Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi haftalar olsun inşallah tüm topigime:))

Canan ablacim merak edip sormussun teşekkür ederim. ..
dün akşam gec saatte geldik.afyon çok soğuktu birazda dolaştık avm falan derken çok yorulmuşuz cocuklari yatırıp bi kac bardak sicak çay içip 12 olmadan yattik:)

Ben cuma çok güzel idare ettim ama cumartesi ve Pazar Karatay usulü beslenmemin yanina kacamaklarim oldu..böyle ayda yilda bir ailece yaptigimiz tatilde yemeyecegimde ne zaman yiyecegim dedim ve yedimmmm... bu hafta içi hafta sonu aldiklarimi verme çabasıyla geçecek gibi görünüyor..
Gül abla ve diğer citirlar tokadi patlatabilirsiniz rahatlikla:))

Çok özlemişim sizleri...
Görüşürüz 3 valiz beni bekler:)

günaydınlarrr,
ctesi pazar kısır hariç biraz karatayın dışına bende çıktım çok abartmadan ama sabahta hemen tartıya çıktım baktım aynıyım :))

Sağol ekincim..amin..sen nasılsın az da olsa mide bulantıların geçtimi ?
Valla geçti diyemem ara ara değişiyor sadece bazen kendimi biraz daha iyi hissediyorum bazen de kötü. Midem ahatsız olunca ne yesem geçer diye diye onu atıyorum ağzıma bunu atıyorum ağzıma bu sefer de karışınca rahatsız oluyorum. Düzenli bir menü yapmam lazım kendime artık:18: Ya bir de sana bir şey soracağım. Bazen böyle oturduğum yerden kalkınca felan kasıklarında bir gerilme batma hissediyorum. Normal mi sence. Ağrı gibi değil gerilme gibi batma gibi birşey. sürekli olmuyor.

Hoşgeldin. Tatilinizin iyi geçtiğine sevindim. Arada böyle motivasyonlar lazım oluyor.

Citirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum

Çok karıştırma ,ben çok atıştırmazdım o yüzden rahat ederdim..

Batmalar ,gerilmeler normal canım..bebek kendine yer açıyormuş..bende ikisinde de yaşadım,aşağı eğilince olur,yatarken donerken olur..birde ilk 3 ay çok hapşırdım ben nasıl canım yanardı,şimdi hatırladım..bu da bebekten ilginç dimi.. :))

Kolay gelsin,oh sevindim senin adına ..

Citirlarim ben havaalanindayim cenevre den girme imkanim olursa girerim kendinize iyi bakin beni ozleyin ben sizleri ozleyecegim sizleri seviyorum

Şimdiden özledik gül ablacım,sağ salim git gel..

Canlarimmmmm,hepinize butun kalbimle hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu ve basarili bir hafta diliyorum.Yuce rabbim gonlunuzden gecenleri gercege donustursun hayirlisiyla insaallah.Gulcugum,sana ve ekip arkadaslarina hayirli yolculuklar,basarilar dilerim,sular seller gibi sag salim gidip donersiniz insaallah.Oz kizkardesimi gonderseydim ancak bu kadar duygulanir ve ozlerdim.Mydenizzzcigim,yavrum benim,hos geldiniz cok sukur.Tabii ki onca yorgunluk ve kosusturmadan sonra hakkindi yavrum.Ahhh Afyon un kaymagi meshurdur,Karatay beslenmesine uyarda altindaki kaymak kadar ekmek kadayifi olmayacak tabii.Prenscim,sizler icin cok sevindim.Senin agrilarinin azalmasi beni cok mutlu etti,insaallah persembe gunu haberler cook guzel olacak.Kiz kardesin icinde yuce rabbim en hayirlisini nasip etsin insaallah.Ekincigim,cok kisa zamanda bulantilarinin gecmeci icin duaciyim.Diken gibi batmalar tarzinda her turlu veriler vucudun kendisini ,kismetse hayirlisi ile gelecek olan kucuk misafire adapte etmesidir.Saglicakla kaliniz canlarim.

Aaaaa inanmıyorum. Ben de çok hapsuruyorum bu aralar neden diye düşünüyordum. Özellikle sabahları . Bugün hatta acaba grip felan mı olacağım dedim. Bak sen hiç aklıma gelmezdi bebekten olacağı.
Valla içimi rahatlattın gerilmeler için. Karıştırma diyorsun çok da haklısın ama Misal bugün sabah kahvaltımı yaptım, 1 saat kadar önce bulantım oldu yine, dedim sağlıklısından ekşi elma yiyim. Yedim 1 ekşi elma. Şimdi de midem yanmaya ve daha çok bulanmaya başladı. Şimdi yine çubuk kraker yiyorum:18:

Valla annelerimiz gibi hepimize yetişip hepimizin gönlünü okşuyorsun Canan Abla. Sağol

merhabalarrrr

canan ablacım iyiyim çok şükür yoğun bi haftayabaşladık bakalım uğraşıyoruz.. sende iyisin inşallah..

gül ablam yolun açık olsun.. sağsalim git gel inşallah.. şimdiden özledim bile
mydenizzcim hoş geldin canımm kolay gelsin tatil sonralarını hiç sevmem bavullar yüzünden
prenscim kardeşin içindehayırlı uğurlu olsun.. Allah pişman ettirmesin.. mutlu olsun inşallah..

