Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ablacım istersen şifreli ver omega 3ü falan
maksat adminler kızmasın diğer arkadaşlarım da sebeplensin..

geçenlerde karatay hoca yine tv daydı..ne kadar cesur valla hiç korkmuyor
margarin üreticileri,tavuk üreticileri,konserve üreticileri ve daha yazmadığım pekçok yerden tepki alırım demiiyor dan dan söylüyor şte bu yüzden hayranım
meslaktaşları da kıskanıyorlar..
geçen yine kötü şeyler söylediklerini duydum..
güya karbonhidrat vermediği için hastalar gut hastalığına yaklanıyrmuş
hatta karatyın görümcesi de yakalnmış..
sinir bozucu şeyler

şarlatan diyorlamışş

kendileri şarlatan aslında
ilaç firmalarının köleleri
maddi çıkarcıllar bence..

herkese merhabalar; aslindaeski bir kk uyesiyim ama uzun zamandir yazmiyordum. buaralar karataya basladim ve gercekten faydasini goruyorum. 2 haftada 4kg gibi bir rakam gitti diyebilirim. suaralar tr den annemler geldi cok riayet edemesemde idare ediyor. buarada bakuden yaziyorum sizlere.. gecmiside elimden geldigince okumaya gayret edecegim

buarada ben hergun 1 ck karbnat iciyorum milarin sayfasindagordum ; yaklasik 3 aydir iciyorum sanrim yaglanmayi onluyor biara biraktim o ara istahim tavan yapti ve kilolari geri aldim yada ben oyle hissettim bilmiorum. suanda tekrar iciyorum. icen arkadaslarda bariz degisiklik varmi. benim bobrek tasimvar belki faydasi olur diye iciyorum henuz dra gorunmedim

günaydın,arkadaşlar,bü günkü menümü yazıyım:

kahvaltı 09 00:z.yagında 1 yumurta,2 yk.bulğur,2 yk.yeşil mercimek,peynir,1 dilim armut kurusuyla yeşil çay. zeytinim bitmiş,kar kış

kıyamet,dışarı cıkamadım,alamadım.

öğlen 14 50:buğdaylı yoğurt corbası,et,1 yumurtayla menemen(yazın yaptığım biberli domatesle),1 dilim armut kurusuyla yeşil çay

akşama köfte ve kuru fasulye yemeyi var

spor ve suyu tamamlıyicam.

arkadaşlar,kaç zamandır zamanım kısıtlıdır,gecmişi okuyamıyorum,ama bir yerde gözüm bir şey aldı ,bir arkadaş konserve yapmak sormuş,ben iyi bilirim konserve yapmayı,zamanım olunca anlatacağim,inşallah,her kesi öpüyorum,hoşca kalın,mutlu olun

omega 3 ün markası EF. S 1200 (noktalı yere A ekle)..
bende hocanın cesaretine hayranım, dün sağlıklı yaşıyoruz da okudum gıda mühendisliği okuyan bir kız bir sürü eleştiriler yazmış sucukla ilgili yorumlar yazmış herkeste cevabını vermiş ona, diyetisyenlerden sonra sizdemi başladınız diye okan bey tepki vermiş

merhaba aramıza hoşgeldiniz
Azerbaycan'dan bir arkadaşımız daha var topiğimizde
zararın neresinden dönülse kardır hoca her zaman kaldığınız yerden devam edin diyor, onlar gidince tekrar düzene sokarsın kendini burada motivasyonumuz çok güzel menülerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımızı düzeltiyoruz sporlarla destek veriyoruz

bende 10 gündür içmeye başladım ev misafir dolu bende çalıştığım için bi düzene otutturamadım
KEDİ83 bize karbonatı aşılayan arkadaşımız o size bilgi verir

merhaba canım

yeni arkadaşımız gelmiş hemde baküden aynı ülkedesiniz

vaktin olmadığı için okumamışsın

sdf82 sormuştu cevaplarsan memnun olur canım

teşekkür ederim canım ben yeniyim oyüzden devamlı soru soruyorum

teşekkür ederim canım ben yeniyim oyüzden devamlı soru soruyorum

canım sorarak öğrenilir, tabiiki soracaksın bizlerde cevaplayacağız,,

öğrenince sende yeni gelip soranlara cevap vereceksin bu devran böyle sürüp gidecek

aklına takılıp kalmaktansa sorup öğreneceksin bizde sora sora öğrendik

zararlılara inanamıyorum ben domates çok severim daha doğrusu zararlıların hepsini severim

canancığım çok güzel cevaplar vermiş bende ilave yapayım
folat
insülin
omega 3 ....bu heryerde yapılmıyor herkesede yapmıyorlar bende yaptıramadım

mesajını yeni gördüm canım ...omega 3 ü önceki mesajda yazmıştım içinde sadece omega 3 var ve balık jelatini
d vitamini olarak devit 3 iğnesi alıyorum eczaneden 2 tl
antioksidan olarak solg.r vm 2000 kullanıyorum (. yerine a gelecek)

bu antioksidan dediğin multivitamin mi

bide devit 3 iğnesi derken iğne mi yaptırıyosun

Canlarimmmm,hepinize kucak dolusu merhabalar.Gulcugum,senin olmadigin zamanlarda,senden ogrendiklerimle haddim dahlinde yardimci olmaya calisiyorum canim.Umarim sizler ve misafirleriniz iyisinizdir.Kismetse yarina hazirliklar bitti mi ? Cok guzel hayirli yolculuklar dilerim canim.Iyi kk Karatay beslenme tarzindayiz,yoksa o cisssslara atilan cantalar Isvicre cukulatasiyla dolarmiydi?( eskiden benimkiler dolardi da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…