mrb ria cım.. mydnizz arkadaşım zaten söylemiş herşeyi. ben dün giremedim akşam görmedim o yüzden..
ben de başta zorlandım her level in.. ama sonra alışıyosun.. zaten arkadaki sarışın bayan yeniler için yapıyor. daaha rahat.. ben önce onun gibi yapıyorum sonra normal şeklinde yapıyorum.. bazı hareketler çok zorluyo onlar 20 yapıyosa ben 10 yapıyorumşimdi level 3e geçtim. 1. de 4cm inceldim.. 2.de 11 cm.. göğüsten toplam 3
bel 2
göbek 4
basen 2
üst bacak 3
kol 1
yani toplam 15 cm..
şimdi level 3 bitsin mydenizzcimin diğer dediğini araştıracağım.bakalım çok zor gelmezbe ona başlarım
Afiyet olsun canım..arada olur böyle durumlar. .özledik :))Dün saat 8 buçuk ile 9 arası yedim. Nete giremedim. Peynir, biraz çiğ köfte ve salata yedim.8den sonraya kaldım.
akşam 8 den 10 a kadar yürüyüş yapmayı düşünüyorum 1,5 - 2 saat yürüyüş yapmayı nasıl olurmu sizce
Afiyet olsun canım..arada olur böyle durumlar. .özledik :))
Kilo problemin yoktu diye hatırlıyorum yanlış mi hatirladim yoksa..şayet dogru hatirladiysam 1.5 saat yürüyüş cok fazla bence 30-40 dk tempolu yeter
Canım 11 cm diyince ben şimdiye kadar olan sanmistim..inanılmaz güzel 15 cm tebrikler valla..bende sarisin hatunla yaptim kendime guvendigim harekette diğer bayana uydum..tek sıkıntım diz kapagimi zorlayan hareketti onu cikarmak zorunda kaldım yerine başka hareket ekledim tabii:)
Acaba yağ çok olan yerden mi cok gidiyor. .benim bacaktan 1 cm basenden 2 cm gitti.. o bolgelerde sorunum yoktu. fazla giderse diye korkmustum..simdi sen yazinca merak ettim senin hangi bolgede çoğunlukta ??
Sanırım kimin nerden ihtiyaci varsa ordan çok gidiyor..canim istersen jill 3'u bitir beraber yapalim ne dersin?
Pilates yormuyor ama 40-50 dk hem sıkılıyorum hemde ebrunun sohbeti hiiic açıcı değil:))
Arkadaslar, herkese merhaba ve cok özledim sizleri. Duzce'den doneli neredeyse iki hafta oldu ama malum yari yıl tatili ve ablam, yeğenim geldi İstanbul'dan. Onlarla vakit geçiriyorum bu aralar. Cok ozlemisim canlarımı , kasimdan beri görememiştim.
Döndükten sonra yazdıklarınızı okumaya niyetlendim ama o kadar cok ilerlemissiniz ki ancak 5 gun ilerliyebildim. Aralarda yazılan diğer yazıları daha okumadım. Okuyunca cevap yazarım dedim ama bu gidişle farkı kapatmam epey zaman alacak, ben o zamana kadar yine de dahil olayım yazılara.
Eki Görüntüle 962867
yazdıklarımı gönderirken sayfam dondu bende resmini çekip paintledim. resmin üzerine tıklarsanız okunuyor bu kdar üşengeç biriyken nasıl kilo vereceğimi bende bilmiyorum tekrar yazmak zor geldi
Eki Görüntüle 962867
yazdıklarımı gönderirken sayfam dondu bende resmini çekip paintledim. resmin üzerine tıklarsanız okunuyor bu kdar üşengeç biriyken nasıl kilo vereceğimi bende bilmiyorum tekrar yazmak zor geldi
Arkadaslar, herkese merhaba ve cok özledim sizleri. Duzce'den doneli neredeyse iki hafta oldu ama malum yari yıl tatili ve ablam, yeğenim geldi İstanbul'dan. Onlarla vakit geçiriyorum bu aralar. Cok ozlemisim canlarımı , kasimdan beri görememiştim.
Döndükten sonra yazdıklarınızı okumaya niyetlendim ama o kadar cok ilerlemissiniz ki ancak 5 gun ilerliyebildim. Aralarda yazılan diğer yazıları daha okumadım. Okuyunca cevap yazarım dedim ama bu gidişle farkı kapatmam epey zaman alacak, ben o zamana kadar yine de dahil olayım yazılara.
günaydın ablacım
ya ne güzel sizler internete girip bakabiliyorsunuz benim annem,teyzemler halamlar kv em hiç bilmezler..
bu arada yoğurttan yakınıyordum tutumuyor diye
sütçümü değiştirdim sorun çözüldü
o neydi öyle 2 koca kupa su çıkartıyordum..
yemek yapaya merkalıyım ya hiç üşenmem yaparım
aslında annem de çok yapar konserve
ama yazın annemin yanındayken yapamam çünkü sıcaktan buraya gelemez.
ağustos gibi düşünüyorum yapmayı bakalım derin dondurucu alıcam bunun için...
ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındıkDün saat 8 buçuk ile 9 arası yedim. Nete giremedim. Peynir, biraz çiğ köfte ve salata yedim.8den sonraya kaldım.
cafe break arasinda bende menu yazayim:)
Dunki menum.....sabah KKK ama kuruyemis yemeye vaktim olmadi sofor gelince....3 saat sonra istanbul ucaginda 1 kasik barbunya patates ve havucu ayirdim....3 saat sonra cenevre ucaginda az somon izgara, humus....3 saaat sonra 2 yumurta 2 kasik salata ,kirmizi ve yesil biber...acele acele yeyip genel mudur bekledigi icin ciktik ..dun metabolizma sasirtmak icin az az 3 saatte bir yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?