ekincim canım meleğin ben burdayım annecim diyor onrandır kasılmaların bence de

günaydınlarrr,
ctesi pazar kısır hariç biraz karatayın dışına bende çıktım çok abartmadan ama sabahta hemen tartıya çıktım baktım aynıyım :))
kacamak yaptığım an tartiya yansır aninda ..çok şansının ne güzel senin başına gelmemis bu...ilk kilolarda vücut sagolsun çok bonkör davraniyor, son kilolarda agzina minik bi kacamak atsan fenaaa:)

Hoşgeldin. Tatilinizin iyi geçtiğine sevindim. Arada böyle motivasyonlar lazım oluyor.
Canım cok tesekkur ederim cidden lazim oluyor arada. . afyon burnumuzun dibinde kendini ne kadar aşmış termal tatilde..sık sık tercih ederim artik
Ablacim hayırlı yolculuklar Allaha emanet ol...bizde seni seviyoruz ve coook ozleyecegiz

Kolay gelsin,oh sevindim senin adina.
Teşekkür ederim prenscim, bende kardesinin sözünün güzel gecmesine sevindim. Allah tamamina erdirsin..
hafta sonu sana yazmistim ama görmedin heralde ayy belkide alinti yapmadan yazmisimdir sana hatırlamıyorum:))), maydanoz suyunu soylemistim enfeksiyona iyi gelir diye. Doktorum hamilelikte bana onermisti.bi araştır istersen canim

Canim ablam benim ,cidden bu ay ne kosturdum ama su an bi bakıyorum da uzun vadede böyle bi tempo görünmüyor:))
Abla afyona gidipte kaymak yenmez mii dimi ama zaten serbestte karatayda..otelde kayisiya sürüp yedim eşim ekmek kadayifiyla yerken ama dönüşte şehir içinde bildigimiz bir yerde yedim valla..nedennnn lezzetli şeyler zararli yaa...
Ablacim bu arada ben a pozitifim paylaştığın bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim. .siyah çay bana yaramiyormus çok üzüldüm çünkü inanılmaz seviyorum acik içiyorum limonlu ama sanırım onuda icmemeliyim.domatesi yemem tamamda Salça konusunu ne yapsam ki biber salcasi mi kullanayim..süt desen ayri evde çocuklar kadar cok süt.tuketirim..acaba benim zor kilo verme sebebim bunlari cok tuketmem mi ki?? Diğer yasaklarda sıkıntım yok ta bunlar hayatima çok yerleşmiş besinler..sikayetlenmek değil maksadim da :) burada yazip önerinizi almak için

Sağol canan ablacım..

Bebekten canım ya,ben çatlıcak gibi olmuştum..her hapşırdığımda korkuyordum..Dr.bişey olmaz dedi..
Eskiler hep der,çok karıştırmadan yemek lazım..bir düzene oturtmalısın..aslında bulantıların çoğu düzensiz ve abur cubur yemekten oluyormuş..zorlanmadan sağlıklı yiyeceklerden düzenli bir şekilde tüketmek lazım..

Ben süt içmezdim(gaz ve bulantı yapıyor),çok yağlı yemezdim..(mide bulantısı yapıyor)kuruyemişleri birer tane alırdım yerdim..özellikle yer fıstığı,ceviz ve fındık..önce beyin gelişiyor ve ceviz çok önemli..
Et,yoğurt,peynir delisi olmuştum,mideme en iyi bunlar geliyordu..eti genelde akşamları kendi isteğime göre pişirdim dışardan yemedim..en çok köfte yapardım..Meyveyi hiç abartmadım elma ,kivi ve muz yedim..
Aklıma geldikçe yazacağım canım..

Çok çok sağol canım,inşallah çok mutlu olur..

Okudum canım ya,cevap yazamadım haklısın..bugünde unutmuşum..
Maydonozu yeşillik arasında tüketebiliyorum..Araştırmıştım ,Suyunu içmek bebek için düşüğe sebep oluyormuş ,ayrıca maydonoz suyu tansiyonumu düşürüyor..baş dönmesi yapıyor..Ama her hafta 2 demet tüketirim çok severek yiyorum..suyunu içemiyorum işte,dr.lar hep farklı söylüyor ya..ilginç..yinede çok sağol canım..İlacın etkisi oldu gibi biraz..

Valla annelerimiz gibi hepimize yetişip hepimizin gönlünü okşuyorsun Canan Abla. Sağol

Cok tesekkur ederim guzel duygularin icin ekincigimmm.Bende herseyden once asagi yukari sizlerin yasindaki ,bir nefes otemdeki kizima hasretim.Diyorum ki evli,diyorum ki yurt disinda ,her gecen sali gunu ziyarti ve onbeste bir eve getirmekle cok sukur teselli oluyorum.Sizler bana yuce rabbimin birer lutfusunuz,her biriniz ayri bir nefessiniz benim icin,insan maddiyatla her seyi alabilir amma bir sicacik samimi merhabayi asla bulamaz.Iyi ki varsiniz canlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…