- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
ablacım istersen şifreli ver omega 3ü falan
maksat adminler kızmasın diğer arkadaşlarım da sebeplensin..
geçenlerde karatay hoca yine tv daydı..ne kadar cesur valla hiç korkmuyor
margarin üreticileri,tavuk üreticileri,konserve üreticileri ve daha yazmadığım pekçok yerden tepki alırım demiiyor dan dan söylüyor şte bu yüzden hayranım
meslaktaşları da kıskanıyorlar..
geçen yine kötü şeyler söylediklerini duydum..
güya karbonhidrat vermediği için hastalar gut hastalığına yaklanıyrmuş
hatta karatyın görümcesi de yakalnmış..
sinir bozucu şeyler
şarlatan diyorlamışş
kendileri şarlatan aslında
ilaç firmalarının köleleri
maddi çıkarcıllar bence..
herkese merhabalar; aslindaeski bir kk uyesiyim ama uzun zamandir yazmiyordum. buaralar karataya basladim ve gercekten faydasini goruyorum. 2 haftada 4kg gibi bir rakam gitti diyebilirim. suaralar tr den annemler geldi cok riayet edemesemde idare ediyor. buarada bakuden yaziyorum sizlere.. gecmiside elimden geldigince okumaya gayret edecegim
buarada ben hergun 1 ck karbnat iciyorum milarin sayfasindagordum ; yaklasik 3 aydir iciyorum sanrim yaglanmayi onluyor biara biraktim o ara istahim tavan yapti ve kilolari geri aldim yada ben oyle hissettim bilmiorum. suanda tekrar iciyorum. icen arkadaslarda bariz degisiklik varmi. benim bobrek tasimvar belki faydasi olur diye iciyorum henuz dra gorunmedim
günaydın,arkadaşlar,bü günkü menümü yazıyım:
kahvaltı 09 00:z.yagında 1 yumurta,2 yk.bulğur,2 yk.yeşil mercimek,peynir,1 dilim armut kurusuyla yeşil çay. zeytinim bitmiş,kar kış
kıyamet,dışarı cıkamadım,alamadım.
öğlen 14 50:buğdaylı yoğurt corbası,et,1 yumurtayla menemen(yazın yaptığım biberli domatesle),1 dilim armut kurusuyla yeşil çay
akşama köfte ve kuru fasulye yemeyi var
spor ve suyu tamamlıyicam.
arkadaşlar,kaç zamandır zamanım kısıtlıdır,gecmişi okuyamıyorum,ama bir yerde gözüm bir şey aldı ,bir arkadaş konserve yapmak sormuş,ben iyi bilirim konserve yapmayı,zamanım olunca anlatacağim,inşallah,her kesi öpüyorum,hoşca kalın,mutlu olun
Sevgili ria cigim dun gece oyle guzel canancigim diye hitap ederek a grubu kanin ozelliklerini bilmek istemistin.Bunu okuyupta seni cevapsiz birakmak gibi bir kabalik lukxum olabilirmi yavrum benim.Sana cevap yaziyorum diye telefon elimde uyumusum.Icim gecmis farkinda olmadan.Onun icin yanitliyamadim,ayrica benim grubumda a grubu.Simdi hemen notlarima bakayim ve yazacagim canim.
teşekkür ederim canım ben yeniyim oyüzden devamlı soru soruyorum
Sevgili RIA cigim, a grubu kan ile ilgili bilgiler bu sekilde yavrum,tuketilmesi izinli olanlar
Et urunleri;koy tavugu,baliklar,sardalye,uskumru,levrek
Sut urunleri;kefir,yogurt,beyaz peynir,eski kasar,mozarella,tulum peyniri
Yaglar;zeytinyagi,ceviz yagi,badem yagi,kuyruk yagi
Sebzeler;taze fasulye,enginar,hindiba,marul,havuc,havuc suyu,pacar,pancar suyu,semiz otu,kabak,pirasa,ispanak,pazi,beyaz lahana,brokoli,yer elmasi,sarmisak,sagan,kereviz,maydanoz
Bakliyat;borulce,her turlu mercimek,kuru fasulya
Meyva;kayisi,dut,incir,uzum,kiraz,visne,yesil erik,mirdum erigi,greyfurt
Kuru yemisler;kuru kayisi,kuru erik,yer fistigi,ceviz,badem,kabak cekirdegi
Baharat;zencefil,zerdecal,hardal,keten tohumu,biberiye,kimyon,kekik,karanfil
Cay-icecek;taze kavrulmus Turk kahvesi,kusburnu,yesilcay,biberiye,ihlamur
ZARARLILAR;
:2:
Her turlu kirmizi et
Deniz hayvanlari
Inek sutu
Tereyagi
Patates
Domates
Domates salcasi
Pul biber
Maden suyu
Siyah cay
Mandalina
Portakal
Portakal suy
bu kadar guzelim,umarim insaallah bi sekilde faydasi olur.Hayirli gepceler,en ufak sorunda dahi cekinme 7/24 buradayim canim.
