- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Hoşgeldiniz, kolaylıklar dilerim. .daha önce basarmissiniz 27 kilo çok güzel bi rakam yine basarirsiniz..karatay insani yorup yipratmiyor o yüzden uygulamasi cok daha kolay. Daha once kilo verenleri sormussunuz kk 'da 4 ayda 25 kilo veren birisini okumustum..onun dışında face'de saglikli yasiyoruz sayfasi var.sayfa sahibi okan bey 50 kilo eşi de 25 kilo civari vermisti..o sayfayi takip edebilirsiniz. .kilo verenler paylasimda bulunuyor karatay la ilgili faydali bilgiler yayinliyorlar sürekli. .
Kolay gelsin. .cuma kilo bildirim günümüz
kahvaltıda yumurta 2 olması lazım, yeşillik gerekli, zeytin 10 dan fazla olmalı ve yağ içinde, ceviz ince beli çay bardağı kadar, ceviz ve kuruyemişlerin hepsi o kadar olacak
bulgur pilavı 3-4 kaşık yenilebiliyor ama her öğün değil
karatayda karbonatlı su yok, onu içen bir arkadaşımız tavsiye etmişti tavsiye ettiği siteyi inceledik faydalarını görünce ben ve birkaç kişi içiyoruz
Hoşgeldiniz, kolaylıklar dilerim. .daha önce basarmissiniz 27 kilo çok güzel bi rakam yine basarirsiniz..karatay insani yorup yipratmiyor o yüzden uygulamasi cok daha kolay. Daha once kilo verenleri sormussunuz kk 'da 4 ayda 25 kilo veren birisini okumustum..onun dışında face'de saglikli yasiyoruz sayfasi var.sayfa sahibi okan bey 50 kilo eşi de 25 kilo civari vermisti..o sayfayi takip edebilirsiniz. .kilo verenler paylasimda bulunuyor karatay la ilgili faydali bilgiler yayinliyorlar sürekli. .
Kolay gelsin. .cuma kilo bildirim günümüz
ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındık
7'de gelince yemeğini yemedin mi? Bugün 19:10 gibi geldim, çok acıkmıştım. Hurma varmış evde, yuvarlak şekli, tam 5 tane yedim. :) 1,5 tabak domates çorbası, kapuska, melemen. Sabah yoğurt karışımımı yiyememiştim, doymadığım için yoğurt karışımımı da yedim. :) Bugün doymak bilmedim.
Nerelerdesin kedicik. Wuhuhuuu bunların hepsini sen mi yedin
leslie ve jilan ayrımını ben anlamadım önce hangisini yapıyosunuz
Selam kizlar ben de karatay diyeti yapmaya karar verdim .Daha once 60-69 kilo grubundaydim ama bir turlu kilo vermeyi basaramadim. Karatayi biraz inceleyince mantikli geldi . Sizinde desteginizle basarili olurum kilom 69 hedefim 60 boy 170 yas 32
7'de gelince yemeğini yemedin mi? Bugün 19:10 gibi geldim, çok acıkmıştım. Hurma varmış evde, yuvarlak şekli, tam 5 tane yedim. :) 1,5 tabak domates çorbası, kapuska, melemen. Sabah yoğurt karışımımı yiyememiştim, doymadığım için yoğurt karışımımı da yedim. :) Bugün doymak bilmedim.
kedicik hoşgeldinn.. maşallah 5hurmagül abla olsaydı yemiştin fırçayı
Gül abla bir tek bana fırça atmıyor. Hedefin altında olunca affediliyorum ama bu aralar meyveyi 8'den sonra yemesemde, akşam yemeğinde arada yediğim oldu, sabahta arada abarttığım oldu.
afiyet olsun canım.. evet hem hedef altındasın hemde spor yapıyosun
kacamak yaptığım an tartiya yansır aninda ..çok şansının ne güzel senin başına gelmemis bu...ilk kilolarda vücut sagolsun çok bonkör davraniyor, son kilolarda agzina minik bi kacamak atsan fenaaa:)
Canım cok tesekkur ederim cidden lazim oluyor arada. . afyon burnumuzun dibinde kendini ne kadar aşmış termal tatilde..sık sık tercih ederim artik
Ablacim hayırlı yolculuklar Allaha emanet ol...bizde seni seviyoruz ve coook ozleyecegiz
Teşekkür ederim prenscim, bende kardesinin sözünün güzel gecmesine sevindim. Allah tamamina erdirsin..
hafta sonu sana yazmistim ama görmedin heralde ayy belkide alinti yapmadan yazmisimdir sana hatırlamıyorum:))), maydanoz suyunu soylemistim enfeksiyona iyi gelir diye. Doktorum hamilelikte bana onermisti.bi araştır istersen canim
Canim ablam benim ,cidden bu ay ne kosturdum ama su an bi bakıyorum da uzun vadede böyle bi tempo görünmüyor:))
Abla afyona gidipte kaymak yenmez mii dimi ama zaten serbestte karatayda..otelde kayisiya sürüp yedim eşim ekmek kadayifiyla yerken ama dönüşte şehir içinde bildigimiz bir yerde yedim valla..nedennnn lezzetli şeyler zararli yaa...
Ablacim bu arada ben a pozitifim paylaştığın bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim. .siyah çay bana yaramiyormus çok üzüldüm çünkü inanılmaz seviyorum acik içiyorum limonlu ama sanırım onuda icmemeliyim.domatesi yemem tamamda Salça konusunu ne yapsam ki biber salcasi mi kullanayim..süt desen ayri evde çocuklar kadar cok süt.tuketirim..acaba benim zor kilo verme sebebim bunlari cok tuketmem mi ki?? Diğer yasaklarda sıkıntım yok ta bunlar hayatima çok yerleşmiş besinler..sikayetlenmek değil maksadim da :) burada yazip önerinizi almak için
Cigsel; yeşil çay için bişey diyemiyeceğim ama form çaylarına sıcak bakamıyorum ..içeriğindeki bitkiler evet metobolizmaya hızlandırıp kabızlığa iyi geliyor ama vucüdumuzda ki yararlı vitamin,mineral vs.alıp götürüyormuş..bağırsakları tembelleştiriyormuş..
Canim su an tam aklimda değil ama ripped olabilir adi..o video shred day'in devami..yapabilirsen bi incele derim ben hiç denemedim.. yaaa bu arada var yaaa muhtesemsinnn..11 cm muhtesem gecen bi baktim bir ay icinde gobekten 5 cm belden 5 cm ayy dedim ben buna yine mi baslasamm???
Bu ay spor yaptim ama duzensizdi..en son pilatese başlamıştım. o jil kadar psikopat değil :)azıcık dinlenerek inceleyim dedim ama bi düzen oturtamadim henüz ilk firsatta yapacagim bir seyler
Şu göbekten hep.Ama artık sürekli yapmam lazım, bırakmamamız lazım, sağlıklı beslenme gibi bunu da alışkanlık haline getirmek lazım. Bu sabah tibet egzersizlerimi unuttum, artık sporumun arkasından yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?