merhaba arkadaşlar.uzun süredir formu takip ediyorum bugün itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum.77 kiloyum 60-65 arası olmak hedefim.hatta eşimle birlikte başladık karatay diyetine :)
bu sabah ki kahvaltım
-2yumurta haşlanmış,domates salatalık havuç, 8 tane zeytin, kibrit kutusu kadar peynir,3 gün kurusu 1 avuçtan az badem siyah çay.
olmuş mu kahvaltım?bir de bikaç sorum olacak size ben kahve hastasıyım nescafe içsem günde 1 tane sadece şekersiz süt ile mesela olmaz mı?ve siyah çay istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz?ve mesela ben 9 da kahvaltı ettim bir sonraki öğünüm için en az 4-5 saat bekliycem ve bu arada sadece su içebilirim tek lokma dahil yasak değil mi?
şimdiden teşekkür ederim..
merhaba arkadaşlar.uzun süredir formu takip ediyorum bugün itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum.77 kiloyum 60-65 arası olmak hedefim.hatta eşimle birlikte başladık karatay diyetine :)
bu sabah ki kahvaltım
-2yumurta haşlanmış,domates salatalık havuç, 8 tane zeytin, kibrit kutusu kadar peynir,3 gün kurusu 1 avuçtan az badem siyah çay.
olmuş mu kahvaltım?bir de bikaç sorum olacak size ben kahve hastasıyım nescafe içsem günde 1 tane sadece şekersiz süt ile mesela olmaz mı?ve siyah çay istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz?ve mesela ben 9 da kahvaltı ettim bir sonraki öğünüm için en az 4-5 saat bekliycem ve bu arada sadece su içebilirim tek lokma dahil yasak değil mi?
inceliyoz valla
level 2 de toplam 11 cm gitmiş.. eve geçince nerden ne kadar yazarım.. hafta sonu ölçtüm şaşırdım :) jillian neymiş yaaaa
3 bittikten sonra tekrar yapcam 1 den başlayıp.. yada önedeceğin varmı jilliandan canım. bi sürü video su var sanki
inceliyoz valla
level 2 de toplam 11 cm gitmiş.. eve geçince nerden ne kadar yazarım.. hafta sonu ölçtüm şaşırdım :) jillian neymiş yaaaa
3 bittikten sonra tekrar yapcam 1 den başlayıp.. yada önedeceğin varmı jilliandan canım. bi sürü video su var sanki
dün benim için süper geçti ağzıma damla şeker ve ürünleri ayrıca unlu mamüllerden birşey girmedi bugünde 2. günüm haydi hayırlısı ben bu karatayı çok sevicem galiba
1 büyük soğan 2 yumurta tereyağda
1 avuç kuruyemiş
1 tabak süzme yoğurt
16 zeytin
bol yeşillik
teşekkur ediyorum,mydenizcim,yaptıkların afiyet olsun canım,inşallah burda paylaşırız tariflerimizi,bu yaz daha bir hamarat oluruzben de çok reçel yapmıştım,hala da balkondaki dolapta duruyor,ama bu yaz reçel yapmıycam,malum tatlı zehir, domates,biber,patlıcan fasulye,yapıcam,buzluğa da atmıştım ama az oldu,bu sene hepsinden cok yapıcam.marketin yolunu unutmamız lazım.domates,biber salçası da yapmak lazım.hem ben bu yaz yoğurt da kurutucam.böyle kar yolları bağladığında evde hazır bulunsun diye.ninelerimiz yaparmışlar,adına da <gurut> dermişler.artık yan gelib yatmak devri geçti,hem hazır gida yedik,hem hazırlamak için emek sarf etmedik,aldık kiloları.aynısının tersiyle vermeliyik aldıklarımızı,inşallah başaracağız::13:
11 cm gerçekten çok iyi level 1 i kaç gün yapıyoruz
bir gün level 1 ikinci gün level 2 öylemi yapıyoruz
çünkü şınav falan var biraz zor olcak
Bi jillianci olarak hemmmen cevap yazayım. caninm :)
Evet jillian level 1 bu. Her level 10 gün
Toplam 3 level var. 30 gün sonra bitiyor. Devam etmek istersen jillian'in baska programina geciyorsun..
