İyi geceler topigim, nobeti bu gece ben devraldim.. maşallah kilolar verilmiş ne güzel umarım haftaya gül abla basta olmak üzere herkes incelir:)
yalniz benim sonucum yanlış olmuşaslinda ters bi insanda degilim ama liste işlerinde hep bi aksilik başıma geliyor:)))
neyse bu arada prenscim geçmiş olsun hasta hasta bu islerle ugrastin yorduk seni eline sağlık..bi önerim olacak sana hamilelikte ben de i.y.e geçirmiştim maydanoz suyu icmistim dr tavsiyesiyle..ilacsiZ antbiyotiksiz duzelmistim...tekrar geçmiş olsun
Biz sağ salim geldikk ve her şey çok güzel gidiyor. .iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler
Gayet karatay vari bi gün geçirdim umarim devami gelir
Sabah kkk yapmistim
Arada kuruyemiş yedim paket sütle
Aksamda yalanci iskembe, köfte, taze fasulye, tavuklu bi salata, mantarli bi salata, yesil salata yedim
Çay ,su, 1 tanede Nescafe içtim sekersiz
Spor havuzda gereken aktiviteler
İnşallah,Azerbaycana da gelirsin,seve seve karşılarız,misafirimiz olursun,ne iş yapıyorsun özel sorudur diye soramıyorum,ama merak ta ediyorumgecen sefer Memedov dedın ,Azerbaycanda Memedov cook,o yüzden tanıyamadım,soramadım da.
hayırlı olsun canım seferlerin,piyangodan her zaman güzel ,sevindirici sürprizler çıksın,inşallah.
tereyağında soğanlı 3 adet yumurta
bol yeşillik zeytinyağına batırıp
15 zeytin
1 tabak süzme yoğurt
1 avuç kuruyemiş
günaydın arkadaşlar,dünkü menümü yazıyım:
kahvaltı : z.yağında 1 yum.13 zeytin,yeşil mercimekyemeği,peynir,ceviz,4 dılım armut kurusuyla yeşil çay
öğlen : yeşil mercimek,ıspanak yemeği,sarımsaklı yoğurt,salata,yeşil çay
akşam:3 yk .ıspanak,2 yk.bulğur pilavı,3 yk.salata,ceviz kadar peynir,yeşil çay
30 dk egzersiz,30 dk dans.SU
Sut urunlerinden suphelenmistim bende....aksam yazmistim dogru belkide,,,peynir alti suyunu 3 haftadir tuketiyorum sabah aksam artik icmeyecegim demistim bakalim ne olacak, peynir alti suyu icmeyincede sut iciyordum sutede 1 ay once baslamistim ,,,,gunde 2 bardak sut icmeyen zayiflayamaz diye okumus ve sute baslamistim gaz yapiyor belki oda bir belirtidir EKIN06 bilir kesin....o haftalarda lahanayida hergun yemistim millet lahana kuru yapiyor diye bende yapmistim ya
Bende de tam tersi, lahana yemeliymişim.
nasılsınız bakalım kg durumları umarım iyi gidiyodur?
ben bebeğimle uğraşıyorum hep o yüzden pek fırsat bulamadım..
merhaba canımiy haftasonları arkadaşlarım.. dün çok yoğundu işlerim akşamda misafirliiğe ittik giremedim doğru düzgün
prenscim ellerine sağlık liste için.. rahtsız rahatsız yorduk seni..
kedicim maşallah canım 1.olmuşsun hedefin baya aşağısı olmuş
yeni gelen arkadaşlarım hoşgediniz.. ailemiz gittikçe artıyor ne güzel
dün yediklerimi yazayım.. sabah 7.30 boll yeşillikli kkk
öğle bi tabak yoğurt kalan yerfıstığı
akşam 1tabak kuru fasülye salata
arkadaşlara oturmaya gittik sonra sağolsun bi sürü ikram yapmış ama hiç birini yemedim.. arkadaşım dedi ki hala mı devam ediyosun ne zaman bitecek dedi.. bende bundan sonra artık böyle besleneceğim alışın dedim
eve geldim jillian 3 yaptım.. suyu az içiyorum sanki bu ara 2 litreyi biraz geçti.. 2kupa ıhlamur, türk kahvesi içtim.. her sabah mutlaka karbonatı içiyorum 1tatlı kaşığı..
bugün yediklerim sabah 10.15 te bitti kkk yeşillikli
14.30 bi bardak ayran
akşam 17.15 bi tabak et ste bi kase yoğurt.. bi kaç badem..
bu arada Ahmet aydının kitabını da aldım..karatyla çok benzerliği var..
daha okumaya başlamadım karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık kitabıın da sonuna yaklaşyrm..
gül ablaaaaaaaa sana konserveni nası yapıyon diye sorcaktım..mesela domatesi konservesi yaparken domateslerini pişiryo musun
kan değerlerim de normal arkadaşlarım,
yalnız dvitamini eksikliği var , kitabı okuyunca rahatladım..karatay hocanın hastalarının çoğunda varmış zaten..benim 20 çıktı karataya gelen hastalarda 10,15 civarıymış..
gül abla d vitamini alıyo musun
alıyosan tablet şeklinde mi nası alıyosun ablacım
omega 3 ü nası alıyosun kuvvetli antioksidan alıyo musun
hafta içi şenlikli oluyor topiğimiz hafta sonu herksein bir işi çıkıyor...benimde misafirlerim vardı 1 e doğru çıktık uzak bir semte amcama gittik orada 2 saat oturduk amcamın kızlarınıda aldım oradan daha uzak olan başka bir semte diğer amcamın kızına gittik oradada başka bir amcamın kızları vardı 4 amca kızları buluştuk onları bırakıp gelmem 9.30 olduSen de yoksun ablacım diecektim ne yazmıştım..bazen de yanımda kızım bağırıyor doğru düzgün cümle kuramıyorum
Hay Allah ne yazmışım olacak tel.in azizliği....neyse bi kaç gün sonra trambolin almayı düşünüyoruz...bakalım yapabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?