Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yemek yemiş halin bile hedefinden düşük

Yoğurdu artık akşam yemiyorum, sabah yiyorum, birde yağ yakıcı baharatları kullanıyorum, yazıyordum zaten menülerimde, bu aralar salatayı daha çok ekledim menülerime. Gerçi bal ile meyveyi bu aralar biraz çoğalttım ama karbonatı da düzenli içiyorum. Ama önemli olan meyveyi aşırı yememek ve akşam yememek, onu zaten yapmıyoruz. :)

neden yoğurdu akşam yemiyorsun

karbonat benim böbreklerime sancı yapmıştı sabaha kadar serum taktılar bana bilemiyorum bünyeyle alakalı heralde

neden yoğurdu akşam yemiyorsun

Ayşegül Çoruhlu akşam süt ürünlerini tüketmeyin diyordu. Birde zaten yağ yakan karışımı yemekten 2 saat önce yemem gerekiyor. En uygun saat sabah kalkarken oluyor. O karışımı bir süre sonra kullanmasam da sabahları yerim artık yoğurdu diye düşünüyorum. Baharatları göbek gittikten sonra artık tek tek kullanırım.

Canlarim,hepinize hayirli geceler dilerim.Canim kedicigim,evet M.Ali Bulut bir de biolog Aidin Salih diye bir hanim var,ustelik dinimizdende alintilar yaparak oyle guzel bilgileri var ki.Ozellikle kan guruplari ile ilgili beslenme hakkinda googelda cok guzel makaleler var.Begeniceginizi umuyorum.

o karışımı bana face den atarmısın canım gelince bende uygulayayım sana faydası olursa

merhaba bugünkü menüm
kahvaltı: 1 yumurta+peynir+lor peyniri+8 zeytin+ceviz
öğlen:3 mercimek köftesi+ yeşillik
akşam:bamya+yoğurtlu patlıcan köz+2 kaşık bulgur pilavı(yememem gerekiyordu sanırım)
3 lt su
sormak istediklerim:
kuruyemiş miktarı ne kadar? cevizin miktarı 1 çay bardağı kadardı,ceviz yiyince kuruyemiş yenileiliyor mu?
karbonatlı su nasıl hazırlanıyor? ne zaman ne kadar içiliyor?
teşekkür ederim.kitabı alamadığım için soruyorum.

kahvaltıda yumurta 2 olması lazım, yeşillik gerekli, zeytin 10 dan fazla olmalı ve yağ içinde, ceviz ince beli çay bardağı kadar, ceviz ve kuruyemişlerin hepsi o kadar olacak

bulgur pilavı 3-4 kaşık yenilebiliyor ama her öğün değil

karatayda karbonatlı su yok, onu içen bir arkadaşımız tavsiye etmişti tavsiye ettiği siteyi inceledik faydalarını görünce ben ve birkaç kişi içiyoruz

bende kedi83 e sordum o kullandığı için,,, okumadığı için cevap yazamamış bana

tamam ablacım bende internetten araştırdım biberiye yağları çok iyi yakıyomuş mesela kaynamış suya ıhlamır attıktan sonra 1 çay kaşığıda biberiye atsak iyi olur bence zaten uzmanlar günde 2 fincandan fazla bitki çayı tüketmeyin diyolar günlük olarak deneyecem bende bakalım fayda görecekmiyim

GÜNAYDIIIINNN benim için yeni bir hayat yeni bir başlangıç önce sağlığa merhaba sonra kilolara elveda inşallahhhh

Günaydın...

Tabiki de yine yoğunnn bir haftasonundan çıktım,cumartesi kardeşimin sözü var dı söylemiştim...çok güzel geçti..ben bir köşede ağrımdan dolayı oturup kalsam da herşey harikaydı..canım kardeşim inşallah çok mutlu olur..

Rahatsızlığım biraz da olsa hafifledi,ilaç çok etkili olmadığı için idare edicem artık..Perşembe günü randevum var,inşallah herey yolundadır..

Gül ablacım sık gelemicek herhalde..herkes iyidir inşallah..

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

günaydın herkese

gül abla nasıl kullanıyosun peki omega 3 ve antioksidanı yani yemeklerden önce sonra nasıl

kitapta d vitamini tabletlerinden bahsetmiş hoca sen onlardan kullandın mı

yalnız bne emziriyorum sorun olabilr
belki omega 3 e izin olabilir çünkü hamileler bile kullanmalı diye biliyorum..
Ahmet aydının ki,tabında da belirtilmiş bunlar ama o kitaba daha yeni başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…