Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hoşgeldin. Eşinle başladıysanız işin kolay. Sebzeleri soğuk sıkım zeytinyağı ile mi tüketiyorsun? Vitaminleri almak için yağ ile yemek gerekiyormuş. Siyah çay kahvaltıda tüketebiliyoruz ama ben limon atıyorum içine. Su içebilirsin, şekersiz çay, bitki çayları içebilirsin sadece.

Hosgeldinizzz :))

Domates salatalık mevsiminde tüketmeye özen gösteriyoruz, zeytin en az 10 tane( bende bazen 10 taneden az yiyorum ama her zaman değil, bu diyette zeytin çok onemli 20 tane bile yiyebilirsiniz..z.yaginin icinden alip yiyoruz) peynir yağlı peynir ve avuç içi kadar olacak..badem az olmuş 1 ince belli çay bardağı kadar olacak

Kahvaltida bunlari tam yiyince 5 saat hic acikmiyor insan
4 saat sonra leptin salgilanmaya başlıyor. .5 saat sonra yediyseniz 1 saat leptin salgilanacak
Ama acikinca muhakkak yiyin ac bekleyincede ilk yediniz yemegi vücut yag olarak depolarmis..

Nescafe ise işlenmiş oldugu için yasak.zayiflamaya engel değil ama sagligimiza zarar oldugu için tuketmiyoruz.turk kahvesi şekersiz serbest..biz genelde sütlü Türk Kahvesi içiyoruz.. aralarda su ve limonlu su serbest yesil çay serbest turk kahvesi serbest

Kolayliklar dilerim

11 cm gerçekten çok iyi level 1 i kaç gün yapıyoruz

bir gün level 1 ikinci gün level 2 öylemi yapıyoruz
çünkü şınav falan var biraz zor olcak

Son düzenleme:
dün benim için süper geçti ağzıma damla şeker ve ürünleri ayrıca unlu mamüllerden birşey girmedi bugünde 2. günüm haydi hayırlısı ben bu karatayı çok sevicem galiba

Bravo insan doğru şeyler yedikce kacamak yapmak istemiyor cani..ilk gün bu kadar kolay gectiyse devami rahatlikla gelir:))

1 büyük soğan 2 yumurta tereyağda
1 avuç kuruyemiş
1 tabak süzme yoğurt
16 zeytin
bol yeşillik

Canim soganli yumurta enfes oluyor cidden bende sık sık yerim..peynir goremedim yerine yogurt yedin sanırım. .. bir de kuruyemiş sisiriyor diye mi 1 avuc yedin kalani öğlen de tuketebilirsin...

Ablacim teşekkür ederim sizede afiyet olsun:))
Reçel bende yapmayacağım ama çilek recelini yapmamaya oğlumu nasil ikna edeceğim bilmiyorum. .
Ben saydiklarinin hepsini bol bol yaptim.buyuk bi derin dondurucum var içini goren savaş mi çıkacak diyor allah muhafaza :)) kış boyu ya kurutulmus yada dondurulmuşlari kullandım. Yaz gelince herkes gezer ben bunlarla ugrasirim..birde bebekle cok zor.bu sene ramazanda yaptim cogunu sahura kadar..

Abla kurutulmus yogurt ilk kez duyuyorum çok sasirdim belki annem biliyordur..
Sana şimdiden kolay gelsin bu yaz cook isin var cokkk :))

Bi jillianci olarak hemmmen cevap yazayım. caninm :)
Evet jillian level 1 bu. Her level 10 gün

Toplam 3 level var. 30 gün sonra bitiyor. Devam etmek istersen jillian'in baska programina geciyorsun..
Fmgenc arkadasim 11 cm inceldi. Ben 19 cm inceldim. Mucize gibi ben herkese tavsiye ediyorum

gerçekten çok iyi bugün başlıyorum bende

merhaba hoşgeldiniz
neskafeyi önermiyor hoca
kahve tiryakisiyseniz türk kahvesine şekersiz olmak kaydıyla izin var...

vildan85
siyah çay da şekersiz olmak kaydyla tüketebiliz
aralarda şekersiz çay ve bitki çayı diyor hoca
şekersiz türk kahvesine de izin var..
öğünler arası 4,5 saat olsun en az başta
sonradan mideniz alışacak zaten..
bunun dışında günde2 yada 3 litre limonl çay
daha önce cevap yazan oldu mu bilmiyorum
ben pk fırsat bulamıyrum her zaman geçmişi güzelce okumaya...

ben de soğanı çok severim genelde ama karatayla beraber bilemedim.
soğanı kavurmayın diyor ya hoca kavrulmayınca hiç lezzetli olmuyr
sen nasıl yapıyrsun canım rendelesem ne olur

ben de soğanı çok severim genelde ama karatayla beraber bilemedim.
soğanı kavurmayın diyor ya hoca kavrulmayınca hiç lezzetli olmuyr
sen nasıl yapıyrsun canım rendelesem ne olur

Canim haklısın kavurmamaliymisiz... küçük küçük dogruyorum ve kısık ateşte kapagi kapali olarak tereyağında pisiriyorum. .karamelize yapmıyorum. .yumusayinca yumurtalari kirip bol baharatla afiyetle tüketiyorum

kahvaltıda ne kadar kuruyemiş yemeliyiz, bende şişkinlik var ama gidecek diye sabrediyorum

kahvaltıda ne kadar kuruyemiş yemeliyiz, bende şişkinlik var ama gidecek diye sabrediyorum

Günlük 1 çay bardağı hakkimiz var ister hepsini kahvaltıda ye ,ister şişkinlik varsa ikiye böl ye..kuruyemis yemedigimiz ekmek yerine geciyormus canim..karatayla bi çok sıkıntıdan kurtulacaksin inşallah

Kediiiii napiyorsun canim ,yoksun iki gündür sen menu paylasmadan durmazdin menunude yazmadın dün ???

Günlük 1 çay bardağı hakkimiz var ister hepsini kahvaltıda ye ,ister şişkinlik varsa ikiye böl ye..kuruyemis yemedigimiz ekmek yerine geciyormus canim..karatayla bi çok sıkıntıdan kurtulacaksin inşallah

inşallah öğlenleride 2 veya 3 avuç kuruyemiş yiyorum akşamakadar geçiştiriyorum doyana kadar yani

mrb ria cım.. mydnizz arkadaşım zaten söylemiş herşeyi. ben dün giremedim akşam görmedim o yüzden..
ben de başta zorlandım her level in.. ama sonra alışıyosun.. zaten arkadaki sarışın bayan yeniler için yapıyor. daaha rahat.. ben önce onun gibi yapıyorum sonra normal şeklinde yapıyorum.. bazı hareketler çok zorluyo onlar 20 yapıyosa ben 10 yapıyorum şimdi level 3e geçtim. 1. de 4cm inceldim.. 2.de 11 cm.. göğüsten toplam 3
bel 2
göbek 4
basen 2
üst bacak 3
kol 1

yani toplam 15 cm..
şimdi level 3 bitsin mydenizzcimin diğer dediğini araştıracağım. bakalım çok zor gelmezbe ona başlarım

Kediiiii napiyorsun canim ,yoksun iki gündür sen menu paylasmadan durmazdin menunude yazmadın dün ???

Dün saat 8 buçuk ile 9 arası yedim. Nete giremedim. Peynir, biraz çiğ köfte ve salata yedim. 8den sonraya kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…