hafta içi şenlikli oluyor topiğimiz hafta sonu herksein bir işi çıkıyor...benimde misafirlerim vardı 1 e doğru çıktık uzak bir semte amcama gittik orada 2 saat oturduk amcamın kızlarınıda aldım oradan daha uzak olan başka bir semte diğer amcamın kızına gittik oradada başka bir amcamın kızları vardı 4 amca kızları buluştuk onları bırakıp gelmem 9.30 oldu
yaparsın zevkli olur benim belimde fıtık olmasa bende çoktan almıştım
Gül abla bende 16 ocak 2014 te başladım karatay diyetine neden kimse bana cevap vermiyor bu topikte
canancım a gurubu hakkında ne yazıyor biraz bilgi verirsen sevinirim
canım topiğimizde cevap vermeme gibi bişey olamaz, hangimize denk gelirse cevap veririz ben seni birkaç kere gördüm arkadaşlar cevap verdiği için ben tekrar cevap vermedim
ria çığım bu soruna cevap alamamışsın, alamamanda doğal canansu60 bugün topiğe girmediği için sorunu görmemiş canım
bişey değil canımben şey sormuştum gül abla
kangrubuna göre beslenmeye uymalımıyız çok teşekkür ederim
daha öncede olmuştu gözden kaçmıştır önemli değil
Canlarimmmmm benimmmm nihayet merhabalar hayirli geceler guzellerim citirlarim benim.
Tesekkur ederim canim benim,evet binlerce sukur muhtesem bir hafta sonundan sonra ikinci evine teslim ettim.Rabbim o evide eksik etmesin yarabbim.Rabbim hicbir anneye benim donup baktigim zaman gecirdiklerimi bildirmesin,yasatmasin.Bugunlerimize binlerce sukurler olsun.
Cenazemiz vardi bu saatte bakabildim yazdıklarınızı çok gecikmisim
Teşekkür ederim sizlerde sağolunSevgili teoson,acinizi butun kalbimle paylasirim,basiniz sagolsun canim.
Bişi soracağım hatırlarsanız ben karataya p.tesi başlayacağım yaptirmam gereken kan tahlili varmi var ise neler yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?