Fmgenc arkadasim 11 cm inceldi. Ben 19 cm inceldim. Mucize gibi ben herkese tavsiye ediyorum
bu sabah ki kahvaltım
Bravo insan doğru şeyler yedikce kacamak yapmak istemiyor cani..ilk gün bu kadar kolay gectiyse devami rahatlikla gelir:))
Canim soganli yumurta enfes oluyor cidden bende sık sık yerim..peynir goremedim yerine yogurt yedin sanırım. .. bir de kuruyemiş sisiriyor diye mi 1 avuc yedin kalani öğlen de tuketebilirsin...
Ablacim teşekkür ederim sizede afiyet olsun:))
Reçel bende yapmayacağım ama çilek recelini yapmamaya oğlumu nasil ikna edeceğim bilmiyorum. .
Ben saydiklarinin hepsini bol bol yaptim.buyuk bi derin dondurucum var içini goren savaş mi çıkacak diyor allah muhafaza :)) kış boyu ya kurutulmus yada dondurulmuşlari kullandım. Yaz gelince herkes gezer ben bunlarla ugrasirim..birde bebekle cok zor.bu sene ramazanda yaptim cogunu sahura kadar..
Abla kurutulmus yogurt ilk kez duyuyorum çok sasirdim belki annem biliyordur..
Sana şimdiden kolay gelsin bu yaz cook isin var cokkk :))
ben de soğanı çok severim genelde ama karatayla beraber bilemedim.
soğanı kavurmayın diyor ya hoca kavrulmayınca hiç lezzetli olmuyr
sen nasıl yapıyrsun canım rendelesem ne olur
Bravo insan doğru şeyler yedikce kacamak yapmak istemiyor cani..ilk gün bu kadar kolay gectiyse devami rahatlikla gelir:))
Canim soganli yumurta enfes oluyor cidden bende sık sık yerim..peynir goremedim yerine yogurt yedin sanırım. .. bir de kuruyemiş sisiriyor diye mi 1 avuc yedin kalani öğlen de tuketebilirsin...
Ablacim teşekkür ederim sizede afiyet olsun:))
Reçel bende yapmayacağım ama çilek recelini yapmamaya oğlumu nasil ikna edeceğim bilmiyorum. .
Ben saydiklarinin hepsini bol bol yaptim.buyuk bi derin dondurucum var içini goren savaş mi çıkacak diyor allah muhafaza :)) kış boyu ya kurutulmus yada dondurulmuşlari kullandım. Yaz gelince herkes gezer ben bunlarla ugrasirim..birde bebekle cok zor.bu sene ramazanda yaptim cogunu sahura kadar..
Abla kurutulmus yogurt ilk kez duyuyorum çok sasirdim belki annem biliyordur..
Sana şimdiden kolay gelsin bu yaz cook isin var cokkk :))
kahvaltıda ne kadar kuruyemiş yemeliyiz, bende şişkinlik var ama gidecek diye sabrediyorum
Hoşgeldin. Eşinle başladıysanız işin kolay.Sebzeleri soğuk sıkım zeytinyağı ile mi tüketiyorsun? Vitaminleri almak için yağ ile yemek gerekiyormuş. Siyah çay kahvaltıda tüketebiliyoruz ama ben limon atıyorum içine. Su içebilirsin, şekersiz çay, bitki çayları içebilirsin sadece.
Günlük 1 çay bardağı hakkimiz var ister hepsini kahvaltıda ye ,ister şişkinlik varsa ikiye böl ye..kuruyemis yemedigimiz ekmek yerine geciyormus canim..karatayla bi çok sıkıntıdan kurtulacaksin inşallah
11 cm gerçekten çok iyi level 1 i kaç gün yapıyoruz
bir gün level 1 ikinci gün level 2 öylemi yapıyoruz
çünkü şınav falan var biraz zor olcak
Kediiiii napiyorsun canim ,yoksun iki gündürsen menu paylasmadan durmazdin menunude yazmadın dün ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?