Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım 11 cm diyince ben şimdiye kadar olan sanmistim..inanılmaz güzel 15 cm tebrikler valla..bende sarisin hatunla yaptim kendime guvendigim harekette diğer bayana uydum..tek sıkıntım diz kapagimi zorlayan hareketti onu cikarmak zorunda kaldım yerine başka hareket ekledim tabii:)

Acaba yağ çok olan yerden mi cok gidiyor. .benim bacaktan 1 cm basenden 2 cm gitti.. o bolgelerde sorunum yoktu. fazla giderse diye korkmustum..simdi sen yazinca merak ettim senin hangi bolgede çoğunlukta ??

Sanırım kimin nerden ihtiyaci varsa ordan çok gidiyor..canim istersen jill 3'u bitir beraber yapalim ne dersin?
Pilates yormuyor ama 40-50 dk hem sıkılıyorum hemde ebrunun sohbeti hiiic açıcı değil:))

Dün saat 8 buçuk ile 9 arası yedim. Nete giremedim. Peynir, biraz çiğ köfte ve salata yedim. 8den sonraya kaldım.
Afiyet olsun canım..arada olur böyle durumlar. .özledik :))

akşam 8 den 10 a kadar yürüyüş yapmayı düşünüyorum 1,5 - 2 saat yürüyüş yapmayı nasıl olurmu sizce

Kilo problemin yoktu diye hatırlıyorum yanlış mi hatirladim yoksa..şayet dogru hatirladiysam 1.5 saat yürüyüş cok fazla bence 30-40 dk tempolu yeter

Afiyet olsun canım..arada olur böyle durumlar. .özledik :))

Kilo problemin yoktu diye hatırlıyorum yanlış mi hatirladim yoksa..şayet dogru hatirladiysam 1.5 saat yürüyüş cok fazla bence 30-40 dk tempolu yeter

evet kilo problemim yok ama karın şişiliği ve metabolizma bozukluğu var sindirim sistemim bozuk birazda göbek var

Son düzenleme:

yazdıklarımı gönderirken sayfam dondu bende resmini çekip paintledim. resmin üzerine tıklarsanız okunuyor bu kdar üşengeç biriyken nasıl kilo vereceğimi bende bilmiyorum tekrar yazmak zor geldi

Son düzenleme:
Kilo bildirim formatı
Rumuz:tombulkelebekim
Başlangıç tarihi:16,12,2013
Başlangıç kg:130
Geçen hafta:125,5
Bu hafta:124,3
Fark:-1200
Toplam fark:5,700
Beden:48-50
Spor:leslie 3
Boy:1,73
Hedef:ilk hedef 105 kg
ikinci hedef : 90 kg

Arkadaslar, herkese merhaba ve cok özledim sizleri. Duzce'den doneli neredeyse iki hafta oldu ama malum yari yıl tatili ve ablam, yeğenim geldi İstanbul'dan. Onlarla vakit geçiriyorum bu aralar. Cok ozlemisim canlarımı , kasimdan beri görememiştim.

Döndükten sonra yazdıklarınızı okumaya niyetlendim ama o kadar cok ilerlemissiniz ki ancak 5 gun ilerliyebildim. Aralarda yazılan diğer yazıları daha okumadım. Okuyunca cevap yazarım dedim ama bu gidişle farkı kapatmam epey zaman alacak, ben o zamana kadar yine de dahil olayım yazılara.

olur canım bu pazar bitecek benim 3.. sonra beraber başlarız
benim vücutta üst bacaktan sinir oluyordum ben kalın ordan gtti daha çok.. göğüste belli oldu baya küçüldüler.. kollarıda da var ama ben yarım litrelik su şişeleriyle çalıştığımdanpek etkisi olmadı dumbell almam lazım
aslında bakınca şöyle benim klo heryere dağılıyor alınca..belli bi yerde yığılma yok

kızlar şuan burada başlayarak karatayla en çok kilo verenin rekoru nedir ? kaç ayda ne kadar kilo veriliyor merak ettim :26:

canım hoşgeldin16:

Canlarimmmm,hepinize simsicacik merhabalar butun kalbimle.Binlerce sukur hepinizin saglik sihhat haberlerinizi ve de Gulcugumun sag salim varis haberini okudum coook memnun oldum.Sizlerden hep boylesine guzel haberler alabilmek dilegiyle simdi prensesimi ziyarete gidiyorum kismetse.Insaallah aksama donuste tekrar ortak guzelliklerde bulusmak uzere hoscakaliniz canlarim.

dünkü yediklerim
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 tarçınlı yoğurt
akşam 19.45 te bitti yumurtalı köfte.. kuru fasülye... ev yapımı tarhana çorbası.. acı biber
biber mahvetti midemi..sonra 22 gibi hala geçmeyince bi bardak süt içtim.
2 lt limon dİlimli su
2kupa ıhlamur bi bardak siyah çay içtim..

cafe break arasinda bende menu yazayim:)
Dunki menum.....sabah KKK ama kuruyemis yemeye vaktim olmadi sofor gelince....3 saat sonra istanbul ucaginda 1 kasik barbunya patates ve havucu ayirdim....3 saat sonra cenevre ucaginda az somon izgara, humus....3 saaat sonra 2 yumurta 2 kasik salata ,kirmizi ve yesil biber...acele acele yeyip genel mudur bekledigi icin ciktik ..dun metabolizma sasirtmak icin az az 3 saatte bir yedim

Hoşgeldiniz, kolaylıklar dilerim. .daha önce basarmissiniz 27 kilo çok güzel bi rakam yine basarirsiniz..karatay insani yorup yipratmiyor o yüzden uygulamasi cok daha kolay. Daha once kilo verenleri sormussunuz kk 'da 4 ayda 25 kilo veren birisini okumustum..onun dışında face'de saglikli yasiyoruz sayfasi var.sayfa sahibi okan bey 50 kilo eşi de 25 kilo civari vermisti..o sayfayi takip edebilirsiniz. .kilo verenler paylasimda bulunuyor karatay la ilgili faydali bilgiler yayinliyorlar sürekli. .
Kolay gelsin. .cuma kilo bildirim günümüz

Hoşgeldin tekrar. ..Tatil de olabiliyor böyle kopmalar..bu günden dahil olmakla iyi yapmışsın ara iyice açılmaz

canım ,sen baküdemi yaşıyorsun,Gül hanım öyle söyledi ondan sordum?konserve için derin dondurucuya ne gerek var ki? derin dondurucuya sebzeler çiğden konulur,konserve yapılmıyor kı.konserve yapıp güneş almayan yerde muhafaza ederiz,buzluğa ise çiğden koyarız sebzeleri.yazın buzluğa fasulye koymuştum,arada bir pişirdim,tadı yazda pişirdiğimiz fasulyenin aynısı,yani çok güzel kalıyor sebzeler buzlukta.cıkartınca da hemen pişirmek lazım,kaldıysa bozulur.

Dün saat 8 buçuk ile 9 arası yedim. Nete giremedim. Peynir, biraz çiğ köfte ve salata yedim. 8den sonraya kaldım.
ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındık

Ablacim belki bu yöntemle kilo verirsin. .duraklamalarda yapmadiginiz seyleri yapip vücudu şaşırtin derler ya hani o misal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…