşallah.

Son düzenleme:
tereyağında soğanlı 3 adet yumurta
bol yeşillik zeytinyağına batırıp
15 zeytin
1 tabak süzme yoğurt
1 avuç kuruyemiş

günaydın arkadaşlar,dünkü menümü yazıyım:
kahvaltı : z.yağında 1 yum.13 zeytin,yeşil mercimekyemeği,peynir,ceviz,4 dılım armut kurusuyla yeşil çay

öğlen : yeşil mercimek,ıspanak yemeği,sarımsaklı yoğurt,salata,yeşil çay

akşam:3 yk .ıspanak,2 yk.bulğur pilavı,3 yk.salata,ceviz kadar peynir,yeşil çay

30 dk egzersiz,30 dk dans. SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…