Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım
oh ne güzel gitmişsiniz doya doya keyfini çıkar benimde bu seneden 10 gün termal hakkım var ama işlerden dolayı kullanamadım 3 gününü mayıs 17-18-19 olarak aldım bir haftayıda ağustos sonuna ayarladım
iyi dinlenmeler sana herşey gönlünce olsun canım

inşallah canım
ben bakanlıkta protokol işine bakıyorum
Sn. Memedov orada Bakan..... sen anlamışsındır hangi bakan olduğunu sık sık Türkiye'ye gelir bizim misafirimizse gidene kadar bizim sorumluluğumuzda olur...orada nasıl bilmem ama çok sevecen konuşkan ekibide öyle hep aynı ekiple gelirler

sen bu dans işini sevdin

Bu sabahki kahvaltım. Meyve biraz fazla oldu bugün. Küçük boy portakal, küçük boy yeşil elma ve yarım nar (nar küçük boydu).
Üzerine tarçın serptim, birazda badem büyük büyük kesip attım. Peynirde vardı, çörekotu serptim.
Bademlerin hepsini yiyemedim, hatta çoğunu yiyemedim. Şimdi suya koydum, 6 saat kadar bekleteceğim, badem sütünü denemek istiyorum, çok merak ettim. Blendır yok ama rondo ile de olur herhalde.

Son düzenleme:

Bende de tam tersi, lahana yemeliymişim.

nasılsınız bakalım kg durumları umarım iyi gidiyodur?
ben bebeğimle uğraşıyorum hep o yüzden pek fırsat bulamadım..

iy haftasonları arkadaşlarım.. dün çok yoğundu işlerim akşamda misafirliiğe ittik giremedim doğru düzgün
prenscim ellerine sağlık liste için.. rahtsız rahatsız yorduk seni..

kedicim maşallah canım 1.olmuşsun hedefin baya aşağısı olmuş
yeni gelen arkadaşlarım hoşgediniz.. ailemiz gittikçe artıyor ne güzel
dün yediklerimi yazayım.. sabah 7.30 boll yeşillikli kkk
öğle bi tabak yoğurt kalan yerfıstığı
akşam 1tabak kuru fasülye salata

arkadaşlara oturmaya gittik sonra sağolsun bi sürü ikram yapmış ama hiç birini yemedim.. arkadaşım dedi ki hala mı devam ediyosun ne zaman bitecek dedi.. bende bundan sonra artık böyle besleneceğim alışın dedim
eve geldim jillian 3 yaptım.. suyu az içiyorum sanki bu ara 2 litreyi biraz geçti.. 2kupa ıhlamur, türk kahvesi içtim.. her sabah mutlaka karbonatı içiyorum 1tatlı kaşığı..

bugün yediklerim sabah 10.15 te bitti kkk yeşillikli
14.30 bi bardak ayran
akşam 17.15 bi tabak et ste bi kase yoğurt.. bi kaç badem..

bu arada Ahmet aydının kitabını da aldım..karatyla çok benzerliği var..
daha okumaya başlamadım karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık kitabıın da sonuna yaklaşyrm..
gül ablaaaaaaaa sana konserveni nası yapıyon diye sorcaktım..mesela domatesi konservesi yaparken domateslerini pişiryo musun

kan değerlerim de normal arkadaşlarım,
yalnız dvitamini eksikliği var , kitabı okuyunca rahatladım..karatay hocanın hastalarının çoğunda varmış zaten..benim 20 çıktı karataya gelen hastalarda 10,15 civarıymış..
gül abla d vitamini alıyo musun
alıyosan tablet şeklinde mi nası alıyosun ablacım
omega 3 ü nası alıyosun kuvvetli antioksidan alıyo musun

Sen de yoksun ablacım diecektim ne yazmıştım..bazen de yanımda kızım bağırıyor doğru düzgün cümle kuramıyorum

nasılsınız bakalım kg durumları umarım iyi gidiyodur?
ben bebeğimle uğraşıyorum hep o yüzden pek fırsat bulamadım..

ben iyiyim canım sen nasılsın epeydir gelmedin merak ettim tatil diye misafirin geldi sandım...son gün bugun ne çok girdim demiştin nazar değdirdin kendinebebek nasıl iyidir inşallah

merhaba canım

iraden için banada ne zaman bitecek diye sorup duruyorlar oda arkadaşım 50 kere sormuştur her seferindede bu rejim değil sağlıklı beslenme ömürlük yapıyorum diyorum 2-3 gün sonra yine sorar hala devammı diye ne anlamaz insanlar ya

canan hocada tavsiye ediyor o kitabı
canım ben konserve yapmadım hiç bilmiyorum, ekim sonuna kadar çok yoğun çalıştığım için alıp yapma imkanım olmamıştı bi ara fırsat bulduğumda salça yapmıştım

gözünaydın canım
seninde düşükmüş ama benden iyi benim 8.8 çıkmıştı ağızdan aldım 3 ay 12 olmuştu, sonra iğne oldum haftaya çıkacak sonuçlar
omega 3 ile antioksidanı aynı anda alıyorum

Sen de yoksun ablacım diecektim ne yazmıştım..bazen de yanımda kızım bağırıyor doğru düzgün cümle kuramıyorum
hafta içi şenlikli oluyor topiğimiz hafta sonu herksein bir işi çıkıyor...benimde misafirlerim vardı 1 e doğru çıktık uzak bir semte amcama gittik orada 2 saat oturduk amcamın kızlarınıda aldım oradan daha uzak olan başka bir semte diğer amcamın kızına gittik oradada başka bir amcamın kızları vardı 4 amca kızları buluştuk onları bırakıp gelmem 9.30 oldu
Hay Allah ne yazmışım olacak tel.in azizliği....neyse bi kaç gün sonra trambolin almayı düşünüyoruz...bakalım yapabilecek miyim

yaparsın zevkli olur benim belimde fıtık olmasa bende çoktan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…