benim iki doğum üst üste oldu o yüzden sürekli kan eksikliği oluyor ama çok az..
hap içtim tabi doktor vermişti sonra bıraktım kilo aldırıyor diye şimdi tekrar başlayım bende
Evet canım kansizligin sebeplerinden biride arka arkaya doğum .benim kan degerim dusuge yakin ama şu ferritin denen değer cok düşük, o da demir deposu oluyormuş. Benim depolar boş. .kansizlik çok zor bi hastalık surekli bitkinlik yorgunluk saç dökülmesi vs. Ve ilaç içip azıcık yukseliyor sonra bırakınca tekrar düşüyor kısır döngü...
Canım 400 ipi ard arda atlamadim arada soluklandim:))
arada ne kadar dinleniyosun ben 70 i bir seferde atlıyorum sayıyı yükseltmek istiyorum bende
Bir seferde 130-140 atliyorum sonra sogumadan devam ediyorum belki yarim dakika anca duruyorum..ilk başlarda daha kısa atliyordum giderek artti spor yaptıkça. .
ben ilk başladığımda 10 tane atlayamıyodum düşün yani benim 70 yükselmem çok iyi benim hedefim de 400 500 seni tebrik ediyorum mütişsin
Teşekkür ederim canim bende ilk gün hic unutmam 10 tane zor atlayip bu neee demistim:) gecen seneydi...cok rahat yukselirsin onemli olan surekli spor yapmak..sende yazarsin buraya 400-500 ip atladim diye..bizim arkadaş kedi 1000 atliyordu azaltti kilo fazlasi kalmayinca..
1000 mi şok oldum heralde gün içerisinde sabah öğle akşam şeklinde yapıyodur
Aksam yemegim bitince hepsini pespese iciyorum,,,hoca D vitamini icin igne oneriyorgünaydın herkese
gül abla nasıl kullanıyosun peki omega 3 ve antioksidanı yani yemeklerden önce sonra nasıl
kitapta d vitamini tabletlerinden bahsetmiş hoca sen onlardan kullandın mı
Bebegini doktora goturunce sorarsan daha iyi olur canim......ne is yaptigimi sormussun canim daha oncede ekin06 ve bana sormustun yazmistik okumamissin demekki ben bakanlikta protokol e bakiyorumyalnız bne emziriyorum sorun olabilr
belki omega 3 e izin olabilir çünkü hamileler bile kullanmalı diye biliyorum..
Ahmet aydının ki,tabında da belirtilmiş bunlar ama o kitaba daha yeni başladım..
Aramiza hosgeldinizmerhaba arkadaşlar, 4 aylık bı kızım var ve emziren bi anneyim. hamilelikte aldığım kilolarla da hala birlikteliğimiz devam ediyor. daha öncede karatay yapmış biri olarak tekrar geldım ama aklımda emzırırken diyet vs. gibi sorular da gelmıyor değil hani.
bide kızım daha küçük oldugu için yürüyüş yapmam sıkıntı olacak, bana önereceğiniz öneriler var mı kızlar...
teşekkürler....
citirlarim tesekkur ederim ............yarin sabah toplanti baslayacak aksam geldikten sonra göle indik cevresini gezip geldik burada 6 da dukkanlar carsilar heryer restorantlar bile kapaniyormus kahve icecek yer bulana kadar canimiz cikti....massallah size ne guzel sohbetler etmissiniz sayfalari okudum kediyi goremedim sanki
Aksam yemegim bitince hepsini pespese iciyorum,,,hoca D vitamini icin igne oneriyor
Bebegini doktora goturunce sorarsan daha iyi olur canim......ne is yaptigimi sormussun canim daha oncede ekin06 ve bana sormustun yazmistik okumamissin demekki ben bakanlikta protokol e bakiyorum
Aramiza hosgeldiniz
mydenizcim hiç güleceğim yoktu tabii ki önce bebeğim..
onun için aldım o kadar kiloyu aynen devam büyük kızımda da aynı şeyi söylüyordum yine söylüyorum
keşke anne dese keşke yürüse keşke 2 yaşında olsaydı şimdi niye daha önce yapmadım falan filan
oooo çok güzel anlattın ablacım
ben de yaz için düşünüyordum..hem karatayın kitabınıda hem de tv programında konservelerden bahsedince merak ettim
derindondurucu almayı düşünüyorum sırf bunun için bakalım..
çooook teşekkür ederim
bu yaz karınca gibi çalışıcam bakalım.. konserveler, kurutmalar..
zaten yemek yapmayı da çok severim...
Hemde nasıl güzel anlattiniz ablacim bende sizin gibi yapiyorum yazdan bahcemizin domatesiyle.daha biraz önce actim bi küçük kavanoz aksam yemegine ekledim..patlıcani bu sene ilk defa yaptim yemeklik çok lezzetli oldu gerçekten. .Ayrıca menemende yapıyorum balkonumda bi dolabim var içi konserve, reçel ,kurutulmuş sebze dolu..
Diğer tariflerinizide okumak isterim abla teşekkürler
inşallah,canım,bende karınca gibi çalışmağı düşünüyorum.hem bu ifadeni çok sevdim,kendime slogan yapıcam,karınca gibi çalışicam,hem saglıklı besleniriz,hem de hareketli oluruz
citirlarim tesekkur ederim ............yarin sabah toplanti baslayacak aksam geldikten sonra göle indik cevresini gezip geldik burada 6 da dukkanlar carsilar heryer restorantlar bile kapaniyormus kahve icecek yer bulana kadar canimiz cikti....massallah size ne guzel sohbetler etmissiniz sayfalari okudum kediyi goremedim sanki
Aksam yemegim bitince hepsini pespese iciyorum,,,hoca D vitamini icin igne oneriyor
Bebegini doktora goturunce sorarsan daha iyi olur canim......ne is yaptigimi sormussun canim daha oncede ekin06 ve bana sormustun yazmistik okumamissin demekki ben bakanlikta protokol e bakiyorum
Aramiza hosgeldiniz
inceliyoz valla
level 2 de toplam 11 cm gitmiş.. eve geçince nerden ne kadar yazarım.. hafta sonu ölçtüm şaşırdım :) jillian neymiş yaaaa
3 bittikten sonra tekrar yapcam 1 den başlayıp.. yada önedeceğin varmı jilliandan canım. bi sürü video su var sanki
Günaydın, bende geç kaldım.Günaydınlar :)))
Gül ablacım cenevreye selamlar..özledik seni..
Dün ;
Sabahı hiç sormayın,geç kaldım..
Öğlen ; yoğurt,ceviz,elma ve kabak çekirdeği..üzerine bitter çikolata ve türk kahvesi..
Akşam; tarhana çorbası,et sote,salata ve turp..
Akşam hasta ziyaretinde ceviz ve küçük bir dilim kaçamak hiç yazmayım canınınız çekmesin...
HERKES İYİDİR İNŞALLAH...
gül abla bildirim ne zaman yapılıyodu
bende katılabilirim demi
Merhaba tabii ki katilabilirsin..gul abla yoğun ben cevap vereyim dedim...:)
ilk sayfada bildirim seklimiz yaziyor.bildirimler cuma günü saat 16.00'ya kadar yapılıyor. .kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?