Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Valla geçti diyemem ara ara değişiyor sadece bazen kendimi biraz daha iyi hissediyorum bazen de kötü. Midem ahatsız olunca ne yesem geçer diye diye onu atıyorum ağzıma bunu atıyorum ağzıma bu sefer de karışınca rahatsız oluyorum. Düzenli bir menü yapmam lazım kendime artık:18: Ya bir de sana bir şey soracağım. Bazen böyle oturduğum yerden kalkınca felan kasıklarında bir gerilme batma hissediyorum. Normal mi sence. Ağrı gibi değil gerilme gibi batma gibi birşey. sürekli olmuyor.Sağol ekincim..amin..sen nasılsın az da olsa mide bulantıların geçtimi ?
İyi haftalar olsun inşallah tüm topigime:))
Canan ablacim merak edip sormussun teşekkür ederim. ..
dün akşam gec saatte geldik.afyon çok soğuktu birazda dolaştık avm falan derken çok yorulmuşuz cocuklari yatırıp bi kac bardak sicak çay içip 12 olmadan yattik:)
Ben cuma çok güzel idare ettim ama cumartesi ve Pazar Karatay usulü beslenmemin yanina kacamaklarim oldu..böyle ayda yilda bir ailece yaptigimiz tatilde yemeyecegimde ne zaman yiyecegim dedim ve yedimmmm... bu hafta içi hafta sonu aldiklarimi verme çabasıyla geçecek gibi görünüyor..
Gül abla ve diğer citirlar tokadi patlatabilirsiniz rahatlikla:))
Çok özlemişim sizleri...
Görüşürüz 3 valiz beni bekler:)
Sanan iyi yolculuklar iyi gezmeler Gül abla. Bol bol gezCitirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum
Valla geçti diyemem ara ara değişiyor sadece bazen kendimi biraz daha iyi hissediyorum bazen de kötü. Midem ahatsız olunca ne yesem geçer diye diye onu atıyorum ağzıma bunu atıyorum ağzıma bu sefer de karışınca rahatsız oluyorum. Düzenli bir menü yapmam lazım kendime artık:18: Ya bir de sana bir şey soracağım. Bazen böyle oturduğum yerden kalkınca felan kasıklarında bir gerilme batma hissediyorum. Normal mi sence. Ağrı gibi değil gerilme gibi batma gibi birşey. sürekli olmuyor.
İyi haftalar olsun inşallah tüm topigime:))
Canan ablacim merak edip sormussun teşekkür ederim. ..
dün akşam gec saatte geldik.afyon çok soğuktu birazda dolaştık avm falan derken çok yorulmuşuz cocuklari yatırıp bi kac bardak sicak çay içip 12 olmadan yattik:)
Ben cuma çok güzel idare ettim ama cumartesi ve Pazar Karatay usulü beslenmemin yanina kacamaklarim oldu..böyle ayda yilda bir ailece yaptigimiz tatilde yemeyecegimde ne zaman yiyecegim dedim ve yedimmmm... bu hafta içi hafta sonu aldiklarimi verme çabasıyla geçecek gibi görünüyor..
Gül abla ve diğer citirlar tokadi patlatabilirsiniz rahatlikla:))
Çok özlemişim sizleri...
Görüşürüz 3 valiz beni bekler:)
Citirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum
Citirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum
hayırlı yolculuklar kolay gelsin
Çok karıştırma ,ben çok atıştırmazdım o yüzden rahat ederdim..