Cenazemiz vardi bu saatte bakabildim yazdıklarınızı çok gecikmisim
TAbii memnuniyetle yardimci olmaya calisirim.Olmazsa olmazi D vitamini, B 12 vitamini ,demir orani,aclik kan sekeri eger bu belirttigim birimlerde eksik varsa arkadaslarim yarin muhakkak ilave ederler sagolsunlar.Bu arada karariniz hayirli olsun.Cok isabetli bir secim olmus, saglik ve estetik acisindan.Herhangi bir sorunuz olursa seve seve yardimci olabiliriz.
canancığım çok güzel cevaplar vermişbende ilave yapayım
folat
insülin
omega 3 ....bu heryerde yapılmıyor herkesede yapmıyorlar bende yaptıramadım
herkese gönülden selamlar
canan abla kan grubuna göre beslenme şeklinden bahsetmişsin ben kaçırdım ne olduğunu
benim de 0 rh pozitif kan grubum buna göre benim nasıl beslenmem lazım..
gül abla d vitamini,omega3 ve antioksidan olarak ne kullandığını bunları ne şekilde kullandığını özelime yazabilir misin
malum reklama girmesin
omega 3 olarak ,çinde omega 6 olmayacak diyor karatay..
valla okurken hayran kaldım kadına
sen sabah 5 te kalk güneş doğmadan denşze gir 2 saat yüz
erken yat erken kalk
makyaj malzemeleri de dahil doğal olmayan herşeye karşı hocamız
biraz zor olcak biz kadınlar için
gerçi hamileliğimden beri makyaj yapmıyorum
ondan önce genelde haftanın en az 5 günü yapardım işe giderken falan..
canan ablacım sen konserve yapyor musun
ben seneye bayağı yapmayı düşünüyorum da
kitapta karatyın yaptıklarını okurken aklıma bazen soru işaretleri takılıyr mesela domates
konservesi yaparken domatesi pişirmeli miyiz
geçenlerde halkalı merkezde köy tavuğu bulunur yazılı bi tavukçu gördüm hemen daldım içeri
mübarek tavuk değil hindi büyüklüğünde bi şey bu
o kadar da ağır
eve geitrdim kv ler bu hindi dediler başa sonra yiyince yyo bu horoz eti ama kart bi horoz işte
bi de kokuyo ki sevmeyerek yedim adam bunu taa ığdırdangetirtiyormuş
asıl köy tavuğunu sanırım b ben carefuar da gördüm küçücük körpecik yarım kg luk tavukları paketlemişler
Mudurnu tavuğundu sanırım.
üstünde de çocuklarınız için güvenle yedirebilirsiniz yazıyo
antibiyotiksiz gdo suz hormonsuz falan filan...
gül abla sen bu kilona nekadar zamanda düştün
mesajını yeni gördüm canım ...omega 3 ü önceki mesajda yazmıştım içinde sadece omega 3 var ve balık jelatini
d vitamini olarak devit 3 iğnesi alıyorum eczaneden 2 tl
antioksidan olarak solg.r vm 2000 kullanıyorum (. yerine a gelecek)
canım ben 4 ayda sporsuz 11 kg verdim 4 aydırda duraksamadayım al verle geçiyor günlerim bende haşimato ve 5 aydır menapoz başladı kg vermeme engel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?