Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Cok teşekkür ederim canım sorularima yanit verdiğin icin. Hemen takip edeyim facede de o grubu. Inşallah bu kalıcı kilo kaybim olur artik verip verip almak istemiyorum ama karatay güzel sevdim bu şekilde devam ettiğim sürece kilo almayacagima da inaniyorum.

Gül hanım,nasılsın,nasıl geçiyor sefer,inşallah iyisin.
ben doktora gitdim ,kalsı yetmiyor sende dedi,her hansı bir hap içe bilirsin dedi,eczaneden sordum kalsi ve D vitamini bir arada olan hap da var,yalnız D vit olan iğne de var.sana soriyim dedim,hangisi zayıflamağa yardım ediyor?hangisi daha çabuk zayıflatıyorsa ondan almak istiyorum.

bu arada bu günkü menümü de yazıyım:

09 00 kahvaltı: zeytınyağında 2 yumurta içine akşamdan pişirdiğim dana yüreğini sucuk gibi doğradım,peynir,yeşil mercımek yemeği,1 dilim armut kurusuyla yeşil çay,salata,cevizim zeytinim bitmiş,cok soğuk dışarı çıkamıyorum hala.

öğlen 15 10 :salata,bulğurlu yaprak sarma,kavurma,eski kavurma,yağını sicak suda akıtdım,yani yıkadım)) ayran,1 yeşil çay.

akşam:18 kavurmayla yumurta düşünüyorum.18 00 dan sonra hic bir şey yemiyorum,su ve yeşil çay içiyorum.

spor 40 dk yürüyüş,5 kata merdivenle çıktım

yardımlarınız için teşekkür ederim.sizi takip etmeye çalışıyorum. cuma gününden beri karatay yapıyorum doğumumdan sonra 70-71 kg da takılıp kalmıştım 60lı rakamaları göremeyeceğim sanıyordum az önce dayanamayıp tartıldım(daha 5 gün oldu başlayalı) 69.5 kg geldim başladığım gün tartıldığımda 70.6 kg idim tekrar 60lı rakamları görmek beni çok mutlu etti teşekkürler tekrardan.

dünkü menüm
sabah:kkk
öğle:1 porsiyon köy tavuğu 1 bardak ayran
akşam:1 büyük ayran 10-15 adet fındık
45 dakika yürüyüş
gündüz 2 adet yeşil çay 2.5 lt su

akşam çok geciktiğim için yemek yemedim geçiştirdim

leslie ve jilan ayrımını ben anlamadım önce hangisini yapıyosunuz

Selam kizlar ben de karatay diyeti yapmaya karar verdim .Daha once 60-69 kilo grubundaydim ama bir turlu kilo vermeyi basaramadim. Karatayi biraz inceleyince mantikli geldi . Sizinde desteginizle basarili olurum kilom 69 hedefim 60 boy 170 yas 32

ben akşam 7 de evde oluyorum dün mesela hemen çıktım koşu bandına 45 dakika yürüyüş yaptım duş falan derken 8 oldu geçti bile öyle olunca sadece ayran içtim 5-10 tanede fındık

7'de gelince yemeğini yemedin mi? Bugün 19:10 gibi geldim, çok acıkmıştım. Hurma varmış evde, yuvarlak şekli, tam 5 tane yedim. :) 1,5 tabak domates çorbası, kapuska, melemen. Sabah yoğurt karışımımı yiyememiştim, doymadığım için yoğurt karışımımı da yedim. :) Bugün doymak bilmedim.

KAHVALTI 11:30
Muz (1,5)
Ceviz, kaju, siyah kuru üzüm, kuru kayısı, badem
15 Zeytin
Beyaz Peynir
Kaşar peyniri
Turp, havuç (yağ riveria oldu malesef)
Siyah çay (limonlu)

Karbonatlı su

17:00
Birkaç tane kaju (acıktığım için bekleyemedim)

19:10
1,5 kase domates çorbası
Kapuska
Melemen
5 hurma (akşam yememem gerekiyordu ama yedim:))
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

SU

Spor

Son düzenleme:

Nerelerdesin kedicik. Wuhuhuuu bunların hepsini sen mi yedin

leslie ve jilan ayrımını ben anlamadım önce hangisini yapıyosunuz

ben önce lesslie yaptım vücut alıştı spora sonra jillan a başladım. leslie biraz daha kolay jillan zor ve incelmek için birebir.. bence jilliandan başlayabilirsin

Reactions: ria
Selam kizlar ben de karatay diyeti yapmaya karar verdim .Daha once 60-69 kilo grubundaydim ama bir turlu kilo vermeyi basaramadim. Karatayi biraz inceleyince mantikli geldi . Sizinde desteginizle basarili olurum kilom 69 hedefim 60 boy 170 yas 32

hoşgediniz
doğru karar veermişsiniz. hedefinize böylelikle daha çabuk ulaşırsınız..

kedicik hoşgeldinn.. maşallah 5hurma gül abla olsaydı yemiştin fırçayı

kedicik hoşgeldinn.. maşallah 5hurma gül abla olsaydı yemiştin fırçayı

Gül abla bir tek bana fırça atmıyor. Hedefin altında olunca affediliyorum ama bu aralar meyveyi 8'den sonra yemesemde, akşam yemeğinde arada yediğim oldu, sabahta arada abarttığım oldu.

ben ugün niyetyiydim arkadaşlar.... saat 3.30da sahur yaptım.. kkk yanında bi bardak süt
akşam işte oldğum için bi tabak tarçınlı yoğurt yedim.. 17.30 gibi
eve gelince de 20.00da bitti boll salata ve kapuska yedim..
birazdan çayımı içer sporumu yaparım.. su içmeye çalışıyorum muhtemelen yine az olacak

Gül abla bir tek bana fırça atmıyor. Hedefin altında olunca affediliyorum ama bu aralar meyveyi 8'den sonra yemesemde, akşam yemeğinde arada yediğim oldu, sabahta arada abarttığım oldu.

afiyet olsun canım.. evet hem hedef altındasın hemde spor yapıyosun

afiyet olsun canım.. evet hem hedef altındasın hemde spor yapıyosun

Şu göbekten hep. Ama artık sürekli yapmam lazım, bırakmamamız lazım, sağlıklı beslenme gibi bunu da alışkanlık haline getirmek lazım. Bu sabah tibet egzersizlerimi unuttum, artık sporumun arkasından yaparım.

Bir süre onları azaltmayı dene, bakalım sebebi onlarmıymış.

Bende geçen hafta içeyim dedim, arada içiyordum. İçeriğini tekrar okudum, bitkisi değilde, aroma gibi birşeyler vardı, bence Karatay önermez. İçmedim, artık içmem.

5 cm, 11 cm, nasıl verdiniz. Acaba kiloylamı alakalı benden daha 2 cm gitti. Bel 69'du 67 oldu. Bendemi jilliana başlasam, ama hergün yapamam ki.

Son düzenleme:

canım gerçekten tebrik ediyorum seni mükemmelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…