Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

benim iki doğum üst üste oldu o yüzden sürekli kan eksikliği oluyor ama çok az..
hap içtim tabi doktor vermişti sonra bıraktım kilo aldırıyor diye şimdi tekrar başlayım bende

Evet canım kansizligin sebeplerinden biride arka arkaya doğum .benim kan degerim dusuge yakin ama şu ferritin denen değer cok düşük, o da demir deposu oluyormuş. Benim depolar boş. .kansizlik çok zor bi hastalık surekli bitkinlik yorgunluk saç dökülmesi vs. Ve ilaç içip azıcık yukseliyor sonra bırakınca tekrar düşüyor kısır döngü...

Canım 400 ipi ard arda atlamadim arada soluklandim:))

arada ne kadar dinleniyosun ben 70 i bir seferde atlıyorum sayıyı yükseltmek istiyorum bende

arada ne kadar dinleniyosun ben 70 i bir seferde atlıyorum sayıyı yükseltmek istiyorum bende

Bir seferde 130-140 atliyorum sonra sogumadan devam ediyorum belki yarim dakika anca duruyorum..ilk başlarda daha kısa atliyordum giderek artti spor yaptıkça. .

Bir seferde 130-140 atliyorum sonra sogumadan devam ediyorum belki yarim dakika anca duruyorum..ilk başlarda daha kısa atliyordum giderek artti spor yaptıkça. .

ben ilk başladığımda 10 tane atlayamıyodum düşün yani benim 70 yükselmem çok iyi benim hedefim de 400 500 seni tebrik ediyorum mütişsin

Son düzenleme:
ben ilk başladığımda 10 tane atlayamıyodum düşün yani benim 70 yükselmem çok iyi benim hedefim de 400 500 seni tebrik ediyorum mütişsin

Teşekkür ederim canim bende ilk gün hic unutmam 10 tane zor atlayip bu neee demistim:) gecen seneydi...cok rahat yukselirsin onemli olan surekli spor yapmak..sende yazarsin buraya 400-500 ip atladim diye..bizim arkadaş kedi 1000 atliyordu azaltti kilo fazlasi kalmayinca..

1000 mi şok oldum heralde gün içerisinde sabah öğle akşam şeklinde yapıyodur

citirlarim tesekkur ederim ............yarin sabah toplanti baslayacak aksam geldikten sonra göle indik cevresini gezip geldik burada 6 da dukkanlar carsilar heryer restorantlar bile kapaniyormus kahve icecek yer bulana kadar canimiz cikti....massallah size ne guzel sohbetler etmissiniz sayfalari okudum kediyi goremedim sanki
günaydın herkese

gül abla nasıl kullanıyosun peki omega 3 ve antioksidanı yani yemeklerden önce sonra nasıl

kitapta d vitamini tabletlerinden bahsetmiş hoca sen onlardan kullandın mı
Aksam yemegim bitince hepsini pespese iciyorum,,,hoca D vitamini icin igne oneriyor
yalnız bne emziriyorum sorun olabilr
belki omega 3 e izin olabilir çünkü hamileler bile kullanmalı diye biliyorum..
Ahmet aydının ki,tabında da belirtilmiş bunlar ama o kitaba daha yeni başladım..
Bebegini doktora goturunce sorarsan daha iyi olur canim......ne is yaptigimi sormussun canim daha oncede ekin06 ve bana sormustun yazmistik okumamissin demekki ben bakanlikta protokol e bakiyorum

Aramiza hosgeldiniz

gül abla bildirim ne zaman yapılıyodu
bende katılabilirim demi

inşallah,canım,bende karınca gibi çalışmağı düşünüyorum.hem bu ifadeni çok sevdim,kendime slogan yapıcam,karınca gibi çalışicam,hem saglıklı besleniriz,hem de hareketli oluruz