Batmalar ,gerilmeler normal canım..bebek kendine yer açıyormuş..bende ikisinde de yaşadım,aşağı eğilince olur,yatarken donerken olur..birde ilk 3 ay çok hapşırdım ben nasıl canım yanardı,şimdi hatırladım..bu da bebekten ilginç dimi.. :))
Valla annelerimiz gibi hepimize yetişip hepimizin gönlünü okşuyorsun Canan Abla. SağolCanlarimmmmm,hepinize butun kalbimle hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu ve basarili bir hafta diliyorum.Yuce rabbim gonlunuzden gecenleri gercege donustursun hayirlisiyla insaallah.Gulcugum,sana ve ekip arkadaslarina hayirli yolculuklar,basarilar dilerim,sular seller gibi sag salim gidip donersiniz insaallah.Oz kizkardesimi gonderseydim ancak bu kadar duygulanir ve ozlerdim.Mydenizzzcigim,yavrum benim,hos geldiniz cok sukur.Tabii ki onca yorgunluk ve kosusturmadan sonra hakkindi yavrum.Ahhh Afyon un kaymagi meshurdur,Karatay beslenmesine uyarda altindaki kaymak kadar ekmek kadayifi olmayacak tabii.Prenscim,sizler icin cok sevindim.Senin agrilarinin azalmasi beni cok mutlu etti,insaallah persembe gunu haberler cook guzel olacak.Kiz kardesin icinde yuce rabbim en hayirlisini nasip etsin insaallah.Ekincigim,cok kisa zamanda bulantilarinin gecmeci icin duaciyim.Diken gibi batmalar tarzinda her turlu veriler vucudun kendisini ,kismetse hayirlisi ile gelecek olan kucuk misafire adapte etmesidir.Saglicakla kaliniz canlarim.
kacamak yaptığım an tartiya yansır aninda ..çok şansının ne güzel senin başına gelmemis bu...ilk kilolarda vücut sagolsun çok bonkör davraniyor, son kilolarda agzina minik bi kacamak atsan fenaaa:)günaydınlarrr,
ctesi pazar kısır hariç biraz karatayın dışına bende çıktım çok abartmadan ama sabahta hemen tartıya çıktım baktım aynıyım :))
Canım cok tesekkur ederim cidden lazim oluyor arada. . afyon burnumuzun dibinde kendini ne kadar aşmış termal tatilde..sık sık tercih ederim artikHoşgeldin. Tatilinizin iyi geçtiğine sevindim. Arada böyle motivasyonlar lazım oluyor.
Ablacim hayırlı yolculuklar Allaha emanet ol...bizde seni seviyoruz ve coook ozleyecegizCitirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum
Teşekkür ederim prenscim, bende kardesinin sözünün güzel gecmesine sevindim. Allah tamamina erdirsin..Kolay gelsin,oh sevindim senin adina.
Canlarimmmmm,hepinize butun kalbimle hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu ve basarili bir hafta diliyorum.Yuce rabbim gonlunuzden gecenleri gercege donustursun hayirlisiyla insaallah.Gulcugum,sana ve ekip arkadaslarina hayirli yolculuklar,basarilar dilerim,sular seller gibi sag salim gidip donersiniz insaallah.Oz kizkardesimi gonderseydim ancak bu kadar duygulanir ve ozlerdim.Mydenizzzcigim,yavrum benim,hos geldiniz cok sukur.Tabii ki onca yorgunluk ve kosusturmadan sonra hakkindi yavrum.Ahhh Afyon un kaymagi meshurdur,Karatay beslenmesine uyarda altindaki kaymak kadar ekmek kadayifi olmayacak tabii.Prenscim,sizler icin cok sevindim.Senin agrilarinin azalmasi beni cok mutlu etti,insaallah persembe gunu haberler cook guzel olacak.Kiz kardesin icinde yuce rabbim en hayirlisini nasip etsin insaallah.Ekincigim,cok kisa zamanda bulantilarinin gecmeci icin duaciyim.Diken gibi batmalar tarzinda her turlu veriler vucudun kendisini ,kismetse hayirlisi ile gelecek olan kucuk misafire adapte etmesidir.Saglicakla kaliniz canlarim.
