Bu akşam 2 lahmacun yedim. Eve geldim mercimek çorbası içtim. Yemek yedikten sonra tartıldığımda 46.8 çıktım.
yemek yemiş halin bile hedefinden düşük
Yoğurdu artık akşam yemiyorum, sabah yiyorum, birde yağ yakıcı baharatları kullanıyorum, yazıyordum zaten menülerimde, bu aralar salatayı daha çok ekledim menülerime. Gerçi bal ile meyveyi bu aralar biraz çoğalttım ama karbonatı da düzenli içiyorum. Ama önemli olan meyveyi aşırı yememek ve akşam yememek, onu zaten yapmıyoruz. :)
Yoğurdu artık akşam yemiyorum, sabah yiyorum, birde yağ yakıcı baharatları kullanıyorum, yazıyordum zaten menülerimde, bu aralar salatayı daha çok ekledim menülerime. Gerçi bal ile meyveyi bu aralar biraz çoğalttım ama karbonatı da düzenli içiyorum. Ama önemli olan meyveyi aşırı yememek ve akşam yememek, onu zaten yapmıyoruz. :)
neden yoğurdu akşam yemiyorsun
Ayşegül Çoruhlu akşam süt ürünlerini tüketmeyin diyordu. Birde zaten yağ yakan karışımı yemekten 2 saat önce yemem gerekiyor. En uygun saat sabah kalkarken oluyor. O karışımı bir süre sonra kullanmasam da sabahları yerim artık yoğurdu diye düşünüyorum. Baharatları göbek gittikten sonra artık tek tek kullanırım.
o karışımı bana face den atarmısın canım gelince bende uygulayayım sana faydası olursa
merhaba bugünkü menüm
kahvaltı: 1 yumurta+peynir+lor peyniri+8 zeytin+ceviz
öğlen:3 mercimek köftesi+ yeşillik
akşam:bamya+yoğurtlu patlıcan köz+2 kaşık bulgur pilavı(yememem gerekiyordu sanırım)
3 lt su
sormak istediklerim:
kuruyemiş miktarı ne kadar? cevizin miktarı 1 çay bardağı kadardı,ceviz yiyince kuruyemiş yenileiliyor mu?
karbonatlı su nasıl hazırlanıyor? ne zaman ne kadar içiliyor?
teşekkür ederim.kitabı alamadığım için soruyorum.
bende kedi83 e sordum o kullandığı için,,, okumadığı için cevap yazamamış bana
Günaydın...
Tabiki de yine yoğunnn bir haftasonundan çıktım,cumartesi kardeşimin sözü var dı söylemiştim...çok güzel geçti..ben bir köşede ağrımdan dolayı oturup kalsam da herşey harikaydı..canım kardeşim inşallah çok mutlu olur..
Rahatsızlığım biraz da olsa hafifledi,ilaç çok etkili olmadığı için idare edicem artık..Perşembe günü randevum var,inşallah herey yolundadır..
Gül ablacım sık gelemicek herhalde..herkes iyidir inşallah..
evvvettt işte bubirde peynir olsaymış neyse onun yerine yoğurt olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?