Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tabi tabi maydanoz suyu düsüge sebep oluyor ama senin paşa büyüdü artik diye yazdım. Doktorum ilk aylarda vermemisti zaten banada ilk 3-4 ay içme diyede uyarmisti..haklisin suyun tadi çok kötü sen kendisini yiyormussun zaten şifa olur umarim

Hosbuldum canim Sağol..bende sevmiyorum tatil sonrasini ama naparsin:))
Sanada kolay gelsin canim yeni haftada islerinde

ben form çayları içiyorum yada yeşil çay belkide onların sayesinde yediğimi kilo yapmıyo hazirandan beri aynı kilodayım 2013 hazirandan beri şubat 2013-haziran 2013 arası 5 kilo verdim sonra durdu kilo vermem 7 ay sürermi kilo vermenin durma aşamadı o yüzden diyetimi değişip karatayı seçtim

Ben geçmiş öykünuzu bilmeden ilk kilolar çabuk gidiyor diye yorum yapmistim..karatay'a da ilk baslangicta cok güzel gidiyor ama tabi bünye meselesi altta yatan bi sıkıntı yoksa..7 ay kilo vermenin durmasi çok uzun.. zaman zaman benimde durmam oluyor kan tahlili yaptırdım kansizlik çıktı.ilac kullanmaya basladim kilo vermem başladı. .
Bir de form Çaylarının sinamekili olmayanini icmenizi öneririm çok çok zararliymis..ben yeşil çayı posette kullanıyordum gül abla poşet çayın zararlarini anlatti şimdi kendim demliyorum

ama bendede kansızlık varda aslında 1 rakam oynar referansın en düşük haliyle demirim eksik aslında benim bu damı etkenki kilo vermede, diyer hormon testlerimde herşey çok iyi çıkmıştı cünkü

Cigsel; yeşil çay için bişey diyemiyeceğim ama form çaylarına sıcak bakamıyorum ..içeriğindeki bitkiler evet metobolizmaya hızlandırıp kabızlığa iyi geliyor ama vucüdumuzda ki yararlı vitamin,mineral vs.alıp götürüyormuş..bağırsakları tembelleştiriyormuş..

Canım sağol inşallah..

Amin inşallah canım sağol..

hmmm haklısın sanırım kaç gündür bağırsaklarım bozuktu, hafta sonu içmedim iyiydim sanırım içmemeliyim ama yeşil çaya çok alıştım onu içerim, ya birde bişi sorucam tavuk söyledim ızgara yanında ekmek yenmeyecekse neyle yenir,

sende iyi ki varsın canım ablam..

hergün ıspanaklı yumurta yesem nolur

Yumurtyı hergün tüketmemiz gerekiyor zaten,ama serbest dolaşan tavuk yumurtası olması gerekiyor..
Ispanağıda kendiniz ayıklayıp pişiriyorsanız,hergün tüketirseniz bir sorun olmaz..ama sıkılıyor insan ya..ben de çok severim ıspanağı ..
2-3 üst üstede denk gelince yemiyorum..

Birde işyerinde pişiyorsa hergün yemeyin,zira kimse sizin gibi iyi yıkayamaz ve kum kalır içinde..bu da böbreklerinize zarar verir..

İçme canım boşver..Tavuğun yanında 2-3 kaşık bulgur pilavı ,ayran salata yiyebilirsin..pidesini ekmeğini söyle hiç koymasınlar yanına
Bu arada afiyet olsun..

fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım.. bizim pazar günlerikahvaltımız eşimin ailesinde olur mutlaka
sabah 9.30 dabitti kkk- sucuklu yumurta ve azıcık ceviz eşleğinde( kalmamış bende kalanı yedi) evin diğer fertleri pizza yapmışlardı onu yediler gözümün önünde
saat 14.00 da 2küçük yerli muz yedim
sonra avm de gezerken bizimkiler acıktılar.. bende bari yiyim akşama yemem dedim saat 17.00 da et döner ayran
sonra akşam evde bugünün yemeğini yaparken lahana yedim çıtır çıtır saat 19.00 da

yani benim leptin öğleden sonra çalışımıdı garibim.. hep o sabah ki az yediğim cevizyüzünden..

jillian level 3 yaptım.. 2.5 lt su içtim..
bu arada incelmişim baya

Evet canan hoca kansizligi olan kilo veremez diyor.ben kan hapina basladim kilo vermem basladi..geçmiş sayfaları gorseniz benim kilo veremeyip yakinmalarimla dolu:)
Tavugun yaninda salata yogurt yiyebilirsiniz. ..Yeşil çay çok faydali zaten icmelisiniz ama tekrar söyleyim kendiniz demleyip icerseniz faydaliymis

kendim yapıyorum kansızım ondan tüketmek istiyorum teşekkürler

kendim yapıyorum kansızım ondan tüketmek istiyorum teşekkürler

Bayılırım ispanaga...gerci yikama kismi benide cok yoruyor usenmesem sık sık yapacağım. ..ben pisirmeden de yiyorum tadi cok güzel. .Yeşil salataya dogruyorum oğlum anlamadan yiyor:)

Olsun canım kacamak yapmamissin boşver arada calismayiversin leptin de zatiii incecik oldun..maşallah

zamanında kan hapları kilo aldırmıştı bana nasıl ocakki öylede

saol hayatımda 2 kaşık kadar pirinç koymuş pilav

mydenzicim senin kantahlili sonuçlarına göre d vitamini durumun nasıl peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…