Canlarimmmmm,hepinize butun kalbimle hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu ve basarili bir hafta diliyorum.Yuce rabbim gonlunuzden gecenleri gercege donustursun hayirlisiyla insaallah.Gulcugum,sana ve ekip arkadaslarina hayirli yolculuklar,basarilar dilerim,sular seller gibi sag salim gidip donersiniz insaallah.Oz kizkardesimi gonderseydim ancak bu kadar duygulanir ve ozlerdim.Mydenizzzcigim,yavrum benim,hos geldiniz cok sukur.Tabii ki onca yorgunluk ve kosusturmadan sonra hakkindi yavrum.Ahhh Afyon un kaymagi meshurdur,Karatay beslenmesine uyarda altindaki kaymak kadar ekmek kadayifi olmayacak tabii.Prenscim,sizler icin cok sevindim.Senin agrilarinin azalmasi beni cok mutlu etti,insaallah persembe gunu haberler cook guzel olacak.Kiz kardesin icinde yuce rabbim en hayirlisini nasip etsin insaallah.Ekincigim,cok kisa zamanda bulantilarinin gecmeci icin duaciyim.Diken gibi batmalar tarzinda her turlu veriler vucudun kendisini ,kismetse hayirlisi ile gelecek olan kucuk misafire adapte etmesidir.Saglicakla kaliniz canlarim.
Aaaaa inanmıyorum. Ben de çok hapsuruyorum bu aralar neden diye düşünüyordum. Özellikle sabahları . Bugün hatta acaba grip felan mı olacağım dedim. Bak sen hiç aklıma gelmezdi bebekten olacağı.
Valla içimi rahatlattın gerilmeler için. Karıştırma diyorsun çok da haklısın amaMisal bugün sabah kahvaltımı yaptım, 1 saat kadar önce bulantım oldu yine, dedim sağlıklısından ekşi elma yiyim. Yedim 1 ekşi elma. Şimdi de midem yanmaya ve daha çok bulanmaya başladı. Şimdi yine çubuk kraker yiyorum:18:
kacamak yaptığım an tartiya yansır aninda ..çok şansının ne güzel senin başına gelmemis bu...ilk kilolarda vücut sagolsun çok bonkör davraniyor, son kilolarda agzina minik bi kacamak atsan fenaaa:)
Canım cok tesekkur ederim cidden lazim oluyor arada. . afyon burnumuzun dibinde kendini ne kadar aşmış termal tatilde..sık sık tercih ederim artik
Ablacim hayırlı yolculuklar Allaha emanet ol...bizde seni seviyoruz ve coook ozleyecegiz
Teşekkür ederim prenscim, bende kardesinin sözünün güzel gecmesine sevindim. Allah tamamina erdirsin..
hafta sonu sana yazmistim ama görmedin heralde ayy belkide alinti yapmadan yazmisimdir sana hatırlamıyorum:))), maydanoz suyunu soylemistim enfeksiyona iyi gelir diye. Doktorum hamilelikte bana onermisti.bi araştır istersen canim
Canim ablam benim ,cidden bu ay ne kosturdum ama su an bi bakıyorum da uzun vadede böyle bi tempo görünmüyor:))
Abla afyona gidipte kaymak yenmez mii dimi ama zaten serbestte karatayda..otelde kayisiya sürüp yedim eşim ekmek kadayifiyla yerken ama dönüşte şehir içinde bildigimiz bir yerde yedim valla..nedennnn lezzetli şeyler zararli yaa...
Ablacim bu arada ben a pozitifim paylaştığın bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim. .siyah çay bana yaramiyormus çok üzüldüm çünkü inanılmaz seviyorum acik içiyorum limonlu ama sanırım onuda icmemeliyim.domatesi yemem tamamda Salça konusunu ne yapsam ki biber salcasi mi kullanayim..süt desen ayri evde çocuklar kadar cok süt.tuketirim..acaba benim zor kilo verme sebebim bunlari cok tuketmem mi ki?? Diğer yasaklarda sıkıntım yok ta bunlar hayatima çok yerleşmiş besinler..sikayetlenmek değil maksadim da :) burada yazip önerinizi almak için
öğlenleyi yuruyemiş yerken bi miktar siyah kuru üzüm yesem olurmu
Valla annelerimiz gibi hepimize yetişip hepimizin gönlünü okşuyorsun Canan Abla. Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?