teşekkur ediyorum,mydenizcim,yaptıkların afiyet olsun canım,inşallah burda paylaşırız tariflerimizi,bu yaz daha bir hamarat oluruzben de çok reçel yapmıştım,hala da balkondaki dolapta duruyor,ama bu yaz reçel yapmıycam,malum tatlı zehir, domates,biber,patlıcanfasulye,yapıcam,buzluğa da atmıştım ama az oldu,bu sene hepsinden cok yapıcam.marketin yolunu unutmamız lazım.domates,biber salçası da yapmak lazım.hem ben bu yaz yoğurt da kurutucam.böyle kar yolları bağladığında evde hazır bulunsun diye.ninelerimiz yaparmışlar,adına da <gurut> dermişler.artık yan gelib yatmak devri geçti,hem hazır gida yedik,hem hazırlamak için emek sarf etmedik,aldık kiloları.aynısının tersiyle vermeliyik aldıklarımızı,inşallah başaracağız::13:

inşallah,canım,bende karınca gibi çalışmağı düşünüyorum.hem bu ifadeni çok sevdim,kendime slogan yapıcam,karınca gibi çalışicam,hem saglıklı besleniriz,hem de hareketli oluruz

günaydın ablacım
ya ne güzel sizler internete girip bakabiliyorsunuz benim annem,teyzemler halamlar kv em hiç bilmezler..
bu arada yoğurttan yakınıyordum tutumuyor diye
sütçümü değiştirdim sorun çözüldü
o neydi öyle 2 koca kupa su çıkartıyordum..
yemek yapaya merkalıyım ya hiç üşenmem yaparım
aslında annem de çok yapar konserve
ama yazın annemin yanındayken yapamam çünkü sıcaktan buraya gelemez.
ağustos gibi düşünüyorum yapmayı bakalım derin dondurucu alıcam bunun için...

günaydın ablacım
tabiii ben de tereddüt ediyorum dr a sormalıyım ama fırsat bulabilirsem tabii..
...ama omega 3 ün zararlı olmadığını biliyorum hamile ve emzirenler alabilir

evet ablam okuyamıyorum tam olarak şöyle sayfaları oktacak fırsat vermiyor
benim küçük cadı..
..ama yerinde olmak isterdim isviçredesin demek ne güzel ..Cenevre İsviçre....
o zaman sen muhtemelen ankaradasın de mi abla?

dün benim için süper geçti ağzıma damla şeker ve ürünleri ayrıca unlu mamüllerden birşey girmedi bugünde 2. günüm haydi hayırlısı ben bu karatayı çok sevicem galiba

Günaydınlar :)))

Gül ablacım cenevreye selamlar..özledik seni..

Dün ;

Sabahı hiç sormayın,geç kaldım..

Öğlen ; yoğurt,ceviz,elma ve kabak çekirdeği..üzerine bitter çikolata ve türk kahvesi..

Akşam; tarhana çorbası,et sote,salata ve turp..

Akşam hasta ziyaretinde ceviz ve küçük bir dilim kaçamak hiç yazmayım canınınız çekmesin...

HERKES İYİDİR İNŞALLAH...

Günaydın, bende geç kaldım.

merhaba arkadaşlar.uzun süredir formu takip ediyorum bugün itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum.77 kiloyum 60-65 arası olmak hedefim.hatta eşimle birlikte başladık karatay diyetine :)
bu sabah ki kahvaltım
-2yumurta haşlanmış,domates salatalık havuç, 8 tane zeytin, kibrit kutusu kadar peynir,3 gün kurusu 1 avuçtan az badem siyah çay.

olmuş mu kahvaltım?bir de bikaç sorum olacak size ben kahve hastasıyım nescafe içsem günde 1 tane sadece şekersiz süt ile mesela olmaz mı?ve siyah çay istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz?ve mesela ben 9 da kahvaltı ettim bir sonraki öğünüm için en az 4-5 saat bekliycem ve bu arada sadece su içebilirim tek lokma dahil yasak değil mi?
şimdiden teşekkür ederim..

gül abla bildirim ne zaman yapılıyodu
bende katılabilirim demi

Merhaba tabii ki katilabilirsin..gul abla yoğun ben cevap vereyim dedim...:)

ilk sayfada bildirim seklimiz yaziyor.bildirimler cuma günü saat 16.00'ya kadar yapılıyor. .kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…