Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül abla bende 16 ocak 2014 te başladım karatay diyetine neden kimse bana cevap vermiyor bu topikte

Gül abla bende 16 ocak 2014 te başladım karatay diyetine neden kimse bana cevap vermiyor bu topikte

canım topiğimizde cevap vermeme gibi bişey olamaz, hangimize denk gelirse cevap veririz ben seni birkaç kere gördüm arkadaşlar cevap verdiği için ben tekrar cevap vermedim

ben şey sormuştum gül abla

kangrubuna göre beslenmeye uymalımıyız çok teşekkür ederim
bişey değil canım

daha öncede olmuştu gözden kaçmıştır önemli değil

canım kişiye yönelik alıntı ile soru sorduysan gözden kaçmış olabilir, bebekli olan arkadaşlarımız bazen eski sayfaları okumaya fırsat bulamıyorlar

Sevgili ria cigim dun gece oyle guzel canancigim diye hitap ederek a grubu kanin ozelliklerini bilmek istemistin.Bunu okuyupta seni cevapsiz birakmak gibi bir kabalik lukxum olabilirmi yavrum benim.Sana cevap yaziyorum diye telefon elimde uyumusum.Icim gecmis farkinda olmadan.Onun icin yanitliyamadim,ayrica benim grubumda a grubu.Simdi hemen notlarima bakayim ve yazacagim canim.

Tesekkur ederim canim benim,evet binlerce sukur muhtesem bir hafta sonundan sonra ikinci evine teslim ettim.Rabbim o evide eksik etmesin yarabbim.Rabbim hicbir anneye benim donup baktigim zaman gecirdiklerimi bildirmesin,yasatmasin.Bugunlerimize binlerce sukurler olsun.

AMİN
allah sizlere uzun ömürler versin prensesin başından eksik etmesin
güzel bir hafta sonu geçirdiğinizede sevindim haketmiştiniz geçen haftadan dolayı bunu inşallah hep böyle geçer görüşmeleriniz

Sevgili RIA cigim, a grubu kan ile ilgili bilgiler bu sekilde yavrum,tuketilmesi izinli olanlar

Et urunleri;koy tavugu,baliklar,sardalye,uskumru,levrek

Sut urunleri;kefir,yogurt,beyaz peynir,eski kasar,mozarella,tulum peyniri

Yaglar;zeytinyagi,ceviz yagi,badem yagi,kuyruk yagi

Sebzeler;taze fasulye,enginar,hindiba,marul,havuc,havuc suyu,pacar,pancar suyu,semiz otu,kabak,pirasa,ispanak,pazi,beyaz lahana,brokoli,yer elmasi,sarmisak,sagan,kereviz,maydanoz

Bakliyat;borulce,her turlu mercimek,kuru fasulya

Meyva;kayisi,dut,incir,uzum,kiraz,visne,yesil erik,mirdum erigi,greyfurt

Kuru yemisler;kuru kayisi,kuru erik,yer fistigi,ceviz,badem,kabak cekirdegi

Baharat;zencefil,zerdecal,hardal,keten tohumu,biberiye,kimyon,kekik,karanfil

Cay-icecek;taze kavrulmus Turk kahvesi,kusburnu,yesilcay,biberiye,ihlamur

ZARARLILAR;
:2:
Her turlu kirmizi et
Deniz hayvanlari
Inek sutu
Tereyagi
Patates
Domates
Domates salcasi
Pul biber
Maden suyu
Siyah cay
Mandalina
Portakal
Portakal suy

bu kadar guzelim,umarim insaallah bi sekilde faydasi olur.Hayirli gepceler,en ufak sorunda dahi cekinme 7/24 buradayim canim.

Son düzenleme:
Bişi soracağım hatırlarsanız ben karataya p.tesi başlayacağım yaptirmam gereken kan tahlili varmi var ise neler yardimci olursaniz sevinirim

Bişi soracağım hatırlarsanız ben karataya p.tesi başlayacağım yaptirmam gereken kan tahlili varmi var ise neler yardimci olursaniz sevinirim

TAbii memnuniyetle yardimci olmaya calisirim.Olmazsa olmazi D vitamini, B 12 vitamini ,demir orani,aclik kan sekeri eger bu belirttigim birimlerde eksik varsa arkadaslarim yarin muhakkak ilave ederler sagolsunlar.Bu arada karariniz hayirli olsun.Cok isabetli bir secim olmus, saglik ve estetik acisindan.Herhangi bir sorunuz olursa seve seve yardimci olabiliriz.

herkese gönülden selamlar
canan abla kan grubuna göre beslenme şeklinden bahsetmişsin ben kaçırdım ne olduğunu
benim de 0 rh pozitif kan grubum buna göre benim nasıl beslenmem lazım..
gül abla d vitamini,omega3 ve antioksidan olarak ne kullandığını bunları ne şekilde kullandığını özelime yazabilir misin
malum reklama girmesin
omega 3 olarak ,çinde omega 6 olmayacak diyor karatay..
valla okurken hayran kaldım kadına
sen sabah 5 te kalk güneş doğmadan denşze gir 2 saat yüz
erken yat erken kalk
makyaj malzemeleri de dahil doğal olmayan herşeye karşı hocamız
biraz zor olcak biz kadınlar için
gerçi hamileliğimden beri makyaj yapmıyorum
ondan önce genelde haftanın en az 5 günü yapardım işe giderken falan..
canan ablacım sen konserve yapyor musun
ben seneye bayağı yapmayı düşünüyorum da
kitapta karatyın yaptıklarını okurken aklıma bazen soru işaretleri takılıyr mesela domates
konservesi yaparken domatesi pişirmeli miyiz
geçenlerde halkalı merkezde köy tavuğu bulunur yazılı bi tavukçu gördüm hemen daldım içeri
mübarek tavuk değil hindi büyüklüğünde bi şey bu
o kadar da ağır
eve geitrdim kv ler bu hindi dediler başa sonra yiyince yyo bu horoz eti ama kart bi horoz işte
bi de kokuyo ki sevmeyerek yedim adam bunu taa ığdırdangetirtiyormuş
asıl köy tavuğunu sanırım b ben carefuar da gördüm küçücük körpecik yarım kg luk tavukları paketlemişler
Mudurnu tavuğundu sanırım.
üstünde de çocuklarınız için güvenle yedirebilirsiniz yazıyo
antibiyotiksiz gdo suz hormonsuz falan filan...

evet ablacım bi hafta misafirlerim vardı diğer hafta da pek fırsat bulamadım...
şuan Ahmet aydının kitabını okumaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…